• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۱۰۰۱۱
تاریخ انتشار: ۰۵ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۲:۱۶
سیاسی » امنیتی و دفاعی
بازدید مسئولان از نمایشگاه صنعت دفاعی و سامانه باور ۳۷۳

باور بزرگ ملت ایران

آیت الله جنتی، سعید جلیلی، کدخدایی و حسینعلی امیری امروز از سامانه باور ۳۷۳ بازدید نمودند

تقویت بنیه دفاعی کشور، راهبرد مورد حمایت دولتبه گزارش خبرگزاري صدا وسيمابه نقل از روابط عمومی وزارت دفاع، حسینعلی امیری معاون پارلمانی رئیس جمهور در بازدید از نمایشگاه صنعت دفاعی و سامانه باور ۳۷۳ گفت: صنعت دفاعی با توجه به تجربه ۸ ساله دفاع مقدس مسیر پیشرفت را به خوبی پیش گرفت و امروز به لطف خداوند متعال به تکامل رسیده است و یکی از برنامه‌های راهبردی نظام که همواره مورد حمایت دولت بوده، تقویت بنیه دفاعی کشور است.
وی با بیان اینکه در حافظه تاریخی ملت ما دفاع سخت در برابر رژیم بعث تا بن دندان مسلح به خوبی ثبت شده است، اظهار داشت: صنعت دفاعی با توجه به تجربه‌های دوران جنگ و شرایط کشور، مسیر پیشرفت‌های دفاعی را به خوبی پیش گرفت و امروز به لطف خداوند متعال به تکامل رسیده است.
 امیری تصریح کرد: یکی از مهم‌ترین مولفه‌های قدرت ملی، ارتقاء قدرت دفاعی است و امروز می‌بینیم به همت جوانان متخصص و متعهد صنعت دفاعی سامانه‌های بومی پیشرفته‌ای تولید و در اختیار نیرو‌های مسلح قرار گرفته است.
 
جلیلی : پاسخ فشار حداکثری ترامپ و ژست های کوچک مکرون ؛ باور بزرگ ملت ایران است
نماینده رهبر انقلاب در شورایعالی امنیت ملی پس از بازدید از نمایشگاه صنعت دفاعی و سامانه باور 373 تصریح کرد: پاسخ فشار حداکثری ترامپ و ژست های کوچک آقای مکرون ؛ باور بزرگ ملت ایران است نه چیز دیگر.
 آقای سعید جلیلی، گفت: آنچه را که ترامپ با زور و مکرون با فریب دنبال می کند ؛ باور ملی ما به توانایی های جوانان میهن پاسخ خواهد داد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
عضو مجمع تشخیص مصلحت افزود: حرکت های بسیار خوبی توسط جوانان کشور به ثمر رسیده و همچنانکه اسم این سامانه گواه است؛ باور و تلاش ایرانی می تواند به کارهای بزرگی دست بزند.
آقای جلیلی خاطرنشان کرد: اگر امروز شاهد فشار حداکثری ترامپ هستیم، پاسخ این فشار و ژست های کوچک مکرون، فقط باور بزرگ ملت ایران و تلاش فرزندان این مرز و بوم است و نه چیز دیگر.
 
بازدید آیت الله جنتی و برخی از اعضای شورای نگهبان از سامانه موشکی باور ۳۷۳
باور بزرگ ملت ایرانآیت الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان، عباسعلی کدخدایی قائم مقام و سخنگوی این شورا، سید فضل الله موسوی و هادی طحان نظیف از اعضای حقوقدان شورای نگهبان امروز با حضور در وزارت دفاع از سامانه موشکی بومی و پیشرفته باور ۳۷۳ بازدید کردند.
آیت الله جنتی و هیئت همراه در حاشیه این بازدید از نمایشگاه دستاوردهای وزارت دفاع که شامل تجهیزات و دستاوردهای مدرن ساخته شده به دست جوانان و متخصصان صنعت دفاعی است نیز از نزدیک بازدید کردند.
در ابتدای این بازدید دبیر شورای نگهبان و هیئت همراه با حضور در یادمان شهدای وزارت دفاع به مقام شامخ شهداء ادای احترام کردند.
دبیر شورای نگهبان گفت : این روزها دشمنان سخن از ممنوعیت فعالیت موشکی جمهوری اسلامی به زبان آورده و می گویند که ایران نباید موشک بالستیک داشته باشد؛ اما به کوری چشم دشمنان، ما فعالیت موشکی و دفاعی خود را با سرعت بیشتر ادامه خواهیم داد.
آیت الله احمد جنتی پیش از ظهر امروز در حاشیه بازدید از سامانه موشکی باور ۳۷۳ و نمایشگاه دستاوردهای وزارت دفاع، در جمع خبرنگاران با اشاره به این بازدید، گفت: همان طور که خداوند متعال در قرآن مجید نیز فرموده است ، مومنان دارای بنیان مرصوص هستند و من در بازدید امروز متخصصان و جوانان زیادی را از نزدیک دیدم که همگی دارای این ویژگی هستند.
وی افزود: امروز در نمایشگاه دستاوردهای وزارت دفاع ، تجهیزات و سامانه هایی را از نزدیک دیدم که در گذشته، هیچ کس حتی در خواب هم نمی دید که جوانان و متخصصان کشورمان بتوانند چنین سامانه ها و تجهیزاتی را طراحی و تولید کنند، اما این جوانان اراده کردند و توانستند این سامانه ها را بسازند.
دبیر شورای نگهبان تصریح کرد: امروز بسیار خوشحال شدم از اینکه متخصصان وزارت دفاع، جهان اسلام و مردم مسلمان منطقه و ایران را با طراحی سامانه های بومی و مدرن، آبرومند کرده اند و این مایه افتخار کشورمان است.
آیت الله جنتی ادامه داد: باید در مقابل ظلم و ظالم بایستیم و برای این ایستادگی، نیاز به تجهیزات و ادوات پیشرفته نظامی داریم که به لطف الهی، متخصصان صنعت دفاعی این تجهیزات را طراحی و تولید کرده اند و از نظر من، این عزیزان همگی از سربازان امام عصر (عج) هستند.
وی با بیان اینکه من هر چه بگویم، عظمت کارها و اقدامات بسیاری خوبیرا که عزیزان در وزارت دفاع انجام داده اند ، نمی توانم منتقل کنم ، تصریح کرد: به کوری چشم دشمنان ما لحظه ای دست از تولید تجهیزات و ادوات مورد نیازمان برنمی داریم.
دبیر شورای نگهبان در پایان از زحمات امیر سرتیپ حاتمی وزیر دفاع ، سردار تقی زاده جانشین وزیر و مسئولان و متخصصان وزارت دفاع قدردانی کرد.
 
پیشرفت های خطیر ارزشمند دفاعی در شرایط سخت گیرانه ترین تحریم ها 
باور بزرگ ملت ایران سخنگوی شورای نگهبان در حاشیه بازدید از نمایشگاه صنعت دفاعی با بیان اینکه سیستم های پدافند هوایی ساخته شده به همت متخصصان داخلی اعجاب برانگیز و قابل تحسین است ، گفت: مجاهدت جوانان انقلابی با تکیه بر دانش بومی در دستیابی به فناوری های پیچیده برای بسیاری غیرقابل باور بود.
کدخدایی افزود: حوزه صنعت دفاعی با بکارگیری تدبیر فرمانده معظم کل قوا مبنی بر "مقاومت" توانست به دستاوردهای خطیری دست یابد.
وی در توصیف نمایشگاه صنعت دفاعی اظهار داشت: محصولات دفاعی از جمله سامانه های پدافند هوایی و سامانه باور نشان داد اگر در همه حوزه ها از انگیزه لازم برخوردار باشیم، با توکل بر خداوند متعال می توانیم به هر نقطه ای از پیشرفت دست یابیم.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
جاده های لغزنده و ضرورت رعایت احتیاط
انسجام ملی محور اصلی اردوی راهیان نور دانشگاه تبریز است
اقدام شورای اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی محکوم است
تداوم بارش برف در طالقان و محور‌های کوهستانی البرز
بررسی راهکارهای افزایش کمک به ستاد دیه
اجرای طرح ارتقا امنیت محله محور در کرمان
یاسوج سفید پوش شد
اختتامیه جشنواره ملی داستان ایثار و گرامی داشت شهدای غریب در یاسوج
ضرورت احیا و بهسازی قنوات برای پایداری کشاورزی
خروج سامانه بارشی از سمنان
نهضت عدالت آموزشی صرفاً به مدرسه‌سازی محدود نمی‌شود
هرمزگان الگوی تنوع فرهنگی قومی و فرهنگی
 دستگیری عامل وقوع تیراندازی در عنبرآباد
دستگیری عامل وقوع تیراندازی منجر به قتل در آیین جشنی در عنبرآباد
جلوگیری از ۱۷۸ مورد ساخت‌وساز غیرمجاز در آذربایجان شرقی
شمشیربازی کاپ جهانی گرجستان؛ دختر نوجوان ایران جمعه روی پیست می‌رود
کیش، نمونه موفق بهره مندی از خدمات بانکداری نوین در اقتصاد دیجیتال
عابران پیاده ملزم به رعایت مقررات ترافیکی
فینالیست شدن دانشگاه آزاد در سومین دوره لیگ واترپلو جوانان
افتتاح ۵۱۴۸ واحد مسکونی در آذربایجان شرقی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
اعلام میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
نقض حقوق بشر علیه دختر ایران
پنج کشاورز زنجانی در جمع برگزیدگان کشوری
جبران بخشی از ذخایر ارزی از دست رفته بانک مرکزی پس از حذف ارز ترجیحی
هشدار نماینده ایران درباره پیامد اظهارات جنگ‌طلبانه ترامپ
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۹ بهمن ۱۴۰۴
عراقچی فردا به ترکیه می‌رود
فرصت سرمایه‌گذاری برای نیروگاه‌های خورشیدی پشت‌بامی در زنجان
تبعات خصمانه علیه سپاه متوجه سیاستمداران اروپایی است
الحاق هزار فروند پهپاد راهبردی به قوای ارتش
تظاهرات عراقی‌ها در حمایت از مواضع نوری المالکی
عراقچی: اروپا مرتکب یک اشتباه راهبردی بزرگ شد
اقدام سیاسی و غیرقانونی اتحادیه اروپا علیه سپاه
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
سردار وحیدی: دشمن در نبرد ۱۲ روزه عقب نشست  (۱ نظر)