• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۰۷۶۵۲
تاریخ انتشار: ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۳:۱۵
اجتماعی » جامعه و شهری
معاون سازمان امور اداری و استخدامی کشور

پرداخت ۱۵ هزار میلیارد تومان وام ازدواج

معاون وزیر ورزش و جوانان: سال گذشته ۱۵ هزار میلیارد تومان وام ازدواج پرداخت کردیم و امسال به ۳۰ هزار میلیارد تومان می‌رسد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما؛ محمدمهدی تندگویان در نشست بررسی نقش و جایگاه جوانان در توسعه استان تهران با بیان اینکه امروز پرداخت وام ازدواج به روز شده است، افزود: وام ازدواج را به محض ثبت نام زوجین پرداخت می‌کنیم.
وی با بیان اینکه آمادگی کامل داریم تا دفاتر مشاوره‌های قبل از ازدواج را در سطح استان تهران توسعه و گسترش دهیم، گفت: در کشور ۲۵ میلیون نفر جوان داریم که باید دغدغه‌های آن‌ها را مورد توجه قرار دهیم و یکی از اولویت‌های مهم رفع مشکلات اشتغال جوانان است که امسال با افزایش دو برابری وام ازدواج، دولت متعهد به پرداخت ۳۰ هزار میلیارد تومان وام ازدواج به جوانان است.
معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان با بیان اینکه سعی داریم تا دبیرخانه گردشگری جوانان کشور‌های اسلامی را در تهران متمرکز کنیم افزود: با توجه به اهمیت حوزه گردشگری و همچنین تأکید ما بر حضور جوانان در این بخش تلاش داریم تا دبیرخانه گردشگری جوانان کشور‌های اسلامی در تهران متمرکز شود.
وی ادامه داد: در استان زنجان سایت استارتاپی راه‌اندازی شده است که جوانان می‌توانند با ورود به این مرکز اقدام به ثبت شرکت در کمترین زمان ممکن کنند و در استان تهران نیز این آمادگی وجود دارد تا دفاتر مشاوره‌های پیش از ازدواج را گسترش دهیم.
تندگویان با اشاره به جداسازی بخش جوانان از وزارت ورزش و جوانان نیز گفت: در صورت تصویب این طرح در مجلس دولت تا حداکثر ۶ ماه مکلف به اجرای مصوبه مجلس شورای اسلامی است و پیش از این سازمان ملی جوانان وجود داشت و به نظر می‌رسد که ادغام آن با وزارت ورزش کار نادرستی بود و بر همین اساس با روی کار آمدن این دولت از ابتدا خواستار جدا شدن بخش جوانان از وزارت ورزش بودیم و با تحقق این تفکیک ساختار قبلی بار دیگر شکل می‌گیرد.
معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان افزود: کمترین مطالبه ما در انتصابات این است که هر وزیر یک معاون جوان منصوب کند.
وی در ادامه با بیان اینکه استان تهران یکی از محروم‌ترین استان‌ها در حوزه زیرساخت‌های آموزشی، ورزشی و رفاهی است گفت: در استان سیستان و بلوچستان ۱۰ خانه جوان که در مالکیت دولت است وجود دارد، اما در تهران تنها یک خانه جوان وجود دارد که آن نیز به صورت استیجاری مشغول فعالیت است.
تندگویان افزود: بهره‌گیری از تشکل‌های مردم‌نهاد فعال در حوزه‌های آموزشی و فرهنگی می‌تواند نقش مؤثری در درک مدیران از مشکلات استان و رسیدگی به آن‌ها داشته باشد.

 »»   هر وزیر یک معاون جوان منصوب کند 

معاون وزیر ورزش و جوانان گفت : کمترین مطالبه ما در انتصابات این است که هر وزیر یک معاون جوان منصوب کند.
محمدمهدی تندگویان در نشست بررسی نقش و جایگاه جوانان در توسعه استان تهران به اقدامات معاونت جوانان وزارت ورزش اشاره کرد و افزود : در بخش تشکل های مردم نهاد تا قبل از این دولت زیر صد تشکل در حوزه جوانان داشتیم که امروز به 2500 تشکل مردم‌نهاد فعال در حوزه جوانان در سطح کشور رسیده ایم و تعهدی که به دولت داریم تا پایان دولت این تعداد به 4500 تشکل ارتقا دهیم.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وی ادامه داد: هم اکنون هزار تشکل در نوبت اعطای مجوز هستند .
معاون وزیر ورزش و جوانان به تشکیل مجمع جوانان اشاره کرد و گفت : تاکنون 5 بار قرار بود که ا ین مجمع تشکیل شود اما شکل نگرفته بود که انتخابات استانی مجامع انجام شد که البته باید بخشی اصلاح می شد و اساسنامه مجمع نیز تشکیل می شد که در بهمن ماه با حضور معاون اول رییس جمهور انجام شد که اکنون مجمع ملی جوانان شکل گرفته است که توسط جوانان مدیریت می شود و انتخابات را خود جوانان برگزار کردند که کار بزرگی بود و در کل کشور فعالیت ها را رصد می کند .
وی گفت: از ابتدای سال گذشته به شبکه سازی تلاش کردیم که در سال گذشته خود شبکه هزار نفر را در کشور مشغول به کار کرد . ضمن اینکه شبکه کار آفرینی را در حوزه جوانان شکل دادیم که کار این شبکه هماهنگی در تولید کالا و خدمات و دستاوردهای علمی است.
تندگویان به فعالیت های استارت آپ ها اشاره کرد و افزود : در این عرصه فعالیت خوبی شده است ضمن اینکه با وقوع سیل در برخی از استان ها تشکل های جوانان برای کمک به سیل زدگان شکل گرفت و به منطقه اعزام شدند و در حوزه جوانان هلال احمر نیز جوانان جزوه نخستین گروههای بودند که به منطقه اعزام شدند.

 »»   مکلف هستیم سن مدیریتی ۸ سال را کاهش دهیم 

زهرا احمدی‎پور در نخستین نشست بررسی نقش و جایگاه جوانان در توسعه استان با اشاره به نقش جوانان در روند توسعه کشور افزود: ما مکلف به تربیت نیرو‌های جوان و مستعد در چرخه مدیریتی کشور هستیم و باید از ظرفیت‌های جوانان در مناصب مدیریتی استفاده کنیم. ضمن اینکه خیلی به جوانان نمی‌شود القاء کرد که شما فقط ماشین رای برای مقبولیت نظام باشید بلکه جوانان می‌خواهند درفرایند‌های تصمیم گیری سهیم باشند.
وی به تکلیف سازمان‌های دولتی به تربیت نیرو‌های جوان و مستعد در چرخه مدیریتی کشور گفت: با توجه به دستاورد‌های مناسب حاصل از حضور جوانان در مناصب مدیریتی در دوران دفاع مقدس و پیروزی انقلاب اسلامی، امروز نیز حضور جوانان در حوزه‌های مختلف مدیریتی می‌تواند تأثیر به‌سزایی در پیشبرد اهداف نظام جمهوری اسلامی داشته باشد.
معاون سازمان امور اداری و استخدامی کشور به آموزش‌های فراگیر برای جوانان اشاره کرد و افزود: متناسب با این اموزش‌ها شاهد افزایش مشارکت مدنی در میان جوانان در یک مسیر و حرکت رو به جلو هستیم. ضمن اینکه اگر معتقدیم مدیران ما آینده نگر باشند باید به آن‌ها آموزش و فرصت تصمیم گیری بدهیم.
وی به ویژگی‌های مدیران جوان اشاره کرد و گفت: مهم‌ترین ویژگی مدیران جوان باید ریسک‌پذیری باشد و علاوه بر این اهل مشورت و دارای کمترین ضریب خطا باشند.
احمدی پور افزود: هیچ سازمانی موفق نخواهد شد مگر اینکه مدیر موفقی داشته باشد.
وی گفت: ما کانون‌های مشاوره را طراحی می‌کنیم. چون هیچ وقت نباید مدیری خود را از گرفتن مشاوره و آموزش بی نیاز بداند.
معاون سازمان امور اداری و استخدامی کشور همچنین به ضرورت به‌کارگیری بانوان در مناصب مدیریتی اشاره کرد و افزود: در کنار سیاست‌های دولت برای به‌کارگیری بانوان بر استفاده از ظرفیت جوانان در مناصب مدیریتی نیز تأکید شده است.

 »»   کاهش فقر و نابرابری؛ حرکت در مسیر توسعه 

انوشیروان محسنی بندپی درنخستین همایش نقش و جایگاه جوانان در مدیریت استان تهران به نقش جوانان در توسعه اشاره کرد و افزود: توسعه زمانی می‌تواند محقق شود که ازهمه ظرفیت‌ها، داشته‌ها و توانمندی‌ها خود استفاده کنیم.
وی ادامه داد: در واقع اگر بتوانیم شاخص فقر و نابرابری را کاهش دهیم و مشارکت، ارتباطات و رفاه را در جامعه نهادینه کنیم در این شرایط می‌توانیم ادعا کنیم که در مسیر توسعه هستیم و در این مسیر قدم بر می‌داریم.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

استاندار تهران با بیان اینکه توسعه قطعا دست یافتنی است گفت: یکی از الزامات توسعه رشد علم و فناوری است یعنی باید از وضعیت جوانان­ در این راه بهره برداری کنیم بویژه که طبق آمار ۲۵ درصد جمعیت کشور ما جوان هستند و می‌توانیم از این ظرفیت در بحث رشد و توسعه و علم و فناوری که یکی از الزامات رشد و توسعه است بهره بگیریم. ­
وی ادامه داد: اگر بتوانیم از این ۲۵ درصد جمعیت جوان در ابعاد مختلف استفاده کنیم مسلما قوه محرکه و موتور پیشران توسعه­ و توسعه یافتگی خواهد شد.
محسنی بندپی با بیان اینکه دولت و وزارت ورزش و جوانان در این زمینه سیاست گذار هستند گفت:: آموزش می‌تواند در این زمینه بسیار کمک کننده باشد البته آموزشی که بتواند تغییر نگرش و تغییر رفتاری در این زمینه ایجاد کند. بویژه که با آموزش می‌توان اشتباه پذیری و انتقادپذیربودن را یاد گرفت و از آن در این مسیر رشد و­ توسعه استفاده کرد­.
استاندار تهران گفت: البته از جوانان نباید صرفا در بحث مدیریتی استفاده­ وسرمایه گذاری کنیم بلکه از ابعاد دیگر از جمله استارتاپ‌ها (کسب وکار‌های نوین) ­ پژوهش‌های علمی و تخصصی نیز باید بهره گرفت و در واقع فضایی فراهم کنیم تا بتوانیم از بیکاری جوانان بکاهیم­ و نگوییم ۵۰ درصد جوانان ما بیکارند.
وی ادامه داد: این خواسته محقق نخواهد شد مگر اینکه از توانمندی‌های جوانان در زمینه‌های مختلف بهره بگیریم و تنها به استفاده از ظرفیت جوانان در بحث مدیریتی حاکمیتی اکتفا نشود.
استاندار تهران گفت: البته در نظام دانشگاهی هنوز فضا و زمینه‌های مهارت آموزی فراهم نشده است به همین دلیل است که جوانان بعد از فراغت از تحصیل دنبال کار دولتی هستند.
وی افزود: اعتماد کردن به جوانان در همه زمینه باید محقق شود همانطور که در دوران دفاع مقدس این اعتماد صورت گرفته و ثمره آن را دیدیم.
استاندار تهران گفت: ما در استانداری تهران آمادگی کامل داریم تا بتوانید در همه زمینه‌ها از جوانان بهره بگیریم و زمینه بارور شدن جوانان را فراهم کنیم.

 »»   نشست نقش و جایگاه جوانان در مدیریت استان تهران
نشست نقش و جایگاه جوانان در مدیریت استان تهران همزمان با آغاز هفته جوان با حضور استاندار تهران، تندگویان معاون وزیر ورزش و جوانان و ۳۰۰ نفر از مدیران زیر ۴۰ سال استان تهران برگزار شد.
آقای ورچهره مشاور استاندار در امور جوانان در آغاز این نشست گفت: از میان ۱۷ مدیر جوان ۳ فرماندار، ۵ مدیر کل ستادی، ۷ بخشدار و ۲ معاون استاندار جوان داریم.
وی ادامه داد: همچنین ۴ شهردار، ۱۲ عضو شورای شهر، ۱۴۰ مدیر جوان شهرستانی اعم از دهیار جوان و ۱۵۰ فعال اقتصادی و مشاوران جوان هستند.
مشاور استاندار در امور جوانان گفت: این نخستین جلسه است و قرار است جلسات بعدی به صورت تخصصی‌تر برگزار شود.
موضوع کاهش ۸ سال سن مدیران و اختصاص ۳۰ درصد پست‌های مدیریتی به زنان از دیگر مباحثی بود که خانم زهرا احمدی پور رئیس مرکز آموزش مدیریت دولتی در این جلسه مطرح کرد.
سید فرید موسوی رئیس فراکسیون جوانان مجلس شورای اسلامی نیز به نقش جوانان در قانون و قانونگذاری پرداخت و در ادامه سه نفر از مدیران جوان استان تهران نیز درباره موضوع اعتماد به جوانان سخنرانی کردند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هیچ گزینه‌ ای ، ملت ایران را مجبور به تسلیم نمی‌کند
کشاورز زنجانی در جمع کشاورزان نمونه باغبانی کشور قرار گرفت
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
بهره برداری از ۲۲ طرح عمرانی و صنعتی در منطقه آزاد ارس
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۹ بهمن ۱۴۰۴
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۱۸ بهمن
بارش پراکنده باران در سمنان
افتتاح ۸۵ طرح اشتغالزایی و حمایتی بهزیستی در آذربایجان شرقی
ضرورت توسعه زیرساخت‌ها و تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام در استان گلستان
آمادگی گیلانیان برای خلق حماسه‌ای ماندگار در یوم الله ۲۲ بهمن
توقیف خودرو حامل گوشت بدون مجوز در رودبار
افتتاح متمرکز ۳۱۰ طرح عمرانی و اقتصادی در گرگان با حضور وزیر نیرو
بسته خبر‌های کوتاه ۱۸ بهمن در یک نگاه
نظر گیلانیان در مورد دور نخست مذاکرات ایران و آمریکا
آغاز مرحله جدید طرح کالابرگ الکترونیکی
جای قهرمان در فیلم‌هایمان خالی است
مصاف داماش گیلان و نود ارومیه در رشت
خبر‌هایی از برگزاری جشن های سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران
آیین آغاز عملیات اجرایی سایت نهضت ملی مسکن خضرآباد یزد
افتتاح ۱۳۷ طرح عمرانی، تولیدی و اقتصادی امروز در بندرگز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حادثه کارخانه «طلای سفید» در گالیکش یک فوتی و دو مصدوم بجا گذاشت
پیش بینی آغاز بارش باران از امشب، ۱۸ بهمن ماه در خراسان رضوی
پیش بینی بارندگی در نیمه غربی کشور
تشریح نقش استان‌ها در پیشبرد شبکه ملی اطلاعات
آماده‌باش دستگاه‌های امدادی در پی هشدار نارنجی هواشناسی
باران در راه کرمان
باغ‌وحش هویزه با دستور قضایی مهر و موم شد
عراقچی: در خصوص موشکهایمان مذاکره نمی‌کنیم
انتشار تصاویر سارقان طلاجات زنان سالخورده برای شناسایی مالباختگان
عدالت‌ورزی باید در سبک زندگی مسئولان و کارگزاران تجلی یابد
ترافیک نیمه‌سنگین جاده‌ها و آزادراه‌ها منتهی به تهران
ملاقات مردمی مسئولان سازمان وظیفه عمومی ۲۰ بهمن
گروه‌های حساس در خانه بمانند
تجهیز ۵۰ نقطه تهران به شتاب نگار و لرزه نگار
دادگاه رسیدگی به پرونده یکی از تروریست‌های مسلح بهارستان
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
ششمین نوبت طرح خوزستان پاکیزه، گامی برای بهبود چهره ورودی شهرهای استان  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
گلایه فروشندگان از تاخیر در پرداخت وجه کالابرگ  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)