• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۷۴۲۰۹
تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۳۹۸ - ۱۴:۲۷
اجتماعی » حقوقی و قضایی
در پی اتفاقات روز گذشته

اجازه اخلال و ناامنی به فرصت طلبان نمی‌دهیم

فرمانده نیروی انتظامی با بیان اینکه اجازه اخلال و ناامنی را به اخلال گران و فرصت طلبان نمی‌دهیم؛ تصریح کرد: این افراد به سزای اعمال خود خواهند رسید.

سردار حسین اشتری در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما تصریح کرد: در پی اتفاق‌های روز گذشته و خسارت اموال عمومی و مردمی، پلیس بلافاصله در صحنه حاضر شد و ماموریت خود را انجام داد.
وی افزود: پلیس بلافاصله هر کجا اخلالی را که در روند تردد مردم و انجام کار‌های روزانه شان ایجاد شده بود، برطرف کرد.
فرمانده نیروی انتظامی ادامه داد: با توجه به درخواست‌های مکرری که مردم عزیز داشتند، پلیس تا ساعات پایان شب گذشته در کنار مردم عزیزمان بود.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
عالی‌ترین مقام انتظامی کشور اشاره کرد: سران محترم قوا، مصوبه‌ای در خصوص سوخت (بنزین) تصویب کردند و باید همه بر اساس قانون موضوع‌ها را دنبال کنند.
سردار اشتری تاکید کرد: مردم ما هرگز اجازه نمی‌دهند کسانی از احساسات پاک مردم و این فضا، سوء استفاده کنند، ما نیز اجازه اخلال و ناامنی به اخلال گران و فرصت طلبان نمی‌دهیم.
فرمانده نیروی انتظامی اضافه کرد: مطمئنا نیروی انتظامی در کنار مردم و در خدمت امنیت مردم است، چرا که امنیت مردم و حفاظت از اموال عمومی و مردمی خط قرمز ماست.
وی ادامه داد: بحمدالله پلیس وظیفه خود را به خوبی انجام داده است و در همین جا اعلام می‌کنم کسانی که قصد اخلال، بی نظمی و تعدی به حقوق مردم را دارند یا قانون گریز هستند، بدانند که بر اساس قانون با آن‌ها محکم برخورد خواهد شد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
این مقام ارشد انتظامی یادآور شد: روز‌های اخیر به همت همکارانم تعدادی از اخلال گران و فرصت طلبان شناسایی شدند و برخورد لازم با آن‌ها صورت گرفته و بحمدالله وضع نسبت به روز گذشته بهتر است و به مردم عزیز تاکید می‌کنم صف خود را از صف تعداد معدودی که به دنبال اخلال و بی نظمی هستند، جدا کنند.
سردار اشتری تاکید کرد: مردم عزیز هر گونه مشاهده‌ها، اخبار و اطلاعات خود را مبنی بر اخلال و بی نظمی به پلیس گزارش کنند.
فرمانده نیروی انتظامی بیان کرد: ایجاد هرگونه اخلال و تخریب اموال عمومی کشور از مصادیق بازر جرم است و پلیس بر اساس وظیفه ذاتی و قانونی خود با افرادی که جرمی مرتکب می‌شوند، برخورد می‌کند.
وی ادامه داد: پلیس حافظ جان، مال، ناموس و آبروی مردم و در کنار مردم است، خط قرمز ما تعدی به حقوق مردم است، امیدواریم که با هوشیاری بسیار خوبی که مردم طی روز‌های گذشته داشتند و صف خود را از تعداد معدودی فرصت طلب جدا کردند؛ همچنان این روند را ادامه دهند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
سردار اشتری با بیان اینکه در خدمت مردم و امنیت کشور هستیم، عنوان کرد: اجازه نخواهیم داد روند آرامش و امنیت بسیار خوبی که امروز در کشور حاکم است، دچار اخلال شود و کسانی از این فضا سوء استفاده کنند.
فرمانده نیروی انتظامی در بخش دیگری از سخنان خود ادامه داد: بررسی‌های ما حاکی از خط دهی سازمان‌های ضد انقلاب و منافقین در پس پرده این تحرکات است، نهاد‌های امنیتی و انتظامی کشور، این افراد را شناسایی می‌کنند و ان شاءالله در موعد مقرر به سزای اعمال خود خواهند رسید.
وی مطرح کرد: امکانات خوبی در اختیار پلیس است و ما می‌توانیم برای اشراف اطلاعاتی از این امکانات استفاده و بهره برداری کنیم.
سردار اشتری در پایان گفت: لازم است همه به قانون تمکین کنند و بدانند که پلیس مجری قانون است و هر کس بخواهد به حقوق مردم تعدی کند یا سعی در اخلال نظم و امنیت داشته باشد، حتماً نیروی انتظامی برخورد می‌کند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اختتامیه شانزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار
حریق یک واحد مسکونی در مهرویلا کرج سه مصدوم در پی داشت
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ بهمن ۱۴۰۴
۶ مصدوم دردمحور ارزوئیه به وکیل آباد
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۰ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
بیش از ۳۸ هزار کیلومتر از راه‌های اصلی و شریانی کشور برف‌روبی شد
جاده‌های لغزنده و ضرورت رعایت احتیاط رانندگان
انسجام ملی محور اصلی اردوی راهیان نور دانشگاه تبریز است
اقدام شورای اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی محکوم است
تداوم بارش برف در طالقان و محور‌های کوهستانی البرز
بررسی راهکارهای افزایش کمک به ستاد دیه
اجرای طرح ارتقا امنیت محله محور در کرمان
یاسوج سفید پوش شد
اختتامیه جشنواره ملی داستان ایثار و گرامی داشت شهدای غریب در یاسوج
ضرورت احیا و بهسازی قنوات برای پایداری کشاورزی
خروج سامانه بارشی از سمنان
نهضت عدالت آموزشی صرفاً به مدرسه‌سازی محدود نمی‌شود
هرمزگان الگوی تنوع فرهنگی قومی و فرهنگی
 دستگیری عامل وقوع تیراندازی در عنبرآباد
دستگیری عامل وقوع تیراندازی منجر به قتل در آیین جشنی در عنبرآباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
اعلام میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
نقض حقوق بشر علیه دختر ایران
پنج کشاورز زنجانی در جمع برگزیدگان کشوری
جبران بخشی از ذخایر ارزی از دست رفته بانک مرکزی پس از حذف ارز ترجیحی
هشدار نماینده ایران درباره پیامد اظهارات جنگ‌طلبانه ترامپ
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۹ بهمن ۱۴۰۴
عراقچی فردا به ترکیه می‌رود
تبعات خصمانه علیه سپاه متوجه سیاستمداران اروپایی است
پزشکیان: ایران در دفاع مقتدرانه از خود تردید نمی‌کند
فرصت سرمایه‌گذاری برای نیروگاه‌های خورشیدی پشت‌بامی در زنجان
عراقچی: اروپا مرتکب یک اشتباه راهبردی بزرگ شد
اقدام سیاسی و غیرقانونی اتحادیه اروپا علیه سپاه
الحاق هزار فروند پهپاد راهبردی به قوای ارتش
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
سردار وحیدی: دشمن در نبرد ۱۲ روزه عقب نشست  (۱ نظر)