• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۴۳۰۸۶
تاریخ انتشار: ۱۴ خرداد ۱۳۹۸ - ۰۸:۵۴
کهگیلویه و بویراحمد » اجتماعی

ضرورت تفکیک زباله از مبدا

تفکیک نشدن زباله از مبدا مدیریت پسماند را با مشکل مواجه می کند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، مدیرکل محیط زیست این استان در نشست باضرورت تفکیک زباله از مبدا خبرنگاران، گفت: سرانه تولید پسماند در استان بیش از یک کیلوگرم است و این میزان از میانگین کشوری بالاتر است.
 محسن جعفری نژاد بسطامی با اشاره به اینکه میزان تولید پسماند در مرکز استان از سایر مناطق استان بیشتر است افزود: کاهش تولید پسماند با محوریت درگیر سازی مردم در توسعه این نگاه و تفکیک از مبدأ با حرکت کارشناسی شده و رشد زیرساختی برنامه محور با فعالیت دستگاه‌های متولی ضروری است.
مدیرکل محیط زیست استان با بیان اینکه زباله به عنوان طلای کثیف مطرح است، گفت: تفکیک از مبدأ در استان تقریباً وجود ندارد و این مسئله مدیریت پسماند را سخت می‌کند و برای این مهم گام‌هایی در استان برداشته شد اما در آغاز راه قرار داریم.
مدیرکل محیط زیست استان با اشاره به پسماندهای ویژه، اظهار کرد: سه نقطه برای ایجاد سایت در استان نیز پیش بینی شده و در شهرستان گچساران مکان مورد تأیید برای پسماند ویژه معرفی خواهد شد و باید از ظرفیت اقتصادی پسماند ویژه در استان استفاده شود.
مدیرکل محیط زیست استان با ابراز نگرانی از وضعیت پسماندهای روستایی، بیان کرد: متأسفانه هنوز اقدام خاصی در این بخش انجام نگرفته و پخش آلودگی و آسیب به اکوتوریسم از آسیب‌های این موضوع است.
جعفری نژاد بسطامی با اشاره به برنامه‌های هفته محیط زیست سال جاری، تصریح کرد: برای سال جاری، شعار روز جهانی محیط زیست با عنوان کاهش آلاینده‌ها و پسماند، آسمان آبی و سبز معرفی شده است.
وی گفت: مدیریت پسماند و هوای پسماند با محوریت پوشش شهرهای مختلف نیز در دستور کار محیط زیست کشور قرار گرفته است.
مدیرکل محیط زیست استان با تاکید بر همکاری بخش‌های مختلف، از پاکسازی مناطق مختلف در هفته محیط زیست خبر داد و گفت: توسعه تعاملات با بخش دانشگاهی با نگاه علمی، طرح مطالب در خطبه‌های نماز جمعه و بازدید از مراکز معاینه فنی و رایزنی برای اعمال تخفیفات معاینه فنی و بازدید از صنایع بالقوه آلاینده هوا در استان برای هفته محیط زیست برنامه ریزی شده است.
مدیرکل محیط زیست استان با اشاره به موضوع ریزگرد ها در استان گفت: در حال حاضر صنعت آلاینده با مقیاس بزرگ در استان نداریم، اما دغدغه مدیریت هوا باید در حوزه توسعه صنعتی استان دیده شود و از ظرفیت‌های تکنولوژی برای مدیریت و کنترل آلایندگی‌ها استفاده کرد.
جعفری نژاد بسطامی بر تکمیل ظرفیت دستگاه‌های سنج هوا در استان تاکید کرد و بیان داشت: در حال حاضر دو ایستگاه سنج هوا در استان فعال است.
مدیرکل محیط زیست استان با اشاره به کاهش ۵۰ درصدی آتش سوزی مناطق حفاظت شده استان در طی سال ۹۷ نسبت به آتش سوزی ۴۰۰ هکتاری سال ۹۶، گفت: طبیعت متعلق به همه مردم است باید در حفظ و صیانت از آن کوشا باشیم.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پایان کار باند سرقت خودرو در مازندران
انتخابات تناسبی، مشارکت گروه‌های سیاسی در انتخابات شوراها رونق می‌دهد
برای ایران
آغاز حراج زمستانی شمش طلا در مرکز مبادله ایران
رادیو زنجان با برنامه جمعه گوروشی میزبان استان‌های آذری زبان شمالغرب کشور
نه فلسطین حذف شد و نه محور مقاومت از بین رفت
نیروهای مسلح آماده مقابله با تهدید دشمن هستند
کارگاه شعر مکتب گمنامی در زنجان به روایت تصویر
آغاز پویش ملی چله دعای عهد از امروز جمعه ۵ دی‌ماه
پیام تسلیت استاندار آذربایجان شرقی به مناسبت درگذشت پیشکسوت فرش
ایستگاه پایانی بیست‌وهفتمین جشنواره قصه‌گویی آذربایجان شرقی
کسب رتبه نخست رادیو آبادان در بین مراکز صدای کشور
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۵ دی ۱۴۰۴
اوقات شرعی اهواز، ۵ دی ماه ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۵ دی ۱۴۰۴ به افق قم
شناسایی ۳۵۸ ملک مازاد برای مولدسازی در آذربایجان شرقی
پرتاب سه ماهواره ایرانی، نماد بلوغ علمی ایران
فراخوان پویش مدار اقتدار در چهارمحال و بختیاری
پایان رقابت دسته ۹۴ کیلوگرم لیگ برتر وزنه‌برداری در اهواز
قرآن و نهج‌البلاغه بهترین سلاح برای مقابله با هجمه دشمن
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تخریب بیش از ۱۰۰ مورد ساخت‌وساز غیرمجاز در منطقه کرشت پردیس
رهبر انقلاب: آیت‌الله میلانی واقعاً احیاگر حوزه علمیه مشهد بود
رقابت‌های فینال و رده بندی پنج وزن نخست امشب برگزار می‌شود
امروز؛ اختتامیه جشنواره تئاتر شهر
پیش بینی بارش باران در نوار شمالی؛ آلودگی هوا در برخی شهر‌ها
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۴ دی
نقش‌آفرینی مجریان رسانه ملی در صیانت از زبان فارسی
ساپینتو: از پیروزی مقابل المحرق و صعود خیلی خوشحالم
آغاز عرضه بنزین سوپر وارداتی در تهران
فردا، آخرین مهلت پذیرش بدون آزمون دانشجو در دانشگاه تهران
تاکید بر ضرورت کار کارشناسی و دقت نظر در بررسی لایحه بودجه
مظفری‌زاده: پیگیری حق و حقوق باشگاه از طریق کمیته استیناف هستیم
نجات جان اتباع افغانستانی از مرگ حتمی توسط مرزبانان خراسان رضوی
محمد جمالو؛ رئیس سازمان ثبت احوال کشور شد
معرفی اعضای هیئت مدیره جدید خانه موسیقی
قالیباف: ریشه بحران آب در ضعف حکمرانی مصرف است  (۱ نظر)
انسداد چاه‌های غیر مجاز آب در کوچه باغ‌های دشت ورامین  (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
مدارس آذربایجان‌غربی روز چهارشنبه ۳ دی ماه تعطیل شد  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)
این بار سلاح سرما علیه مردم غزه  (۱ نظر)