• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۷۸۴۰۳
تاریخ انتشار: ۲۷ تير ۱۳۹۸ - ۱۲:۱۵
بین الملل » غرب آسیا
در پی مصاحبه اخیر سید حسن نصر الله؛

رژیم صهیونیستی تأسیسات اش را بتون کاری می کند

رژیم صهیونیستی در پی مصاحبه اخیر سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان تأسیسات اش را مقاوم سازی می کند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از شبکه تلویزیونی المنار؛ رژیم صهیونیستی در پی مصاحبه اخیر سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان و مشخص کردن تعدادی از تأسیسات حیاتی در تیررس موشکهای این حزب، تصمیم گرفته است این تأسیسات را با احداث دیوارهای بتونی و نصب درهای مقاوم در برابر امواج انفجار، مقاوم سازی کند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

به گزارش شبکه تلویزیونی المنار، سید حسن نصرالله در این مصاحبه نقشه ای از فلسطین اشغالی و تعدادی از تأسیسات و مواضع مهم رژیم صهیونیستی را در آن مشخص کرد.
حسن حجازی گزارشگر المنار در گزارشی گفت مواضعی که سید حسن نصرالله در مصاحبه اش با شبکه المنار اعلام کرد جبهه داخلی صهیونیستها را بر آن داشت 20 زیرساخت راهبردی از زیرساختهای این رژیم را در برابر موشکهای حزب الله لبنان مقاوم سازی کنند.
رونامه هاآرتص با انتشار برخی ارزیابی ها در این خصوص نوشت حزب الله برای ضربه زدن به قدرت رزمی اسرائیل و کسب موفقیت معنوی به شماری از مواضع راهبردی حمله خواهد کرد.
هاآرتص افزود تأسیسات برقی و شرکت تأمین گاز طبیعی از جمله تأسیساتی هستند که در برابر موشکهای حزب الله مقاوم سازی خواهند شد.
این روزنامه نوشت جبهه داخلی، آن دسته از تأسیسات راهبردی را که امکان دارد در معرض حمله قرار گیرد و حمله به آنها نیز زندگی را برای مدت زمان طولانی در اسرائیل فلج خواهد کرد ، مشخص کرده است.
هاآرتص به نقل از مسئولان جبهه داخلی نوشت این تأسیسات با احداث دیوارهای بتونی در اطراف آنها و نصب دروازه های مقاوم در برابر امواج انفجار و ایجاد وسایلی برای جلوگیری از نفوذ ترکشها، مقاوم سازی خواهند شد و شاید برخی از این تأسیسات به زیر زمین انتقال داده شود.
هاآرتص همچنین ارزیابی های نهاد امنیتی اسرائیل را نقل کرد و نوشت بر اساس ارزیابی ها، حزب الله تعدادی موشکهای نقطه زن دارد که می تواند تهدیدی برای زیرساختهای حیاتی اسرائیل باشد و این حزب تلاش می کند قدرتش را در زمینه موشکهای نقطه زن گسترش دهد تا توانایی اش را برای حمله به این اهداف افزایش دهد.
هاآرتص سخنان سید حسن نصر الله را در گفتگو با المنار خاطر نشان شد که گفت حزب الله می تواند به مواضع راهبردی در اسرائیل حمله کند. این روزنامه نوشت نصرالله نقشه ای نیز نشان داد که این مکانهای حیاتی را مشخص کرد.
هاآرتص به نقل از نصر الله نوشت حزب الله می تواند باعث خسارات زیادی در نوار ساحلی به مسافت هفتاد کیلومتر شود که این مسافت بین نتانیا و اسدود قرار دارد.
نصر الله تأکید کرد این منطقه به عنوان راهبردی ترین مکان در اسرائیل محسوب می شود چرا که شامل فرودگاهها و انبارهای تسلیحات و بنادر و چیزهای دیگر است.
روزنامه هاآرتص، گزارش سه سال پیش بازرس رژیم صهیونیستی را یادآور شد که تهدید کرده بود اسرائیل در برابر تهدیدات موشکی آمادگی ندارد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رهبر دموکرات های سنا: ترامپ مزخرف می گوید
روند اجرایی مگاپروژه سرمایه‌گذاری میدان امام (ره) تسریع یابد
قربانپور: سامانه بارشی جدید از دوشنبه وارد آذربایجان غربی می شود
اثرهای جغرافیای اقتصادی تنگه هرمز آشکار شد
شنیده شدن صدای چندین انفجار در اربیل عراق
سه فقره تصادف در آذربایجان غربی ۱۲ مصدوم برجای گذاشت
تداوم حماسه شب های اقتدار ملی در ارومیه در موج شصت و دو
حدود ۴۰ شهید و زخمی در حمله صهیونیست‌ها به لبنان
آسمانی شدن مادر شهیدان توکلی
گفتگوی تلفنی وزیران امور خارجه ایران و فرانسه
حضور در خیابان‌ها مصداق «حی علی خیر العمل» است
تظاهرات بحرینی‌ها علیه آل خلیفه
ورود بیش از ۶۵۰۰ زائر ایرانی به شهر پیامبر
نقش کلیدی زنجان در پایداری اقتصاد کشور با تولید ۱۴ میلیون تن مواد معدنی
استاد نقره‌کار هنر معماری را با اندیشه ولایی پیوند زد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۵
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۵ به افق قم
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۱۲ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵
اعلام آمادگی ۳ هزار معلم لرستانی در دفاع از ایران اسلامی
حذف ثبت سفارش برای واردات کالا‌های ضروری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گفت‌و‌گوی تلفنی وزیر خارجه کشورمان با وزرای خارجه منطقه
طرح ملی مقابله با آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان ادامه می‌یابد
نقش راهبردی پارک‌های علم و فناوری در بازآفرینی اقتصاد پساجنگ
تجلیل کمیته برگزاری بازی‌های آسیایی از ملی‌پوش واترپلو ایران
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
شصت و یکمین شب دلدادگی در ورامین؛ تجدید میثاق با آرمان‌های رهبر شهید
«اشاره» از شبکه امید
بازسازی بازارهای میوه و تره‌بار آسیب دیده در جنگ تحمیلی سوم
پاسخ ایران به ادعای ۶ کشور عربی و درخواست غرامت از آنها
معیشت مردم نباید دست محتکران بیفتد
هشدار درباره وقوع فاجعه درمانی قریب الوقوع در غزه
خلیج فارس؛ ایستگاه پایانی استعمارگران
اثرهای جغرافیای اقتصادی تنگه هرمز آشکار شد
حضور در خیابان‌ها مصداق «حی علی خیر العمل» است
حدنصاب حمل کالای اساسی از بنادر در جنگ رمضان شکست
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
عامل حمله به ماموران نیروی انتظامی به دار مجازات آویخته شد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)