• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۶۳۸۸۰
تاریخ انتشار: ۰۹ تير ۱۳۹۸ - ۲۰:۱۶
بین الملل » سیاسی
نماینده دائم ایران در سازمان ملل؛

ساز و کار مالی اروپا کمکی به ایران نمی‌کند

تخت روانچی: ایجاد ساز و کار مالی اروپا به خودی خود و بدون انتقال پول هیچ کمکی به ایران نمی‌کند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما‎؛ مجید تخت روانچی سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل گفت ایجاد ساز و کار مالی اروپا به خودی خود و بدون انتقال پول هیچ کمکی به مشکلات ایران نمی کند.
مجید تخت روانچی در گفتگوی اختصاصی با شبکه تلویزیونی سی ان ان آمریکا گفت: گفتگوها و تهدیدات, دو مقوله منحصرا جدا از یکدیگر هستند. ما با کسی گفتگو شروع نخواهیم کرد که تلاش می کند شما را بترساند و تحریم ها را علیه شما اعمال کند. ارعاب و اجبار با گفتگو همخوانی ندارد. تا زمانی که تهدیدات وجود دارد و تا زمانی که اجبار وجود دارد , ما (ایران) هیچ گونه گفتگو با پیشنهاد گفتگو را به عنوان یک پیشنهاد واقعی و سازنده تلقی نخواهیم کرد.
مجید تخت روانچی افزود: نخستین کاری که آمریکا باید انجام دهد این است که به پای میز مذاکره بازگردد. آنها میز مذاکره را ترک کردند درحالیکه سایر اعضای جامعه بین المللی درباره موضوع هسته ای درحال گفتگو با ایران بودند. ناگهان آمریکا تصمیم گرفت از (برجام) خارج شود . کل مشکل و آشفتگی که ما در اطراف خود شاهدش هستیم به علت تصمیم (آمریکا) به خروج از توافقنامه هسته ای (برجام) است. شما وضعیت الان را با اوایل سال 2018 مقایسه کنید یعنی قبل از آنکه رئیس جمهور ترامپ از توافقنامه هسته ای خارج شود.وضعیت آن موقع را با امروز مقایسه کنید. این وضعیت کاملا متفاوت است. پس همه چیز با تصمیم آمریکا شروع شد برای اینکه اوضاع به حالت عادی بازگردد این تصمیم باید لغو شود.

ساز و کار مالی اروپا به خودی خود کمکی به ایران نمی کند
تخت روانچی در پاسخ به پرسشی درباره عبور کردن ایران از محدوده تعیین شده برای ذخیره اورانیوم غنی شده در ایران گفت: عبور (ایران از محدودیت اورانیوم غنی شده ) نقض توافقنامه نیست. در توافقنامه هسته ای پاراگراف های مشخصی وجود دارد که به ایران اجازه می دهد برخی تعهدات را انجام ندهد. کاری که ما کرده ایم دقیقا براساس پاراگراف 26 و پاراگراف 36 توافقنامه هسته ای است که به ایران اجازه می دهد در صورت خروج آمریکا از توافقنامه هسته ای , تعهدات خود را کاهش دهیم . ما برای مرحله نخست دو تعهد را مشخص کردیم . در ده روز آینده اگر هیچ اتفاقی رخ ندهد ما وارد مرحله دوم خواهیم شد و تا کنون هم عناصر مرحله دوم را اعلام کردیم.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

عبور از سقف تعیین شده اورانیوم نقض توافقنامه هسته ای نیست

مجید تخت روانچی درباره ساز و کار مالی برای داد و ستد اروپا با ایران(اینستکس) گفت: آنها کُند عمل کردند. بیش از یکسال طول کشید که آنها چنین ساز و کاری را ایجاد کنند. ایجاد این ساز و کار , خوب است اما کافی نیست. آنها باید شتاب کنند و در این ساز و کار پول تزریق کنند در غیر این صورت این ساز و کار هیچ کمکی نخواهد کرد چون ایجاد این ساز و کار مالی به خودی خود چیزی نیست که بتواند مشکلات ما را رفع کند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

این آمریکا است که باید پای میز مذاکره بازگردد

نماینده جمهوری اسلامی در سازمان ملل درباره ادعای دست داشتن ایران در حمله به نفتکش ها گفت: اصلا چنین ادعایی درست نیست. ما این ادعا را رد کرده ایم. در واقع این ادعا حتی مورد حمایت برخی از کشورهای منطقه - که از همپیمانان نزدیک آمریکا هم هستند - قرار نگرفته است. آنها چگونه می توانند ادعا کنند که این اتهامات درست است.
مجید تخت روانچی در پاسخ به پرسشی درباره وضعیت اقتصادی ایران از جمله کاهش ارزش ریال ایران و دوام آوردن ایران در برابر فشار اقتصادی گفت: به اعتقاد من , ما می توانیم در برابر این فشار دوام بیاوریم. ما قبلا نیز در جریان جنگ ایران و عراق با وضعیت دشواری روبرو شده بودیم . ما در طی هشت سال از جنگ تحمیلی عراق موفق شدیم دوام بیاوریم . اطمینان دارم که باز هم می توانیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ایستادگی در برابر نظام سلطه، دفاع از حاکمیت الهی
تداوم راه سردار شهید حاج قاسم سلیمانی
سیر تا پیاز یک سناریوی کشته سازی دیگر در دهدشت
پاسخ زائران حاج قاسم به یاوه گویی‌های رییس جمهور منفور آمریکا
اعتبار آمریکا در عرصه بین‌الملل مخدوش شده است
واکنش هنرمندان کرمان به یاوه گویی‌های اخیر ترامپ تروریست
اهدای ۵۰۰ سری جهیزیه ازدواج آسان به زوج‌های جوان
دستگیری سه گروه شکارچی متخلف در ملکان
دستور دکتر پزشکیان برای بررسی جامع ناآرامی های استان ایلام
ایران حسین (ع) تا ابد پیروز است
تکذیب انفجار در بندر شهید رجایی
اصناف بازوی مردمی و توانمند نظام هستند
آتش سوزی در یک جایگاه تهران به دلیل نقص فنی یک خودرو
خبر‌هایی از مناطق مختلف گیلان؛ ۱۵ دی ۱۴۰۴
کاهش کیفیت هوا در سمنان
پایان ۳ روز خلوت عاشقان با خالق هستی
نجات هوایی دو مادر باردار از منطقه صعب‌العبور در آذربایجان شرقی
بزرگداشت یار دیرین حاج قاسم؛ حاج حسین پور جعفری
جلسه شورای عالی قوه قضائیه ۱۴۰۴/۱۰/۱۵
بسته خبر‌های کوتاه ۱۵ دی ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران
انتخابات شورا‌ها در ۱۱ اردیبهشت؛ آزمون زودهنگام رسانه ملی
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد
اوایل هفته آینده، برف و باران میهمان همدان
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا
کشته شدن ۳۲ افسر اطلاعاتی و نظامی کوبایی در دفاع از مادورو
آتش سوزی درکارخانه کاله آمل
قالیباف: ارز ترجیحی حذف نمی‌شود
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۵ دی ۱۴۰۴
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۲۱ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۱۰ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۶ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
ترامپ: برای مدتی ونزوئلا را اداره می‌کنیم  (۱ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۱ نظر)
صدور کیفرخواستی ۲۵ صفحه‌ای برای نیکلاس مادورو  (۱ نظر)
مصرف گاز از مرز ۶۲۰ میلیون متر مکعب عبور کرد  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۱ نظر)