• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۸۶۶۵۳
تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۳۹۸ - ۰۸:۳۰
اجتماعی » حقوقی و قضایی
اخبار ارتش

۳ فروند هواپیمای چکاوک به ناوگان هوادریای نداجا الحاق شد

سه فروند هواپیمای اطلاعاتی و آموزشی چکاوک به ناوگان هوادریای بندرعباس الحاق شد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از روابط عمومی ارتش، صبح سه‌شنبه با حضور امیردریادار حسین خانزادی سه فروند هواپیمای فوق سبک اطلاعاتی- آموزشی چکاوک در پایگاه یکم هوادریای بندرعباس رونمایی و به ناوگان هوایی نداجا الحاق شد.
هواپیمای اطلاعاتی - آموزشی چکاوک توان به پرواز در ارتفاع ۱۴ هزار پایی از سطح دریا و پرواز مدوام به مدت ۴ ساعت و ۳۰ دقیقه را دارد.
قیمت ساخت این هواپیما که در یک شرکت دانش بنیان طراحی و ساخته شده، ۱۹۵ هزار یورو است و با توجه به ارائه خدمات پس از فروش و تعمیر و نگهداری، از خروج ۳۹۰ هزار یورو ارز کشور جلوگیری می‌کند.

قائم مقام سازمان صدا و سیما

تلاش بیشتر رسانه ملی در تولید برنامه‌های فاخر ویژه ارتش

قائم مقام سازمان صدا و سیما از تلاش بیشتر رسانه ملی در تولید برنامه‌های مستقل و فاخر ویژه ارتش وپوشش رسانه‌ای همایش ملی تعالی معنوی و فرهنگ دفاعی ارتش خبر داد.

 حجت‌الاسلام والمسلمین سید رمضان موسوی مقدم، در دیدار با حجت الاسلام والمسلمین احمد جلیلی صفت، جانشین سازمان عقیدتی سیاسی ارتش و تعدادی از مسئولان فرهنگی ارتش و دست اندرکاران برگزاری نخستین همایش ملی تعالی معنوی و فرهنگ دفاعی، ضمن تاکید بر همکاری همه جانبه رسانه ملی در انعکاس مناسب این همایش ارزشمند، گفت: در اسلام بر اساس تعالیم صحیفه سجادیه، اصالت نه با صلح است و نه با جنگ، بلکه اصالت با اقتدار است و اگر اقتدار باشد، نیازی به جنگ نخواهد بود.
وی با تأکید بر اینکه ارتش جمهوری اسلامی ایران و مدافعان مرز‌های کشور از ارکان اقتدار نظام مقدس اسلامی هستند و باید از اقتدار جامع و کاملی برخوردار باشند، گفت: نمایش اقتدار ارتش جمهوری اسلامی ایران و سایر نیرو‌های مسلح موضوع مهمی است که باید تبیین شود تا در دل دشمن رعب ایجاد کند و همین امر ایجاب می‌کند که با استفاده از ظرفیت‌های رسانه ملی نظم، قدرت، آمادگی، صلابت، معنویت و ولایتمداری ارتش بیش از پیش برای مردم نمایش داده شود.
حجت الاسلام موسوی مقدم در ادامه از پوشش رویداد‌های مربوط به ارتش در بخش‌های خبری و سیاسی صداوسیما یاد کرد و گفت: در معاونت سیاسی و حوزه خبر کاستی در پوشش رویداد‌های ارتش مشاهده نمی‌شود، اما درخصوص تولید برنامه‌های مستقل و فاخر ویژه ارتش باید صدا و سیما تلاش کند تا برنامه‌های بیشتر و بهتری تولید و پخش شود.
وی با بیان اینکه اخلاق محوری و معارف اسلامی در خانواده بزرگ ارتش رشد یافته و به الگویی برای جامعه اسلامی تبدیل شده است، گفت: چهره مکتبی و انقلابی ارتش را باید بیش از این که ارائه می‌شود، نمایش داد، لذا مسئولان فرهنگی ارتش نیز باید برای تولید برنامه‌های فاخر در این زمینه با صداوسیما همکاری بیشتری داشته باشند.
قائم مقام رئیس رسانه ملی همچنین با تأکید بر اینکه باید در تولید برنامه جوانب هنری را رعایت کرد، از همکاری رسانه ملی با ارتش برای پخش برنامه‌هایی که ویژگی پخش برای مخاطب عام را دارد، خبر داد.

جانشین سازمان عقیدتی سیاسی ارتش

رسانه ملی نقش موثری در انعکاس رشادت ها و حماسه آفرینی های ارتش ولایتمدار دارد

جانشین سازمان عقیدتی سیاسی ارتش در دیدار با قائم مقام سازمان صدا و سیما گفت: تلاش های رسانه ملی در انعکاس رشادت ها و حماسه آفرینی های ارتش ولایتمدار جمهوری اسلامی ایران قابل تقدیر است.
حجت الاسلام والمسلمین احمد جلیلی صفت، جانشین سازمان عقیدتی سیاسی ارتش ضمن تقدیر از تلاش های رسانه ملی که در انعکاس رشادت ها و حماسه آفرینی های ارتش ولایتمدار جمهوری اسلامی ایران نقش موثری در ارائه و نمایش اقتدار ارتش ایفا می کند، گفت: سازمان عقیدتی سیاسی ارتش با بهره گیری از تدابیر و رهنمودهای نورانی فرماندهی معظم کل قوا، پس از انتصاب حجت الاسلام والمسلمین محمدحسنی به ریاست این سازمان، طرح های فرهنگی مصباح را با هدف ارتقای بصیرت دینی، بینش سیاسی و افزایش توان روحی و دفاعی کارکنان پایور و وظیفه، خانواده ها و دانشجویان ارتش اجرا کرده که تاکنون نتایج بسیار مثبتی در مجموعه ارتش جمهوری اسلامی ایران داشته است.
وی افزود: نخستین همایش ملی تعالی معنوی و فرهنگ دفاعی با محوریت دعای 27 صحیفه سجادیه نیز در این راستا ان شاءالله در دوم دی ماه در دافوس ارتش برگزار خواهد شد.
جانشین سازمان عقیدتی سیاسی در این نشست بر اهمیت پوشش فعالیت‌های فرهنگی ارتش در رسانه ملی تأکید کرد و گفت: ظرفیت‌های ارتش در ابعاد مختلف معنوی و فرهنگی چندان برای مردم تبیین نشده است و رسانه ملی به عنوان رسانه‌ای ولایی می‌تواند این امر را به خوبی تحقق بخشد.

 فرمانده کل ارتش با حضور در ستاد نیروی دریایی به دریادار خانزادی تبریک گفت

به مناسبت گرامیداشت هفتم آذر امیر سرلشکر موسوی با حضور در ستاد نیروی دریایی ارتش به امیر دریادار خانزادی تبریک گفت.
به منظور گرامیداشت هفتم آذر، سالروز جانفشانی های غیور مردان نیروی دریایی ارتش در این دیدار امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران را این فرماندهان همراهی می کردند: سرتیپ دادرس جانشین، حجت الاسلام والمسلمین عباس محمدحسنی رییس سازمان عقیدتی سیاسی، امیر دریادار سیاری رئیس ستاد و معاون هماهنگ کننده، امیر سرتیپ شاه صفی جانشین معاون هماهنگ کننده، امیر سرتیپ پوردستان رئیس دفتر مطالعات راهبردی، امیر سرتیپ رحیم زاده جانشین قرارگاه پدافند هوایی کشور، امیر سرتیپ خرم طوسی رئیس بنیاد تعاون، جانشین سازمان حفاظت اطلاعات، امیر سرتیپ محمودی معاون اجرایی، امیر سرتیپ دوم مقدس معاون طرح و برنامه و همچنین فرماندهان نیروها امیر سرتیپ حیدری فرمانده نیروی زمینی، امیر سرتیپ صباحی فرد فرمانده نیروی پدافند هوایی، امیر سرتیپ نصیرزاده فرمانده نیروی هوایی.
این فرماندهان هم با حضور در ستاد این نیرو، سالروز نیروی دریایی ارتش را به امیر دریادار خانزادی تبریک گفتند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دلجویی نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثاگران کشور از خانواده شهدا در چهارمحال و بختیاری
روند اجرایی طرح مسکن ملی در پارس آباد
اختصاص ۶۰۰ میلیارد بودجه به طرح های آبخیزداری دماوند
عطرافشانی گلزار شهدای جنگ تحمیلی سوم در نقده
سپاه: مقتدرانه از حقوق ملت ایران در خلیج فارس دفاع می‌کنیم
دستگیری فروشنده سکه و اسکناس جعلی در کلاردشت
برگزاری اینوتکس ۱۴۰۵ در شهریور امسال
توجه ویژه آیت الله سیستانی به وضعیت خانواده‌های شهدای جنگ تحمیلی ایران
تجلیل از پاسداران طبیعت در منطقه خانگرمز تویسرکان
حفظ ذخایر خلیج فارس با بهره برداری مسئولانه
محسن سیفی کفشگری سرپرست بانک ملی ایران شد
احیای کارخانه نساجی شماره یک قائم‌شهر
خلیج فارس، امانت نسل های آینده
دشت شقایق‌ کدکن؛ انعکاس بهشت خدا بر زمین
اجتماع جان فدایان ایران امام رضایی
تایلند به‌دنبال ایجاد پل زمینی در پی محدودیت در تنگه هرمز
سرمایه انسانی؛ محور عبور صنعت مس از شرایط ناپایدار اقتصادی
توزیع جهیزیه به زوج های چرامی به میمنت میلاد امام رضا(ع)
فعالیت گروه خادمیاران رضوی در نیشابور
پیش بینی افزایش دما و وقوع گردوخاک محلی در خوزستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بهای نفت خام به بیشترین میزان در چهار سال گذشته رسید
پرچم‌گردانی دو ملی پوش فوتبال در میدان ولیعصر (عج)
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
تهدید خودکفایی با احتمال مصرف گندم برای دام و طیور
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
تهران با دیپلماسی فعال، آمریکا را به عقب راند
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
حتی در بدترین شرایط جنگی و اقتصادی تعدیل نیرو نخواهیم کرد
پیوند‌های عمیق فرهنگی ایران و هندوستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
واکنش قالیباف به ادعای ترامپ وگنده‌گویی وزیرخزانه‌داری آمریکا
پیکر عبدالحمید نقره کار پیشکسوت معماری ایرانی- اسلامی به خاک سپرده شد
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
تاخیر در تحویل خودروی سهند اس مشتریان را سردرگم کرد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)