• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۴۹۵۴۱
تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۸:۳۷
فارس » اجتماعی

تحقق رونق تولید و توسعه اشتغال پایدار با اجرای طرح تاپ

طرح تاپ برای ارتباط صنعت با دانشگاه و اشتغال دانشجویان اجرا می شود.

تحقق رونق تولید و توسعه اشتغال پایدار با اجرای طرح تاپبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان فارس در همایش توانمندسازی تولید و توسعه اشتعال پایدار (طرح تاپ) گفت:  تاپ مخفف طرح توانمندسازی تولید و توسعه اشتغال پایدار است که جزو طرح های ویژه و دارای اولویت است که با چند هدف کلیدی از جمله دانش بنیان شدن بنگاه ها و دانشجویان تحصیلات تکمیلی، ارتقای سطح مهارت فارغ التحصیلان مشمول خدمت سربازی، ‏ظرفیت سازی اشتغال از طریق خلق ارزش افزوده جدید، تأمین اشتغال زایشی و پایدار عملیاتی می شود.

حمید رضا ایزدی افزود : این طرح نو  و  فراگیر جهت کاربردی شدن مجموعه فعالیتهای علمی  و فنی ، ایجاد و فعال سازی واحدهای تحقیق و توسعه در بنگاه های متقاضی، در ابتدای کار نیازهای پژوهشی توسط بنگاه های تولیدی و تجاری معرفی و سپس ، امکان دسترسی برای دانشجویان و اساتید برای تکمیل طرح فراهم خواهد شد.
وی با اشاره به  اینکه «طرح تاپ» به عنوان یکی از طرحهای رونق تولید اثرات اقتصادی قابل توجهی خواهد داشت، اضافه کرد: طرح تاپ کوتاه‌ترین راه برای تبدیل علم به کالاست که با پررنگ نمودن نقش اعضای هیأت علمی دانشگاه ها، دانشجویان تحصیلات تکمیلی و سربازان فارغ التحصیل در بنگاه های اقتصادی زمینه توانمندسازی عرضه و تقاضای نتایج پژوهش و فناوری را فراهم می کند .
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان فارس اظهار داشت: شناسایی و دسته بندی بنگاه های صنعتی، معدنی و تجاری موجودِ متقاضی جذب نیروی کار دانش آموخته، بررسی وضعیت بنگاه های متقاضی، از حیث قابلیت های مورد نیاز برای قرار گرفتن در مسیر تبدیل شدن به بنگاه اقتصادی دانش بنیان، پشتیبانی از بنگاه های برگزیده از طریق تأمین منابع مالی، دادن مشوق، معافیت و تسهیلات، ایجاد یا توسعۀ فعالیت واحدهای تحقیق و توسعۀ بنگاه ها و جذب نیروی کار دانش آموخته و استقرار نظام نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت در عملکرد، تولید و عرضۀ خدمات دانش بنیان از دیگر مراحل اجرای این طرح است.
ایزدی یاد آور شد:  بنگاه های تولیدی به منظور ثبت نام در سامانه «طرح تاپ»  می توانند از اول اسفند به نشانی top.mimt.gov.ir یا www.iranetop.ir بخش ثبت نام بنگاه مراجعه کنند.
وی با تاکید بر اینکه حضور دانشگاهیان  و افراد تاپ در هر حوزه ای باعث تولید کالای دانش بنیان می‌شود، بیان داشت : اجرای طرح تاپ باعث نزدیکی و ارتباط تنگاتنگ صنعت و دانشگاه با هدف اشتغال پایدار ، کیفی سازی کالای صادرات محور و بهینه شدن هزینه تولید و  قیمت کالای ایرانی  می‌شود و فرآیند اجرایی برای دانشجویانی  است که پایان نامه تحصیلات تکمیلی آن ها هدفمند، مسأله محور و مأموریت گرا بوده و براساس نیاز یک بنگاه تولیدی یا خدماتی (موضوع پژوهشی) تعریف شده، ارائه می شود.
ایزدی  بیان کرد: دستگاه مجری طرح تاپ بر اساس این طرح، وزارت صنعت، معدن و تجارت است که مسئولیت نظارت عالیه بر اجرای این طرح و دستورالعمل های مربوطه را بر عهده خواهد داشت و  در دو سطح تقاضای نیروی کار و عرضه نیروی کار دنبال می شود.
 این طرح در سال جاری در دوبخش برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی که تمایل دارند پایان نامه های خود را به صورت مسأله محور انجام دهند و اعضای هیات علمی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی و پژوهشی که مایل هستند در قالب طرح پسادکترای صنعتی و فرصت مطالعاتی در بنگاه های صنعتی و معدنی فعالیت کنند، اجرا می شود.
برات قبادیان معاون آموزش، پژوهش و فنآوری وزارت صمت در این همایش گفت: ضرورت مدیریت و برنامه ریزی در طرح تاپ از اهمیت ویژه‌ای برخور دار است تا دانشجویان به مراتب بیشتر از گذشته که به یک درصد استفاده هم نمی‌رسد در تهیه پایان نامه‌های کاربردی وعلنی خود در توسعه تولید واشتغال وعلم وصنعت کوشا وبهربرداری لازم را داشته باشند.
وی افزود: امروزه اقتصاد منبع محور نیست بلکه دانش محورر است لذا کار نمودن روی منابع و سرمایه‌های انسانی از اولویت برخوردار است.
وی با اشاره به اینکه خطر انقلاب صنعتی وسونامی در راه را جدی بگیریم اضافه کرد: طرح تاپ با سونامی و انقلاب چهارم صنعتی مقابله و در این راستا کمک شایانی به رونق تولید، صنعت و اشتغال دارد.
قبادیان با تاکید بر اینکه این طرح از نان شب برای ما واحب‌تر است اظهار داشت: آمادگی برای آینده‌ای توام با رشد و رونق و اقتصاد پیشرفته بهره مندی از دانش، علم وفنآوری و توسعه واحد‌های دانش بنیان و ارتباط واقعی صنعت ودانشگاه وبهرمندی از صاحبنظران دانشگاهی کشور است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آموزش و پرورش حیاتی‌ترین حوزه کشور
رعایت ایمنی در محیط زندگی تدبیری برای حفظ سلامت مردان
رشد ۱۵ درصدی تولید فولاد ایران در ژانویه ۲۰۲۶
اهدای زمین به مدال‌آوران ورزشی در هوراند
هشدار صریح سخنگوی ارشد نیرو‌های مسلح به آمریکا
افزایش غلظت غبار در سمنان
صندوق‌های حمایت از کشاورزی زنان گامی موثر در توسعه مشارکت اقتصادی
رسیدگی به درخواست ۳۲ مراجعه‌کننده در دیدار مردمی دادستان مرکز خوزستان
دیدار سفیر جدید جمهوری اسلامی ایران در لبنان با وزیر امور خارجه
اوقات شرعی اهواز، ۸ اسفند ۱۴۰۴
تأکید بر رفع تعهدات ارزی و تقویت انگیزه‌های صادراتی در استان قم
عراقچی: مذاکرات پیشرفت خوبی داشت
دعای هر روز و روز نهم ماه مبارک رمضان
رویداد ایران جان رویدادی برای معرفی ظرفیت‌های معدنی کهگیلویه و بویراحمد
بسته خبر‌های کوتاه ۷ اسفند چهارمحال و بختیاری در یک نگاه
برد تراکتور مقابل گل‌گهر
اهمیت تغذیه در ماه رمضان
شکست فوتسالیست های پردیس مقابل نماینده تبریز
تصویب ۱۵ طرح کلان در شورای سرمایه‌گذاری کهگیلویه و بویراحمد
انتقاد فرماندار هشترود از وضعیت اتوبان پیامبر اعظم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
وقفه در مذاکرات ژنو؛ ادامه گفت‌و‌گو‌ها از ساعاتی دیگر
عمان: مذاکره‌کنندگان به راه‌حل‌های نوآورانه نزدیک شدند
پایان دور سوم گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا در ژنو
دعای هر روز و روز هشتم ماه مبارک رمضان
میلیون‌ها ربات در خدمت عملیات رسانه‌ای غرب
بقایی: دو هیئت‌ نیاز داشتند با پایتخت‌ها مشورت کنند
نمایندگان ایران طلایی شدند
فراخوان سومین رویداد ملی فناورانه میکروالکترونیک
پخش زنده دیدار تراکتور و گل گهر از شبکه ورزش
منافع و آرمان‌های ملی، خط قرمز مشترک همه ما است
برپایی محفل انس با قرآن کریم در شهر بهمن
کاهش دما در استان یزد
آغاز بکار اتوبوس ویژه بانوان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۷ اسفند ۱۴۰۴
۳ دانشجوی دانشگاه تهران موقتاً از تحصیل محروم شدند
زیرساخت سامانه هوشمند سوخت در سیستان بلوچستان در حال به‌روزرسانی است  (۵ نظر)
ثریا آقایی به کشور بازگشت  (۱ نظر)
امروز؛ آغاز فروش فوق العاده محصولات سایپا  (۱ نظر)
زمان ثبت نام آزمون‌های ورودی سمپاد اعلام شد  (۱ نظر)
آماده‌باش نیرو‌های عملیاتی در پی هشدار هواشناسی درباره بارش‌ها  (۱ نظر)
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
مرگ روزانه ۶۰ نفر در تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
توقیف خودرو با سرعت بالاتر از ۵۰ کیلومتر از حدمجاز در نوروز  (۱ نظر)
آیین بهره‌برداری از گلخانه سلولزی شهرداری کرمان  (۱ نظر)
آمادگی ایران برای هر دو گزینه صلح و جنگ  (۱ نظر)
دعوت مربی چهارمحال و بختیاری با بوکسور‌های نونهال به اردوی تیم ملی  (۱ نظر)
ثبت درخواست‌های مردم مازندران از رئیس‌جمهور از طریق سامانه سامد  (۱ نظر)
تأکید اژه ای بر تسریع رسیدگی به پرونده‌های اغتشاشات  (۱ نظر)
ونس: رئیس جمهور آمریکا خواهان حل دیپلماتیک برنامه هسته‌ای ایران است  (۱ نظر)
مهلت ۵ روزه برای ترخیص کالا‌های اساسی ابلاغ شد  (۱ نظر)