• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۷۱۶۹۷
تاریخ انتشار: ۱۹ تير ۱۳۹۸ - ۱۲:۱۱
اقتصادی » آب و انرژی
در نشست خبری مطرح شد

بدهکاری ۵ هزار میلیاردی به تولیدکنندگان برق

مدیرعامل شرکت تولید برق حرارتی: هر پرکیلووات برق را ۱۸۰ تومان از تولیدکنندگان می‌خریم؛ ۵ هزار میلیارد تومان به آنها بدهکاریم

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، محسن طرزطلب در نشست خبری امروز با اشاره به این که ما در حال تسویه کردن هستیم، افزود: این شرکت علاوه بر این بدهی، ۲ هزار میلیارد تومان به بانک مرکزی بدهکار است.
مدیر عامل شرکت تولید برق حرارتی گفت: ما هر پرکیلووات برق را ۱۸۰ تومان از تولید کنندگان بخش خصوصی خریداری می‌کنیم که در این بخش ۵ هزار میلیارد تومان به این تولید کنندگان بدهکار هستیم.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
وی گفت: در حال حاضر ۱۹ هزار مگاوات نیروگاه در بخش خصوصی و دولتی در کشور در حال احداث است که برای تکمیل شدن منابع مالی مورد نیاز آن‌ها باید تأمین شود.
­مدیرعامل شرکت تولید برق حرارتی با اشاره به آمادگی مناسب نیروگاه‌ها برای گذر از اوج مصرف تابستان امسال ادامه داد: در زمان اوج مصرف همه نیروگاه‌ها وارد مدار هستند البته ممکن است به علت فشار زیاد بر نیروگاه‌ها اتفاقاتی هم رخ دهد و ما چند ساعت با خاموشی مواجه شویم.
طرزطلب گفت: ظرفیت نهایی تولید برق در کشور ۶۰ هزار مگاوات است.
وی افزود: در حال حاضر به صورت روزانه هزار و ۴۰۰ مگاوات از کشور صادر می‌شود که نسبت به سال گذشته با افزایش مواجه بوده است.

 صرفه جویی ۲۵۰ میلیون مترمکعب سوخت 
مدیرعامل شرکت تولید برق حرارتی گفت: به ازای راه اندازی هر واحد سیکل ترکیبی در نیروگاه‌های حرارتی سالانه ۲۵۰ میلیون مترمکعب گاز صرفه جویی می‌شود.
محسن طرز طلب در نشست خبری امروز با اشاره به برنامه ریزی انجام شده برای تبدیل ۷۵۰۰مگاوات نیروگاه حرارتی به سیکل ترکیبی افزود: تبدیل هر واحد گازی به سیکل ترکیبی ۴۵ میلیون دلار صرفه جویی ارزی بهمراه دارد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
وی با بیان اینکه پس از عقد قرارداد از سال ۹۳ تا کنون ۵ واحد سیکل ترکیبی وارد مدار شده است، گفت: ۵ واحد دیگر نیز تا پایان وارد مدار می‌شود که ظرفیت این نیروگاه‌ها ۱۶۰۰مگاوات است.
مدیرعامل شرکت برق حرارتی با اشاره به اینکه ورود هر واحد سیکل ترکیبی به مدار ۱ درصد راندمان نیروگاه‌های حرارتی را افزایش می‌دهد، ادامه داد: تا پایان اوج مصرف سال ۱۴۰۰ نیز ۳۵۰۰ مگاوات نیروگاه سیکل ترکیبی جدید وارد خواهد شد.

 واحد بخار نیروگاه شیروان به بهره برداری می‌رسد 
مدیرعامل شرکت تولید برق حرارتی گفت: هفته آینده دو واحد بخار نیروگاه شیروان به ظرفیت ۳۲۰ مگاوات در خراسان شمالی به بهره برداری خواهد رسید.
محسن طرزطلب در نشست خبری امروز با اشاره به اینکه کل ظرفیت این نیروگاه هزار و ۴۳۴ مگاوات است افزود: در این نیروگاه طبق برنامه ریزی انجام شده باید سه واحد بخار راه اندازی شود که دو واحد تا هفته آینده و واحد سوم نیز تا پایان سال به بهره برداری خواهد رسید.
وی گفت: با راه اندازی دو واحد بخار این نیروگاه ۵۰۰ میلیون مترمکعب سوخت صرفه جویی خواهد شد.
مدیرعامل شرکت تولید برق حرارتی با بیان اینکه این نیروگاه یکی از بزرگترین طرح‌های کشور است ادامه داد: با تکمیل نیروگاه شیروان پایداری شبکه برق در خراسان شمالی افزایش می‌یابد و با تامین نیاز این استان از خاموشی‌ها جلوگیری خواهد شد.
طرزطلب در خصوص زمانبر شدن راه اندازی این نیروگاه گفت: این طرح در سال ۹۰ و ۹۲ در فهرست واگذاری به سهام عدالت قرار گرفت که با پیگیری‌های وزارت نیرو از این فهرست خارج و پس از تعیین مالکیت و واگذاری به دولت تامین اعتبار آن انجام شد که این اعتبار ازجانب وزارت نیرو، فاینانس خارجی و منابع عمومی دولت اختصاص یافت.
وی با اشاره به اینکه هم اکنون بهره برداری از هفت نیروگاه در دست دولت قرار دارد افزود: ۱۲ نیروگاه به ظرفیت ۱۲ هزار و ۳۰۰ مگاوات در سازمان خصوصی سازی آماده واگذاری به بخش خصوصی است که البته این هفت نیروگاه نیز شرایط واگذاری به بخش خصوصی را دارد.
مدیرعامل شرکت تولید برق حرارتی ادامه داد: در حال حاضر سه هزار و ۵۰۰ مگاوات نیروگاه فرسوده در کشور فعال است که ما به دنبال خارج کردن تدریجی این نیروگاه‌ها از مدار هستیم.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مدیرکل صمت زنجان: اجازه توقف چرخ تولید حتی یک واحد را نخواهیم داد
تاکید اسپانیا بر لغو فوری توافق همکاری اتحادیه اروپا با رژیم صهیونیستی
افزایش خطر تب کریمه‌کنگو با آغاز فصل گرما
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۱۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵
سنندج میزبان جشنواره امتنان از کارگران نمونه
اوقات شرعی اهواز، ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵
سفارتخانه‌های ایران با هشتگ «پرشین گلف» از تاریخ خلیج فارس نوشتند
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
روشن ماندن چراغ آموزش در روستای خرمتا با همت معلم سقزی
دعوت هیئت دولت از مردم برای شرکت در مراسم چهلم شهید لاریجانی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵
قدردانی از وزارت جهاد کشاورزی برای مدیریت خوب بازار در شرایط جنگ
دستگیری سارق حرفه ای در تبریز
تلفات نظامیان صهیونیست در حملات پهپادی حزب الله لبنان
برگزاری همایش نقاشی رنگین کمان تاریخ در تبریز
سیل خروشان غیرت و مقاومت در آذربایجان غربی
تأکید بر اصالت تاریخی و ابدی نام خلیج فارس در فضای مجازی
پیام قدردانی نماینده ولی فقیه در لرستان از حضور حماسی مردم در رزمایش «جانفدا برای ایران امام رضایی»
شهادت ۱۴ شهروند لبنانی در حملات رژیم صهیونیستی
افتتاح چمن مصنوعی در هادیشهر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بهای نفت خام به بیشترین میزان در چهار سال گذشته رسید
پرچم‌گردانی دو ملی پوش فوتبال در میدان ولیعصر (عج)
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
بازگشت به جنگ آثار مخربی بر غیرنظامیان خواهد داشت
«کادر فنی» و «پویش پرچم»، از شبکه ورزش
تهدید خودکفایی با احتمال مصرف گندم برای دام و طیور
تهران با دیپلماسی فعال، آمریکا را به عقب راند
دبستان شجره‌ طیبه، نماد مظلومیت و عزت ملت ایران
فراخوان مسابقه عکس خط مقدم مرهم
حتی در بدترین شرایط جنگی و اقتصادی تعدیل نیرو نخواهیم کرد
پزشکیان: ادامه محاصره دریایی غیرقابل تحمل است
پیوند‌های عمیق فرهنگی ایران و هندوستان
امارات برای گذران زندگی طلا‌های خود را حراج کرد
پیکر عبدالحمید نقره کار پیشکسوت معماری ایرانی- اسلامی به خاک سپرده شد
واکنش قالیباف به ادعای ترامپ وگنده‌گویی وزیرخزانه‌داری آمریکا
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
تاخیر در تحویل خودروی سهند اس مشتریان را سردرگم کرد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)