• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۴۸۴۷۶
تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۹
کرمانشاه » اجتماعی
مدیرکل استاندارد استان کرمانشاه

سلامت مردم خط قرمز اداره استاندارد

مدیرکل استاندارد استان کرمانشاه با تاکید بر نظارت صد درصدی گفت: بر سر جان مردم معامله نمی‌کنیم و واحد‌های غیر استاندارد را پلمپ می‌کنیم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه محمودرضا نیازی مدیرکل استاندارد استان با بیان اینکه بازرسی‌ها، آزمون و نمونه‌برداری سلامت مردم خط قرمز اداره استاندارداز بازار استان بدون کم کاری انجام شده گفت: امسال ۶۳ پروانه استاندارد واحد‌های تولیدی، تعلیق و ابطال شده و ۶ واحد تولیدی صنایع غذایی غیراستاندارد، توقیف و برای پلمب به دادستانی معرفی شده است.
وی در ادامه افزود: در همین راستا، یک هزار و ۲۰۰ بطری شیر،۲۱۲ کارتن کیک، ۶ هزار و ۵۰۰ لیتر عرقیات گیاهی نیز امحاء شده است.
وی از جمع‌آوری سه هزار قلم کالای فاقد علامت استاندارد در استان نیز خبر داد وگفت: ۲۰ هزار فیلتر هوای خودروی غیراستاندارد هم شناسایی و به در خواست امحاء آنان تسلیم دادستان شده است.
نیازی به صدور ۴۸ پروانه کار جدید برای واحد‌های تولیدی در سال جاری اشاره کرد و گفت: صدور هر پروانه برای واحد‌های تولیدی یک نفر اشتغال را در پی دارد و در همین زمان ۱۶ مورد صدور مجوز و ۱۲۵ مورد تمدید پروانه استاندارد انجام شده است.
این مقام مسئول، ارزیابی، آزمون و نمونه‌برداری را شرط تمدید پروانه برای واحد‌های تولیدی عنوان کرد و افزود: در سال جاری ۵۱۰ مورد نمونه‌برداری و آزمون را از واحد‌های تولیدی انجام داده‌ایم تا مصرف‌کننده از لحاظ کمی و کیفی به فرآورده‌های تولیدشده اطمینان داشته باشد.
مدیرکل استاندارد استان کرمانشاه، عملکرد این اداره را در جریان زلزله کرمانشاه بسیار تاثیرگذار دانست و گفت: بعد از زلزله چهار هزار و ۹۰۰ بازرسی از مصالح ساختمانی و ۷۵۰ مورد نمونه‌برداری و آزمون از مصالح ساختمانی که بیشترین استفاده را دارند، انجام شده است.
وی از پلمب ۸۴ واحد تولیدی مصالح ساختمانی بعد از زلزله سال ۹۶ خبر داد و افزود: از این تعداد ۴۰ واحد بسته شده، دوباره به چرخه تولید بازگشت و یا در حال کسب پروانه تولید است که نتیجه این اقدام‌ها این است که ساختمان‌های بازسازی شده اکنون مقاومت خوبی در برابر زلزله از خود نشان می‌دهند.
نیازی، ۱۵ هزار بازرسی از آسانسور‌های سطح استان، صدور ۶۶۰ مورد تاییدیه ایمنی آسانسور برای ساختمان‌ها، صدور ۳۲۰ مورد تاییدیه ایمنی آسانسور برای مسکن مهر، صدور تاییدیه ایمنی آسانسور برای ۴۵ دستگاه دولتی و دانشگاه‌ها، توقیف و جمع‌آوری ۱۵ برند غیراستاندارد ایزوبام و چهار هزار بازرسی از شهربازی ها، پارک محله و زمین‌های بازی و صدور ۳۰۰ تاییدیه برای آن‌ها را بخشی از خدمات اداره‌کل استاندارد استان کرمانشاه برای حفظ سلامت و ایمنی مردم عنوان کرد.
محمودرضا نیازی در پایان از مردم خواست تا هنگام خرید کالا حتما به نشان استاندارد و کد ۱۰ رقمی مندرج روی کالا دقت کنند و در مواردی که به استاندارد بودن کالا شک دارند، کد ۱۰ رقمی را به شماره ۱۰۰۰۱۵۱۷ ارسال و یا با شماره تلفن ۱۵۱۷ تماس بگیرند تا از اصالت استاندارد کالای موردنظر اطمینان حاصل کنند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ماهواره «پایا» با دقت تصویربرداری زیر ۳ متر به بهره‌برداری رسید
افتتاح خانه موسیقی تهران
هشدار پلیس راه لرستان درباره لغزندگی جاده‌ها
آبیاری تنظیم شده پیش از بروز سرما راهی برای کاهش خسارت‌
اقدامات بسیج سازندگی جلوه‌ای از همبستگی اجتماعی و خدمت بی‌منت
دهه فجر یادآور آرمان‌های آزادی‌خواهی و استقلال ملت بزرگ ایران
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۵ بهمن ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۵ بهمن ماه ۱۴۰۴
۲۶ میلیارد تومان اعتبار برای احیای قنوات زنجان
رزمایش توزیع ۲۰۰ بسته معیشتی در زنجان
اصلاح و بهسازی جاده زنجان، دندی و تکاب
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
کشف بیش از ۱.۵ تن آرد قاچاق در هوراند
ضرورت توجه به دستاوردهای انقلاب اسلامی در برنامه‌های دهه فجر
انتظار فرج، برترین عبادت‌ها و زمینه‌ساز حکومت جهانی مهدی موعود (عج)
توقیف کامیون حامل مرغ زنده بدون مجوز در بندرانزلی
پخت کیک ۴۷ متری در میانه
اعدام سازی وارد مرحله جدید شد؛ حرکت جدید معاندین در انتشار اخبار دروغ!
اعزام تیم‌های ارزیاب به منطقه سیس
اعلام زمان مجاز تردد شناور‌های مسافربری از بندرکیش، فردا ۱۵ بهمن
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
رزمایش اقتدار ورزش ایران
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
مرزبانی کشور امروز در اوج اقتدار و استحکام قرار دارد
چمران : رفع آلودگی هوا تنها برعهده شهرداری نیست
ویدیو کنایه‌آمیز به ترامپ و شکست پروژه‌های آمریکا علیه ایران
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود  (۲ نظر)
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
بهینه‌سازی از راهکارهای اصلی کاهش مصرف انرژی کشور است  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)