• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۷۷۸۴۴
تاریخ انتشار: ۲۶ تير ۱۳۹۸ - ۱۷:۲۶
سیاسی » امنیتی و دفاعی
دشمنان به دنبال حذف قدرت دفاعی ما

نیرو‌های مسلح دژ مستحکم کشورند

معاون اجرایی نیروی پدافند هوایی ارتش: نیرو‌های مسلح، جان برکف و مصمم به دفاع از تمامیت ارضی در هوا، فضا، دریا و خشکی هستند

به گزارش خبرگزاری صداوسيما به نقل از روابط عمومی ارتش، امیر سرتیپ دوم ابوالفضل سپهری راد، معاون اجرایی و رئیس ستاد نیروی پدافند هوایی ارتش در جمع کارکنان این نیرو گفت: نیرو‌های مسلح، لحظه‌ای و ذره‌ای از خطوط قرمز خود عقب‌نشینی نمی‌کنند.
معاون اجرایی نیروی پدافند هوایی ارتش تصریح کرد: سر دادن شعار صلح توسط کشور‌هایی که خود بزرگترین حامیان تروریسم در جهان هستند و منافعشان با جنگ افروزی و فروش تسلیحات تامین می‌شود، یک طنز جهانی است.
وی افزود: کشور‌های منطقه بدانند عزتی که با پول و وابستگی به سایرین به دست آید، ذلت است و هرگز پایدار نخواهد ماند.
­امیر سرتیپ سپهری راد گفت: مشکلات و نا آرامی‌های سیاسی منطقه صرفاً با همکاری کشور‌های منطقه قابل حل است و تجربه نشان داده است ورود دیگر کشور‌ها به بهانه ایجاد امنیت و ثبات در هر منطقه‌ای جز بی‌ثباتی، تشنج، نا امنی، ارعاب و البته فروش میلیارد‌ها دلار تجهیزات و سلاح‌های نظامی حاصلی نداشته است.
امیر سرتیپ دوم سپهری راد در پایان تاکید کرد: امروز دشمنان برای کشورمان حق دفاع قائل نیستند. آن‌ها در مرحله اول به دنبال حذف قدرت دفاعی ما هستند و سایر موارد بهانه است. البته این خواب پریشان‌شان تعبیر شدنی نیست.
 
۲۰ طرح تغییر ساختاری در نیروی زمینی ارتش اجرا شده است
معاون هماهنگ کننده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: بیش از ۲۰ طرح تغییر ساختاری یا ایجاد ساختار جدید با حمایت فرمانده کل ارتش و هماهنگی با ستاد کل نیرو‌های مسلح در نیروی زمینی اجرا شده است.
امیر سرتیپ علی جهانشاهی در مراسم تکریم و معارفه فرمانده قرارگاه عملیاتی لشکر ۷۷ پیروز ثامن الائمه (ع) افزود: در ساختار جدید، تیپ‌های پیاده و تکاور به تیپ واکنش سریع نیروی محسوس و تیپ‌های متحرک هجومی تغییر ساختار داده است.
وی ادامه داد: قرارگاه‌های لشکری از تاکتیکی به عملیاتی ارتقا یافته است و لشکر ۷۷ پیروز ثامن‌الائمه (ع) هم با زیر نظر گرفتن تیپ‌های ۳۷۷، ۳۸ زرهی و ۲۷۷ متحرک نجومی از قرارگاه تاکتیکی به عنوان قرارگاه عملیاتی به ماموریت خود ادامه می‌دهد.
معاون هماهنگ کننده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: تیپ‌های ۳۷۷، ۳۸ زرهی و ۲۷۷ متحرک نجومی از نظر آموزش، عملیات، اطلاعات، هدایت و کنترل عملیاتی و ارتقای آموزش و دیگر برنامه‌ها به صورت مستقیم زیر نظر قرارگاه عملیاتی ۷۷ با هماهنگی قرارگاه منطقه‌ای شمال‌شرق انجام وظیفه می‌کنند.
امیر سرتیپ جهانشاهی افزود: پیش از این پنج قرارگاه عملیاتی در کشور داشتیم که به ۱۲ قرارگاه عملیاتی لشکری افزایش یافته است و در این ساختار جدید، ماموریت‌های عملیاتی و اطلاعاتی به صورت مستقیم به این قرارگاه‌های عملیاتی لشکری زیر نظر قرارگاه‌های منطقه‌ای و با مسئولیت‌های بیشتر داده شده است.
وی با اشاره به تحریم‌های آمریکا علیه انقلاب اسلامی هم گفت: دشمنان می‌خواهند با فشار‌های مختلف اقتصادی و تحریم، ایران را تضعیف کنند، اما کشور ما با داشتن مولفه‌های قدرت رهبری، مردم و نیرو‌های مسلح مقتدر در برابر توطئه‌ها ایستاده است و نیرو‌های مسلح با پشتیبانی مردم تحت زعامت فرماندهی معظم کل قوا با آمادگی رزمی کامل در هر جا که نیاز است از مرز‌های اعتقادی و امنیت ملی هوایی و دریایی و زمینی دفاع می‌کنند.
معاون هماهنگ کننده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران با اشاره به طرح‌های مختلف در خصوص ارتقای تحرک و کارآمدی نیروی زمینی ارتش هم گفت: به منظور ارتقای آمادگی رزمی و داشتن نیروی انسانی متعهد، آموزش‌های سنتی، متون آموزشی و سلاح‌ها و خودرو‌ها را به روز کرده ایم.
امیر سرتیپ جهانشاهی افزود: طرح‌های مختلف لبیک یا خامنه‌ای در حوزه معیشت و مسکن نیرو‌ها نیز فعال است و ساخت ۲۰ هزار خانه سازمانی جدید در دستور کار قرار گرفته، عملیات ساخت هفت هزار واحد نیز آغاز شده و عملیات ساخت ۲۳ هزار واحد سازمانی دیگر هم در مرحله انتخاب پیمانکار است.
در مراسم تکریم و معارفه فرمانده قرارگاه عملیاتی لشکر ۷۷ پیروز ثامن الائمه (ع) امیر سرتیپ دوم ستاد ابوالقاسم رضایی تکریم و فرمانده جدید این قرارگاه معرفی شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
درخشش خردسالان بوکس چهارمحال و بختیاری در مسابقات کشوری
شناسایی ۵۶ نوع مخاطره در ایران
پایان هفته بیستم لیگ برتر بسکتبال
خطر ابتلا به روده تحریک پذیر در اثر مصرف فست فود در دانش آموزان
روحانیت اصیل اسلام ،پیشگام در عرصه شهادت
ایران جان در بیان ظرفیت‌های هرمزگان موفق بود
فوتبال لیگ اروپا؛ قرعه پلی آف امروز مشخص می‌شود
سپاه سرمایه‌ای مردمی است که با برچسب‌های سیاسی مخدوش نمی‌شود
تأمین ۹۰ میلیون دلار برای اجرای زیرساخت‌های مرز‌های منذریه و سوماردر عراق
بررسی ویژه‌برنامه‌های هفته جوان در آذربایجان‌غربی
با فعالیت بزرگترین گلخانه استان مرکزی در زرندیه
پاکستان: به توافق سازش با رژیم اسرائیل ملحق نمی‌شویم
اثرگذاری آتش‌نشانی اصفهان در تصمیم‌های کلان حوزه ایمنی کشور
فوتسال جام ملت‌های آسیا؛ امروز: مصاف ایران با عربستان برای مجوز صعود
آذربایجان‌غربی بر قله راه و شهرسازی ایستاد
آغاز ساخت مسکن برای کارکنان نیروی انتظامی کهگیلویه و بویراحمد
کیفیت قابل قبول هوا در سمنان
مشمولان غایب می‌توانند از مشوق‌های مهارت آموزی بهره‌مند شوند
توسعه و تکمیل راههای اصلی و فرعی فریمان
اجرای ۶ هزار برنامه برای بزرگداشت دهه فجر در کرمانشاه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
کشته‌سازی‌ها برای توجیه حمله نظامی به ایران بود
پزشکیان: ایران در دفاع مقتدرانه از خود تردید نمی‌کند
نقض حقوق بشر علیه دختر ایران
پنج کشاورز زنجانی در جمع برگزیدگان کشوری
جبران بخشی از ذخایر ارزی از دست رفته بانک مرکزی پس از حذف ارز ترجیحی
عراقچی فردا به ترکیه می‌رود
هشدار نماینده ایران درباره پیامد اظهارات جنگ‌طلبانه ترامپ
پوتین: روسیه از نزدیک تحولات ایران را زیر نظر دارد
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تأکید وزیران پیشین بر وحدت مردم و پشتیبانی از ولایت فقیه
اقدام شورای اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران محکوم است
اگر دشمن حماقت کند «بلادرنگ» پاسخ خواهیم داد
تبعات خصمانه علیه سپاه متوجه سیاستمداران اروپایی است
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکا؛ برای همه سناریو‌ها برنامه داریم  (۱ نظر)
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند  (۱ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
اقدام سیاسی و غیرقانونی اتحادیه اروپا علیه سپاه  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
سردار وحیدی: دشمن در نبرد ۱۲ روزه عقب نشست  (۱ نظر)
قالیباف: دیکته کردن را مذاکره نمی‌دانیم و نمی‌پذیریم  (۱ نظر)
اولویت رسیدگی به خانواده‌های شهدا و مجروحین در حوادث دی ماه  (۱ نظر)