• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۸۲۹۶۵
تاریخ انتشار: ۰۷ آذر ۱۳۹۸ - ۱۲:۲۳
آبادان » علمی و فرهنگی

اختتامیه سومین جشنواره تئاتر استانی اروند

با معرفی برگزیدگان بخش‌های مختلف، سومین جشنواره استانی تئاتر اروند به ایستگاه پایانی خود رسید.

اختتامیه سومین جشنواره تئاتر استانی اروندبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز آبادان، معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان منطقه آزاد اروند در اختتامیه سومین جشنواره تئاتر استانی اروند گفت: ما مدیون شهدایی هستیم که هنرمندانه و با فدا کردن جانشان، امنیت را به مملکت هدیه کردند تا امروز ما بتوانیم در مرزی ترین شهرها چنین جشنواره هایی را با امنیت کامل برگزار کنیم.

قدرت الله طمیمیان افزود: تئاتر از جمله هنرهایی است که می تواند نقش مهمی در زندگی ما داشته باشد تا بتوانیم از این طریق راه مثبت و خوب زندگی کردن را یادبگیریم.

در این مراسم با تقدیر از هشت گروه راه یافته به بخش اجرای صحنه ای شامل «بوی خاکستر»، «لگاح»، «یک اتفاق ساده»، «نامه هایی که از مردگان می رسید»، «نامه هایی به دخترم سهراب»، «شلب»، «مرگ معکوس» و «چشم آبی سگ» از تلاش «عبدالرضا ثامری»، «مرتضی شاه کرم» و «مهرداد بهراد» به عنوان هیئت داوران سومین جشنواره تئاتر استانی منطقه آزاد اروند قدردانی شد.

در بخش تقدیر ویژه؛ هیئت داوران ضمن اهدای لوح تقدیر و جایزه نقدی به عبدالله حلیات به سبب استمرار حضور و تاثیرگذاری بر جریان تئاتر منطقه از دو بازیگر کودک و نوجوان محمد مهدی درویشی (نمایش بوی خاکستر) و الهه مزرعه (نمایش لگاح) و بازیگر نوجوان ایلیا بعنونی نژاد برای نقش آفرینی در نمایش نامه هایی به دخترم سهراب با اهدای لوح تقدیر قدرانی کردند.

در بخش موسیقی هیئت داوران با قدردانی و اهدای لوح تقدیر و جایزه نقدی به گروه موسیقی نمایش لگاح، هیچ اثر موسیقیایی را حائز کسب رتبه ندانستند.

در بخش طراحی نور هیئت داوران با اهدای لوح تقدیر و جایزه نقدی به امین خالدی نورپرداز نمایش نامه هایی که از مردگان می رسید، قدردانی کرد اما سعید فیوضی نورپرداز نمایش نامه هایی به دخترم سهراب با دریافت دیپلم افتخار، جایزه نقدی و تندیس جشنواره از سوی هیئت داوران به عنوان نفر برگزیده این بخش معرفی شد.

در بخش طراحی و انتخاب لباس هیئت داوران با اهدای لوح تقدیر و جایزه نقدی به شبنم زیرک قشقایی برای نمایش چشم آبی سگ قدردانی کرد و مریم مردانی طراح لباس نمایش شلب با دریافت دیپلم افتخار، جایزه نقدی و تندیس جشنواره به عنوان برگزیده این بخش معرفی شد.

در بخش طراحی صحنه نیز هیئت داوران با قدردانی از حسین ذوالفقاری و حمید بقایی برای نمایش شلب و اهدای لوح تقدیر و جایزه نقدی به وی، علی حیدری طراح صحنه نمایش نامه هایی به دخترم سهراب را با اهدای دیپلم افتخار، تندیس جشنواره و جایزه نقدی به عنوان برگزیده این بخش معرفی کرد.

در بخش بازیگری زن؛ آمنه پورحسینی برای نمایش لگاح، تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی گرفت و سوم شد، جایگاه دوم بازیگری زن نیز به طور مشترک به هاجر جان نژاد برای بازی در نمایش نامه هایی که از مردگان می رسید و طیبه نیک آزاد برای بازی در نمایش چشم آبی سگ رسید و تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی را دریافت کردند، عنوان بازیگری اول زن نیز به الهام چاسبی برای اجرایش در نمایش چشم آبی سگ رسید و تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی را دریافت کرد.

در بخش بازیگری مرد؛ هیئت داوران از سهراب منصوری برای بازی در نمایش چشم آبی سگ با اهداء لوح تقدیر و جایزه نقدی قدردانی کردند، جایگاه سومی بازیگری مرد به طور مشترک به مهدی گرنافی نژاد برای بازی در نمایش یک اتفاق ساده و علی عباسیه برای بازی در نمایش مرگ معکوس رسید، عبدالرضا سواعدی برای بازی در نمایش چشم آبی سگ جایگاه دومی را از آن خود کرد و تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی را گرفت و امین مطورچی برای بازی در نمایش شلب اول شد و تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی را دریافت کرد.

در بخش کارگردانی؛ هیئت داوران با قدردانی از ندا اعتمادی کیا برای نمایش نامه هایی که از مردگان می رسید به وی لوح تقدیر و جایزه نقدی اهداء کردند، جایگاه سومی کارگردانی با اهدای لوح تقدیر و جایزه نقدی به شبنم زیرک قشقایی برای نمایش چشم آبی سگ رسید، حمید بقایی نیز برای نمایش شلب با دریافت لوح تقدیر و جایزه نقدی دوم شد و جایگاه نخست کارگردانی به علی حیدری برای کارگردانی نمایش نامه هایی به دخترم سهراب رسید و تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی را دریافت کرد.

در بخش نمایش نامه نویسی؛ نیز جایگاه سوم به طور مشترک به عبدالرضا سواعدی برای نمایش یک اتفاق ساده و حسین ذوالفقاری برای نمایش شلب رسید و لوح تقدیر و جایزه نقدی گرفتند، علی حیدری و طیبه نیک آزاد نیز برای نوشتن نمایش نامه هایی به دخترم سهراب جایگاه دوم را به دست آوردند و لوح تقدیر و جایزه نقدی دریافت کردند اما هیئت داوران در این بخش هیچ نمایش نامه ای را حائز کسب رتبه نخست ندانستند.

هیئت داوران بدون قید اولویت دو نمایش، نامه هایی به دخترم سهراب از آبادان و شلب از خرمشهر را به عنوان آثار برگزیده برای معرفی به دبیرخانه جشنواره بین المللی تئاتر فجر معرفی کردند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز پیش‌فروش بلیت سفر‌های نوروزی در خراسان جنوبی
اجرای ۱۱۱ پروژه آموزشی در مازندران با هدف تحقق عدالت آموزشی
آب واسطه فیض و یک امر قدسی است
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق استان سمنان
تیم ملی فوتبال بانوان ایران وارد استرالیا شد
رنگ نانویی فوق‌آبگریز ایرانی با الهام از برگ نیلوفر؛ گامی نو در دوام نمای ساختمان
انتقام مهرگان نور از صنعتگران امید در لیگ برتر والیبال
ونس: رئیس جمهور آمریکا خواهان حل دیپلماتیک برنامه هسته‌ای ایران است
اجرای سرود دختران دهه نودی مازندران مقابل رئیس جمهور 
حذف حسین وفایی از رقابت‌های اسنوکر آزاد ولز
شوراهای اسلامی هموار کننده مسیر توسعه مناطق شهری و روستایی
شورا‌های صنفی دانشجویی از ورود به عرصه‌های غیرمرتبط خودداری کنند
افتتاح نمایشگاه بخش انسجام ملی جشنواره تجسمی فجر
مهلت ۵ روزه برای ترخیص کالا‌های اساسی ابلاغ شد
نتایج هفته ۲۰ لیگ برتر والیبال؛ صعود پیکان به مرحله حذفی
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۷ اسفند
جمع آوری ۲۷ هزار کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیر بهداشتی در کیش
فوت ۴ عضو یک خانواده بر اثر تجاوز به چپ پراید در محور طبس_یزد
میلیون‌ها ربات در خدمت عملیات رسانه‌ای غرب
پانزدهمین «محفل سینما انقلاب» به پایان رسید
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امروز؛ آغاز فروش فوق العاده محصولات سایپا
ترکیه ادعای برنامه‌ریزی برای حمله به ایران در صورت اقدام آمریکا را رد کرد
ایرانیان کارکرد رُعب‌افکنی آمریکایی‌ها را مختل کرده‌اند
زیرساخت سامانه هوشمند سوخت در سیستان بلوچستان در حال به‌روزرسانی است
زمان ثبت نام آزمون‌های ورودی سمپاد اعلام شد
قالیباف خطاب به آمریکایی‌ها: همه گزینه‌ها روی میز است
تخلفات رانندگی در سفر‌های نوروزی پر هزینه‌تر شد
آغاز فیلمبرداری کوچه ۶ متری در البرز
ترامپ ترجیح می‌دهد بحران با ایران از راه دیپلماتیک حل‌ شود
کشتی آزاد رده بندی اتحادیه جهانی؛ معرفی حریفان نمایندگان ایران
توقیف خودرو با سرعت بالاتر از ۵۰ کیلومتر از حدمجاز در نوروز
مرگ روزانه ۶۰ نفر در تصادفات جاده‌ای
پیش بینی ورودسامانه بارشی جدید و کاهش دما در آذربایجان غربی
ضرورت راه اندازی کرسی‌های آزاد اندیشی در دانشگاه‌ها
دادگاه کورش کمپانی در ایستگاه پایانی
اعلام جرم علیه دهیاران متخلف در مازندران  (۳ نظر)
زیرساخت سامانه هوشمند سوخت در سیستان بلوچستان در حال به‌روزرسانی است  (۲ نظر)
ثریا آقایی به کشور بازگشت  (۱ نظر)
واگذاری قطعات زمین در کرمان  (۱ نظر)
آماده‌باش نیرو‌های عملیاتی در پی هشدار هواشناسی درباره بارش‌ها  (۱ نظر)
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
محسنی اژه‌ای: کاری کنیم که مفسد از تکرار فساد پشیمان شود  (۱ نظر)
زمان ثبت نام آزمون‌های ورودی سمپاد اعلام شد  (۱ نظر)
اعلام محل‌های مجاز تخلیه نخاله در ارومیه  (۱ نظر)
آیین بهره‌برداری از گلخانه سلولزی شهرداری کرمان  (۱ نظر)
دعوت مربی چهارمحال و بختیاری با بوکسور‌های نونهال به اردوی تیم ملی  (۱ نظر)
توقیف خودرو با سرعت بالاتر از ۵۰ کیلومتر از حدمجاز در نوروز  (۱ نظر)
مرگ روزانه ۶۰ نفر در تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
افتتاح طرح‌های صنعت برق در ۳ استان کشور  (۱ نظر)
تأکید اژه ای بر تسریع رسیدگی به پرونده‌های اغتشاشات  (۱ نظر)