• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۶۶۷۵۸
تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۵
اردبیل » سیاسی
خطیب جمعه اردبیل

لزوم اقتدار کشور در مقابل روحیه استکباری آمریکا و اروپا

امام جمعه اردبیل بر لزوم اقتدار کشورمان در مقابل زیاده خواهیهای استکبار تاکید کرد.

 
لزوم اقتدار کشور در مقابل روحیه استکباری آمریکا و اروپا
به گزارش خبرگزاری صداوسیما از اردبیلایت الله عاملی در خطبه های این هفته نماز جمعه با بیان اینکه  این روزها با ورود دولت محترم به گام چهارم کاهش تعهدات برجامی، داد اروپایی‌ها و آمریکایی‌ها بلند شده که ایران باید به تعهدات خود در برجام عمل کندگفت: این را می گویند تفرعن؛ یعنی ما به تعهدات خود در برجام عمل نمی کنیم ولی شما باید یک طرفه عمل کنید , این هم تفرعن است، هم اهانت و هم تحمیق و اینگونه است که  آمریکایی ها و اروپایی ها عملا می گویند کدخدای این دهکده جهانی ما هستیم و هرگونه بخواهیم می بریم و می دوزیم.
نماینده ولی فقیه در استان با اشاره به اقدامات استکباری آمریکا در نقض حاکمیت ملی کشورها اظهار کرد: آمریکا عملا می‌گوید ملت‌ها باید با حاکمیت ملی خداحافظی کنند. چهل سال است که ما را تحت فشار گذاشته‌اند , جرم ما این است که ما با حاکمیت ملی و با گذشته پر افتخار خود خداحافظی نمی‌کنیم.
نماینده ولی فقیه در استان اردبیل ادامه داد: مشروعیت با دفاع از عدل، صلح، حقوق مظلومان و مبارزه با استبداد، استئثار و ظلم به وجود می‌آید و آمریکا خود، دقیقا ضد اینها را دارد و لذا نامشروع‌ترین دولت دنیاست.
امام جمعه اردبیل در بخش دیگری از خطبه‌ها  با اشاره به اجرای برخی برنامه های ضد شرعی در عربستان  تصریح کرد: مرجع دینی عربستان اسم خود را گذاشته مفتی اعظم اما با سکوت خود این فجایع را امضاء می‌کند. آخوند برجسته آنها اسم خود را گذاشته خطیب مسجد الحرام اما از کعبه خجالت نمی‌کشد. اسم خود را گذاشته خطیب مسجد النبی اما از رسول خدا(ص) حیا نمی‌کند.
امام جمعه اردبیل در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه عزیزان جانباز، آزادگان و خانواده شهدا ولی نعمت ما هستند از دولت خواست  نابسامانی وضعیت بیمه جانبازان، آزادگان و خانواده شهداء را رفع کند.
امام جمعه اردبیل در ادامه گفت: با کمال تاسف مطلع شدیم با فعالیت لابی ارمنی در آمریکا، وزیر خارجه حکومت خودخوانده قره باغ به آمریکا مسافرت کرده. آمریکا به این شخص خاطی ویزا داده و از همه بدتر رئیس کنگره نمایندگان آمریکا حاضر شده با این شخص ملاقات کند. او با مقامات رسمی دیگر آمریکا نیز ملاقات کرده و در مذاکرات خود با این مقامات گفته که این سفر من مقدمه استقلال قره باغ به‌عنوان یک حکومت مستقل و تشکیل یک کشور رسمی است.
وی خطاب به ملت آذربایجان و دولت این کشور اذعان کرد: ملت آذربایجان دشمن اصلی خود را خوب بشناسند و بدانند عامل اصلی آزاد نشدن خاک قره باغ، دولت آمریکاست. مطرح کردن ایران توسط بعضی از حکومتیان و غیرحکومتیان در آذربایجان برای رد گم کردن و برای اهداف سیاسی است. آمریکا به طور ویژه از حکومت قره باغ حمایت می‌کند و با این کار، هم تمامیت ارضی آذربایجان را نقض می‌کند، هم به ملت آذربایجان اهانت کرده و هم ثابت می‌کند که گروه مینسک، یک گروه بی‌طرف نیست.
 نماینده ولی فقیه در استان اردبیل ادامه داد: سخن من با دولت آذربایجان نیز این است که این تحرکات ثابت می‌کند که شما نباید به دولت‌های بزرگ یا به گروه مینسک دل ببندید. همچنین باید بدانید آن همه خدمت که به آمریکا و اسرائیل کردید تا خاک شما را آزاد کنند، همه هدر بود و شما نباید راه اشتباه را ادامه دهید.
وی افزود: بازگشت از نصف راه شکست، پیروزی است. به ملت خود تکیه کنید و به جوانان مسلمان اعتماد کنید. بیش از بیست سال به بیگانه امید بستید و حالا از این به بعد به ملت خود و به جوانان سلحشور آذربایجان امید ببندید. هفتاد هزار جوان از آذربایجان امسال در ایام اربعین به کربلا رفتند. اینها از امام حسین(ع) الهام گرفته‌اند اگر به اینها اجازه بدهید کل ارمنستان را به توبره می‌کنند.
عاملی اظهار داشت: بهترین هم‌پیمان آمریکا در سوریه، کردها بودند اما آمریکا به آنها از پشت خنجر زد و از سوریه خارج شد. دومین هم‌پیمان آمریکا در حمله به سوریه، ترکیه بود. ترکیه بالاترین خدمت و همکاری را با آمریکا داشت ولی آمریکا خنجر را از پشت به ترکیه نیز زد و عقوبات اقتصادی بزرگی بر ترکیه وضع کرد.
نماینده مردم استان اردبیل در مجلس خبرگان رهبری تاکید کرد: همه این‌ها نشان می‌دهد که ترامپ فردی قابل اطمینان نیست و نظام ما در عدم مذاکره با او کاری کارستان کرده است.
وی گفت: لابی ارمنی در آمریکا بسیار قوی است. آنها موضوع نسل‌کشی ادعایی ارامنه در جنگ جهانی اول را به مجلس نمایندگان آمریکا بردند و با رای ۴۰۵ موافق در برابر ۱۶ مخالف آن را تصویب کردند. دولت ترامپ نیز آنها را همراهی کرد و تحریم‌های شدیدی بر ترکیه وضع نمود.
عاملی گفت: این وضعیت نشان می‌دهد که دولت آذربایجان بدترین ضربه را از لابی ارمنی خورده و در آینده نیز خواهد خورد. آمدن سه سناتور آمریکایی به قره باغ نیز که اخیرا صورت گرفت، کار لابی ارمنی در آمریکا بود. بنابراین دولت آذربایجان نباید امید به گروه مینسک، آمریکا یا لابی صهیونیسم ببندد. چاره کار تکیه بر ملت خود و استمداد از هویت عاشورایی ملت آذربایجان است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هم‌اندیشی فعالان بازار با مدیرعامل منطقه آزاد ماکو برای عبور از موانع
احداث بیمارستان تخصصی و جراحی سرطان در ماکو
افزایش ۵ میلیون متر مکعبی مخزن سد مهاباد 
تداوم عملیات عمرانی و خدماتی در سطح منطقه چهار شهرداری ارومیه
تداوم عملیات عمرانی با بتن‌ریزی عرشه پل B۵ تقاطع غیرهمسطح آذربایجان
بهره‌مندی ۹۰۹ خانوار عشایری خوی از آب شرب پایدار
انباشت ۵ هزار خودروی توقیفی در پارکینگ‌های آذربایجان‌غربی
رازی، رکوردار تردد مسافر در بین پایانه‌های مرزی آذربایجان غربی
سنجش سلامت ۱۶ هزار نوآموز در مراکز جامع آذربایجان‌غربی
فرماندار ماکو: با جدیت از بروز تخلفات در بازار جلوگیری شود
محکومیت ۲۰ هزار میلیارد ریالی متخلفان اقتصادی در آذربایجان‌غربی
برنامه‌های هفته فرهنگی ارومیه غنی‌تر از سال‌های گذشته برگزار شود
کشف ۶ کیلوگرم نقره قاچاق در مرز بازرگان 
حفاظت از اراضی کشاورزی نیازمند عزم همگانی است
لینک‌های کالابرگ الکترونیک، طعمه جدید کلاهبرداران سایبری
اتمام ۲۹.۵ کیلومتر از طرح راهسازی محور نقده – پیرانشهر - تمرچین
۴۰۰ هزار هکتار از دیم زار‌های آذربایجان‌غربی در قالب طرح پایداری تولید کشت می‌شود
همایش ملی مدیریت ضایعات کشاورزی و غذایی بهمن ۱۴۰۴ برگزار می‌شود
 همکاری بنیاد مسکن و جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی برای تأمین مسکن
افزایش روستا بازار‌های آذربایجان غربی به ۲۷ مورد در چارچوب طرح معیشتی دولت 
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران
اوایل هفته آینده، برف و باران میهمان همدان
انتخابات شورا‌ها در ۱۱ اردیبهشت؛ آزمون زودهنگام رسانه ملی
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا
کشته شدن ۳۲ افسر اطلاعاتی و نظامی کوبایی در دفاع از مادورو
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد
غیر حضوری شدن مدارس تهران
قالیباف: ارز ترجیحی حذف نمی‌شود
آتش سوزی درکارخانه کاله آمل
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۲۱ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۱۰ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۶ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
ترامپ: برای مدتی ونزوئلا را اداره می‌کنیم  (۱ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۱ نظر)
صدور کیفرخواستی ۲۵ صفحه‌ای برای نیکلاس مادورو  (۱ نظر)
مصرف گاز از مرز ۶۲۰ میلیون متر مکعب عبور کرد  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۱ نظر)