• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۴۲۷۲۸
تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۹
مازندران » اجتماعی
نماینده، ولی فقیه در سپاه قدس

باور امام خمینی(ره) به مردم سالاری دینی

نماینده ولی فقیه در سپاه قدس: امام خمینی(ره) به مردم سالاری دینی برگرفته از متن دین و شکست طاغوت با اتکا به قدرت مردم اعتقاد داشت.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز مازندران، حجت الاسلام و المسلمین شیرازی در مراسم سی امین سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) در حسینیه امام خامنه‌ای نیروی انتظامی شهرستان ساری گفت: زوایای زندگی شخصیت جهانی امام راحل همچنان ناشناخته باقی مانده و به عنوان یک روحانی حوزه علمیه، با ابتکار و مدیریت بالا موجب شکل گیری نهضت بزرگ اسلامی شد.
نماینده، ولی فقیه در سپاه قدس افزود: حضرت امام خمینی(ره) نسبت به مردم سالاری دینی با الهام از متن دین اعتقاد داشته و باور شکل دادن به نظام دینی، تشکیل جمهوری اسلامی ونیز در هم شکستن طاغوت را در گرو اتکا به قدرت مردم می‌دانست.
حجت الاسلام و المسلمین شیرازی با بیان اینکه حرکت و جهاد علوی و نیز راه اندازی نهضت علوی از ویژگی بارز این بزرگ مرد انقلابی بشمار می‌رود گفت: بررسی موشکافانه و شناساندن ناکامی دشمن در ۴۰سال گذشته با انواع توطئه، فریب و تحریم برای فروپاشی انقلاب اسلامی در جامعه الزامی است.
نماینده، ولی فقیه در سپاه قدس، ترسیم و تبیین ابعاد انقلاب اسلامی ایران و شخصیت مبارزاتی امام راحل در زمینه سیاسی، امنیتی، اجتماعی و فرهنگی را برای نسل جوان ضروری دانست و افزود: راه و روش حضرت امام(ره) موجب الگوسازی در جوان ایرانی به عنوان سربازی شجاع و آرمانخواه برای به دست آوردن استقلال، آزادی و جامعه اسلامی شد.
حجت الاسلام والمسلمین شیرازی، طاغوت ستیزی، اقتدار، شجاعت، زمان شناسی و دشمن شناسی را از برجسته‌ترین ابعاد شخصیتی حضرت امام خمینی(ره) برشمرد و گفت: ایشان با تشکیل بسیج میلیونی و حضور مردم در جنگ تحمیلی، میادین مختلف انقلاب موجب شناساندن حق و باطل بر اساس ایمان و تقوا و نیز روشن شدن مسیر واقعی برای دستیابی به نظام اسلامی شدند.
نماینده، ولی فقیه در سپاه قدس، نطام جمهوری اسلامی را شعبه‌ای از انقلاب اسلامی ایران و بیداری اسلامی را یکی از نتایج آن عنوان کرد و افزود: حرکت‌های مردمی مقاومت در کشور‌های اسلامی حاصل انقلاب مردمی ایران و پیوند امام(ره) و امت اسلامی بوده و با اعلام روز قدس در سال۵۸ بدون پشتوانه‌های نظامی امنیتی و بر اساس بینش عقیدتی برگرفته از حکومت حضرت رسول اکرم(ص) و حضرت امیرالمؤمنین(ع) استراتژی عمیقی را در استقرار نظام اسلامی نشان داد.
حجت الاسلام و المسلمین شیرازی با اشاره به انتقاد برخی در اوایل انقلاب نسبت به موضوع راهپیمایی‌های مردمی (۲۲بهمن و روز قدس) گفت: امام خمینی(ره) با راه اندازی جنبش دینی، خط مشی آینده انقلاب اسلامی را بر مشارکت مردم تعیین کرد.
نماینده، ولی فقیه در سپاه قدس افزود: مردم ایران امروز با پیروی از منویات مقام معظم رهبری، ساده زیستی، برقراری ارتباط علم و صنعت و با توجه به تهاجم امنیتی، فرهنگی، ایجاد جنگ روانی و نیز تحریم‌های ظالمانه دشمنان قسم خورده انقلاب اسلامی ایران، از مواضع و آرمان‌های امام(ره) راحل عقب نشینی نکرده و به مسیر خود ادامه خواهند داد.
حجت الاسلام و المسلمین شیرازی با اشاره به مشکلات اقتصادی و وجود برخی سوءمدیریت‌های اجرایی، رفع مشکلات اقتصادی و اجتماعی را در گرو استفاده از جوانان نخبه انقلابی و بکاربستن علم و فناوری دانست و گفت: حضور نیرو‌های مردمی در کشور‌های سوریه و یمن و نیز قیام مردم فلسطین موجب شکست قطعی دشمنان اسلام خواهد شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تعیین ترکیب هیئت اجرایی انتخابات شورای اسلامی روستا
لیگ برتر والیبال؛ هشتمین برد پیکانی‌ها با شکست مس
اندونزی به دنبال توسعه گردشگری سازگار با نیازهای مسلمانان
تدارک ویژه برنامه های دهه فجر برای جامعه کارگری
تهدید نظامی ابزار همیشگی دشمن است که باید هوشیار بود
هدف دشمن، حذف رهبری برای بلعیدن ایران است
برگزاری جشن های اعیاد شعبانیه در نیشابور 
واریز ۴۸۷ میلیارد ریال ارزش افزوده به حساب امور عشایر بوشهر
گرامیداشت ایام الله دهه فجر
تشییع پیکر پدر شهید آقامحمدپور
تصادف ۲ تریلر در جاده جهرم به شیراز با یک مصدوم
نجات مرد ۳۲ ساله در ارتفاعات کوهچنار
دشمنان در محاسبات خود درباره ملت ایران دچار خطای راهبردی هستند
مساجد سنگر و پناهگاه مردم و جامعه اسلامی
پایان رقابت‌های انتخابی تیم ملی کاتای تیمی بانوان با معرفی برترین‌ها
ایران آمادگی کامل برای مقابله با تهدید‌ها را دارد
پیام تسلیت اژه‌ای در پی درگذشت ابوی همسر رئیس سازمان پزشکی قانونی
گازگرفتگی چهار عضو یک خانواده در بابل
دیدار با خانواده‌های شهدای امنیت
امام جمعه مهاباد: سپاه پاسداران مدافع عزت، آسایش و امنیت کشور ماست و هرگونه اقدام علیه این نهاد انقلابی، محکوم است.
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
صدور مجوز ۸۵ هزار ردیف استخدامی جدید در آموزش و پرورش
اعلام میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
هفت توصیه کلیدی برای داشتن خواب شبانه بهتر
کشته‌سازی‌ها برای توجیه حمله نظامی به ایران بود
پنج کشاورز زنجانی در جمع برگزیدگان کشوری
پزشکیان: ایران در دفاع مقتدرانه از خود تردید نمی‌کند
نقض حقوق بشر علیه دختر ایران
جبران بخشی از ذخایر ارزی از دست رفته بانک مرکزی پس از حذف ارز ترجیحی
عراقچی فردا به ترکیه می‌رود
اگر دشمن حماقت کند «بلادرنگ» پاسخ خواهیم داد
اقدام شورای اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران محکوم است
هشدار نماینده ایران درباره پیامد اظهارات جنگ‌طلبانه ترامپ
تأکید وزیران پیشین بر وحدت مردم و پشتیبانی از ولایت فقیه
پوتین: روسیه از نزدیک تحولات ایران را زیر نظر دارد
هفت توصیه کلیدی برای داشتن خواب شبانه بهتر  (۱ نظر)
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکا؛ برای همه سناریو‌ها برنامه داریم  (۱ نظر)
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند  (۱ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
اقدام سیاسی و غیرقانونی اتحادیه اروپا علیه سپاه  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
سردار وحیدی: دشمن در نبرد ۱۲ روزه عقب نشست  (۱ نظر)
قالیباف: دیکته کردن را مذاکره نمی‌دانیم و نمی‌پذیریم  (۱ نظر)
اولویت رسیدگی به خانواده‌های شهدا و مجروحین در حوادث دی ماه  (۱ نظر)