• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۰۸۱۲۸
تاریخ انتشار: ۰۳ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۱:۱۳
سیاسی » امنیتی و دفاعی
سی‌امین دوره مدیریت دفاعی دانشگاه فرماندهی

دشمن اجازه تعرض به کشورمان را به خود نمی‌دهد

دریادار سیاری: با توان رزمی بالا در جایگاهی هستیم که هیچ دشمنی اجازه تعرض به کشورمان را به خود نمی‌دهد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ امیر دریادار حبیب‌الله سیاری معاون هماهنگ‌کننده ارتش صبح امروز در افتتاحیه سی‌امین دوره مدیریت دفاعی دانشگاه فرماندهی و ستاد آجا اظهار داشت: منظور از برگزاری این دوره‌ها ارتقای بینش، دانش و مهارت است؛ یعنی مدیرانی که می‌خواهند آینده را ارتش را رقم بزنند، باید طبق برنامه‌های راهبردی پیش بروند.
وی با تأکید بر اهمیت دانش‌افزایی مدیران و افسران جوان گفت: مدیرانی که در رده‌های مختلف سازمانی ارتش جای می‌گیرند، باید دانش‌محور، پژوهشگر، خلاقانه و با مهارت پیش بروند.
معاون هماهنگ‌کننده ارتش با بیان اینکه هر دانشجو باید از خود بپرسد که جایگاه امروزش کجاست و به کجا می‌خواهد برود، بر آینده‌نگری و دانش افزایی دانشجویان تأکید کرد.
امیر سیاری با اشاره به اینکه مأموریت ارتش امروز حفاظت از تمامیت ارضی، استقلال و نظام مقدس جمهوری است، تصریح کرد: برای اینکه این مأموریت را انجام بدهیم، باید توانمندی‌هایی را داشته باشیم که ما در ارتش به این توانمندی‌ها، توان رزمی می‌گوییم.
وی با بیان اینکه اگر توان رزمی ما بالا نباشد، نمی‌توانیم کاری کنیم، افزود: امروز در جایگاهی هستیم که هیچ دشمنی اجازه تعرض به کشورمان را به خود نمی‌دهد.
معاون هماهنگ‌کننده ارتش ادامه داد: ما با تکیه بر نیروی انسانی توانسته‌ایم به تجهیزات روز دست یابیم، نیرو‌های مسلح کشور به سامانه «باور ۳۷۳» دست یافته‌اند و همچنین توانستند هواپیمای «کوثر» را طراحی و تولید کنند.
 
دریادار سیاری در مصاحبه اختصاصی
 ارتش توانایی همراهی کشتی‌ها در هر نقطه از جهان را دارد 
امیر دریادار حبیب الله سیاری در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما درباره میزان آمادگی ارتش برای همراهی کشتی آدریان دریا اظهار داشت: نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی آمادگی دارد که در صورت صلاحدید مسئولان ارشد نظام در هر جایی که لازم باشد، این کشتی را همراهی کند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دریادار سیاری افزود: تاکنون نیز در خلیج عدن و دریای سرخ حدود شش هزار کشتی را همراهی و امنیت را برقرار کرده‌ایم و هرجایی که لازم باشد، می‌توانیم کشتی‌ها را همراهی کنیم.
 
دریادار سیاری معاون هماهنگ کننده ارتش
جامعه پزشکی نیرو‌های مسلح باید همگام با علم روز پیشرفت کند
امیر دریادار «حبیب الله سیاری» رئیس ستاد و معاون هماهنگ‌کننده ارتش در همایش بزرگداشت روز پزشک که امروز در دانشگاه علوم پزشکی ارتش برگزار شد، با اشاره به وظیفه خطیر پزشکان در دوران دفاع مقدس اظهار داشت: جامعه پزشکی کشور در دوران دفاع مقدس تلاش و کوشش فراوانی برای خدمت‌رسانی به رزمندگان اسلام کردند.
معاون هماهنگ‌کننده ارتش با بیان اینکه ارتش سه ماموریت عمده، حفاظت از تمامیت ارضی، استقلال و نظام مقدس جمهوری اسلامی را عهده دار است، گفت: دستیابی و موفقیت در این مأموریت‌ها به سلامت روحی و جسمانی نیروی انسانی بستگی دارد و این وظیفه خطیر بر عهده معاونت بهداشت و درمان و شما پزشکان عزیز است.
وی با اشاره به اهمیت جایگاه بهداشت و درمان در سطح ارتش و نیرو‌های مسلح بیان کرد: شما باید خود را به دانش روز مسلح و مطابق با روند‌ها پیشرفت کنید؛ چرا که در غیر اینصورت آسیب‌پذیر خواهیم شد.
امیر سیاری با تأکید به اینکه امروز با تهدید‌های متنوعی مواجه هستیم، افزود: برای مقابله با این تهدید‌های به نیروی انسانی توانمند و کارآمد نیاز داریم، که از سلامت کامل برخوردار باشد و این در واقع بیانگر اهمیت کار شما در حوزه پیشگیری و درمان و پرداختن به سلامت نیرو است.
این مقام عالی‌رتبه نظامی ادامه داد: هرچه توانمندتر باشیم، بر سطح بازدارندگی‌مان در منطقه و جهان افزوده می‌شود؛ چرا که دشمن، توان ما را ارزیابی می‌کند و بر اساس آن تصمیم می‌گیرد.
وی در ادامه با اشاره به مؤلفه‌ها و عناصر برترساز یک ارتش گفت: نیروی انسانی مهمترین رکن نیرو‌های مسلح است؛ لذا نیروی انسانی باید مبتنی بر ارزش‌های حاکم نظام یعنی مومن، متعهد، ولایتمدار، متخصص، شهادت طلب، با بصیرت، باشد تا بتواند در حوزه توان رزمی مؤثر واقع شود.
دریادار سیاری همچنین جمعیت زیاد را از مؤلفه‌های قدرت عنوان کرد و افزود: البته جمعیت هم باید آموزش‌دیده و توانمند و تربیت‌یافته باشد.
معاون هماهنگ‌کننده ارتش خاطرنشان کرد: جایگاه بهداشت و درمان ارزشمند است؛ چون سلامت کارکنان مهمترین درجه و اعتبار نیرو‌های مسلح است.
در پایان این همایش، از ۳۳ پزشک نمونه که در نیرو‌های چهارگانه ارتش جمهوری اسلامی خدمت کرده‌اند، قدردانی شد.
 
فرمانده دافوس آجا
دانشجویان دافوس بسترساز تحول در ارتش خواهند بود
فرمانده دانشگاه جنگ ارتش گفت: دانشجویان این دانشگاه در آینده و در حوزه تصمیم‌سازی، یاری‌گر فرماندهان و زمینه‌ساز تحول در ارتش خواهند بود.
امیر سرتیپ دوم «حسین، ولی وند زمانی» فرمانده دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش در مراسم افتتاحیه سی‌امین دوره مدیریت دفاعی دافوس که صبح امروز (یکشنبه) در این دانشگاه برگزار شد، اظهار داشت: این دانشگاه هر ساله برای انتخاب دانشجویان خود فرایند مهم و زمان‌بری را طی می‌کند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
وی افزود: از میان حدود یک‌هزار پذیرفته شده دافوس در کنکور سراسری، ۴۵۰ نفر توسط دافوس گزینش شدند و مصاحبه با این افراد مدت یک ماه به طول انجامید و در نهایت ۲۶۰ نفر از نیرو‌های ارتش، وزارت دفاع، ستاد کل نیرو‌های مسلح و همچنین دانشجویان کشور‌های دوست و هم‌پیمان را برگزیدیم.
امیر، ولی وند با اشاره به گزینش سیستمی صورت گرفته برای جذب دانشجویان گفت: دانشجویان این دانشگاه در آینده و در حوزه تصمیم‌سازی یاری‌گر فرماندهان و زمینه‌ساز تحول در ارتش خواهند بود.
فرمانده دافوس ارتش ادامه داد: دافوس همچنان اعزام دانشجو به کشور‌های دوست و هم‌پیمان را در دستور کار خود دارد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آمادگی کامل بیمارستان کیش در حوزه پدافند غیرعامل
ابلاغ قانون اصلاح ساز و کار بررسی بودجه سالیانه به رئیس‌جمهور
فناوری ای‌سیم (eSIM) به‌زودی در کشور فراگیر می‌شود
قضات باید با روحیه جهادی در راستای حل مشکلات مردم تلاش کنند
البرز ۵۰ درصد کمبود پرستار دارد
هلال احمر استان زنجان درگود پیشگیری از اعتیاد
هیئت پارلمانی ایران برای حضور در اجلاس کمیته فرهنگی-اجتماعی APA عازم مسکو شد
بازآفرینی در ۹ شهر استان زنجان
خود کفایی ایران در تولید پروتز لگن و زانو
آذربایجان‌شرقی قلب تپنده روابط ایران و ترکیه است
مسیر جسارت؛ روایت بانوی اتوبوسران زنجانی
مزارع پرورش ماهی به روایت تصویر
تقویم و اوقات شرعی چهارشنبه ۷ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
یک کشته و ۱۷ زخمی در پی واژگونی اتوبوس
فردا، غیرحضوری شدن مدارس نوبت صبح در ۴ شهرستان خوزستان
شناسایی ۶۵ نقطه حادثه خیز در جاده‌های آذربایجان شرقی
مدیرعامل اسبق استقلال درگذشت
امنیت منطقه‌ای لازمه توسعه اقتصادی کشورهای عضو اکو
نیرو‌های مسلح در حداکثر آمادگی قرار دارند
تجلیل از پرستاران آذربایجان شرقی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز فرایند اخذ گواهینامه‌های پروازی هواپیمای سیمرغ
آخرین وضعیت کودک معلول کلاردشتی که مورد ضرب و شتم قرار گرفت
فارسی‌ها منتظر باران نباشند
پیش ثبت‌نام ۴۰ هزار نفر برای تشرف به تمتع ۱۴۰۵
«مثل آینده تصمیم بگیرید» همان تقدم ‎امر ملی بر جناحی است
عارف: وحدت و انسجام بعد از دفاع مقدس ۱۲ روزه حفظ شود
سلیمان زاده: نخستین بار در تاریخ بسکتبال سه نفره دختران به مدال رسیدیم
گام بلند شبکه بانکی برای تامین مالی پروژه‌های نیمه تمام
کارزار حقوقی ایران در مقابله با جنایات صهیونیست‌ها
مسکو: غرب به دنبال تجزیه روسیه است
ضرورت تشکیل کمیته تدوین سند جامع اشتغال آذربایجان شرقی
خرید سهام سهامداران بانک آینده آغاز شد
سروری : گزارش ها درباره ساخت و ساز‌ها در حریم تهران نگران کننده است
تجلیل از پرستاران نمونه بیمارستان شهید محلاتی تبریز
دستور نتانیاهو برای ازسرگیری حملات علیه غزه
غرب آسیا پس از سه‌هزار سال به صلح پایدار می‌رسد  (۱ نظر)
چین به محدودیت‌های تجارت با ایران پاسخ مناسب می‌دهد  (۱ نظر)
گلایه از پرداخت نشدن معوقات فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی  (۱ نظر)
ادامه روند کاهشی نرخ بیکاری  (۱ نظر)
فردا آخرین مهلت ثبت‌نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
سفر معاون ارشد امنیتی وزارت کشور افغانستان به تهران  (۱ نظر)
نماینده پارلمان اروپا: جهان نباید از کنار جنایات اسرائیل بگذرد  (۱ نظر)
هدف‌گیری پایگاه العدید، دشمن را به آتش‌بس التماسی واداشت  (۱ نظر)
اطلاعیه توانیر درباره شایعه افزایش تعرفه‌های برق  (۱ نظر)
مسکو: غرب به دنبال تجزیه روسیه است  (۱ نظر)
سروری : گزارش ها درباره ساخت و ساز‌ها در حریم تهران نگران کننده است  (۱ نظر)
شناسایی ۱۵۰ نانوای متخلف در اردبیل  (۱ نظر)
بزرگداشت آیت الله دهکردی با پیام آیت الله مظاهری  (۱ نظر)