• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۱۷۵۵۲
تاریخ انتشار: ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۱:۴۸
اقتصادی » بانک، بیمه و بورس
با کمک بورس

نقدینگی سرگردان در مدار تولید

معاون سازمان بورس: با کمک بورس بخشی از نقدینگی سرگردان جامعه به جای ورود به بازار‌های غیرمولد به سمت تولید هدایت شد

بورس، نقدینگی سرگردان را وارد چرخه تولید می‌کندبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما از سنا، سید مصطفی رضوی افزود: در برخی مواقع تصمیمات اقتصادی محدودیت‌هایی به همراه دارد و ممکن است مانعی در مسیر توسعه اقتصادی باشد و لذا سیاست‌ها باید با دقت اتخاذ شود.
معاون اجرایی سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: در سال رونق تولید بهبود محیط کسب و کار در دستور کار سیاست گذاران اقتصادی قرار گرفته و یکی از مسیر‌هایی که به تقویت بخش مولد اقتصاد منتهی می‌شود بازار سرمایه است.
رضوی ادامه داد: در شرایط فعلی ثبات قوانین، حذف بروکراسی زاید فرآیند صدور مجوز‌ها و افزایش مشوق‌های مالیاتی، اثر محدودیت‌های بیرونی اقتصاد را کاهش می‌دهد و به بهبود محیط کسب و کار منجر می‌شود و رونق بازار سرمایه را نیز به همراه دارد.
وی با اشاره به احتمال کاهش مجدد مالیات نقل و انتقال سهام در سال ۹۸ ادامه داد: بعضی از افراد معتقد هستند در شرایط فعلی مالیات‌ها باید کاهش پیدا کند تا حضور فعالان اقتصادی با انگیزه بیشتری صورت بگیرد، بعضی نیز معتقد هستند در این شرایط دولت با کمبود منابع مالی روبرو است و امکان ارایه مشوق‌های مالیاتی وجود ندارد.
معاون اجرایی سازمان بورس و اوراق بهادار افزود: باید یادآور شد سال گذشته تصمیمات سران قوا در شورای اقتصادی کشور با محور کاهش مالیات نقل و انتقال سهام آثار خوبی بر جای گذاشت. این تصمیم درآمد‌های دولت را کاهش نداد و انگیزه‌هایی برای حضور بیشتر فعالان اقتصادی در بازار سرمایه ایجاد کرد. به بیان دیگر افزایش حضور سرمایه گذاران در بازار سرمایه کاهش درآمد ناشی از مشوق‌های مالیاتی دولت را جبران کرد و از طرف دیگر با کمک بورس بخشی از نقدینگی سرگردان جامعه به جای ورود به بازار‌های غیر مولد به سمت تولید هدایت شد.
رضوی به احتمال طراحی ابزار‌های مالی جدید اشاره کرد و گفت: هرچند طراحی ابزار‌های جدید بازار سرمایه در دستور کار قرار داد، اما تمرکز ما در سال ۹۸، توسعه ابزار‌های موجود است. استفاده از تمام ظرفیت ابزار‌های موجود به زمان، فرهنگ سازی و آموزش نیاز دارد و امسال باید مسیر بهره برداری از ظرفیت ابزار‌های موجود را هموار کرد.
معاون اجرایی سازمان بورس و اوراق بهادار با تاکید بر اینکه بازار سرمایه کشور مدت‌ها است که روندی منطقی را طی می‌کند، افزود: همه بازار‌ها از جمله بازار سرمایه با افت و خیز همراه هستند. نباید در فعالیت‌های اقتصادی به طور مداوم انتظار روند رو به رشد داشته باشیم. همواره احتمال تغییر قیمت جهانی کامودیتی‌ها یا نفت و هر کالایی وجود دارد. این قاعده برای بازار سهام نیز جاری است.
وی ادامه داد: در بازار سرمایه افت و خیز یک رفتار طبیعی محسوب می‌شود و تنها روند‌های بلندمدت نامطلوب ممکن است ایجاد نگرانی کند.
رضوی افزود: آنچه در این میان اهمیت دارد این است که با اطلاعات کافی به بازار‌ها از جمله بازار سرمایه وارد شویم و با کمک نهاد‌های تخصصی ریسک افت و خیز‌های بازار را مدیریت کنیم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مدیرکل صمت زنجان: اجازه توقف چرخ تولید حتی یک واحد را نخواهیم داد
تاکید اسپانیا بر لغو فوری توافق همکاری اتحادیه اروپا با رژیم صهیونیستی
افزایش خطر تب کریمه‌کنگو با آغاز فصل گرما
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۱۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵
سنندج میزبان جشنواره امتنان از کارگران نمونه
اوقات شرعی اهواز، ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵
سفارتخانه‌های ایران با هشتگ «پرشین گلف» از تاریخ خلیج فارس نوشتند
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
روشن ماندن چراغ آموزش در روستای خرمتا با همت معلم سقزی
دعوت هیئت دولت از مردم برای شرکت در مراسم چهلم شهید لاریجانی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵
قدردانی از وزارت جهاد کشاورزی برای مدیریت خوب بازار در شرایط جنگ
دستگیری سارق حرفه ای در تبریز
تلفات نظامیان صهیونیست در حملات پهپادی حزب الله لبنان
برگزاری همایش نقاشی رنگین کمان تاریخ در تبریز
سیل خروشان غیرت و مقاومت در آذربایجان غربی
تأکید بر اصالت تاریخی و ابدی نام خلیج فارس در فضای مجازی
پیام قدردانی نماینده ولی فقیه در لرستان از حضور حماسی مردم در رزمایش «جانفدا برای ایران امام رضایی»
شهادت ۱۴ شهروند لبنانی در حملات رژیم صهیونیستی
افتتاح چمن مصنوعی در هادیشهر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بهای نفت خام به بیشترین میزان در چهار سال گذشته رسید
پرچم‌گردانی دو ملی پوش فوتبال در میدان ولیعصر (عج)
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
بازگشت به جنگ آثار مخربی بر غیرنظامیان خواهد داشت
«کادر فنی» و «پویش پرچم»، از شبکه ورزش
تهدید خودکفایی با احتمال مصرف گندم برای دام و طیور
تهران با دیپلماسی فعال، آمریکا را به عقب راند
دبستان شجره‌ طیبه، نماد مظلومیت و عزت ملت ایران
فراخوان مسابقه عکس خط مقدم مرهم
حتی در بدترین شرایط جنگی و اقتصادی تعدیل نیرو نخواهیم کرد
پزشکیان: ادامه محاصره دریایی غیرقابل تحمل است
پیوند‌های عمیق فرهنگی ایران و هندوستان
امارات برای گذران زندگی طلا‌های خود را حراج کرد
پیکر عبدالحمید نقره کار پیشکسوت معماری ایرانی- اسلامی به خاک سپرده شد
واکنش قالیباف به ادعای ترامپ وگنده‌گویی وزیرخزانه‌داری آمریکا
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
تاخیر در تحویل خودروی سهند اس مشتریان را سردرگم کرد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)