• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۱۲۱۷۶
تاریخ انتشار: ۱۳ دی ۱۳۹۸ - ۱۷:۱۲
سیاسی » عمومی
حجت الاسلام انصاری:

سردار سلیمانی تجسم عینی و عملی مالک اشتر بود

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: سردار سلیمانی تجسم عینی و عملی مالک اشتر بود.

حجت الاسلام والسلمین مجید انصاری در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما درباره شهادت مظلومانه سردار حاج قاسم سلیمانی افزود: این مصیبت بزرگ و شهادت سردار رشید اسلام برادر عزیزم حاج قاسم سلیمانی را خدمت ملت شریف ایران، امت بزرگ اسلام، مقام معظم رهبری، خانواده سرافراز این شهید، مردم داغدار کرمان و همرزمان ایشان تبریک و تسلیت عرض می‌کنم.
وی گفت: هنوز در شوک این خبر هستم و باور آن سخت است گرچه در طول ۴۰ سال رفاقت و دوستی و مراوده‌ای با سردار سلیمانی داشتم و افتخار این را داشتم که در سال ۵۸ در سپاه کرمان در خدمت ایشان بودم و همواره شوق شهادت و عشق به شهادت را در کلام، رفتار و نگاه ایشان حس می‌کردم.
حجت الاسلام انصاری افزود: به خصوص در آخرین دیداری که خدمت ایشان داشتم و صحبت‌های بسیاری درباره وضعیت منطقه به خصوص عراق و مظلومیت مسلمانان و رفتار سبوحانه دشمنان شد و این بی قراری به شهادت را همواره در وجود ایشان می‌دیدم، اما همیشه امیدوار بودم که خداوند وجود ایشان را برای مدت‌های طولانی به عنوان سرباز مردم و سردار شهید اسلام حفظ کنم، اما به هر حال تقدیر این بود و ایشان به آرزوی دیرین خود رسید.
وی گفت: این حادثه از ابعاد مختلف قابل بررسی است و خود شخصیت سردار سلیمانی نیز باید جداگانه تبیین شود به عنوان کسی که در مکتب سیاسی، اخلاقی و تربیتی امام و نظام جمهوری اسلامی رشد کرده و بالنده شده و به یک اسطوره پایدار مقاومت و اخلاص و زهد و مبارزه با استکبار تبدیل شده است، نه برای مردم ایران بلکه یک الگوی الهام بخش برای همه جوان‌های مومن، سلحشور و حتی غیرمسلمان که آهنگ استقلال، حریت و آزادی دارند و نمی‌خواهند زیربار ستم بروند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: مجموعه‌ای از خصلت‌های والای انسانی را در ایشان جمع می‌دیدم، اهل اغراق و مبالغه نیستم و خدا می‌داند که همیشه سردار سلیمانی را که می‌دیدم یا خدمتشان می‌رسیدم تجسم عینی و عملی مالک اشتر در ذهن من بود و آن قیافه جذاب و نافذ و صدای مهربان و طنین پرصلابت سخنان ایشان آثار باقیمانده از دوران دفاع مقدس در سیما و دست ایشان بود و هر وقت ایشان را می‌دیدم برایم چهره مالک اشتر ترسیم می‌شد.
حجت الاسلام انصاری گفت: هم از زندگینامه ایشان و هم مکتب فکری و سیاسی ایشان و خانواده‌ای که در آن تربیت شدند و بستری که انقلاب برای رشد چنین فرزندان رشیدی فراهم کرد، باید برای جوانان و نسل‌های آینده تبیین شود.

 ترور سردار سلیمانی نشان دهنده وحشی گری و یاغی گری امریکاست
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت : ترور سردار سلیمانی نشان دهنده وحشیگری و یاغیگری امریکاست.
حجت الاسلام والمسلمین مجید انصاری در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود : این حادثه نشان دهنده سبوعیت آمریکا و وحشی گری و یاغی گری کشور و قدرتی است که داعیه رهبری جهان را دارد ،کسانی که داعیه مبارزه با تروریسم را دارند اما در بدترین و وقیحانه ترین شکل اقدام تروریستی انجام می دهند و از آن سوی آبها و اقیانوسها می آیند و با زیر پا گذاشتن همه موازین بین المللی به خاک یک کشور تعدی می کنند.
وی افزود: آمریکایی ها شهروندان و مسئولان عراق را اعم از نیروهای نظامی و سردار بزرگ اسلام حاج قاسم سلیمانی به شهادت می رسانند که همراه این فرماندهان بود و به دعوت دولت های منطقه و عراق ، لبنان و سوریه برای مبارزه با تروریست ها نقش مستشاری داشت و مشورت های بالایی می داد و محبوب دل همه رزمندگان جبهه مقاومت بود.
وی گفت : از این حیث که پرده ریا و تزویر و دروغ و دو رنگی از چهره مدعیان حقوق بشر و تروریسم و مدعیان رعایت نظم جهانی فرو افتاد و چهره عریان و وحشیانه آمریکا بخصوص ترامپ آشکار شده ، این یک وجه مثبتی است که بیش از پیش ملت ها و کشورها و جوان ها با جاهلیت اینها آشنا خواهند شد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت : نکته دوم هراس و ترس اینها (آمریکاییها ) از اتحاد و انسجام امت اسلامی است ، امت اسلامی به مثابه یک خانواده بزرگ هستند و آمریکایی ها دوست ندارند این اتحاد شکل بگیرد آنها همواره عزم شان در تفرقه ، جنگ ، اختلاف و درگیری و ناآرامی در کشورهای اسلامی است.
انصاری اظهار داشت: می بینیم در افغانستان ، عراق ، لیبی و هرکجایی که آمریکاییها و همدستانشان قدم گذاشتند با همراهی رژیم جعلی صهیونیستی اسرائیل و تروریست های دست پروده خودشان مخصوصا برخی از کشورهای مرتجع منطقه ، جز ویرانی و جنگ و اختلاف ، خبری به ارمغان نیاورده اند.
انصاری ادامه داد : امریکاییها در این جنایت انتقام داعش و انتقام القاعده و تروریست ها را از ملت ایران و جمهوری اسلامی ایران گرفتند.
انصاری گفت : گرچه این مصیبت سنگین است و حقیقتاً جایگزین کردن سردارانی با این رشادت و بزرگی و با این پختگی و تجربه زمان می برد ، اما یقینا الهام بخشی نام سردار سلیمانی و راه او جوان های بیشتری را وارد عرصه خواهد کرد و جهان اسلام مصمم تر خواهد بود و حقانیت مردم عراق و مظلومیت مردم عراق و امت های اسلامی بیش از پیش آشکار خواهد شد.
وی ادامه داد : همان طور که در پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز بود قطعا جهان اسلام از آمریکاییها انتقام سختی خواهد گرفت و آنها تاوان این وحشیگری را خواهند داد و در درازمدت انزوای بیشتر آمریکا و تنفر بیشتر مردم جهان از آمریکا آشکارتر خواهد شد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت : البته این اقدام پیامی نیز برای مردم شریف ایران بخصوص برای جوانان ما دارد و اینکه دشمنان ما ماهیت شان یک چنین وحشی گری است و ما برای مقابله با آنها راهی جز وحدت ، همدلی ، ایستادگی و مقاومت و تکیه بر خود نداریم.
انصاری گفت : امیدوار هستیم خداوند متعال به برکت خون این شهید و هزاران شهیدی که در دوران چهل ساله انقلاب اسلامی تقدیم اسلام شده است و شهدایی که در عراق ، فلسطین و جاهای دیگر خون خود را برای استقلال ، آزادی و مبارزه با ظلم و تجاوز داده اند ، پیروزی جهان اسلام را تسریع کند و ما ان شاءالله شاهد انزوای بیشتر دشمنان اسلام باشیم .
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کشف و توقیف پنج هزار جفت کفش احتکار شده در اصفهان
رونمایی از کتاب «بحران در اقتصاد رژیم صهیونیستی»
درخشش کرمان در مسابقات قهرمانی فوتبال ۵ نفره جوانان کشور
لزوم تبیین حقیقت انقلاب برای دانشجویان، با گفت‌وگوی صمیمانه و روشنگری
افزایش ساعت کار پایانه مرزی لطف آباد خراسان رضوی
ورود دو سامانه بارشی به مازندران طی یک هفته آینده
از اجرایی شدن طرح کارت امید مادران تا شناسایی ۱۲ هزار زوج نابارور در استان
تعطیلی دو مرکز غیرمجاز دندان‌پزشکی و خدمات زیبایی در آبادان
پیگیری اصلاح نقاط حادثه‌خیز و ایمن‌سازی جاده‌های کرمان
گرامیداشت هفته امور تربیتی در گرگان
محرومیت ۴ بازیکن شاغل در لیگ حرفه‌ای بسکتبال
رمضان؛ ماه رحمت و مغفرت و ماه انفاق و مهربانی
مشارکت ۱۸ درصدی خیرین در مدرسه‌سازی
تشدید نظارت بر بازار زنجان در آستانه نوروز و ماه مبارک رمضان
تکریم خانواده شهید بهروز خاکسار در سلماس
همت خیران در ساخت بزرگترین کتابخانه روستایی کشور
هشدار طوفان و کاهش کیفیت هوا در کرمان
تجلیل از دانش‌آموز فعال محیط‌زیست در تکاب
تاج: توسعه فوتبال بانوان یک ضرورت است
رای کمیته انضباطی والیبال درباره شکایت شهداب یزد از قلیچ نیازی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نارضایتی شدید خدمه ناو هواپیمابر فورد برای تمدید ماموریت
سردار اسدی: حضور ناوهواپیمابر در منطقه تبلیغاتی است
عراقچی: احتمالا پنجشنبه با ویتکاف در ژنو دیدار می‌کنم
ویتکاف: ترامپ از تسلیم نشدن ایرانی‌ها متعجب است
واکنش بقایی به اظهارات اخیر سفیر آمریکا در تل‌آویو
پیش‌بینی ورود سامانه بارشی به کشور از روز سه‌شنبه
مطالبات مراکز درمانی و بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی تسویه شد
واکنش مقام‌های کشورهای مختلف به سخنان سفیر آمریکا
برگزاری مسابقات کشتی آزاد چهار جانبه در آباده
بیانیه بسیج دانشجویی خواجه نصیر درباره اتفاقات اخیر دانشگاه‌ها
از شکست میدانی تا عقب‌نشینی راهبردی
استقبال از ناوگروه نیروی دریایی سپاه
کمپین «همه ما ایران هستیم» در برزیل
پاکستان و ۱۴ کشور اسلامی ادعای سفیر آمریکا را محکوم کردند
اعلام قیمت تضمینی پیله ابریشم
ایران موشکی دارد که می‌تواند ناو آمریکا را غرق کند  (۸ نظر)
ویتکاف: ترامپ از تسلیم نشدن ایرانی‌ها متعجب است  (۶ نظر)
سردار اسدی: حضور ناوهواپیمابر در منطقه تبلیغاتی است  (۲ نظر)
احتمال موافقت آمریکا با غنی‌سازی اورانیوم در عربستان  (۱ نظر)
عراقچی: احتمالا پنجشنبه با ویتکاف در ژنو دیدار می‌کنم  (۱ نظر)
پاکستان رژیم صهیونیستی را به رسمیت نمی‌شناسد  (۱ نظر)
پایان پرونده‌های تکراری فروش ملک در قم  (۱ نظر)
کشف ۱۶۵ قبضه سلاح جنگی در مرز‌ها  (۱ نظر)
لیدر اغتشاشات فردیس دستگیر شد  (۱ نظر)
بودجه ۱۴۰۵ و وعده عدالت مالیاتی؛ آیا جلوی فرار شرکت‌های بزرگ گرفته می‌شود؟  (۱ نظر)
سرریز شدن آب سد گاران  (۱ نظر)
حضور جوانان در راهیان نور افزایش چشمگیری داشته است  (۱ نظر)
تسلیم نشدن ایرانی‌ها  (۱ نظر)
نتایج بررسی صلاحیت‌ داوطلبان انتخابات شورا‌ها درهمدان  (۱ نظر)
الزام نانوایی‌های سنگکی و بربری زنجان به پخت نان تا یک ساعت پس از افطار در روزهای تعطیل  (۱ نظر)