• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۸۶۶۲۵
تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۳۹۸ - ۰۶:۵۵
بین الملل » تحلیلی
رخداد‌های جهان

مهمترین خبر‌های جهان (۷-۱۹)

برف و کولاک در آمریکا سبب لغو بیش از ۴ هزار پرواز و سرگردانی هزاران مسافر شده است

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما، مهمترین عناوین خبری 12 ساعت گذشته به شرح زیر است:
 ایران
// مدیرعامل شرکت حمل فله کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران (سفیران پیام دریا) از برنامه ریزی برای افتتاح خط جدید کشتیرانی ویژۀ حمل محمولات کالای عمومی از بنادر ایران به شرق دریای مدیترانه و بالعکس خبر داد. (خبرگزاری صدا و سیما)
// مدیر کل جدید آژانس بین المللی انرژی اتمی گفت: به زودی به ایران سفر خواهد کرد. (پایگاه اینترنتی آژانس بین المللی انرژی اتمی)

فلسطین اشغالی
// اشغال فلسطین از سوی رژیم صهیونیستی سالانه ۲.۵ میلیارد دلار برای فلسطینیان هزینه داشته است. (خبرگزاری فرانسه)
// تشکیلات خودگردان فلسطین طرح نفتالی بنت وزیر جنگ رژیم صهیونیستی را برای احداث شهرک صهیونیستی جدید در مرکز شهر الخلیل در کرانه باختری محکوم کرد و این طرح را به مثابه اعلام جنگ جدید علیه مراکز شهری و اردوگاه‌های فلسطینی دانست. (شبکه تلویزیونی المیادین)

ترکیه
// یک ناظر جنگ مستقر در انگلیس گفت: روز دوشنبه، بر اثر حمله توپخانه ترکیه که نزدیک مدرسه‌ای در یکی از شهر‌های شمال سوریه اصابت کرد، ۸ کودک در میان ۹ قربانی این حمله بودند. (خبرگزاری فرانسه)

سوریه
// دولت سوریه روز دوشنبه اعلام کرد بشار اسد رئیس جمهوری این کشور و الکساندر لاورنتیف فرستاده ویژه روسیه در سوریه، درباره اوضاع ادلب و آماده سازی‌ها برای دور بعدی مذاکرات در نورسلطان پایتخت قزاقستان، گفتگو کردند. (خبرگزاری ایتارتاس از مسکو)

روسیه
// معاون وزیر امور خارجه روسیه ضمن درخواست از کشور‌های اروپایی و چین برای اجرای تعهدات خود در قالب توافقنامه هسته‌ای ایران، استفاده آمریکا از ابزار تهدید و تحریم به منظور تحمیل شروط خود را تجاوز مستقیم به حاکمیت ملی کشور‌ها توصیف کرد. (شبکه تلویزیونی الجزیره)
// یک منبع وابسته به نیرو‌های امدادی در روسیه اعلام کرد حدود ۳۰ مرکز خرید و ۳۵ مرکز درمانی در شهر سن پترزبورگ پیام‌هایی ناشناس درباره بمبگذاری دریافت کرده اند. (خبرگزاری ایتارتاس از سن پترزبورگ)
// ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه تأکید کرد نیروی دریایی روسیه به مدرن‌ترین کشتی‌ها با سامانه موشکی با دقت بالا (نقطه زن) مجهز است. (شبکه تلویزیونی المیادین)

امریکا
// برف و کولاک در آمریکا سبب لغو بیش از 4 هزار پرواز و سرگردانی هزاران مسافر شده است. (رویترز)
// دیوان عالی آمریکا برای نخستین بار در ده سال اخیر، قانون مربوط به مالکیت اسلحه را بررسی می‌کند. (خبرگزاری فرانسه)
// یک مقام وزارت خارجه آمریکا گفت: چین با تحریم سازمان‌های غیردولتی آمریکایی در هنگ کنگ مرتکب اتهام دروغین دخالت خارجی شده است. (خبرگزاری رویترز)
// دولت آمریکا روز دوشنبه گفت: ممکن است تعرفه‌های بیشتری تا حدود ۱۰۰ درصد علیه کالا‌های وارداتی از فرانسه به ارزش ۲/۴ میلیارد دلار اعمال کند. (خبرگزاری رویترز)
// دولت آمریکا قصد دارد مصوبه‌ای را در سال آینده میلادی پیشنهاد کند که بر اساس آن همه مسافران از جمله شهروندان آمریکایی ملزم خواهند شد هنگام ورود به این کشور یا خروج از آن عکس برداری شوند. (خبرگزاری رویترز)
// مارک اسپر وزیر دفاع آمریکا روز دوشنبه از ترکیه خواست مانع حمایت از یک طرح دفاعی ناتو برای حوزه بالتیک و لهستان نشود. (خبرگزاری رویترز)

لبنان
// آمریکا ۱۰۰ میلیون دلار به ارتش لبنان کمک کرد. (خبرگزاری صدا وسیما از بیروت)

انگلستان
//دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا به منظور مشارکت در نشست سران کشور‌های عضو سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) , وارد لندن پایتخت انگلیس شد. (شبکه تلویزیونی الحدث)

چین
// سردبیر روزنامه گلوبال تایمز چین گفت: دولت چین در حال در بررسی محدودی کردن صدور روادید برای آن دسته از مقامات و نمایندگان آمریکایی است که در مساله سین کیانگ «عملکرد نفرت انگیزی» داشته اند. (خبرگزاری رویترز)
// سردبیر روزنامه گلوبال تایمز چین گفت: دولت چین ممکن است همه دارندگان گذرنامه دیپلماتیک آمریکا را از ورود به منطقه سین کیانگ منع کند. (خبرگزاری رویترز)
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
خانواده‌های اسرای لبنانی به دنبال سراب وعده‌ها
پیش بینی افزایش غلظت آلاینده‌ها در شهر‌های صنعتی خوزستان
محکومیت اقدام غیرقانونی و خصمانه اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
کتاب «گنج قصه ها » روشی نو در باز آفرینی
بررسی اجرای طرح جامع شهری در شهر تم شولی بختگان
جابه جایی ۱۱ میلیون تن کالا با ناوگان حمل و نقل جاده‌ای قزوین
ساخت مدرسه ۱۲ کلاسه در منطقه محروم پیام نور دزفول
هفته دوازدهم لیگ برتر والیبال
ماجرای یک تصویر
آغاز روند گرمایش هوا در مازندران
جابه‌جایی بیش از ۳۰ میلیون تن کالا در محورهای برون‌شهری استان فارس
کاشت ۲۵ هزار اصله درخت در بوستان چیتگر
واگذاری ۴۳۲ قطعه زمین به مشمولان طرح جوانی جمعیت در دامغان
بهره برداری از ۱۴ هزار واحد مسکونی ملی مسکن در قم
پیش بینی منابع واقعی برای طرح‌های آب و برق در سال آینده ضرورت دارد
استقرار ۵ گروه راهداری در جاده های نيشابور
وضعیت جوی و ترافیکی محور‌های مواصلاتی آذربایجان غربی
سردار رادان: برخی سلبریتی‌ها، جوانان را به جنایت وادار می‌کنند
برگزاری ۸۶ هزار دادرسی الکترونیک در دادگستری خوزستان
اعلام برنامه های بزرگداشت دهه فجر در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
کشته‌سازی‌ها برای توجیه حمله نظامی به ایران بود
هفت توصیه کلیدی برای داشتن خواب شبانه بهتر
پزشکیان: ایران در دفاع مقتدرانه از خود تردید نمی‌کند
نقض حقوق بشر علیه دختر ایران
پنج کشاورز زنجانی در جمع برگزیدگان کشوری
جبران بخشی از ذخایر ارزی از دست رفته بانک مرکزی پس از حذف ارز ترجیحی
عراقچی فردا به ترکیه می‌رود
هشدار نماینده ایران درباره پیامد اظهارات جنگ‌طلبانه ترامپ
اگر دشمن حماقت کند «بلادرنگ» پاسخ خواهیم داد
تأکید وزیران پیشین بر وحدت مردم و پشتیبانی از ولایت فقیه
اقدام شورای اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران محکوم است
پوتین: روسیه از نزدیک تحولات ایران را زیر نظر دارد
طلایه‌داران امنیت غذایی ایران
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکا؛ برای همه سناریو‌ها برنامه داریم  (۱ نظر)
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند  (۱ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
اقدام سیاسی و غیرقانونی اتحادیه اروپا علیه سپاه  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
سردار وحیدی: دشمن در نبرد ۱۲ روزه عقب نشست  (۱ نظر)
قالیباف: دیکته کردن را مذاکره نمی‌دانیم و نمی‌پذیریم  (۱ نظر)
اولویت رسیدگی به خانواده‌های شهدا و مجروحین در حوادث دی ماه  (۱ نظر)