پخش زنده
امروز: -
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از خبرگزاری شین هوا ، پاکستان گزارش اخیر آمریکا را درباره آزادی مذهبی در این کشور رد کرد و آن را بی اساس خواند.
محمد فیصل سخنگوی وزارت خارجه پاکستان گفت اسلام آباد گزارش اخیر کمیسیون بین المللی آزادی مذهبی آمریکا را به عنوان اظهاراتی بی اساس رد کرده است. در این گزارش ادعا شده است برخی قوانین در پاکستان منجر به تبعیض علیه اقلیت هاي مذهبي مي شود.
سخنگوی وزارت خارجه پاکستان در بیانیه ای اعلام کرد : " آن بخش از گزارش کمیسیون آزادی مذهبی آمریکا درباره پاکستان خلاصه ای از اظهارات بی اساس و اثبات نشده است. به طور کلی پاکستان از چنین گزارش هایی درباره امور داخلی کشورهای مستقل حمایت نمی کند و آن را رد می کند."
وي افزود پاکستان اغلب نگرانی های خود را در سطح بین المللی در خصوص روند رو به رشد اسلام هراسی در میان دولت های غربی و آمریکا مطرح می کند. پاکستان تلاش می کند بخشی از تلاش ها در سازمان ملل، سازمان همکاری اسلامی و دیگر عرصه ها برای مقابله با عدم تحمل مذهبی و تبعیض بر اساس مذهب و اعتقاد و اسلام هراسی باشد. پاکستان یک کشور چند مذهبی، چند فرهنگی و جامعه ای چند قطبی است.
محمد فيصل تصريح کرد پاکستان همواره نقشی مثبت ایفا کرده است و با درک بهتر و متقابل درباره مسئله آزادی مذهبی تعاملی مثبت با جامعه بین المللی از جمله آمریکا داشته است.