• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۱۵۶۳۵
تاریخ انتشار: ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۵:۴۸
اجتماعی » تعاون و اشتغال
محمد شریعتمداری

شفافیت؛ موضوعی بنیادی و پایه‌ای

وزیر تعاون: شفافیت موضوعی بنیادی و پایه‌ای و جزء پیگیری‌های جدی ما به شمار می‌رود و فقط با راه اندازی سامانه شفاف سازی، شفافیت به وجود نمی‌آید

شفافیت؛ موضوعی بنیادی و پایه‌ایبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی؛ محمد شریعتمداری در نشست با اعضای شورای معاونین و مدیران کل اجرایی استان‌های وزارت تعاون افزود: از پیگیری مقوله شفافیت خسته نمی‌شوم و منظور ما از پایه‌ای دانستن موضوع شفافیت این است که وقتی شفافیت به عنوان گفتمان عمومی در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مطرح شده است یعنی اینکه مدیراستان نباید آن شب خوابش ببرد تا اینکه صبح شود و مدیران خود را جمع کند و ببیند لایه‌های پیچ در پیچ موجود در سازمان مورد تصدی خود که مردم از آن آگاه هستند و موضوعاتی که مردم از آن خبرندارند کدام‌ها هستند و اگر موردی هست که مردم از آن اطلاعی ندارند به شکل بسیار شفاف از طریق سایت همگان را در جریان قرار دهند.

وی گفت: اگر وام ارزان قیمت اشتغال زایی پرداخت می‌شود باید عموم مردم از اطلاعات دریافت کنندگان وام خبرداشته باشند زیرا این‌ها اطلاعات محرمانه نیست و همه مردم باید بدانند در طبقه بندی‌های مختلف شغلی چه کسانی چه میزان وام دریافت گرفته اند که براساس همان وام از او توقع ایجاد اشتغال داشته باشند و چناچه فردی وام دریافت کرد و به ایجاد اشتغال منجر نشد بتوان موضوع را پیگیری و مطالبه کرد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: مدیران کل استانی نیز باید طرح‌هایی که وام ارزان قیمت اشتغالزایی گرفته اند و اشتغال ایجاد شده یا عدم اجرای طرح را رصد کنند تا در راستای رونق تولید اقدام شود.

وی تاکید کرد: باید اطلاعات افراد و طرح‌هایی که از این تسهیلات جهت اشتغالزایی مناطق روستایی و ... استفاده کرده اند قابل رصد و شفاف باشد تا مشخص شود چه اقداماتی انجام شده است، چرا که موضوعی برای پنهان کردن از مردم نداریم، اگر کسانی از این تسهیلات استفاده‌ای غیر از اشتغالزایی و تکمیل طرح اعلامی داشته اند باید شناسایی و جریمه شوند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: اگرمی گوییم شفافیت یعنی اینکه هر فردی درکار خود هرمسئولیتی که دارد باید در راستای شفافیت گام بردارد.

وی افزود: ما برای شفافیت با نهاد‌های بیرونی نیز در تعامل هستیم، طرح تهیه کرده ایم و کمیته ملی شفافیت تشکیل شده است، اما مدیران استانی ما نباید منتظر باشند که از مرکز به آن‌ها دستوری ابلاغ شود بلکه باید از اتاق خود به بیرون شفاف سازی را آغاز کنند و ازبیرون روی سازمان نورافکن روشن باشد و فساد ستیزی به شکل جدی از داخل سازمان شروع شود.

شریعتمداری تاکید کرد: فساد ستیزی وظیفه همه ماست و تنها محدود به بخش‌های حراست، مدیرت عملکرد و ... نیست بلکه مدیران استان مسئول مبارزه با فساد در استان هستند و باید مردم از همه قرارداد‌های درون سازمانی نیز مطلع باشند، یعنی اگربه عنوان مثال سازمان بهزیستی به خیریه‌ای یک مبلغ و به خیریه دیگر مبلغ دیگری کمک می‌کند باید مردم از میزان آن مبلغ آگاه باشند و همه این‌ها با پایه‌ای سازی شفافیت درسازمان‌ها اتفاق می‌افتد.

وی گفت: باید درزمینه ایجاد اشتغال روستایی، اقدامات انجام شده و میزان ایجاد شغل شفاف سازی انجام شود.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی دربخش دیگری از سخنان خود گفت: در زمینه مسائل فنی و حرفه‌ای باید نهضت مهارت افزایی و خیران مهارت افزا درکشور شکل بگیرد و از همه امکانات در این حوزه بهره برده شود. این ماموریت تنها به سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای سپرده نشده است و باید مسئولان استانی نیزدراین مسیر حرکت کنند و تمام کارگاه‌های استان برای آموزش‌های مهارتی تجهیزشوند.

شریعتمداری به مدیران استانی خود تاکید کرد: موضوع حقوق‌های عقب افتاده را در واحد‌های تولیدی با جدیت پیگیری کنند.

وی گفت: رخوت و سستی در کار‌ها به هیچ عنوان پذیرفته شده نیست و همه باید با انگیزه و تلاش امور را پیش ببریم.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در این نشست پنج ساعته نظر و مشکلات مدیران استانی سراسر کشور و معاونان خود را شنید و به تک تک آن‌ها پاسخ گفت و راه حل‌هایی برای آن ارائه کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حذف ثبت سفارش برای واردات کالا‌های ضروری
خبرهای گوناگون ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵
اوقات شرعی اهواز، ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۵
هشدار چین درباره پیامد ویرانگر بسته بودن تنگه هرمز بر اقتصاد جهان
بازتاب تأکید رهبر انقلاب بر «منزلت معلم» و «امنیت کارگر» در فضای مجازی
لرستان روی خط حماسه در ایستگاه شصت‌ودوم سنگر خیابان
پویش کاشت نهال به یاد شهدای جنگ تحمیلی سوم
میدان داری مردم به روز ملی خلیج فارس رسید
آتش‌بس کجاست؟
سرلشکر رضایی: هگست ارتش آمریکا را گرفتار کرده است
خبر‌هایی از سفر مدیرکل توسعه گردشگری داخلی وزارت میراث فرهنگی به سمنان
حمایت کارگر،آینده ای پر گهر
بررسی مشکلات طرح های حوزه راه کهگیلویه و بویراحمد
پیشرفت روند ساخت ملی مسکن در استان
پیچش عطر رضوی در شهرهای باشت و دوگنبدان
گزیده خطبه های نماز جمعه شهرهای استان
شصت و دومین شب میثاق مردم جنوب غرب خوزستان با امام شهید
جلوگیری از ساخت‌وساز غیرمجاز در تپه تاریخی چیا موره لرستان
همدلی معلمان لنده ای برای آموزش دانش آموزان
۱۱ اردیبهشت روزی به نام کار و کارگر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گفت‌و‌گوی تلفنی وزیر خارجه کشورمان با وزرای خارجه منطقه
طرح ملی مقابله با آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان ادامه می‌یابد
نقش راهبردی پارک‌های علم و فناوری در بازآفرینی اقتصاد پساجنگ
تجلیل کمیته برگزاری بازی‌های آسیایی از ملی‌پوش واترپلو ایران
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
شصت و یکمین شب دلدادگی در ورامین؛ تجدید میثاق با آرمان‌های رهبر شهید
«اشاره» از شبکه امید
بازسازی بازارهای میوه و تره‌بار آسیب دیده در جنگ تحمیلی سوم
پاسخ ایران به ادعای ۶ کشور عربی و درخواست غرامت از آنها
معیشت مردم نباید دست محتکران بیفتد
هشدار درباره وقوع فاجعه درمانی قریب الوقوع در غزه
خلیج فارس؛ ایستگاه پایانی استعمارگران
حدنصاب حمل کالای اساسی از بنادر در جنگ رمضان شکست
مثل کبوتران حرم باش و پر بگیر ...
هزینه یک میلیارد یورویی جنگ برای فرانسه
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
عامل حمله به ماموران نیروی انتظامی به دار مجازات آویخته شد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)