• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۹۹۸۹۸
تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۲:۱۶
ورزشی » توپ و تور
در گفتگو با کارشناسان مطرح شد؛

قحط الرجال در هندبال یا استفاده بهینه افراد

جا به جایی افراد و احکام صادر شده در فدراسیون هندبال حواشی زیادی داشته است

قحط الرجال در هندبال یا استفاده بهینه افرادبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ از ریاست علیرضا پاکدل در فدراسیون هندبال شش ماهی است که می‌گذرد، حالا وی با صدور احکام مختلف در پی انتصاب افراد در کمیته‌های اجرایی مختلف فدراسیون است.
حضور مراد کرمی در راس کمیته داوران و حسن افتخاری بعنوان رئیس کمیته مسابقات حرف و حدیث‌های زیادی را در این فدراسیون به همراه داشت همین موضوع بهانه‌ای شد تا با یکی از منتقدان و همچنین شخص اول هندبال ایران وارد صحبت شویم.
حسن پروانه عضو اسبق تیم ملی و پیشکسوت هندبال ایران در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار ما گفت: احکامی که به تازگی در فدراسیون هندبال صادر شده کارشناسانه نیست، نمی‌دانم چه دیدگاهی پشت این انتخاب هاست؟ اما به نفع هندبال ایران نیست.
وی با بیان اینکه نمی‌دانم چه کسانی به رئیس فدراسیون مشاوره می‌دهند؟ افزود: انتصاب کرمی بعنوان رئیس کمیته داوران اشتباه بود چرا که وی سال‌ها در کمیته مسابقات عملکرد خوبی داشت و در این بخش کمتر شاهد حاشیه بودیم جابه جایی وی بی دلیل بود، با این اقدام بطور عملی موسویان که از داوران سرشناس ایرانی در عرصه‌های المپیکی و جهانی است را از دست دادیم، علاوه بر این مساله حضور افتخاری بعنوان رئیس جدید مسابقات در آینده‌ای نزدیک حواشی زیادی را در طول لیگ بهمراه خواهد داشت چرا که وی رئیس هیئت اصفهان که از قطب‌های فعال هندبال ایران محسوب می‌شود هم هست و شائبه تاثیر این مقوله در برنامه ریزی‌ها بوجود خواهد آمد.
پروانه گفت:از دیگر جابه جایی‌های جالب و بحث برانگیز فدراسیون انتصاب نکوئی بعنوان رئیس کمیته هندبال ساحلی است، این در حالی است که وی در پست ریاست هیئت بوشهر فعالیت می‌کند و از زمانی که در این پست منصوب شده مدت هاست به تهران آمده و عملا برنامه‌های اجرایی بوشهر را رها کرده است.
وی که مدیرعامل انجمن پایش و ترویج هندبال تهران هم است یادآورشد: جابه جایی کردن افراد باید کارشناسی باشد ما با اسامی آن‌ها مشکلی نداریم فردی که مسئولیت کمیته را در اختیار می‌گیرد باید زمان زیادی را برای اداره آن صرف کند در ضمن قرار بود با آمدن پاکدل چارت اداری فدراسیون چابکسازی شود، اما هم اکنون شاهد افزایش تعداد افراد و تقسیم مسئولیت‌های جزئی هستیم که این موضوع بار مالی زیادی را در پی دارد چرا که باید افراد برای تشکیل جلسه از شهر‌های مختلف به تهران بیایند و هزینه رفت و آمد آن‌ها برعهده فدراسیون است.
پروانه ضمن مخالفت با حضور محمدرضا رجبی در فدراسیون بعنوان دبیر گفت: محمدرضا شاگردم بوده و علاقه شخصی به وی دارم، اما نمی‌تواند در کار اجرایی موفق باشد چرا که از دست وی توپ را گرفته و به جای آن خودکارداده اند، در صورتی که پست حساس دبیری فدراسیون نیاز به فردی باتجربه و پخته دارد.
وی افزود: هم اکنون فدراسیون علاوه بر ۲ میلیارد تومان بدهی مالیاتی، با بیش از یک میلیارد و صد میلیون تومان بدهی هم بخاطر برگزاری رقابت‌های جام ریاست جمهوری در زمان ریاست مهدوی مواجه است که پرداخت آن کار بسیار سختی است. وظیفه رئیس فدراسیون فقط صدور حکم برای جلب رضایت افراد نیست بلکه باید با گرفتن میزبانی و رایزنی‌های گوناگون حامی مالی بخش خصوصی را وارد این رشته کند تا بخشی از بار مالی فدراسیون کاسته شود.
پیشکسوت هندبال با بیان اینکه دنبال پست و مقام نیست گفت:: از این رو به راحتی انتقاد می‌کنم تیم ملی کمتر از ۲ ماهه دیگر مسابقات انتخابی المپیک را در پیش دارد هنوز بازیکنانی که در لیگ‌های اروپایی توپ می‌زنند به ایران نیامده اند و تمرینات کوتاه مدت برگزار می‌شود، اگر می‌دانند سهمیه نمی‌گیریم چرا ترکیب جوان را اعزام نمی‌کنند تا اگر نتیجه نگرفتند حداقل تجربه حضور در این میدان بزرگ را به دست آورند.
پاکدل: علت همه تغییر‌ها را نباید گفت

این در حالی است که رئیس فدراسیون هندبال در واکنش به این انتقادات گفت: بعنوان رئیس فدراسیون در برخی پست‌ها نیاز به تغییر را احساس کردم شاید کار کردن با برخی افراد را بیشتر قبول داشتم و با آن‌ها راحت‌تر بودم نمی‌توان علت همه تغییر‌ها را بیان کرد. مراد کرمی از داوران قدیمی و باتجربه ایران است می‌تواند در این کمیته کمک خوبی باشد، حضور چندین ساله اش در کمیته مسابقات نوعی رکود را در این بخش به همراه داشت و حالا افتخاری با خلاقیت و ایده‌های جدیدی که دارد می‌تواند در اجرای هر چه بهتر مسابقات به رشد هندبال کمک کند.
علیرضا پاکدل در ادامه افزود: از آن جا که موسویان برای قضاوت در رقابت‌های بین المللی دعوت می‌شد و رئیس یکی از مناطق هشت گانه کشور هم هست نمی‌توانست زمان زیادی برای این کمیته حساس صرف کند، این که می‌گویند چرا اعضای کمیته را هم منصوب کرده ام باید بگویم در گذشته اشتباه بود که تمام تصمیمات داوران را تنها یک نفر می‌گرفت در صورتی که طبق تقسیم بندی وزارت ورزش و جوانان برنامه ریزی‌های کمیته‌ها باید براساس خرد جمعی صورت بگیرد.
وی در خصوص حضور رئیس هیات اصفهان در کمیته مسابقات گفت: قول می‌دهم هیچ حاشیه‌ای در نوع برگزاری مسابقات به وجود نمی‌آید چرا که قرعه کشی‌ها و برنامه ریزی‌های لیگ در حضور نمایندگان تام الاختیار باشگاه‌ها صورت می‌گیرد.
پاکدل ضمن تکذیب غیبت چند ماهه رئیس هیات بوشهر و حضورش در فدراسیون گفت: نکویی تنها یک هفته برای تشکیل جلسه کمیته هندبال ساحلی به تهران آمده بود وی می‌تواند از عهده ۲ مسئولیت برآید، من در سخنرانی انتخاباتی ام هم اعلام کردم که هر کجا احساس کنم مسئولین هیات‌های استانی توانمندی فعالیت در کمیته‌های اجرایی را دارند از آن‌ها استفاده خواهم کرد، این در حالی است که حتی یک ریال به آن‌ها حقوق نمی‌دهم.
رئیس فدراسیون هندبال در خصوص بدهی فدراسیون هندبال گفت: در خصوص برگزاری رقابت‌های جام ریاست جمهوری مبلغ یک میلیارد و دویست میلیون ریال بدهکاریم، علاوه بر آن ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان هم مربوط به بدهی مالیاتی سال‌های ۱۳۹۱ تا ۱۳۹۴ است، در اکثر جلساتی که با مسئولان وزارت ورزش و جوانان داشتیم از آن‌ها خواستم که در این خصوص تصمیم گیری کنند آن‌ها هم در حال بررسی وضعیت موجود هستند خوشبختانه سازمان بازرسی در این مورد ورود کرده است و حالا منتظر تصمیم گیری نهایی هستیم چرا که ما بنیه مالی نداریم، شرایط مالی فدراسیون اصلا خوب نیست چندین بار تا آستانه توقیف و انحلال هم پیش رفتیم، اما خوشبختانه رایزنی‌های مختلف در این خصوص جواب داد.
پاکدل تصریح کرد: خوشبختانه در انتخابات وامدار فرد خاصی نبودم و در چارت اداری هم بدون توجه به فرد خاصی انتخاب‌ها را انجام دادم زمانی می‌توان از شرایط ایراد گرفت که عملکرد هیات‌های استانی افت کرده باشد خوشبختانه هم اکنون شاهد چنین اتفاقی نبوده ایم.
با این وصف به نظر میرسد تزریق خون جدید در فدراسیون هندبال رکود و یک نواختی‌ها را کاهش میدهد در عین حال چنانچه منشاء تصمیم گیری‌ها با خرد جمعی و در قالب کمیته فنی صورت بگیرد میتوان به اهداف کلی فدراسیون نزدیک‌تر شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بیش از ۵۲ هزار نفر تماشاگر نمایش‌های مرکز تئاتر کانون
۷۰هزار دانش آموز در شهرستان اردبیل در طرح نماد غربالگری شدند
برگزاری جشن نسل آینده ساز در بیارجمند
تسریع در مهار تب برفکی با واکسن‌های جدید
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا
باند کلاهبردارن ۱۸۰۰ میلیاردی در دام پلیس آگاهی کرمانشاه
افزایش سرعت باد و کاهش محسوس دما در سیستان و بلوچستان
قهرمانی بانوان خراسان رضوی در مسابقات دوومیدانی کشور
گرامیداشت روز پرستار و تجلیل از پرستاران درشاهیندژ
پروژه‌های معاونت علمی به قوت خود ادامه می‌یابد
افزایش بهره وری صنایع فلزی با هوش مصنوعی
اجرای مسابقات سنگ نوردی طبیعت قهرمانی کشور در ارتفاعات انجدان
کشف ۵۰ کیلوگرم مواد مخدر در نی ریز
بازدید فرمانده نیروی دریایی سپاه از جزایر بوموسی و سیری
اجرای طرح عملیاتی مقابله با سارقان منزل در خراسان جنوبی
آغاز فرایند تدوین بسته‌های سرمایه‌گذاری گردشگری در استان
پرستاران نماد مهربانی، ایثار و مسئولیت‌پذیری هستند
ممنوعیت مانع تراشی در اجرای طرح های مسکن
کاخ موزه باغچه‌جوق ماکو، جلوه‌ای زیبا از تاریخ و فرهنگ
عارف: طرح ارتقاء جایگاه عشایر به خوبی در حال انجام است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
تحویل ویلای ۸ هزار متری متهم چای دبش به بانک ملت
فرصت طلایی ایران در عصر چندقطبی شدن جهان
بدرفتاری کارمندان دولت را گزارش کنید
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی یزد درباره فوت مادر مهریزی
اعلام نتایج اولویت بندی طرح مادران ایران خودرو؛ ۱۱ آبان
نتانیاهو برای اهداف داخلی، به دنبال از سرگیری جنگ است
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود
آتش‌سوزی در مراتع شمال معلم‌کلایه
بی‌ثباتی قیمت برنج
قطع آب ادارات پر مصرف؛ قانون برای همه یکسان است
امضای قرارداد‌های بزرگترین طرح جمع‌آوری گاز‌های مشعل
بررسی پیش‌نویس موافقتنامه همکاری‌های قضایی بین ایران و عربستان
میدان امیر چخماق یزد
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)