• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۱۷۵۵۲
تاریخ انتشار: ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۱:۴۸
اقتصادی » بانک، بیمه و بورس
با کمک بورس

نقدینگی سرگردان در مدار تولید

معاون سازمان بورس: با کمک بورس بخشی از نقدینگی سرگردان جامعه به جای ورود به بازار‌های غیرمولد به سمت تولید هدایت شد

بورس، نقدینگی سرگردان را وارد چرخه تولید می‌کندبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما از سنا، سید مصطفی رضوی افزود: در برخی مواقع تصمیمات اقتصادی محدودیت‌هایی به همراه دارد و ممکن است مانعی در مسیر توسعه اقتصادی باشد و لذا سیاست‌ها باید با دقت اتخاذ شود.
معاون اجرایی سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: در سال رونق تولید بهبود محیط کسب و کار در دستور کار سیاست گذاران اقتصادی قرار گرفته و یکی از مسیر‌هایی که به تقویت بخش مولد اقتصاد منتهی می‌شود بازار سرمایه است.
رضوی ادامه داد: در شرایط فعلی ثبات قوانین، حذف بروکراسی زاید فرآیند صدور مجوز‌ها و افزایش مشوق‌های مالیاتی، اثر محدودیت‌های بیرونی اقتصاد را کاهش می‌دهد و به بهبود محیط کسب و کار منجر می‌شود و رونق بازار سرمایه را نیز به همراه دارد.
وی با اشاره به احتمال کاهش مجدد مالیات نقل و انتقال سهام در سال ۹۸ ادامه داد: بعضی از افراد معتقد هستند در شرایط فعلی مالیات‌ها باید کاهش پیدا کند تا حضور فعالان اقتصادی با انگیزه بیشتری صورت بگیرد، بعضی نیز معتقد هستند در این شرایط دولت با کمبود منابع مالی روبرو است و امکان ارایه مشوق‌های مالیاتی وجود ندارد.
معاون اجرایی سازمان بورس و اوراق بهادار افزود: باید یادآور شد سال گذشته تصمیمات سران قوا در شورای اقتصادی کشور با محور کاهش مالیات نقل و انتقال سهام آثار خوبی بر جای گذاشت. این تصمیم درآمد‌های دولت را کاهش نداد و انگیزه‌هایی برای حضور بیشتر فعالان اقتصادی در بازار سرمایه ایجاد کرد. به بیان دیگر افزایش حضور سرمایه گذاران در بازار سرمایه کاهش درآمد ناشی از مشوق‌های مالیاتی دولت را جبران کرد و از طرف دیگر با کمک بورس بخشی از نقدینگی سرگردان جامعه به جای ورود به بازار‌های غیر مولد به سمت تولید هدایت شد.
رضوی به احتمال طراحی ابزار‌های مالی جدید اشاره کرد و گفت: هرچند طراحی ابزار‌های جدید بازار سرمایه در دستور کار قرار داد، اما تمرکز ما در سال ۹۸، توسعه ابزار‌های موجود است. استفاده از تمام ظرفیت ابزار‌های موجود به زمان، فرهنگ سازی و آموزش نیاز دارد و امسال باید مسیر بهره برداری از ظرفیت ابزار‌های موجود را هموار کرد.
معاون اجرایی سازمان بورس و اوراق بهادار با تاکید بر اینکه بازار سرمایه کشور مدت‌ها است که روندی منطقی را طی می‌کند، افزود: همه بازار‌ها از جمله بازار سرمایه با افت و خیز همراه هستند. نباید در فعالیت‌های اقتصادی به طور مداوم انتظار روند رو به رشد داشته باشیم. همواره احتمال تغییر قیمت جهانی کامودیتی‌ها یا نفت و هر کالایی وجود دارد. این قاعده برای بازار سهام نیز جاری است.
وی ادامه داد: در بازار سرمایه افت و خیز یک رفتار طبیعی محسوب می‌شود و تنها روند‌های بلندمدت نامطلوب ممکن است ایجاد نگرانی کند.
رضوی افزود: آنچه در این میان اهمیت دارد این است که با اطلاعات کافی به بازار‌ها از جمله بازار سرمایه وارد شویم و با کمک نهاد‌های تخصصی ریسک افت و خیز‌های بازار را مدیریت کنیم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
صدور مجوز ۸۵ هزار استخدام جدید در آموزش و پرورش
اختتامیه شانزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار
حریق یک واحد مسکونی در مهرویلا کرج سه مصدوم در پی داشت
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ بهمن ۱۴۰۴
۶ مصدوم دردمحور ارزوئیه به وکیل آباد
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۰ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
بیش از ۳۸ هزار کیلومتر از راه‌های اصلی و شریانی کشور برف‌روبی شد
جاده‌های لغزنده و ضرورت رعایت احتیاط رانندگان
انسجام ملی محور اصلی اردوی راهیان نور دانشگاه تبریز است
اقدام شورای اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی محکوم است
تداوم بارش برف در طالقان و محور‌های کوهستانی البرز
بررسی راهکارهای افزایش کمک به ستاد دیه
اجرای طرح ارتقا امنیت محله محور در کرمان
یاسوج سفید پوش شد
اختتامیه جشنواره ملی داستان ایثار و گرامی داشت شهدای غریب در یاسوج
ضرورت احیا و بهسازی قنوات برای پایداری کشاورزی
خروج سامانه بارشی از سمنان
نهضت عدالت آموزشی صرفاً به مدرسه‌سازی محدود نمی‌شود
هرمزگان الگوی تنوع فرهنگی قومی و فرهنگی
 دستگیری عامل وقوع تیراندازی در عنبرآباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
اعلام میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
نقض حقوق بشر علیه دختر ایران
پنج کشاورز زنجانی در جمع برگزیدگان کشوری
پزشکیان: ایران در دفاع مقتدرانه از خود تردید نمی‌کند
جبران بخشی از ذخایر ارزی از دست رفته بانک مرکزی پس از حذف ارز ترجیحی
هشدار نماینده ایران درباره پیامد اظهارات جنگ‌طلبانه ترامپ
کشته‌سازی‌ها برای توجیه حمله نظامی به ایران بود
عراقچی فردا به ترکیه می‌رود
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۹ بهمن ۱۴۰۴
تبعات خصمانه علیه سپاه متوجه سیاستمداران اروپایی است
عراقچی: اروپا مرتکب یک اشتباه راهبردی بزرگ شد
اقدام سیاسی و غیرقانونی اتحادیه اروپا علیه سپاه
پوتین: روسیه از نزدیک تحولات ایران را زیر نظر دارد
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
سردار وحیدی: دشمن در نبرد ۱۲ روزه عقب نشست  (۱ نظر)