• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۴۴۹۷۱
تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۸:۵۶
اجتماعی » حقوقی و قضایی
پایان تعطیلات عید فطر؛

آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌ها

رئیس پلیس راهور ناجا آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌های کشور را تشریح کرد.

آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌هاسردار کمال هادیانفر در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا وسیما درباره آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌های کشور گفت: برابر آخرین گزارش دریافتی تا این لحظه ترافیک در محدوده‌هایی از محور چالوس و هراز سنگین است که با یک طرفه اعلام شدن هردو محور این بار درحال تخلیه شدن است.
وی افزود: در محور رشت -قزوین و در ادامه قزوین- تهران نیز با رترافیک پر تراکم و نیمه سنگین، اما روان است و مشکل خاصی در این محور دیده نمی‌شود.
هادیان فر در خصوص دیگر محور‌های مواصلاتی کشور هم افزود: محور قم جنوب به شمال پرحجم و در برخی مناطق با ترافیک سنگین و نیمه سنگین مواجه است که البته این بار نیز درحال جابجایی است. محور‌های مواصلاتی مشهد نیز در برخی مناطق همچون محور‌های خروجی مشهد و محدوده سبزوار با ترافیک روبروست. محور اصفهان- کاشان و کاشان قم نیز پرحجم، اما روان گزارش شده است.
رئیس پلیس راهور ناجا درباره وضعیت تردد در جاده‌های شمالی کشور گفت:: موج بازگشت از شهر‌های شمالی از عصر دیروز آغاز شده است و از صبح امروز به اوج خود رسیده. در این شرایط پلیس راهور اقدام به اعمال محدودیت تردد در دو جاده چالوس و هراز کرده و از صبح امروز تردد در این دو محور تنها از مسیر شمال به جنوب ممکن است.
وی با بیان اینکه یک طرفه بودن این دو مسیر تا اطلاع ثانوی ادامه دارد، گفت: باوجود تمامی مشکلاتی که یک طرفه کردن محور‌ها برای ساکنان محلی و خودرو‌های سوخت رسان ایجاد می‌کند و پلیس راهور به این دلیل تحت فشار است، اما تا عادی شدن شرایط و تا زمانی که نیاز به تردد سوخت‌رسان‌ها و تردد‌های محلی نباشد تردد در چالوس و هزار یکطرفه است، اما در محور‌های رشت - قزوین و فیروزکوه تردد دو طرفه انجام می‌شود.
رئیس پلیس راهور ناجا با اشاره به آمار تردد شمار‌ها در جاده‌های کشور اظهارکرد: بر اساس آمار‌های ثبت شده از تردد شمار‌ها تا ظهر امروز حدود ۶۰ درصد از مسافران شمال، هنوز در شمال هستند و به شهر‌های خود بازنگشته‌اند که پیش بینی می‌شود این افراد طی فردا و پس فردا به شهر‌های خود بازگردند.
هادیانفر با بیان اینکه ۵۴ درصد بار ترافیک از جاده چالوس و ۳۶ درصد آن از جاده هزار است، گفت: با توجه به ترافیک پرحجم در جاده‌ها رانندگان باید توجه کنند که از شانه خاکی و مسیر‌های فرعی تردد نکنند و نسبت به چهار عامل حادثه ساز یعنی سرعت و سبقت غیر مجاز، خستگی و خواب الودگی و عدم توجه به جلو دقت و احتیاط بیشتری به خرج دهند.
رئیس پلیس راهور ناجا با بیان اینکه هیچ گره ترافیکی در هیچکدام از محور‌های مواصلاتی کشور وجود ندارد گفت:: تردد کند خودرو‌ها و ترافیک‌های مقطعی ناشی از افزایش سفر‌ها و حجم زیاد خودروهاست که این حجم نیز در ساعات آینده تخلیه خواهد شد.
سردار هادیان فر همچنین گفت: توصیه ما به هموطنان این است که از تردد‌های غیر ضروری در محور‌های مواصلاتی پر ترافیک خودداری کرده و در صورت امکان، بازگشت خود را به روز‌های آینده موکول کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
صدور مجوز ۸۵ هزار استخدام جدید در آموزش و پرورش
اختتامیه شانزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار
حریق یک واحد مسکونی در مهرویلا کرج سه مصدوم در پی داشت
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ بهمن ۱۴۰۴
۶ مصدوم دردمحور ارزوئیه به وکیل آباد
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۰ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
بیش از ۳۸ هزار کیلومتر از راه‌های اصلی و شریانی کشور برف‌روبی شد
جاده‌های لغزنده و ضرورت رعایت احتیاط رانندگان
انسجام ملی محور اصلی اردوی راهیان نور دانشگاه تبریز است
اقدام شورای اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی محکوم است
تداوم بارش برف در طالقان و محور‌های کوهستانی البرز
بررسی راهکارهای افزایش کمک به ستاد دیه
اجرای طرح ارتقا امنیت محله محور در کرمان
یاسوج سفید پوش شد
اختتامیه جشنواره ملی داستان ایثار و گرامی داشت شهدای غریب در یاسوج
ضرورت احیا و بهسازی قنوات برای پایداری کشاورزی
خروج سامانه بارشی از سمنان
نهضت عدالت آموزشی صرفاً به مدرسه‌سازی محدود نمی‌شود
هرمزگان الگوی تنوع فرهنگی قومی و فرهنگی
 دستگیری عامل وقوع تیراندازی در عنبرآباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
اعلام میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
نقض حقوق بشر علیه دختر ایران
پنج کشاورز زنجانی در جمع برگزیدگان کشوری
جبران بخشی از ذخایر ارزی از دست رفته بانک مرکزی پس از حذف ارز ترجیحی
هشدار نماینده ایران درباره پیامد اظهارات جنگ‌طلبانه ترامپ
پزشکیان: ایران در دفاع مقتدرانه از خود تردید نمی‌کند
عراقچی فردا به ترکیه می‌رود
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۹ بهمن ۱۴۰۴
تبعات خصمانه علیه سپاه متوجه سیاستمداران اروپایی است
عراقچی: اروپا مرتکب یک اشتباه راهبردی بزرگ شد
اقدام سیاسی و غیرقانونی اتحادیه اروپا علیه سپاه
فرصت سرمایه‌گذاری برای نیروگاه‌های خورشیدی پشت‌بامی در زنجان
الحاق هزار فروند پهپاد راهبردی به قوای ارتش
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
سردار وحیدی: دشمن در نبرد ۱۲ روزه عقب نشست  (۱ نظر)