پخش زنده
امروز: -
انفجار یک خودرو در استان هاتای ترکیه نزدیک مرز سوریه دستکم سه کشته برجای گذاشت.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از آنکارا ، این خودرو که در 750 متری فرمانداری شهرستان ریحانلی استان هاتای در حال پارک بود، حوالی ساعت 13:00 به وقت محلی با صدای بسیار مهیبی منفجر شد و بر اثر آتش سوزی ناشی از انفجار، کاملا سوخت.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از آنکارا ، در این حمله سه سوری کشته شدند.
رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه روز جمعه درباره انفجار خودروی بمب گذاری شده در مرز این کشور با سوریه گفت بدون تردید این یک حمله تروریستی است.
اردوغان در استانبول به خبرنگاران گفت:«بررسی های اولیه چنین نشان می دهد که بی شک این اقدام حمله تروریستی بوده است و واضح است که در خودرو بمب وجود داشت.»
رئیس جمهور ترکیه تصریح کرد:«همکاران ما در حال تحقیقات هستند تا عامل این اقدام را شناسایی کنند». وی خاطر نشان کرد دولت ترکیه اخبار تکمیلی رادر اینمورد طی ساعات آتی اعلام می کند.
بر اساس اعلام خبرگزاری آناتولی ترکیه این انفجار ساعت ده به وقت گرینوویچ در فاصله کمتر از یک کیلومتری بخش ریحانلی روی داد. تلویزیون ترکیه تصاویری از سوختن یک خودرو ، دود غلیظ اطراف آن و تلاش آتش نشان ها برای خاموش کردن آن منتشر کرد.
در ماه مه سال 2013 در یکی از خونین ترین حملات تاریخ ترکیه مدرن در دو انفجار خودروی بمب گذاری شده در بخش ریحانلی بیش از 50 نفر کشته شدند.
در سال های 2015 و 2016 نیز چندین حمله در ترکیه روی داد که دولت آن کشور افراط گرایان و شبه نظامیان کرد را عامل این حملات معرفی کرد. در این حملات صدها نفر کشته شدند.