• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۰۸۴۶۳
تاریخ انتشار: ۰۹ دی ۱۳۹۸ - ۱۰:۳۲
خراسان رضوی » سیاسی
تولیت آستان قدس رضوی:

بصیرت مردم آرزو‌های دشمنان را بر باد داد

تولیت آستان قدس رضوی در اجتماع طلایه داران خدمت و بصیرت گفت: مردم آرزو‌های دشمنان را در فتنه۸۸ بر باد دادند.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، حجت الاسلام والمسلمین احمد مروی در آستانه یوم الله 9دی در اجتماع طلایهبصیرت مردم آرزوهای دشمنان را بر باد داد داران خدمت و بصیرت که با حضور 1500نفر از مبلغان فرهنگی دهه آخر صفر در تالار ولایت حرم مطهر رضوی برگزار شد گفت: فتنه سال88 به یک معنا جنگ بین اهل قبله بود، یک طرف نظام اسلامی و جریان به حق رهبری و طرف دیگر افرادی و جریانی که از درون نظام بودند، قرار داشتند؛ در ابتدا بیگانگان و منافقین حضور نداشتند اما فتنه88 بستری ایجاد کرد که منافقین نیز وارد شدند.
وی با بیان اینکه ایمان بدون بصیرت سودمند نخواهد بود افزود: اینکه رهبری معظم انقلاب آنقدر بر بصیرت تأکید و تکرار دارند، دلیلش آن است که ایمان بدون بصیرت راهگشا نخواهد بود و معلوم نیست چنین ایمانی عاقبت بخیری و سعادت را برای انسان به همراه داشته باشد.
 

تولیت آستان قدس رضوی تصریح کرد: سال88 حدودا 8ماه کشور درگیر فتنه بود، البته عمدتا تهران بود، اما رهبری معظم هیچگاه نگران نبودند و همواره می‌فرمودند «مردم یک روزی این قضیه را جمع می‌کنند» رهبری معظم مردم را می‌شناسند و به مردم اعتماد دارند، همانگونه که حضرت امام خمینی(ره) اینگونه بودند.

وی گفت:مردم در فتنه88 انصافا خوب امتحان دادند و بصیرت مردم فتنه‌ای که دشمنان به آن دل بسته بودند و فکر می‌کردند به آرزوی چندین ساله‌شان خواهند رسید، پایان داد. بصیرت مردم در همه حوزه‌ها و عرصه‌ها به داد این نظام رسیده و نقشه‌های دشمنان را نقش بر آب کرده است.
حجت الاسلام والمسلمین مروی در ادامه ابراز کرد: ما دوره‌های مختلفی را در این 40سال پس از پیروزی انقلاب پشت سر گذاشتیم، جنگ‌های نظامی خارجی، داخلی، فرقه‌ای، قومی، سیاسی و تبلیغاتی را پشت سر گذاشتیم، امروز دشمن جنگ اقتصادی را با کشورما آغاز کرده است، این جنگ نیز ادامه خواهد داشت، اینکه تصور کنیم با رفتن یک نفر و آمدن کس دیگر قضایا تغییر می‌کند، تصوری اشتباه است.
وی با بیان اینکه طرح موضوع اقتصادمقامتی از سوی رهبر معظم انقلاب نتیجه صدها ساعت فکر، مطالعه، بررسی و کار کارشناسی است، ابراز کرد: در موضوع اقتصادمقاومتی معظم‌له همواره بر استفاده از توان و ظرفیت‌های بسیار عظیم داخلی تأکید کردند اما متأسفانه مورد توجه قرار نگرفته است.
تولیت آستان قدس رضوی در ادامه گفت: امروز در جنگ اقتصادی هستیم و همانگونه که در دوران جنگ نظامی طلبه‌ها و روحانیت به میدان نبرد و تبلیغات آمده و لباس رزم پوشیده بودند امروز نیز روحانیت باید به میدان بیاید، در حوزه اقتصادی ما همچون دوران دفاع مقدس به میدان نیامده‎ایم.

حجت الاسلام والمسلمین مروی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع انتخابات اشاره و ابراز کرد: دشمن بعد از اغتشاشات اخیر، به انتخابات امید بسته که مردم یک حضور حداقلی داشته باشند، دشمن بر روی تمام این حرکت‌ها محاسبه و برنامه‌ریزی و طراحی می‌کند، اگر مردم حضور پر رنگ داشته باشند، دشمن ناچار به عقب نشینی می‌شود چون می‌داند که با یک ملت نمی‌شود جنگید، اما اگر مردم حضور کم رنگ داشته باشند، دشمن امیدوار می‎شود.
تولیت آستان قدس رضوی با بیان اینکه نیروهای جوان، متخصص، متعهد و انقلابی می‌توانند برای کشور راهگشا باشند گفت: در حوزه‌هایی که نظر و تدابیر رهبری را عمل کردیم موفق شدیم، در حوزه‌های هسته‌ای، نظامی و مسائل پزشکی پیشرفت‌های بسیار خوبی را داشته ایم، باید این موفقیت‌ها برای مردم بیان و به مردم امید داده شود.

 
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
وکیل شاکیان پرونده منافقین: جنایات منافقین همچنان ادامه دارد
کشتی آزاد رده بندی اتحادیه جهانی؛ نمایندگان کشورمان حریفان خود را شناختند
مسجد جامع الشتر پایگاه اتحاد و همدلی مردم
خبر‌هایی از بزرگداشت ایام الله دهه فجر
بازدید از آزمایشگاه کشت بافت مرکز جنوب کرمان
ماشین‌های دروغ پرداز در برابر قانون (شبکه اینترنشنال)
خراسان‌شمالی غرق در شادی و سرور جشن نیمه شعبان
۱۵ شعبان المعظم سالروز ولادت حضرت مهدی عج الله تعالی فرجه شریف
ایستگاه پانزدهم رقابت‌های لیگ دسته دوم فوتبال و مصاف تیم‌های گیلانی مقابل حریفان
۳۱ اثر چهل‌وچهارمین جشنواره فیلم فجر در ساری روی پرده می‌رود
قدردانی عراقچی از فیدان به جهت تلاش برای کاهش تنش در منطقه
خبر‌هایی از مناطق مختلف گیلان (۱۴ بهمن ۱۴۰۴)
رتبه برتر شهرضا در حوزه اشتغال و کارآفرینی
دولت‌های متخاصم و جنایات منافقین
میزبانی از بزرگترین رویداد قرآنی زنجان
بهره برداری بیش از ۵۰۰ طرح عمرانی در گیلان
آغاز ثبت نام شبکه داوطلبان طرح رویداد «سلام محله» در لرستان
عطرافشانی و گلباران مزار شهدا در عجب‌شیر
افتتاح مرکز آفرینش‌های مأوا در رشت
بازگشت هیجان به لیگ برتر جودو با رقابت ۷ تیم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جشنواره تئاتر فجر به ایستگاه پایانی رسید
سامانه بارشی جدید در راه است
تشدید سامانه بارشی در ۲۵ استان
اعلام جرم علیه مدیر وقت شبکه افق و عوامل برنامه توهین‌آمیز
دریافت ۵ هزار تومان از خریداران کالابرگ، کارمزد نیست
صدور سند برای بیش از ۸۰۰ هزار هکتار از تالاب‌های ایران
آماده‌باش کامل در همه استان‌ها از ۱۴ تا ۱۶ بهمن
حل مسائل و مشکلات مردم اولویت اصلی دستگاه قضا است
تجدید میثاق رئیس قوه قضائیه با آرمان‌های امام و شهدا
شهرداری‌ها، حقوق اشخاص را در اجرای طرح‌های عمرانی رعایت کنند
قوانین حوزه رمزارز تخصصی نیست
رسیدگی به مشکلات اصناف و بازاریان در دستور کار قوه قضائیه
کشف مواد مخدر و داروی قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
آغاز برنامه‌های مردمی شعبان و دهه فجر در تهران
طرح ملی منتظران ظهور همزمان با نیمه شعبان
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود  (۲ نظر)
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
بهینه‌سازی از راهکارهای اصلی کاهش مصرف انرژی کشور است  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)