• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۷۱۹۸۵
تاریخ انتشار: ۱۹ تير ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۹
اجتماعی » حقوقی و قضایی
با محوریت مرکز آمار و فناوری اطلاعات؛

حضور قوه قضاییه در نمایشگاه الکامپ

قوه قضاییه با محوریت مرکز آمار و فناوری اطلاعات و چند سازمان و دستگاه تابعه در بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی الکامپ حضور پیدا می‌کند

حضور قوه قضاییه در نمایشگاه الکامپدبیر کمیته دائمی شورای اطلاع رسانی مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه با بیان این مطلب در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: در نمایشگاه الکامپ امسال که قرار است از بیست و هفتم تا سی ام تیر در محل دائمی نمایشگاه بین المللی تهران برگزار شود، مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه، معاونت حقوقی قوه قضاییه، سازمان بازرسی کل کشور، سازمان پزشکی قانونی، سازمان زندان‌ها، مرکز پاسخگویی مردمی (۱۲۹) سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، روزنامه رسمی و دیوان عدالت اداری خدماتی به مراجعه کنندگان ارائه کنند.
داود کریمی مرید افزود: شعار نمایشگاه امسال همگرایی دولت الکترونیک و عدالت الکترونیک در خدمت مردم خواهد بود و همه سازمان‌های قوه قضاییه در این نمایشگاه میز خدمت دارند و در غرفه ۴۱ سالن دولت الکترونیک از ساعت ۱۰ تا ۱۶ مستقر خواهند بود.
 
معرفی سامانه‌های مترجمان رسمی و نظریه‌های مشورتی در نمایشگاه الکامپ
معاون حقوقی قوه قضاییه گفت: ​این معاونت در بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی الکامپ تهران با معرفی سامانه‌های الکترونیکی در حوزه‌های مترجمان رسمی و نظریه‌های مشورتی، حضور فعال خواهد داشت.
حجت الاسلام و المسلمین محمد مصدق با بیان اینکه سامانۀ جامع مترجمان رسمی (سنام) مهم‌ترین سامانه ارائه خدمات به مترجمان رسمی کشور است، افزود: این سامانه با همکاری کارشناسان حوزه فناوری اطلاعات و این معاونت، طراحی، پیاده سازی و اجرا شده و از قابلیت‌های فنی متعددی برای رفع مسائل و نواقص و پوشش نیاز‌های حوزه برخوردار است.
وی با اشاره به اینکه این سامانه دستاورد‌های متعددی نصیب دستگاه قضایی در حوزه ترجمه رسمی کشور و تسهیل خدمت رسانی به ارباب رجوع کرده است اظهار کرد: امکان بهره برداری از این سامانه به صورت سراسری و در کل کشور فراهم است و موجب ارتقای نظارت بر فعالیت مترجمان رسمی می‌شود.
این مقام قضایی با یادآوری اینکه دسترسی به این سامانه برای عموم از طریق وبگاه معاونت حقوقی به نشانی (https://mh-gh.eadl.ir/) و همچنین وبگاه سنام به نشانی (https://sanam.ekfam.ir/) فراهم است، تصریح کرد: اجرای این سامانه الکترونیک در کسب نتایج و دستاورد‌های چشمگیر مانند کیفیت فرایند‌های مختلف ترجمه رسمی، احراز اصالت اسناد مورد ترجمه پیش از آغاز فرایند ترجمه، جلوگیری از ترجمه اسناد مجعول، جلوگیری از جعل مهر دفاتر ترجمه، ارتباط برخط با وزارت امور خارجه، شفاف شدن امور مالی دفاتر ترجمه از نظر پرداخت مالیات و عوارض، نظارت بر تعرفه‌های قانونی و مبالغ دریافتی از صاحبان ترجمه و در نهایت کسب رضایت حداکثری ارباب رجوع نقش بسزایی دارد.
حجت الاسلام والمسلمین مصدق در ادامه به سامانه نظریه‌های مشورتی اداره کل حقوقی قوه قضاییه پرداخت و افزود: با توجه به اینکه پاسخ به استعلامات قضات و مراجع رسمی از عمده تکالیف این معاونت به شمار می‌رود، سالانه حجم بسیاری از استعلامات گوناگون قضات سراسر کشور، وزارتخانه ها، ادارات و موسسات دولتی یا عمومی که با اجمال و ابهام قوانین ومقررات روبرو هستند برای کسب نظر مشورتی به این معاونت سرازیر می‌شود.
معاون حقوقی قوه قضاییه با بیان اینکه هم اکنون دسترسی به نظریه‌های مشورتی برای قضات و عموم مردم از طریق وبگاه معاونت حقوقی قوه قضاییه و همچنین وبگاه اداره کل حقوقی به نشانی (https://edarehoquqy.eadl.ir) فراهم است، اضافه کرد: کاربران می‌توانند با مراجعه به سامانه نظریه‌های مشورتی برای جستجو و دریافت نظریه مشورتی اقدام کنند.
مصدق با تأکید بر لزوم معرفی دستاورد‌های دستگاه قضایی در حوزه‌های مختلف افزود: نمایشگاه الکامپ از ظرفیت‌های مناسبی برای معرفی دستاورد‌های قوه قضائیه در حوزه الکترونیک با هدف خدمت رسانی به عموم برخوردار است.
وی گفت:: معاونت حقوقی قوه قضائیه به همراه سایر معاونت‌ها و سازمان‌های تابعه دستگاه قضایی ضمن حضور در بیست و پنجمین دوره نمایشگاه الکامپ تهران (در سالن ۴۱ نمایشگاه بین المللی تهران) به معرفی سامانه‌های الکترونیک معاونت در دو حوزه مترجمان رسمی و نظریه‌های مشورتی می‌پردازد و با پیش بینی میز خدمت، پذیرای عموم است.
دستگاه قضا در بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی الکامپ با محوریت مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضائیه و مشارکت معاونت حقوقی قوه قضائیه، سازمان زندان‌ها و اقدامات تأمینی و تربیتی کشور، سازمان پزشکی قانونی کشور، سازمان بازرسی کل کشور و سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، دیوان عدالت اداری، روزنامه رسمی کشور، مرکز ارتباطات مردمی قوه قضائیه (۱۲۹) به همراه شرکت توسعه خدمات الکترونیک حامی عدالت به عنوان مجری نمایشگاه، ضمن حضوری پررنگ و فعال به معرفی دستاورد‌های فناوری اطلاعات در حوزه قضایی خواهد پرداخت.
 
معرفی خدمات الکترونیک سازمان بازرسی در نمایشگاه الکامپ
مدیرکل فناوری اطلاعات سازمان بازرسی کل کشور گفت​: در بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی الکامپ، خدمات الکترونیک سازمان ارائه می‌شود.
علی نظامی افزود ​:سازمان بازرسی کل کشور در اجرای ماده ۲ قانون تشکیل سازمان و به‌منظور تسهیل دسترسی مردم به این سازمان برای رسیدگی و پاسخگویی به شکایات آنان از دستگاه‌های اجرایی و همچنین دریافت بموقع گزارش‌ها و اعلامات مردمی از سوء جریان‌ها و آسیب‌های دستگاه‌های اجرایی، از سال‌های گذشته، ​ سامانه رسیدگی به شکایات و اعلامات به نشانی shekayat.bazresi.ir را راه اندازی کرده است.
وی تصریح کرد: در این سامانه ضمن بررسی‌های مقدماتی و پیگیری حل مشکلات افراد، این موارد برای بررسی‌های تکمیلی به‌صورت سیستمی به ادارات کل نظارت و بازرسی ارجاع می‌شود.
مدیر کل فناوری اطلاعات سازمان بازرسی کل کشور افزود: مرکز رسیدگی به شکایات سازمان به‌صورت الکترونیکی به بیش از ۱۰ هزار دستگاه اجرایی در سراسر کشور متصل است و فرآیند رسیدگی و پاسخگویی به شکایات مردمی را نظارت و پیگیری می‌کند.
برای آشنایی بیشتر مردم با سامانه، کارشناسان این سازمان در نمایشگاه الکامپ ۲۵ حضور می‌یابند و آماده خدمت‌رسانی به بازدیدکنندگان هستند.
وی درباره فرایند‌ها و مأموریت‌های سازمان نیز خاطرنشان کرد: حدود ۲۰ سامانه و سرویس نرم‌افزاری در سازمان بازرسی کل کشور فعال است که از مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به سامانه بازرسی اشاره کرد.
نظامی گفت​: این سامانه به‌منظور ثبت اطلاعات پرونده‌های بازرسی و گزارش‌های سازمان و با هدف افزایش سرعت و دقت در رسیدگی به پرونده‌های بازرسی طراحی و پیاده‌سازی شده و شامل فرآیند‌های تشکیل و اصلاح پرونده، صدور حکم بازرسی، استقرار هیأت‌های بازرسی، تهیه و تأیید گزارش، پیگیری گزارش‌های ارسالی و... است.
وی افزود​: بانک اطلاعات متهمان مندرج در گزارش‌های تعقیب کیفری و اداری و داشبورد گزارش‌گیری و آمار‌های مدیریتی از دیگر امکانات این سامانه است.
این سامانه فرآیند محور و مبتنی بر وب است و تمامی امور مربوط به تشکیل پرونده تا ارسال گزارش و پیگیری آن‌ها را بر اساس سطوح دسترسی پشتیبانی می‌کند.
بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی الکامپ از ۲۷ تا ۳۰ تیر در محل دائمی نمایشگاه بین المللی تهران برگزار می‌شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
خلق نقدینگی بانک‌ها زیر ذره‌بین مجلس
تاسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
تجلیل نماینده مردم بروجرد از فرزندان وخانواده های شهدای جنگ ۱۲ روزه
بیش از ۹۰ درصد سد کرج خالی است
روز حماسه‌ساز سیزده آبان نقطه اوج استکبارستیزی
اوقات شرعی اهواز، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
تجلیل از برگزیدگان جشنواره شهیده ریحانه سلطانی نژاد
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
ممیزی و ارزیابی زیرساخت‌ها و عملیات فرودگاه بین‌المللی کیش
اطلاعیه قطعی گاز در روستای کبیر ۳
نمایش قدرت پتروشیمی ایران در جزیره کیش
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
آغاز عملیات برگردان از کابل مسی به فیبر ملی بازار بزرگ تبریز
زنجان؛ روایت یک تیم فناور در حوزه هوش مصنوعی
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
هدف اصلی امریکا، تجاوز به کشورها با هدف چپاول و غارت
لیوا: تیم والیبال ایران واقعا قدرتمند است
وحدت فرماندهی و تصمیم‌گیری پایه پدافند غیرعامل
سوزارا: آینده والیبال زنان ایران روشن است
رویداد استانی گفت‌وگوی اجتماعی با تشکل‌های دانش‌آموزی لرستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله
آخرین وضع مصدومان سپاهان
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۱ آبان
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد
قانون کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی در انتظار اجرا
پزشکیان: اراده ایران بر گسترش صنعت هسته‌ای است
لاریجانی: «خواسته‌های دشمن ته ندارد»
تشییع پیکر مطهر آیت الله موسوی از علمای بزرگ خوزستان
سردار وحیدی: پدافندهوایی مقتدرانه پای دفاع از آسمان ایران ایستاد
مدال طلا را برای سربلندی کشورم کسب کردم
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)