پخش زنده
امروز: -
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل ازآسوشیتدپرس ،ماموران گمرک بندر هامبورگ در آلمان یک و نیم تن کوکائین از یک کانتینر وارد شده از برزیل پیدا کردند.
اداره گمرک هامبورگ روز چهارشنبه اعلام کرد تازه ترین محموله کوکائین پیدا شده در این بندر دومین محموله بزرگ توقیف شده این نوع ماده مخدر در تاریخ آلمان است. این کانتینر حاوی کارتن های تنباکویی بود که در بندر ریو گرانده برزیل بارگیری شده و مسیر نهایی آن بندر آنتورپ بلژیک بود. تعداد 1575 بسته کوکائین در 64 جعبه بزرگ جاسازی شده بودند.
اداره گمرک ارزش این محموله را 350 میلیون یورو (392 میلیون دلار) اعلام کرد.
اداره گمرک هامبورگ روز جمعه نیز اعلام کرد ماه گذشته چهار و نیم تن کوکائین را به ارزش یک میلیارد یورو (یک میلیارد و صد میلیون دلار) از کانتینری با مبدا پاراگوئه توقیف کرده که بزرگترین محموله توقیفی ماده مخدر در آلمان محسوب می شود.