• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۶۶۲۷۰
تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۳۹۸ - ۱۷:۵۲
علمی و فرهنگی » راديو تلويزيون
دکتر علی عسکری

دفاع رسانه ملی از هویت و فرهنگ ملت ایران

صد‌ها شبکه ماهواره‌ای و هزاران شبکه اجتماعی و سایت‌اینترنتی به جان افکار عمومی افتاده‌اند و نیروی قوی و تعیین‌کننده‌ای که در مقابل دشمن ایستاده و با کمک نخبگان از حریم هویت ملت ایران دفاع می‌کند، رسانه ملی است.

رسانه ملی از هویت و فرهنگ ملت ایران دفاع می‌کندبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی رسانه ملی، آقای دکتر علی عسکری در مراسم بهره‌برداری از ۲۰۵ طرح فنی صدا و سیمای خراسان رضوی با بیان مطلب فوق، تأکید کرد: جدی‌ترین محور و راهبرد دشمن جنگ رسانه‌ای بود، ولی نتوانستند زهر خود را بریزند و سرداران و سربازان رسانه‌ای صدا و سیما در برابر فتنه آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها مقاومت کردند.
رئیس سازمان صداوسیما با اشاره به مزیت‌های استان خراسان رضوی در زمینه‌های مذهبی، جغرافیایی، اقلیمی و علمی گفت: صدا و سیمای این استان، استعداد‌های فوق‌العاده و نیروی انسانی توانمند و فاخری دارد و با وجود همه محدودیت‌ها موفق شده در زمینه زیرساختی و فنی گام‌های مؤثری بردارد.
وی با تقدیر از برنامه‌های تولیدی صداوسیمای خراسان رضوی اظهار امیدواری کرد: مرکز صداوسیمای خراسان رضوی در زمینه محتوایی در ابعاد ملّی و جهانی نیز فعالانه‌تر تلاش کند.
آقای دکتر علی‌عسکری با اشاره به قابلیت مرکز صداوسیمای خراسان رضوی در زمینه ساخت برنامه‌های گفت‌وگومحور، مستند و فیلم و مجموعه تلویزیونی گفت: این مرکز، برنامه‌هایی در قالب‌های مذکور برای شبکه‌های ملی تولید کرده که در آینده پخش خواهد شد.
رئیس رسانه ملی، تهدیدات دشمن علیه کشور را «رسانه‌پایه» خواند و با تأکید بر اهمیت اقدامات صداوسیمای مراکز استان‌ها اظهار داشت: دشمنان ما برای تخریب اقتصاد کشور، کمر همّت بسته‌اند و این جنگ اقتصادی دشمن در صورتی مؤثر است که بتواند در عرصه جنگ روانی اثرگذار باشد و مقاومت مردم را سست و تخریب کند. وی افزود: خوشبختانه صداوسیما موفق شده با برنامه‌های هوشمندانه و بصیرت‌افزا روحیه مقاومت و ایستادگی مردم را تقویت و فتنه‌های دشمن را در این زمینه شناسایی و خنثی کند.
آقای دکتر علی‌عسکری تأکید کرد: تحت دیدگاه‌های امام راحل (ره) و مقام معظم رهبری (مدظله العالی) مقاومت در برابر نظام سلطه در داخل کشور و میان همفکران ما در منطقه تقویت شده است و به همین دلیل جمهوری اسلامی ایران قدرتی منطقه‌ای و جهانی است.

*تحریم منجر به خوداتکایی شد
آقای رضا علیدادی، معاون توسعه و فناوری رسانه نیز در این مراسم گفت: شرایط تحریم باعث شده خوداتکایی در کشور اتفاق بیفتد و نوآوری و خلاقیت شکل بگیرد. او با اشاره به اینکه کشور ایران در رده شانزدهم توسعه علمی جهان قرار دارد، گفت: خوشبختانه در صداوسیما توسعه علم، منتج به تولید محصولات شده و هم‌اکنون ۸۵ درصد تجهیزات مورد نیاز صداوسیما اعم از سخت‌افزاری و نرم‌افزاری تولید داخل است و فرستنده‌های سازمان نیز کاملاً بومی است.

*قدردانی آیت‌الله علم‌الهدی از صداوسیما آیت‌الله احمد علم‌الهدی
امام جمعه مشهد نیز در این مراسم با قدردانی از برنامه‌های مفید و مؤثر صدا و سیما در ایام اربعین گفت: حرکت عظیم امسال که در کربلا اتفاق افتاد، بخش عمده‌اش مربوط به صدا و سیما بود.
وی افزود: صدا و سیما با اطلاع‌رسانی صحیح باعث تشویق و تهییج دشمنان شد و چشم دشمنان را کور کرد. من قبلاً در نماز جمعه مشهد از صدا و سیما تشکر کرده‌ام و لازم می‌دانم تشکر خودم را دوباره تکرار کنم.

*افزایش دو برابری اعتبارات صداوسیمای خراسان رضوی
آقای علیرضا رزم‌حسینی استاندار خراسان رضوی نیز در این مراسم گفت: با وجود اینکه اعتبارات خراسان رضوی در سال جاری ۲۳ درصد افزایش داشته، ولی اعتبارات صدا و سیمای استان نزدیک به دو برابر افزایش یافته است.
وی افزود: زمین بازی از جنگ نظامی‌به سمت جنگ اقتصادی و اجتماعی عوض شده و در این فرایند هر کسی که رسانه داشته باشد می‌تواند به پیروزی دست یابد.
گفتنی است این مراسم با حضور جمعی از مقامات کشوری و لشکری استان خراسان رضوی در تالار رضوان مشهد واقع در مرکز صدا و سیمای این استان برگزار شد. در این مراسم، ۲۰۵ طرح فنی صدا و سیمای خراسان رضوی شامل پخش شبکه خراسان رضوی به صورت HD، پخش FM رادیوی سراسری زیارت در تهران، بجنورد و بیرجند، افتتاح ده دستگاه فرستنده پرقدرت برای ده شبکه رادیویی، احداث دو استودیوی تولید و پخش رادیو‌های برون‌مرزی، نصب فرستنده پرقدرت چهارم دیجیتال و ارتقای فرستنده پرقدرت سوم دیجیتال و... به بهره برداری رسید.
شبکه تلویزیونی خراسان رضوی، نخستین شبکه استانی است که صاحب فناوری HD شده است و از این پس بیش از ۵۵ درصد جمعیت استان می‌توانند برنامه‌های این شبکه را با فرمت HD تماشا کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بازدید استاندار چهارمحال و بختیاری از مزرعه الگویی ۶۰ هکتاری در شهرکرد
برد چادر ملوی اردکان با طعم شیرین صدر نشینی
برداشت انار از سطح باغات سروآباد
صدور احکام بزرگترین پرونده فساد فوتبال ترکیه
اطلاعیه تغییر مسیر موقت خط تندرو یک اتوبوسرانی
تشییع پدر شهیدان محمد علی و رجبعلی کاظمی
ترویج فرهنگ کتاب‌خوانی در آذربایجان غربی با «رادیو کتاب»
روسیه: روابط مسکو و تهران توسعه خواهد یافت
بهره مندی یک هزار گردشگر سلامت از خدمات بیمارستان شهید هاشمی نژاد مشهد
احتمال تثبیت شاخص کل بورس بالای ۳ میلیون واحد
نساجی و شهرداری به دنبال برد در لیگ دسته یک فوتبال
قرعه‌کشی تامین اجتماعی شگرد جدید کلاهبردی سایبری
فریاد مرگ بر اسرائیل همزمان با حضور تیم مکابی تل آویو در انگلیس
امروز نیازمند انسجام میان دولت‌ها و ملت‌های اسلامی هستیم
تعزیر فروشگاه لوازم خانگی متخلف در ارومیه
توقیف شناور حامل ۳۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در آب‌های خلیج فارس
نخستین شکست تیم فوتبال برق شیراز در لیگ دسته دوم فوتبال کشور
خدمت سلامت پیش از اقامه نماز جمعه + فیلم
مراکز خرید مهاباد میزبان مسافران وگردشگران
ضبط (نفت گاز ) قاچاق در پیرانشهر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
داستان یک نردبان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)