• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۶۵۰۵۶
تاریخ انتشار: ۱۱ تير ۱۳۹۸ - ۱۱:۲۰
اقتصادی » کشاورزی، روستا و عشایر
مدیر کل بهبود تغذیه و امور دام وزارت جهاد کشاورزی

بازدهی کارخانه‌های خوراک دام کمتر از نصف ظرفیت

در حال حاضر واحد‌های تولیدی و کارخانه‌های تولید کننده خوراک دام با ۴۰ درصدظرفیت کار می‌کنند در حالی که ظرفیت آن‌ها خیلی بالاتر است

 تورج صارمی در پنجمین همایش بین المللی و نمایشگاه جانبی خوراک دام، طیور و آبزیان افزود: سال گذشته ۱۰ و نیم میلیون تن خوراک دام، طیور و آبزیان در ۷۰۰ واحد تولیدی، تولید شد در حالی که ظرفیت اسمی این کارخانه ها، ۲۱ میلیون تن در سال است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وی گفت: سالانه یک میلیون تن به ظرفیت تولید خوراک دام در کشور اضافه می‌شود و از سال ۹۲ تا ۹۷ تولید خوراک دام از پنج میلیون و ۷۰۰ هزار تن به بیش از ۱۰ میلیون و ۵۰۰ هزار تن رسیده است.
صارمی به نقش ۷۰ درصدی خوراک دام در قیمت محصولات پروتئینی اشاره کرد و افزود: خوراک دام ۶۰ تا ۷۰ درصد در قیمت تمام شده و کیفیت محصولات پروتئینی مانند گوشت، مرغ و تخم مرغ نقش دارد.
وی بر ارتقاء کیفیت تولید خوراک دام تاکید کرد و گفت: برای رقابت با محصولات خارجی باید علاوه بر افزایش تولید، کیفیت خوراک دام را نیز ارتقاء یابد.
صارمی با اشاره به پیش بینی فائو که تا سال ۲۰۵۰ تولید انواع محصولات پروتئین جهان یک میلیارد و ۶۴۰ میلیون تن تن خواهد بود، گفت: برای تولید این میزان محصولات پروتئینی به تولید یک میلیارد و هفتصد میلیون تن خوراک دام نیاز است.
مدیرکل بهبود تغذیه و امور دام وزارت جهاد کشاورزی افزود: در سال ۲۰۱۸، یک میلیارد و ۱۲ میلیون تن خوراک دام و طیور در ۱۳۰ کشور به ارزش ۵۰۰ میلیارد دلار تولید شده است و هفت کشور جهان از جمله برزیل، مکزیک، هند، چین، آمریکا و روسیه بزرگترین تولیدکننده خوراک دام در جهان هستند.

افزایش ۱۴ درصدی تولید خوراک آماده دام

مدیر کل بهبود تغذیه و جایگاه دام وزارت کشاورزی، از افزایش ۱۴ درصدی تولید خوراک آماده دام از سال ۹۲ تا سال ۹۷ خبر داد

تورج صارمی در پنجمین همایش بین المللی و نمایشگاه جانبی خوراک دام، طیور و آبزیان ایران گفت: در سال ۹۲ سه میلیون و ۱۰۰ هزار تن خوراک آماده دام و ۲ میلیون و ۶۵۰ هزار تن خوراک آماده طیور تولید می‌شد که این رقم در سال ۹۷ به ترتیب به ۶ میلیون و ۳۶۶ هزار تن و ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار تن رسید.
وی تعداد کارگاه‌ها و کارخانجات تولید خوراک دام در کشور را در سال ۹۷ حدود ۷۰۰ واحد بیان کرد و افزود: ظرفیت اسمی سالیانه این واحد‌ها حدود ۲۱ میلیون تن است.
صارمی ظرفیت بالفعل تولید خوراک دام را ۱۰ و نیم میلیون تن در سال عنوان کرد و گفت: ارزش سرمایه گذاری در این بخش بیش از ۱۱ هزار میلیارد تومان است.
وی میزان اشتغال مستقیم در صنعت خوراک دام و طیور را بیش از بیست هزار نفر ذکر کرد.
صارمی به آمار صادرات خوراک دام کشور از سال ۹۰ تا ۹۶ اشاره کرد و گفت: میزان صادرات خوراک دام در سال ۹۰، ۲۶ تن و به ارزش ۱۰ میلیون دلار بود که این رقم در سال ۹۶ به ۲۰۸ تن و ارزش ۸۳ میلیون دلار رسید.
مدیرکل بهبود تغذیه و جایگاه دام وزارت جهاد کشاورزی به تولیدات محصولات دام و طیور در سال ۹۷ اشاره کرد و افزود: در سال گذشته گوشت قرمز ۸۲۹ هزار تن، شیرخام ۱۰ میلیون و ۵۸۸ هزار تن، گوشت طیور ۲ میلیون و ۳۵۵ هزار تن، تخم مرغ ۹۰۱ هزار تن و عسل ۹۰ هزار تن تولید شد که در مجموع ۱۴ میلیون و ۷۶۳ هزار تن تولیدات محصولات دام و طیور در سال گذشته است.

 آغاز به کار پنجمین نمایشگاه خوراک دام، طیور و آبزیان 
پنجمین نمایشگاه بین المللی صنعت خوراک دام، طیور و آبزیان کشور با مشارکت ۶۱ شرکت مطرح داخلی و خارجی با حضور کارشناسان خارجی و متخصصان داخلی آغاز به کار کرد.
این رویداد مهم بستری مناسب برای حضور همه فعالان این صنعت است تا با آخرین دستاورد‌های علمی و فناوری‌های روز دنیا در صنعت خوراک دام، طیور و آبزیان آشنا شوند و بی تردید حیطه‌ای مناسب برای تبادل اطلاعات در عصر ارتباطات است.
یکی از خصوصیات منحصر به فرد نمایشگاه صنعت خوراک Iran Feed Expo که آنرا با بقیه نمایشگاه‌هایی که در کشور برگزار می‌شود متمایز می‌کند، علاوه بر تخصصی بودن موضوع برگزاری، کمک به بالابردن سطح دانش و علوم روز و فناوری‌های نوینی است که بطور همزمان در بقیه کشور‌ها در جهت بالابردن راندمان تولید خوراک از آن استفاده می‌شود.
این نمایشگاه تا ۱۳ تیر برپاست.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
داستان یک نردبان
صعود نیما زاهدی به جدول اصلی جام جهانی شمشیربازی
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
غرب پشت اعتراضات صربستان
آغاز ساخت زیر گذر شهدا در بوکان
خبر‌هایی از بررسی مشکلات بهداشت و درمان دامغان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
اختصاص ۲۵ همت اعتبار برای زیرساخت‌های عمرانی و آموزشی کردستان
افزایش قابل توجه اخراج‌ها در آمریکا
دومین پیروزی پیاپی تیم ملی والیبال مردان ایران
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
برادران خدایاری، شانه‌به‌شانه تا جاودانگی
برد چوکا در برابر شایان دیزل در تالش
مصاف تیم والیبال شهید املاکی لنگرود در برابر افق قم
گلایه اهالی شهر جعفریه قم از آسفالت نبودن مسیر مدرسه شهید سلیمانی
شورای حل اختلاف ظرفیتی برای کاهش پرونده‌های قضایی
احداث اولین زمین والیبال ساحلی در شهرکرد
روایت همدلی در دفاع ۱۲ روزه با اولین رویداد رسانه‌اى «هما»
ابلاغ ترخیص ۱۰۰ درصدی چای وارداتی
تساوی ملوان مقابل شمس آذر در بندرانزلی در خانه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
استعفا در شرایط حساس
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)