• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۱۵۵۵۷
تاریخ انتشار: ۱۲ شهريور ۱۳۹۸ - ۰۹:۴۱
سیاسی » امنیتی و دفاعی
در سایه مجاهدت‌های رزمندگان

برقراری امنیت و آرامش در مرز‌های میهن اسلامی

فرمانده کل ارتش بر امنیت و آرامش حاکم بر مرز‌های میهن اسلامی، در سایه مجاهدت‌های مخلصانه رزمندگان تاکید کرد

برقراري امنیت و آرامش در مرز‌های میهن اسلامیبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما امیر سرلشکر موسوی در تقدیر از تعدادی از رزمندگان ارتش که در ماموریت‌های اخیر اطلاعاتی و عملیاتی حوزه‌های پدافند هوایی، دریایی، هوایی و زمینی تاثیرگذار بودند، گفت: فرمانده معظم کل قوا (مدظله العالی) در تدابیر ابلاغی مبنی بر ارزشمندی تلاش‌های خاموش در جهت صیانت از نظام جمهوری اسلامی فرمودند «هر جا باشیم چه آنجا نامی و عنوانی داشته باشد یا نداشته باشد یا کسی ما را بشناسد یا اهمیت کار ما را کسی بفهمد یا نفهمد، چون در جهت اقامه نظام جمهوری اسلامی و نظام اسلامی و حکم الهی است، ارزش والای خودش را خواهد داشت و این آن چیزی است که هر کسی را در هر جایی که هست تسلی می‌دهد»، «بعضی کار‌های سنگین را کسی هم نمی‌فهمد. هیچ جا هم به حساب نمی‌آید، پشت هیچ بلندگویی هم از آن‌ها ترویج و تقدیر صورت نمی‌گیرد، اما خدای متعال واقف و ناظر هست و این خود یک موهبت بزرگ الهی است، یک تسلای بزرگ است و امیدواریم ان‌شاءالله همه شما‌ها با توجه به این حضور در محضر پروردگار عالم، با شوق و نشاط مضاعف و روزافزون مشغول کار باشید».
امیر سرلشکر موسوی در ادامه با تأکید بر اینکه، شرایط مطلوب و امنیت و آرامش حاکم بر مرز‌های میهن اسلامی، در سایه مجاهدت‌های مخلصانه و بی‌ریای رزمندگان بدست آمده است، افزود: برخی اقدامات اخیر ارتش به دلایل خاص امنیتی و ملاحظه‌های اطلاعاتی منعکس نشد که برای حفظ مصالح نظام، این روند در برخی اقدامات مهم و محرمانه ادامه خواهد داشت.
وی ضمن قدردانی از آحاد رزمندگان ارتش که در ماموریت‌های اخیر و همچنین تامین امنیت و صیانت از مرز‌های زمینی، هوایی و دریایی به دور از تبلیغات و در عین حال مقتدرانه تلاش می‌کنند، تصریح کرد: اگرچه رسانه‌ها در تبیین و تبلیغ خدمات بخش‌های مختلف موثرند، اما در صورتی که بسیاری از اقدامات و خدمات به هر دلیلی مطرح نشود، یا امکان و میل به رسانه‌ای کردن آن‌ها وجود نداشته باشد، در صورتی که برای خدا و صادقانه باشد، خداوند به بهترین نحو جبران خواهد کرد.
امیر سرلشکر موسوی با بیان اینکه کار‌های بزرگ در گمنامی و بدون تبلیغات ارزشمندترند و راز محبوبیت و مقبولیت برخی اقدامات نیز در همین خدمت صادقانه و خالصانه و به دور از تبلیغات است، خاطرنشان کرد: همین که مقابل دشمن سینه سپر می‌کنیم و دشمن درد سیلی ما را روی صورت خود احساس می‌کند، برای ما کافی است.
وی یادآور شد: ما به عنوان سربازان ایران سربلند اسلامی، تنها باید به تکلیف و وظیفه خودمان در دفاع از این نظام، کشور، استقلال و تمامیت ارضی آن بیندیشیم و برابر رهنمود‌های رهبر معظم انقلاب اسلامی و فرماندهی کل قوا (مدظله‌العالی)، ایمان داشته باشیم خداوند ناظر و واقف به امور ماست و این خود بزرگترین پاداش است.
فرمانده کل ارتش خطاب به تعدادی از کارکنان موثر در ماموریت‌های ابلاغی و موفق اخیر افزود: شما در همین وقایع زلزله و سیل شاهد بودید ثمره کار برای خدا چه دستاورد‌هایی داشت و چگونه همان نیات پاک، ارتش را در چشم ولی امر مسلمین و مردم عزیزتر کرد.
در این مراسم از تعدادی از کارکنان موثر ارتش در حوزه‌های پدافند هوایی، دریایی، هوایی و زمینی تقدیر شد و همچنین افراد منتخب، به ارشدیت، زیارت عتبات عالیات و شرفیابی به محضر فرماندهی معظم کل قوا تشویق شدند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حذف ثبت سفارش برای واردات کالا‌های ضروری
خبرهای گوناگون ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵
اوقات شرعی اهواز، ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۵
هشدار چین درباره پیامد ویرانگر بسته بودن تنگه هرمز بر اقتصاد جهان
بازتاب تأکید رهبر انقلاب بر «منزلت معلم» و «امنیت کارگر» در فضای مجازی
لرستان روی خط حماسه در ایستگاه شصت‌ودوم سنگر خیابان
پویش کاشت نهال به یاد شهدای جنگ تحمیلی سوم
میدان داری مردم به روز ملی خلیج فارس رسید
آتش‌بس کجاست؟
سرلشکر رضایی: هگست ارتش آمریکا را گرفتار کرده است
خبر‌هایی از سفر مدیرکل توسعه گردشگری داخلی وزارت میراث فرهنگی به سمنان
حمایت کارگر،آینده ای پر گهر
بررسی مشکلات طرح های حوزه راه کهگیلویه و بویراحمد
پیشرفت روند ساخت ملی مسکن در استان
پیچش عطر رضوی در شهرهای باشت و دوگنبدان
گزیده خطبه های نماز جمعه شهرهای استان
شصت و دومین شب میثاق مردم جنوب غرب خوزستان با امام شهید
جلوگیری از ساخت‌وساز غیرمجاز در تپه تاریخی چیا موره لرستان
همدلی معلمان لنده ای برای آموزش دانش آموزان
۱۱ اردیبهشت روزی به نام کار و کارگر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گفت‌و‌گوی تلفنی وزیر خارجه کشورمان با وزرای خارجه منطقه
طرح ملی مقابله با آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان ادامه می‌یابد
نقش راهبردی پارک‌های علم و فناوری در بازآفرینی اقتصاد پساجنگ
تجلیل کمیته برگزاری بازی‌های آسیایی از ملی‌پوش واترپلو ایران
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
شصت و یکمین شب دلدادگی در ورامین؛ تجدید میثاق با آرمان‌های رهبر شهید
«اشاره» از شبکه امید
بازسازی بازارهای میوه و تره‌بار آسیب دیده در جنگ تحمیلی سوم
پاسخ ایران به ادعای ۶ کشور عربی و درخواست غرامت از آنها
معیشت مردم نباید دست محتکران بیفتد
هشدار درباره وقوع فاجعه درمانی قریب الوقوع در غزه
خلیج فارس؛ ایستگاه پایانی استعمارگران
حدنصاب حمل کالای اساسی از بنادر در جنگ رمضان شکست
مثل کبوتران حرم باش و پر بگیر ...
هزینه یک میلیارد یورویی جنگ برای فرانسه
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
عامل حمله به ماموران نیروی انتظامی به دار مجازات آویخته شد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)