• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۸۱۱۴۲
تاریخ انتشار: ۳۰ تير ۱۳۹۸ - ۲۰:۲۸
سیاسی » سیاست خارجی
لاریجانی در دیدار مدیران تامین اجتماعی :

مالک تامین اجتماعی کارگران هستند ؛ نه دولت

­رئیس مجلس شورای اسلامی گفت : مالکیت سازمان تامین اجتماعی متعلق به دولت نیست بلکه متعلق به معیشت ، درمان و آینده کارگران است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، دکتر علی لاریجانی یک شنبه ، 30 تیرماه در دیدار با رئیس و مدیران سازمان تامین اجتماعی گفت: اینکه در گذشته دولت ها از منابع تامین اجتماعی استفاده کردند خلاف بوده است؛ شما منصوب کارگران هستید و باید از حق آن ها دفاع کنید و نباید اجازه دهید وقتی دولت ها کم می‌آورند از سازمان تامین اجتماعی مایه بگذارند.
دکتر لاریجانی افزود: افراد حرفه ای را به کارگیری کنید و از تفرقه در کار بپرهیزید زیرا هزینه ها را افزایش و سودآوری را کاهش می دهد شما به عنوان حافظ منافع کارگران باید در مورد شستا تصمیم گیری کنید و برنامه ریزی اصولی سالانه داشته باشید ؛ در برخی مواقع نزاع هایی که در مجلس و افکار عمومی پیش می آید در مورد تامین اجتماعی نیست بلکه مربوط به شستا است بنابراین باید شستا را سامان داد و نمی توان گفت که سرمایه گذاری نشود ؛ زیرا باید پول خلق شود تا منافع و آینده کارگران تامین شود.
وی در مورد بدهی دولت به تامین اجتماعی یادآور شد : حدود سه سال است که این موضوع را در بودجه لحاظ می کنیم ؛ اینجانب تاکید کردم که در مراحل مختلف مشخص شود بدهی دولت چقدر است ؛ وزیر را مسئول کردیم و باید پاسخگو باشد چرا که قانون اجازه داده و باید بدهی خود را بگیرید.
وی در مورد فروش اموال مازاد تامین اجتماعی برای تامین کسری بودجه گفت: این اقدام عاقلانه است و می توانید اموال مازاد را بفروشید تا کسری خود را تامین کنید تامین منابع برای درمان ضروری است و همیشه هم گله هایی در این خصوص وجود دارد مبنی بر اینکه شما منابع درمان را دیر پرداخت می کنید.
رئیس مجلس شورای اسلامی خطاب به مسئولان تامین اجتماعی با تاکید بر اینکه باید درمورد کارگاه ها احساس مسئولیت داشته باشیم، تصریح کرد: شرایط کشور به گونه ای است که اغلب کارگاه هایی که سرپا هستند مشکلات عدیده ای دارند بنابراین تا می توانید جریمه نگیرید بلکه انگیزه و مشوق هایی را ایجاد کنید تا چنین کارگاه هایی بتوانند بدهی خود را پرداخت کنند.
دکتر لاریجانی ادامه داد: شرایط امروز کشور برای تولید سخت است البته برای دلالی سخت نیست و نیاز است تامین اجتماعی دردمندانه از تولید حمایت کند البته باید حقوق کارگران را اخذ کرد در عین حال اگر کارگاهی مشکلاتی دارد و نمی تواند بدهی اش را پرداخت کند لزومی ندارد در شرایط تحریم و سخت بدهی های گذشته را پس بگیریم بلکه نیاز است مشوق ایجاد کنیم تا بدهی ها پرداخت شوند.
وی یادآور شد: اگر می خواهید دانشگاه به تولید متصل شود نباید سختگیرانه عمل کنید و چنانچه بودجه دانشگاه ها متصل به پژوهش و سرمایه شد، آن وقت می شود کارهای بهتری انجام داد و نیاز است به بخش دانشگاهی که کار تولید انجام می دهد کمک شود و فشار وارد نشود.
تشکر سالاری از دکتر لاریجانی بابت توجه به کارگران ، مستمری بگیران و بازنشستگان
رئیس سازمان تامین اجتماعی، از دکترلاریجانی بابت توجه به جامعه کارگری، مستمری بگیران و بازنشستگان تشکر کرد و گفت: از این که در تصمیم گیری‌های مجلس به این قشر توجه می کنید سپاسگزاری می کنم؛ آخرین توجه شما و مجلس مربوط به اختصاص و پیش بینی 50 هزار میلیارد تومان در قانون بودجه 98 بوده که امیدواریم بتوانیم از دولت کمک بگیریم و از این ظرفیت که با هدایت و ورود شما انجام شده است، استفاده کنیم.
وی در مورد وضعیت کلی سازمان تامین اجتماعی افزود: در سنوات اخیر گرفتاری‌های مالی باعث شد رویکرد اجتماعی سازمان مغفول بماند و فعالیت های مالی و اقتصادی مورد توجه قرار گیرد.
رئیس سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه جامعه هدف ما در بخش درمان 42 هزار و 600 هزار نفر است، گفت: در حالی که در بحث بازنشستگی 3 میلیون و 20 هزار نفر است اما زندگی این تعداد افراد متکی به پرداخت ها است و یک روز تاخیر هم جایز نیست.
وی با بیان اینکه برای رفع مشکلات باید مطالباتمان از دولت وصول شود، گفت: برای سال جاری فروش بخشی از اموال مازاد را هدف گذاری می کنیم.
او افزود طی یک ماه آینده به ساماندهی شستا ورود خواهیم کرد
سالاری با بیان اینکه طی یک ماه آینده به ساماندهی شستا ورود خواهیم کرد، ادامه داد: در حال تلاش هستیم بخشی از شرکت‌ها را 100 درصد واگذار کنیم، بخشی را ادغام و اموال مازاد تعدادی را بفروشیم؛ البته در برخی موارد سهام را باید از کنترل مدیریتی خارج و به 50 درصد برسانیم و بنگاه‌داری نکنیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تشکیل ۴۵۰ پرونده قاچاق به ارزش بیش از ۷ میلیارد ریال توسط مرزبانی خوزستان
روایتی از رویداد‌ها با روایتی متفاوت
بازگشت بارش‌ها به آسمان ایران پس از پاییز کم‌بارش
معرفی هنر شیشه و آبگینه در ورامین
جهان پهلوان تختی، نماد جوانمردی و پهلوانی
تعویض دریچه آئورت قلب به روش باز و بدون استفاده از بخیه در بیمارستان گلستان اهواز
جزئیات برگزاری امتحانات پایان ترم دانشگاه‌های کشور
کشتی فرنگی جام وهبی امره؛ نمایندگان ایران حریفان خود را شناختند
دستبند بر دستان عاملان سرقت خشن در غرب گلستان
برگزاری دومین کارگاه توانمندسازی مدرسان میانی مدرسه تراز استان
زمین لرزه چهار ریشتری در گلمورتی سیستان و بلوچستان
آغاز واریز مرحله نخست سود سهام عدالت | جزئیات مبالغ واریزی
اجرای طرح جدید کالابرگ از امروز
امحای ۸۰۰ کیلوگرم افزودنی دارویی تاریخ‌گذشته در اندیمشک
توزیع ۷۰ تن بذر گندم دیم بین کشاورزان سرخس
بازدید رییس کل دادگستری گلستان از واحد‌های تولیدی؛ پیگیری خواسته‌های تولیدکنندگان
معرفی ­چهار تیم برتر والیبال قهرمانی پیشکسوتان ایران
آغاز طرح جدید کالابرگ ویژه نهاد‌های حمایتی
اختلاف کرد‌ها برای تصاحب ریاست جمهوری در عراق
باخت استقلال گنبدکاووس مقابل سایپا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟
اطلاعیه وزارت رفاه درباره زمان بندی دریافت کالابرگ
میدری: کالابرگ از ۱۷ دی قابل برداشت است
سردار وحیدی: از قدرت ظاهری دشمن نباید ترسید
هیئت ویژه وزارت کشور در راه ایلام
بیانیه مجمع نمایندگان استان ایلام در پی وقوع حادثه ناگوار شهرستان ملکشاهی
قیمت جدید روغن نباتی اعلام شد
باد و برف در راه همدان
جبران افزایش قیمت کالا‌های اساسی با کالابرگ
تداوم عملیات عمرانی و خدماتی در سطح منطقه چهار شهرداری ارومیه
تداوم رفتار خصمانه پاسخ قاطع و متناسب خواهد داشت
نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه آزاد در واحد‌های استانی اعلام شد
پزشکیان: هیچ سرمایه‌ای برای نظام بالاتر از مردم نیست
مرتکبان کشتار جمعی امروز مدعی دفاع از حقوق بشر هستند
«چوپان ها»، «افسانه اوچی» و «ارزش خانواده»، آماده پخش از قاب تلویزیون
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۸ نظر)
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟  (۱ نظر)
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد  (۱ نظر)
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد  (۱ نظر)
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست  (۱ نظر)
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد  (۱ نظر)
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا  (۱ نظر)
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی  (۱ نظر)
گذشت اولیای دم مرحوم خالقی از قصاص قاتل فرزند خود  (۱ نظر)
انتشار کارت ورود به آزمون‌های استخدامی بانک کشاورزی و کمیته امداد  (۱ نظر)
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران  (۱ نظر)
کادر فنی صنعت نفت آبادان در حال بررسی چند بازیکن مورد نیاز در نیم فصل دوم  (۱ نظر)
آیت‌الله جنتی: دشمن‌شناسی مردم توطئه‌ها را خنثی می‌کند  (۱ نظر)
تولید مجموعه نمایشی طنز ورثه لر در خوی  (۱ نظر)
اعلام حکم متخلفان فینال لیگ برتر کشتی آزاد  (۱ نظر)