• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۷۱۶۹۷
تاریخ انتشار: ۱۹ تير ۱۳۹۸ - ۱۲:۱۱
اقتصادی » آب و انرژی
در نشست خبری مطرح شد

بدهکاری ۵ هزار میلیاردی به تولیدکنندگان برق

مدیرعامل شرکت تولید برق حرارتی: هر پرکیلووات برق را ۱۸۰ تومان از تولیدکنندگان می‌خریم؛ ۵ هزار میلیارد تومان به آنها بدهکاریم

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، محسن طرزطلب در نشست خبری امروز با اشاره به این که ما در حال تسویه کردن هستیم، افزود: این شرکت علاوه بر این بدهی، ۲ هزار میلیارد تومان به بانک مرکزی بدهکار است.
مدیر عامل شرکت تولید برق حرارتی گفت: ما هر پرکیلووات برق را ۱۸۰ تومان از تولید کنندگان بخش خصوصی خریداری می‌کنیم که در این بخش ۵ هزار میلیارد تومان به این تولید کنندگان بدهکار هستیم.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
وی گفت: در حال حاضر ۱۹ هزار مگاوات نیروگاه در بخش خصوصی و دولتی در کشور در حال احداث است که برای تکمیل شدن منابع مالی مورد نیاز آن‌ها باید تأمین شود.
­مدیرعامل شرکت تولید برق حرارتی با اشاره به آمادگی مناسب نیروگاه‌ها برای گذر از اوج مصرف تابستان امسال ادامه داد: در زمان اوج مصرف همه نیروگاه‌ها وارد مدار هستند البته ممکن است به علت فشار زیاد بر نیروگاه‌ها اتفاقاتی هم رخ دهد و ما چند ساعت با خاموشی مواجه شویم.
طرزطلب گفت: ظرفیت نهایی تولید برق در کشور ۶۰ هزار مگاوات است.
وی افزود: در حال حاضر به صورت روزانه هزار و ۴۰۰ مگاوات از کشور صادر می‌شود که نسبت به سال گذشته با افزایش مواجه بوده است.

 صرفه جویی ۲۵۰ میلیون مترمکعب سوخت 
مدیرعامل شرکت تولید برق حرارتی گفت: به ازای راه اندازی هر واحد سیکل ترکیبی در نیروگاه‌های حرارتی سالانه ۲۵۰ میلیون مترمکعب گاز صرفه جویی می‌شود.
محسن طرز طلب در نشست خبری امروز با اشاره به برنامه ریزی انجام شده برای تبدیل ۷۵۰۰مگاوات نیروگاه حرارتی به سیکل ترکیبی افزود: تبدیل هر واحد گازی به سیکل ترکیبی ۴۵ میلیون دلار صرفه جویی ارزی بهمراه دارد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
وی با بیان اینکه پس از عقد قرارداد از سال ۹۳ تا کنون ۵ واحد سیکل ترکیبی وارد مدار شده است، گفت: ۵ واحد دیگر نیز تا پایان وارد مدار می‌شود که ظرفیت این نیروگاه‌ها ۱۶۰۰مگاوات است.
مدیرعامل شرکت برق حرارتی با اشاره به اینکه ورود هر واحد سیکل ترکیبی به مدار ۱ درصد راندمان نیروگاه‌های حرارتی را افزایش می‌دهد، ادامه داد: تا پایان اوج مصرف سال ۱۴۰۰ نیز ۳۵۰۰ مگاوات نیروگاه سیکل ترکیبی جدید وارد خواهد شد.

 واحد بخار نیروگاه شیروان به بهره برداری می‌رسد 
مدیرعامل شرکت تولید برق حرارتی گفت: هفته آینده دو واحد بخار نیروگاه شیروان به ظرفیت ۳۲۰ مگاوات در خراسان شمالی به بهره برداری خواهد رسید.
محسن طرزطلب در نشست خبری امروز با اشاره به اینکه کل ظرفیت این نیروگاه هزار و ۴۳۴ مگاوات است افزود: در این نیروگاه طبق برنامه ریزی انجام شده باید سه واحد بخار راه اندازی شود که دو واحد تا هفته آینده و واحد سوم نیز تا پایان سال به بهره برداری خواهد رسید.
وی گفت: با راه اندازی دو واحد بخار این نیروگاه ۵۰۰ میلیون مترمکعب سوخت صرفه جویی خواهد شد.
مدیرعامل شرکت تولید برق حرارتی با بیان اینکه این نیروگاه یکی از بزرگترین طرح‌های کشور است ادامه داد: با تکمیل نیروگاه شیروان پایداری شبکه برق در خراسان شمالی افزایش می‌یابد و با تامین نیاز این استان از خاموشی‌ها جلوگیری خواهد شد.
طرزطلب در خصوص زمانبر شدن راه اندازی این نیروگاه گفت: این طرح در سال ۹۰ و ۹۲ در فهرست واگذاری به سهام عدالت قرار گرفت که با پیگیری‌های وزارت نیرو از این فهرست خارج و پس از تعیین مالکیت و واگذاری به دولت تامین اعتبار آن انجام شد که این اعتبار ازجانب وزارت نیرو، فاینانس خارجی و منابع عمومی دولت اختصاص یافت.
وی با اشاره به اینکه هم اکنون بهره برداری از هفت نیروگاه در دست دولت قرار دارد افزود: ۱۲ نیروگاه به ظرفیت ۱۲ هزار و ۳۰۰ مگاوات در سازمان خصوصی سازی آماده واگذاری به بخش خصوصی است که البته این هفت نیروگاه نیز شرایط واگذاری به بخش خصوصی را دارد.
مدیرعامل شرکت تولید برق حرارتی ادامه داد: در حال حاضر سه هزار و ۵۰۰ مگاوات نیروگاه فرسوده در کشور فعال است که ما به دنبال خارج کردن تدریجی این نیروگاه‌ها از مدار هستیم.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
انتقال روزانه حدود ۲۰۰ میلیون لیتر نفت خام از طریق خطوط لوله در سراسر کشور
اجرای پویش «سلام محله» در استان همدان
پنجاه و سومین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات منافقین
بررسی یکی از شاخص‌ترین نسخه‌های خطی در کاخ گلستان
بارش برف و باران در محور‌های مواصلاتی استان البرز
جام اتحادیه انگلیس، آرسنال اولین فینالیست شد
 پیام رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به مناسبت بزرگداشت سربازان گمنام امام زمان (عج)
هوای برفی شهرکرد
بسته شدن راه ارتباطی همه روستاهای الیگودرز بر اثر بارش برف
اعلام نتایج سه آزمون استخدامی
لایحه بودجه ۱۴۰۵ از هفته آینده در جلسات علنی بررسی می‌شود
پیام تسلیت نماینده مردم یزد در پی درگذشت پیشکسوت صداوسیما
آغاز و افتتاح طرح‌های عمرانی در سفر استاندار به دره‌شهر
پیش بینی وضعیت جوی، دریایی و دمایی هرمزگان ۱۵ بهمن
وضعیت آب و هوای کشور ۱۴۰۴/۱۱/۱۵
فراخوان جشنواره رسانه ای مساجد استان اردبیل منتشر شد
آغاز پویش سلام محله در لنجان اصفهان
رقابت ۱۷۴ شرکت‌کننده در جشنواره رسانه‌ای ابوذر استان
کشف ۴ قلم کوزه سفالی در تپه انذر طارم زنجان
جشن مردمی نیمه شعبان در ساری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
رزمایش اقتدار ورزش ایران
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
پرونده سلبریتی‌ها روی میز قانون
آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
مرزبانی کشور امروز در اوج اقتدار و استحکام قرار دارد
چمران : رفع آلودگی هوا تنها برعهده شهرداری نیست
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)