• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۵۳۰۹۸
تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۳۹۸ - ۱۳:۳۱
اجتماعی » جامعه و شهری
از ابتدای سال

رصد مداوم وضعیت گود برج میلاد

معاون فنی عمرانی شهرداری تهران: گود برج میلاد چندبار کنترل شده و تا به حال گزارشی مبنی بر حرکت بیش از حد مجاز گزارش نشده است.

آقای صفا صبوری دیلمی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ درباره شایعه کج شدن برج میلاد گفت: در فاصله ۲۵۰ مترمربعی برج، کنار مرکز همایش‌ها، یک گود وجود دارد که قرار بود در آنجا ساختمانی احداث شود که به حال خود رها شده است.
وی گفت: شایعاتی منتشر شد که حرکاتی در خاک این گود انجام شده و به این واسطه برج میلاد هم در کنار آن حرکت کرده و به این واسطه برج کج شده است. هیچ یک از این شایعات صحت ندارد و درست نیست.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

آقای صبوری دیلمی افزود: برج میلاد اصلاً ربطی به این گود ندارد، زیرا فاصله آن تا گود بسیار زیاد است. ما از نظر فنی دائم موقعیت برج را پایش می‌کنیم بنابراین چنین شایعاتی درست نیست.
معاون فنی عمرانی شهرداری تهران گفت: این گود ۱۹ متر عمق دارد و حفاری آن در سال ۹۱ طبق قراردادی که میان سازمان مشارکت‌های شهرداری و با شریکی که داشتند انجام شد و از سال ۹۳ به علت مشکلاتی که داشتند متوقف شده است. هم اکنون پایدارسازی و ابزار دقیق در کارگاه نصب شده و گود پایدار شده است و ابزار دقیق برای کنترل حرکت‌هایی که در آنجا انجام می‌شود توسط کارفرما و پیمان کار تدوین و نصب شده است.
آقای صفا صبوری دیلمی افزود: سازمان مشارکت‌های شهرداری تهران با شریک مورد نظر قرار بود در این گود مجتمع تجاری اداری گردشگری بسازند که من از جزئیات مشارکت آن‌ها اطلاع ندارم. همه پروژه‌های مشارکتی ما در سطح شهر به همین صورت هستند. یعنی در حوزه سازمان مشارکت‌های شهرداری طبق ضوابطی که دارند قرارداد بسته می‌شود و با سرمایه گذاری کار‌های مشارکتی را آغاز می‌کنند. این هم یکی از همان پروژه هاست.
وی درباره اخبار مربوط به ترک سالن همایش‌های برج میلاد گفت: معمولا وقتی کنار ساختمانی به عمق زیاد را خاکبرداری می‌کنند و عملیات نیلینگ در آن انجام می‌شود، مقداری حرکت مجاز داریم. یعنی مشاورانی که در پروژه کار می‌کنند در زمان خاکبرداری اعلام می‌کنند که در این نقطه یک یا سه سانتی متر حرکت مجاز انجام می‌شود.
آقای صبوری دیلمی افزود: حرکت مجاز به این معنی است که آن سازه و خاکی که در زیر قرار دارد پایدار است و نمی‌ریزد. ولی به آن معنی نیست که هیچ اتفاقی برای آن سازه نمی‌افتد. امکان دارد ترک‌های جزئی داشته باشیم. حتی در املاک مسکونی که کنار هم می‌سازند و نیلینگ می‌کنند گاهی اوقات این موضوعات رخ می‌دهد.
وی گفت: در ۱۹ متر ارتفاعی که در این گود داریم، ابزار دقیق نصب کرده‌ایم که ببینیم روند این تغییرات حرکتی به چه صورت است. خوشبختانه هنوز به رواداری مجاز نرسیده‌ایم. یعنی گود پایدار است و مشکلی ندارد. ساختمان بالای گود هم پایدار است. اما امکان دارد به علت یک سانتی متر حرکت که ۳۰ درصد از آن مقدار رواداری که در اختیار دارید حرکت کند.
آقای صبوری دیلمی افزود: بنابراین امکان دارد شیشه‌ای هم ترک بخورد بنابراین ترک‌های کوچکی که در ساختمان مشاهده می‌شود را بخوبی رصد می‌کنیم. هنوز از رواداری‌های مجاز در پروژه اضافه‌تر حرکت نداشته‌ایم و در خصوص پایداری گود، مشاور پروژه هنوز نگفته است که وضعیت خطرناک است و پایداری ندارد.
معاون فنی عمرانی شهرداری تهران گفت: ما از ابتدای سال ۹۸ تاکنون توسط سازمان مشارکت‌های شهرداری تهران که خود متولی عملیات این گود است و همچنین شریک پروژه ۳ بار تا به حال پروژه را رصد و کنترل کرده‌ایم. گود دائما با ابزار دقیق کنترل می‌شود. تا به حال گزارشی مبنی بر حرکت خارج از ضوابط پیش بینی شده در پروژه گزارش نشده است. اما حرکت‌های مجاز در همه پروژه‌ها رخ می‌دهند.
وی افزود: تاکید می‌کنم که این گود هیچ ربطی به برج میلاد ندارد و پایش سلامت این برج همیشه در حال انجام است و فاصله اش با گود زیاد است. سالن همایش‌ها در مجاورت این گود قرار دارد و اگر حرکت غیرمجازی در گود رخ دهد، سالن همایش‌ها به خطر می‌افتد. ولی فعلا هیچ حرکت غیرمجازی نداشتیم برای همین در سالن همایش‌های برج میلاد مراسم برگزار می‌شود.
معاون فنی عمرانی شهرداری تهران گفت: موضوع سالن همایش‌ها و گود برج میلاد به سازمان مشارکت‌های شهرداری تهران و شریک آن مربوط می‌شود و من فکر می‌کنم اطلاعات دقیق پروژه، چه از نظر فنی و چه از نظر حقوقی و اطلاعات سازه‌ای که قرار است در آنجا ساخته شود را باید از آن‌ها پیگیری کنیم.
وی افزود: موضع معاونت فنی عمرانی در این خصوص در حد مشاوره دادن است و اگر دوستان در سازمان مشارکت‌ها سوال یا اطلاعاتی از ما خواستند ارائه کردیم. هم اکنون هم بر اساس نوع همکاری میان حوزه عمرانی و سازمان مشارکت‌های شهرداری انجام گرفته است. اما مسئولیت کلی پروژه برعهده سازمان مشارکت‌های شهرداری تهران است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برنامه حرکت شناور‌های مسافربری و حمل خودرو کیش، جمعه ۱۱ اردیبهشت
جایگزینی رادار‌ها و موشک‌های آمریکا دشوار و زمان بر است
انتقاد نخست‌وزیر اسلواکی از عملکرد سازمان ملل در قبال حمله آمریکا به ایران
راه اندازی میز خدمت تا ایستگاه مشاوره
موج مجازی با نام «خلیج همیشه فارس» در سایه بیانات رهبری
هیچ شناور متخاصمی وارد خلیج فارس نخواهد شد
امنیت مراودات با دنیا را در خلیج فارس ایجاد می‌کنیم
سازمان ملل: هزینه جنگ علیه ایران برابر با کمک به حدود ۹۰ میلیون نفر است
هشدار درباره وقوع فاجعه درمانی قریب الوقوع در غزه
مدیرکل صمت زنجان: اجازه توقف چرخ تولید حتی یک واحد را نخواهیم داد
تاکید اسپانیا بر لغو فوری توافق همکاری اتحادیه اروپا با رژیم صهیونیستی
افزایش خطر تب کریمه‌کنگو با آغاز فصل گرما
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۱۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵
سنندج میزبان جشنواره امتنان از کارگران نمونه
اوقات شرعی اهواز، ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵
سفارتخانه‌های ایران با هشتگ «پرشین گلف» از تاریخ خلیج فارس نوشتند
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
روشن ماندن چراغ آموزش در روستای خرمتا با همت معلم سقزی
دعوت هیئت دولت از مردم برای شرکت در مراسم چهلم شهید لاریجانی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بهای نفت خام به بیشترین میزان در چهار سال گذشته رسید
پرچم‌گردانی دو ملی پوش فوتبال در میدان ولیعصر (عج)
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
بازگشت به جنگ آثار مخربی بر غیرنظامیان خواهد داشت
«کادر فنی» و «پویش پرچم»، از شبکه ورزش
تهدید خودکفایی با احتمال مصرف گندم برای دام و طیور
هشدار درباره وقوع فاجعه درمانی قریب الوقوع در غزه
تهران با دیپلماسی فعال، آمریکا را به عقب راند
دبستان شجره‌ طیبه، نماد مظلومیت و عزت ملت ایران
فراخوان مسابقه عکس خط مقدم مرهم
حتی در بدترین شرایط جنگی و اقتصادی تعدیل نیرو نخواهیم کرد
پزشکیان: ادامه محاصره دریایی غیرقابل تحمل است
پیوند‌های عمیق فرهنگی ایران و هندوستان
امارات برای گذران زندگی طلا‌های خود را حراج کرد
پیکر عبدالحمید نقره کار پیشکسوت معماری ایرانی- اسلامی به خاک سپرده شد
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
تاخیر در تحویل خودروی سهند اس مشتریان را سردرگم کرد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)