• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۱۶۴۵۲
تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۳۹۸ - ۱۶:۳۴

نکاتی درباره ترور ناجوانمردانه حاج قاسم و یارانش و پاسخ قاطع و کوبنده ایران

رسانه ها پیش از واکنش موشکی ایران به اقدام تروریستی امریکا در ترور سردار سلیمانی, از انتقال هواپیماهای بی 52 به پایگاه دیگوگارسیا در اقیانوس هند سخن می گفتند تا مانع واکنش سپاه شوند اما پس از حملات موشکی به پایگاه عین الاسد, بر این نکته متمرکز شدند که ان حملات تلفاتی نداشت تا برای ترامپ آبروداری کنند.

نکاتی درباره ترور ناجوانمردانه حاج قاسم و یارانش و پاسخ قاطع و کوبنده ایرانرخدادهای جدید و بی سابقه که از اقدام جنایتکارانه امریکا در ترورحاج قاسم سلیمانی و یارانش شروع و با تشیع باشکوه پیکر شهدای ایرانی و عراقی این  حمله تروریستی ادامه و در نهایت به پاسخ قاطع و کوبنده ایران منتهی شد دارای ابعاد بسیار گسترده ای است که ساعت ها می توان درباره آن صحبت کرد و یا کتاب های زیادی می توان درباره آن نوشت و لذا در یک یا چند مطلب نمی توان آن را خلاصه کرد.  اما با این حال برخی از ابعاد این واقعه داری برجستگی بیشتری است از جمله اینکه:
امریکا در برخی از کشورهای منطقه مانند بحرین، کویت، قطر، عمان، اردن، ترکیه، عراق ، امارات و فلسطین اشغالی دارای چندین پایگاه نظامی بخصوص در عرصه هوایی است اما با حملات موشکی موفقیت آمیز ایران به عین الاسد و اربیل بار دیگر این نکته به اثبات رسید که این پایگاه ها بسیار آسیب پذیرند و در تیررس موشک های ایران قرار دارند. 
در این میان همچنانکه امریکا قصد داشت سفارت خود را در بغداد به بزرگترین سفارت در منطقه و حتی جهان تبدیل کند، طی سال های اخیر تلاش زیادی کرده بود که عین الاسد را به یکی از پیشرفته ترین پایگاه های خود تبدیل کند تا از آن به عنوان بازوی نظامی استفاده کند. وقتی ترامپ با مصوبه پارلمان عراق در خروج نیروهای امریکایی از این عین الاسد مواجه شد گفت که عراقی ها باید میلیاردها دلار بابت سرمایه گذاری در این پایگاه به امریکا بازگردانند و این نشان می دهد که اگر پایگاهی با چنین مختصاتی مورد هدف قرار می گیرد به طریق اولی سایر پایگاه ها هم آسیب پذیرند.
نکته بارزی که در خط رسانه های غربی بارز و آشکار بود اینکه این رسانه ها قبل از پاسخ تلافی جویانه ایران عمدتا تمرکزشان روی تهدیدهای ترامپ و سایر مقامات افراطی امریکا متمرکز بود که ادعا کرده بودند اگر ایران به تلافی دست بزند تاسیسات نفتی و حتی مراکز فرهنگی ایران را مورد حمله قرار خواهند داد و در این راستا خبر مربوط به انتقال هواپیماهای بی 52 به پایگاه دیگوگارسیا در اقیانوس هند بزرگنمایی می شد.  هدف از این تبلیغات این بود که مانع از واکنش و تلافی ایران شوند و آن را برای ایران بسیار پرهزینه نشان دهند اما بعد از اینکه با واکنش و حمله تلافی جویانه ایران مواجه شدند در ابتدا دچار سردرگمی شدند اما بتدریج روی این محور متمرکز شدند که حملات موشکی ایران تلفاتی از نظامیان امریکایی برجای نگذاشته است و از این طریق کوشیدند عقب نشینی امریکا و ترامپ را توجیه و برای آن آبروداری کنند. 
رسانه های غربی همچنین کوشیدند عین الاسد را نه الزاما یک پایگاه نظامی امریکایی بلکه در مواردی پایگاه نظامی عراقی و یا پایگاه ائتلاف به اصطلاح ضد داعش معرفی کنند. حال آنکه این ائتلاف از ماه ها قبل فروپاشیده بود و هیچ کس باور نداشت که ماموریت این ائتلاف مبارزه با داعش است. 
رخدادهای اخیر یکبار دیگر این نکته را به اثبات رساند که تحریم های حداکثری امریکا علیه ایران نه تنها برخلاف تصور امریکا و نظریه پردازان تحریم ها باعث شکاف داخلی نشده بلکه درست برعکس همبستگی و وحدت ملی را حول محور مبارزه با امریکا تقویت کرده  و حضورگسترده مردم ایران و عراق در مراسم تشییع حاج قاسم وابومهدی مهندس وهمرزمانشان و فریادهای انتقام آن ها پوشش مردمی گسترده به این عملیات داد و این از مواردی است که ملت ، دولت و نظام را به یکدیگر گره زد و جلوه هایی بی نظیر از همبستگی و اتحاد ملی به تصویر کشید. 
اکنون برای اغلب مردم ایران آشکار شده  که این امریکاست که قصد پایان دادن به خصومت و دشمنی خود با ایران ندارد .  هرچند ایران درجریان حمله تروریستی امریکا یکی از سرداران بزرگ خود را از دست داد اما واقعیت امر این است که از زمان تشدید تحریم های ظالمانه امریکا در دوره ترامپ ایران تعداد زیادی از اتباع خود را اغلب آنان بیمار و سالخورده و یا کودک بودند از دست داده است و متاسفانه صدای آنها به گوش کسی نرسیده است و لذا نباید از تلافی قربانیان تحریم غافل شد و حداقل دو کار می شود در این زمینه انجام داد: نخست اینکه افرادی مثل پمپئو، برایان هوک و استیون منوچین که کار زار تحریم حداکثری علیه ملت ایران را پیگیری می کنند همانند مقامات نظامی امریکا در فهرست تروریستی ایران قرار گیرد دوم اینکه پرونده های حقوقی چه در داخل و چه در خارج برای پیگرد قضایی عاملان تحریم های ضد انسانی امریکا تشکیل و پیگیری شود.    

-------------------------------------
احمد کاظم زاده
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
راه‌یابی سه دانش‌آموز اصفهانی به تیم ملی فوتسال دختران
تشکیل کارگروه رفع موانع تولید در پردیس
مدرسه‌ها و اراده‌ها
جایگزینی ۹ کیلومتر نیوجرسی به جای گاردریل در جاده‌های مازندران
نمایشگاه بین‌المللی واردات چین؛ «دروازه طلایی» بازار چین برای ایران
افتتاح تصفیه خانه فاضلاب رباط کریم صبح امروز به دستور رئیس جمهور
برگزاری نمایشگاه تخصصی اقتصاد، صنعت و ورزش در لرستان
آشنایی خادم‌یاران رسانه با شیوه تهیه گزارش در حرم امین ولایت
دلجویی از دانش آموز بوکانی توسط امام جمعه و فرماندار 
توسعه فرودگاه شهید صدوقی از سال آینده
کشف محموله قاچاق غذای حیوانات در شهرضا
نساجی مقابل سایپا و شهرداری نوشهر برابر پیکان در جام حدفی
افتتاح بیمارستان ۶۴ تختخوابی شهر مامونیه
حریف چادرملو در جام حذفی مشخص شد
حمایت دولت انگلیس از خلع مسئولیت‌های سلطنتی شاهزاده اندرو
باور ملی و رهبری مقتدر رمز اقتدار ایران است
آمریکا در همه عرصه‌ها از ملت ایران شکست خورده است
بررسی عدم تکمیل کریدور شمال استان همدان در مسیر رزن به دمق
دیدار دانش‌آموزان و دانشجویان به مناسبت ۱۳ آبان با رهبر انقلاب اسلامی
نصب بنر مخالفت با حضور تیم رژیم صهیونیستی در سارایوو
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
بازار روز شهید عراقی آمل؛ نگین ۳۴ ساله گردشگری مازندران
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
پیگیری مشکلات نوبت دهی در درمانگاه‌های بیمارستان‌ها
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۱ آبان
اختلال در واردات و تامین نهاده‌های دامی
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله
ضوابط فعالیت سکو‌های خارجی
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
راه اندازی مرکز همسان گزینی هلما در مازندران  (۱ نظر)