• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۳۶۶۴۱
تاریخ انتشار: ۰۸ مهر ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۰
قم » اجتماعی
از سال آینده

اجرای طرح شهر بدون دخانیات در قم

معاون نماينده سازمان جهانی بهداشت در ايران از آغاز طرح «قم شهر مذهبي بدون دخانيات» خبر داد .

اجرای طرح شهر بدون دخانیات در قمبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما آقای رنجبر در ديدار با دادستان و شهردار قم و همچنين معاون سياسي امنيتي استاندار با بيان اينکه سازمان جهاني بهداشت شهرهاي قم و مشهد را به عنوان شهرهاي مذهبي بدون دخانيات پيشنهاد داده گفت: مرداد ماه سال آينده بازرساني از سازمان جهاني بهداشت به قم سفر مي کنند و در صورت احراز شاخصه ها در کنوانسيون جهاني مبارزه با دخانيات که مهر ماه سال آينده در هلند برگزار مي شود، قم  به عنوان شهر مقدس بدون دخانيات معرفي مي شود .

 وي هدف از معرفي قم به عنوان شهر مذهبي بدون دخانيات را ترويج فرهنگ مبارزه با دخانيات در سطح استان و کشور دانست و افزود: اين برنامه 5 ساله است و در سال اول در شعاع هزار متري حرم حضرت معصومه و مسجد مقدس جمکران اجرا مي شود .

 رنجبر با بيان اين که در قالب اين طرح فروش و مصرف دخانيات از جمله سيگار و قليان ممنوع مي شود گفت: با توج به حضور سالانه ميليون ها زائر در قم گسترش اين فرهنگ مي تواند تاثيرات مثبتي در کشور را به همراه داشته باشد .

 رئيس مرکز سلامت و محيط کار وزارت بهداشت نيز در اين ديدارها دخانيات را يکي از مهمترين عوامل مرگ و مير در کشور و جهان دانست و گفت: روزانه بيش از 30 ميليارد تومان انواع دخانيات در کشور مصرف مي شود که نشان دهنده گستردگي اين آسيب در کشور است .

جنيدي گسترش مصرف دخانيات در کشور را از جمله فعاليت هاي دشمنان براي تضعيف نظام اسلامي دانست و گفت: در شرايط فعلي واردات هر گونه کالا از جمله اقلام مورد نياز پزشکي با تحريم هاي ظالمانه دشمنان روبروست اما واردات دخانيات بدون کوچکترين مشکل و تحريمي صورت مي گيرد .

 وي با بيان اين که تا سال 2030 حدود 30 درصد جمعيت کشور سالمند مي شوند گفت: آينده کشور به دست جوانان ساخته مي شود و دشمنان با سلاح سيگار و قليان به جنگ جوانان کشور آمده اند .

دادستان قم نيز در اين ديدار عرضه گسترده دخانيات در سطح کشور را از دسيسه هالي دشمنان نظام و انقلاب دانست و گفت: به لحاظ اعتقادي همه نهادها و دستگاهها موظف اند با توسعه و گسترس استفاده از دخانيات مبارزه کنند .

حجت الاسلام غريب با بيان اين که شعاع مبارزه با دخانيات هر چه سريع تر بايد از هزار متري حرم و جمکران افزايش يابد گفت: با توجه به خسارت هاي فراواني که استعمال دخانيات براي جامعه و افراد در پي دارد، دادستاني مي تواند به عنوان مدعي العموم در اين موضوع ورود و با خاطيان برخورد کند .

 شهردار قم نيز در اين ديدار قم را سرچشمه بسياري از فعاليت هاي فرهنگي سطح کشور دانست و گفت: قم اولين شهري است که به عنوان شهر مذهبي بدون دخانيات معرفي مي شود و در صورت اجراي درست اين طرح، مي تواند الگويي براي ساير شهر هاي کشور باشد .

سقاييان نژاد نبود هماهنگي در مبارزه با دخانيات ميان دستگاهها و نهادهاي فرهنگي را يکي از مشکلات موجود درکشور عنوان کرد و گفت: بايد در برخورد با دخانيات به صورت تهاجمي عمل کرد و با برخورد ريشه اي با توليد ، توزيع و عرضه دخانيات در حريم حرم و جمکران برخورد کرد .

معاون سياسي امنيتي استاندار نيز در ديدار با معاون سازمان جهاني بهداشت در ايران و رئيس مرکز سلامت و محيط کار وزارت بهداشت گفت: بيش از 87 درصد از کل دخانيات دنيا در شرکت هاي آمريکايي توليد مي شود و حدود 90 درصد از اين دخانيات در کشور هاي جهان سوم مصرف مي شود .

 سليمان پور با اشاره به تهاجم فرهنگي غرب به واسطه مصرف دخانيات گفت: همه دستگاهها موظف اند براي مبارزه با دخانيات فعاليت کنند و با برنامه هاي مشخص و مدون در مسير مبارزه با اين آسيب حرکت کنند .

 وي توجه بيشتر به برنامه هاي فرهنگي و آييني را يکي از راههاي کاهش مصرف دخانيات عنوان کرد و گفت: اگر به درستي معارف ديني و فرهنگي به جوانان منتقل شود شاهد کاهش چشمگير استفاده از دخانيات در سطح استان و کشور خواهيم بود

    

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اختتامیه شانزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار
حریق یک واحد مسکونی در مهرویلا کرج سه مصدوم در پی داشت
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ بهمن ۱۴۰۴
۶ مصدوم دردمحور ارزوئیه به وکیل آباد
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۰ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
بیش از ۳۸ هزار کیلومتر از راه‌های اصلی و شریانی کشور برف‌روبی شد
جاده‌های لغزنده و ضرورت رعایت احتیاط رانندگان
انسجام ملی محور اصلی اردوی راهیان نور دانشگاه تبریز است
اقدام شورای اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی محکوم است
تداوم بارش برف در طالقان و محور‌های کوهستانی البرز
بررسی راهکارهای افزایش کمک به ستاد دیه
اجرای طرح ارتقا امنیت محله محور در کرمان
یاسوج سفید پوش شد
اختتامیه جشنواره ملی داستان ایثار و گرامی داشت شهدای غریب در یاسوج
ضرورت احیا و بهسازی قنوات برای پایداری کشاورزی
خروج سامانه بارشی از سمنان
نهضت عدالت آموزشی صرفاً به مدرسه‌سازی محدود نمی‌شود
هرمزگان الگوی تنوع فرهنگی قومی و فرهنگی
 دستگیری عامل وقوع تیراندازی در عنبرآباد
دستگیری عامل وقوع تیراندازی منجر به قتل در آیین جشنی در عنبرآباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
اعلام میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
نقض حقوق بشر علیه دختر ایران
پنج کشاورز زنجانی در جمع برگزیدگان کشوری
جبران بخشی از ذخایر ارزی از دست رفته بانک مرکزی پس از حذف ارز ترجیحی
هشدار نماینده ایران درباره پیامد اظهارات جنگ‌طلبانه ترامپ
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۹ بهمن ۱۴۰۴
عراقچی فردا به ترکیه می‌رود
تبعات خصمانه علیه سپاه متوجه سیاستمداران اروپایی است
پزشکیان: ایران در دفاع مقتدرانه از خود تردید نمی‌کند
فرصت سرمایه‌گذاری برای نیروگاه‌های خورشیدی پشت‌بامی در زنجان
عراقچی: اروپا مرتکب یک اشتباه راهبردی بزرگ شد
اقدام سیاسی و غیرقانونی اتحادیه اروپا علیه سپاه
الحاق هزار فروند پهپاد راهبردی به قوای ارتش
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
سردار وحیدی: دشمن در نبرد ۱۲ روزه عقب نشست  (۱ نظر)