• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۲۵۳۵۸
تاریخ انتشار: ۲۶ شهريور ۱۳۹۸ - ۰۷:۳۵
بین الملل » تحلیلی

مهمترین خبر‌های جهان (۷-۱۹)

ترامپ: سعودیها باید برای تامین امنیت شان پول بیشتری بدهند

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، مهمترین عناوین خبری 12 ساعت گذشته به شرح زیر است:
ایران
// زمین لرزه‌ای به بزرگی چهار و نیم ریشتر حوالی شهر تخت در شهرستان بندر عباس را لرزاند که تاکنون خسارتی از این زمین لرزه گزارش نشده است. (خبرگزاری صداوسیما)
// به دنبال طرح ادعای بی پایه و اساس وزیر انرژی آمریکا در کنفرانس عمومی آژانس بین المللی انرژی اتمی درخصوص حمله ایران به تاسیسات نفتی عربستان سعودی، نماینده کشورمان ضمن انتقاد شدید از حضور نظامی و فروش گسترده سلاح آمریکا در منطقه و از جمله به متجاوزین به یمن، تصریح کرد که آمریکا پس از شکست در سیاست فشار حداکثری، به سیاست فریب حداکثری روی آورده است. (خبرگزاری صداو سیما از وین)
// حسن روحانی رئیس جمهور ایران در نشست سه جانبه با همتایان ترکیه‌ای و روس در آنکارا اعلام کرد: از ابتدای بحران سوریه بار‌ها و بار‌ها گفته ایم که تنها راه حل بحران، راه حل سیاسی است. تلاش ما رسیدن به راه حل ریشه‌ای برای بحران است. (شبکه تلویزیونی الجزیره مباشر)
// به دنبال ادعای واهی و بی اساس نماینده عربستان سعودی در کنفرانس عمومی آژانس بین المللی انرژی اتمی که در وین در حال برگزاری است، نماینده کشورمان ضمن ابراز تاسف از استفاده عربستان سعودی از جنگ و تنش برای پنهان کردن مسائل و ناکامی‌های داخلی خود، نسبت به انجام برنامه مخفی هسته‌ای از سوی این کشور ابراز نگرانی کرد. (خبرگزاری صداوسیما ازوین)
// حسن روحانی رئیس جمهور ایران در نشست مطبوعاتی مشترک با همتایان ترکیه‌ای و روس، در پایان نشست سه جانبه آنکارا اعلام کرد مردم یمن مجبور به مقابله با تجاوز سعودی‌ها هستند و تمام تلاش شان دفاع از خود شمرده می‌شود. (شبکه تلویزیونی العالم)

آمریکا
// کریس مورفی سناتور دموکرات آمریکایی گفت: راهبرد ترامپ در قبال ایران تنش آفرینی فردی و کور است. (شبکه تلویزیونی المیادین)
// یک نظامی این کشور روز دوشنبه در افغانستان کشته شد. (خبرگزاری رویترز)
// دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا گفت: ما به سعودی کمک خواهیم کرد و سعودی‌ها باید در تامین امنیت خود مسئولیت بیشتر را خودشان بپذیرند و این امر شامل پرداخت پول هم می‌شود. (شبکه تلویزیونی الجزیره عربی)
// دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا به زودی وزیر امور خارجه خود را به عربستان سعودی می‌فرستد. (شبکه تلویزیونی الحدث)
// دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا گفت: ما دیگر مجبور نیستیم برای نفت، نیروی دریایی به منطقه خاورمیانه بفرستیم. خودمان به اندازه کافی نفت داریم. (شبکه تلویزیونی الجزیره مباشر)
سازمان ملل
// سازمان ملل درباره بحران بی سابقه انسانی در نوار غزه هشدار داد و تاکید کرد اوضاع اقتصادی و اجتماعی این منطقه به نقطه بی بازگشت رسیده است. (شبکه تلویزیونی روسیا الیوم)

افغانستان
// اشرف غنی در مناظره با عبدالله عبدالله حاضر نشد. (خبرگزاری صدا و سیما از کابل)

ترکیه
// ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه در نشست سه جانبه با همتایان ترکیه‌ای و ایرانی در آنکارا اعلام کرد: نشست‌هایی که ما برگزار می‌کنیم سازوکار واقعی برای رسیدن به راه حلی برای بحران سوریه است. (شبکه تلویزیونی الجزیره مباشر)
// رئیس جمهور ترکیه گفت، کشورش خواستار برگزاری کنفرانسی با مشارکت کشور‌های همسایه سوریه است تا در آن مشکلات مرتبط به این کشور بررسی و برای حل آن چاره اندیشی شود.(شبکه تلویزیونی العالم)

بحرین
// شرکت نفتی باپکو بحرین تعدادی از بخش‌های خود را در پالایشگاه الستره بحرین به حال تعطیل در آورد. از جمله بخش‌های تعطیل شده بخش تقطیر نفت خام است. (شبکه تلویزیونی الجزیره عربی)
//سلمان بن حمد آل خلیفه ولیعهد بحرین روز دوشنبه اعلام کرد این کشور قراردادی را برای خرید نخستین آتشبار موشکی پاتریوت آمریکا امضا کرده است. (خبرگزاری رویترز از واشنگتن)

عراق
// ابوبکر البغدادی سرکرده (گروه تکفیری-صهیونیستی) داعش در یک پیام صوتی اعلام کرده است: "عملیات روزانه در جبهه‌های مختلف ادامه دارد". (خبرگزاری رویترز)

روسیه
// رئیس جمهور روسیه در نشست مطبوعاتی مشترک با همتایان ترکیه‌ای و ایرانی در پایان نشست سه جانبه در آنکارا اعلام کرد برای توسعه روابط دو جانبه در حوزه‌های انرژی و بازرگانی، با رئیس جمهور ایران به توافق رسیدیم. (شبکه تلویزیونی العالم)
// رئیس جمهور روسیه در نشست مطبوعاتی مشترک با همتایان ترکیه‌ای و ایرانی در پایان نشست سه جانبه در آنکارا اعلام کرد حضور نظامی آمریکا در سوریه غیر قانونی است و همه به این مسئله آگاهند. (شبکه تلویزیونی العالم)
// ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه در نشست مطبوعاتی مشترک با همتایان ترکیه‌ای و ایرانی در پایان نشست سه جانبه در آنکارا اعلام کرد برای حمایت بشردوستانه از مردم یمن آماده ایم. (شبکه تلویزیونی العالم)
// روسیه روز دوشنبه رزمایش نظامی بزرگ سالانه خود را با بسیج ۱۲۸ هزار نیرو از جمله نظامیان چینی با پیش فرض مقابله با یک حمله تروریستی در مرکز کشور آغاز کرد. (خبرگزاری فرانسه از مسکو)

فرانسه
// خانواده‌های جنگجویان خارجی فرانسوی مستقر در سوریه از وزیر امور خارجه این کشور شکایت کردند. (خبـرگـزاری رویتـرز)

انگلستان
// دومینیک راب وزیر امور خارجه انگلیس اعلام کرد این کشور با شرکای بین المللی خود "برای شکل دادن به گسترده‌ترین و موثرترین واکنش" به حمله به تاسیسات نفتی آرامکو عربستان سعودی همکاری خواهد کرد. (خبرگزاری رویترز)

عربستان سعودی
// پس از حمله به تاسیسات نفتی آرامکو، نفتکش‌ها در بنادر سعودی معطل مانده اند. (شبکه تلویزیونی الجزیره عربی)

آلمان
// وزیر خارجه آلمان افزایش ورود مهاجران از ترکیه به اروپا را نگران کننده خواند.
(خبرگزاری رویترز)

یمن
// محمد البخیتی عضو دفتر سیاسی جنبش انصار الله یمن گفت: حملات پهپادی به عربستان را گسترش می‌دهیم. (شبکه تلویزیونی المیادین)
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تعیین ترکیب هیئت اجرایی انتخابات شورای اسلامی روستا
لیگ برتر والیبال؛ هشتمین برد پیکانی‌ها با شکست مس
اندونزی به دنبال توسعه گردشگری سازگار با نیازهای مسلمانان
تدارک ویژه برنامه های دهه فجر برای جامعه کارگری
تهدید نظامی ابزار همیشگی دشمن است که باید هوشیار بود
هدف دشمن، حذف رهبری برای بلعیدن ایران است
برگزاری جشن های اعیاد شعبانیه در نیشابور 
واریز ۴۸۷ میلیارد ریال ارزش افزوده به حساب امور عشایر بوشهر
گرامیداشت ایام الله دهه فجر
تشییع پیکر پدر شهید آقامحمدپور
تصادف ۲ تریلر در جاده جهرم به شیراز با یک مصدوم
نجات مرد ۳۲ ساله در ارتفاعات کوهچنار
دشمنان در محاسبات خود درباره ملت ایران دچار خطای راهبردی هستند
مساجد سنگر و پناهگاه مردم و جامعه اسلامی
پایان رقابت‌های انتخابی تیم ملی کاتای تیمی بانوان با معرفی برترین‌ها
ایران آمادگی کامل برای مقابله با تهدید‌ها را دارد
پیام تسلیت اژه‌ای در پی درگذشت ابوی همسر رئیس سازمان پزشکی قانونی
گازگرفتگی چهار عضو یک خانواده در بابل
دیدار با خانواده‌های شهدای امنیت
امام جمعه مهاباد: سپاه پاسداران مدافع عزت، آسایش و امنیت کشور ماست و هرگونه اقدام علیه این نهاد انقلابی، محکوم است.
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
صدور مجوز ۸۵ هزار ردیف استخدامی جدید در آموزش و پرورش
اعلام میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
هفت توصیه کلیدی برای داشتن خواب شبانه بهتر
کشته‌سازی‌ها برای توجیه حمله نظامی به ایران بود
پنج کشاورز زنجانی در جمع برگزیدگان کشوری
پزشکیان: ایران در دفاع مقتدرانه از خود تردید نمی‌کند
نقض حقوق بشر علیه دختر ایران
جبران بخشی از ذخایر ارزی از دست رفته بانک مرکزی پس از حذف ارز ترجیحی
عراقچی فردا به ترکیه می‌رود
اگر دشمن حماقت کند «بلادرنگ» پاسخ خواهیم داد
اقدام شورای اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران محکوم است
هشدار نماینده ایران درباره پیامد اظهارات جنگ‌طلبانه ترامپ
تأکید وزیران پیشین بر وحدت مردم و پشتیبانی از ولایت فقیه
پوتین: روسیه از نزدیک تحولات ایران را زیر نظر دارد
هفت توصیه کلیدی برای داشتن خواب شبانه بهتر  (۱ نظر)
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکا؛ برای همه سناریو‌ها برنامه داریم  (۱ نظر)
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند  (۱ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
اقدام سیاسی و غیرقانونی اتحادیه اروپا علیه سپاه  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
سردار وحیدی: دشمن در نبرد ۱۲ روزه عقب نشست  (۱ نظر)
قالیباف: دیکته کردن را مذاکره نمی‌دانیم و نمی‌پذیریم  (۱ نظر)
اولویت رسیدگی به خانواده‌های شهدا و مجروحین در حوادث دی ماه  (۱ نظر)