• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۱۵۳۸۰
تاریخ انتشار: ۱۷ دی ۱۳۹۸ - ۱۳:۱۲
سیاسی » عمومی
در پی شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی

بیانیه مهم هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری

در پی شهادت ناجوانمردانه سردار سرافراز اسلام سپهبد حاج قاسم سلیمانی، هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری، بیانیه مهمی صادر کرد.

بیانیه مهم هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبریبه گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از دبیرخانه مجلس خبرگان رهبری، متن بیانیه به این شرح است:


بسم الله الرحمن الرحیم
إِنَّا مِنَ الْمُجْرِمِینَ مُنْتَقِمُونَ (سجده/۲۲)


بار دیگر استکبار جهانی و آمریکای جنایتکار خوی وحشیانه خود را به نمایش گذاشت و جمعی از عزیزترین سربازان امت اسلام را به شهادت رسانید. در این خصوص نکاتی را به اطلاع امت اسلام و مردم شریف ایران می‌رسانیم:
۱. سردار پر افتخار سپاه اسلام، حاج قاسم سلیمانی عامل اصلی امنیت در سرزمین‌های اسلامی و فرمانده مقابله با تروریست‌های داعشی و محبوب دل‌های امت اسلام و جبهه مقاومت در سرتاسر کشور‌های اسلامی بوده است و به شهادت رساندن وی، صرفاً به شهادت رساندن یک نیروی نظامی نیست که در نقطه مقابل به قتل یک نیروی نظامی خاتمه پیدا کند. روشن است که به شهادت رساندن وی اعلان جنگ و فتنه انگیزی علیه جبهه مقاومت و امت اسلام به شمار می‌رود (وَ الْفِتْنَةُ أَکْبَرُ مِنَ الْقَتْلِ).
۲. این ترور ناجوانمردانه در سرزمین اسلامی عراق و توسط مزدورانی که این سرزمین را اشغال کرده اند اتفاق افتاد و از این جهت نیز تجاوزی آشکار بر امت اسلام به شمار می‌رود. بر أساس تعالیم اسلامی حضور کفار و دائر کردن پایگاه‌های نظامی توسط آنان در سرزمین‌های اسلامی ممنوع است و باید با آن مبارزه کرد (وَلَنْ یَجْعَلَ اللَّهُ لِلْکَافِرِینَ عَلَی الْمُؤْمِنِینَ سَبِیلًا).
۳. بر أساس تعالیم قرآنی و تجربه تاریخی، سکوت در برابر این اقدام، مایه ذلت امت اسلام خواهد بود وباید اقدام تلافی جویانه سرلوحه اقدامات امت اسلام قرار بگیرد. برخورد با این حادثه باید بگونه‌ای باشد که درس عبرتی برای دیگر دشمنان امت اسلام باشد و آنان را از اقدامات بعدی منصرف گرداند (فَإِمَّا تَثْقَفَنَّهُمْ فِی الْحَرْبِ فَشَرِّدْ بِهِمْ مَنْ خَلْفَهُمْ لَعَلَّهُمْ یَذَّکَّرُونَ).
۴. همانگونه که رهبر معظم انقلاب فرمودند: «انتقام سختی در پیش است. ایران اسلامی هیچگاه شروع کننده جنگی نخواهد بود، اما در برابر تجاوز متجاوزان ساکت نخواهد نشست هر کس منافع امت اسلام را تهدید کند بدون ملاحظه مقابله و ضربه سختی به او وارد خواهیم کرد».
در ماجرای سردارِ شهید سلیمانی و همراهان ایشان نیز، شروع این ماجرا با دشمنان بوده، اما پایانش با آن‌ها نخواهد بود. امت اسلام و جبهه مقاومت و جوانان انقلابی در سرتاسر بلاد اسلامی بی اعتنای به عده‌ای قلیل از «مرجفون» که سعی دارند به نام عقلانیت در دل‌های مردم «رجفه» انداخته و کاری کنند که امت اسلام دست از انتخاب درست کشیده و جام زهر بنوشد، آماده انتقام از این جانیان خواهند بود (أَلَا تُقَاتِلُونَ قَوْمًا نَکَثُوا أَیْمَانَهُمْ وَهَمُّوا بِإِخْرَاجِ الرَّسُولِ وَهُمْ بَدَءُوکُمْ أَوَّلَ مَرَّةٍ أَتَخْشَوْنَهُمْ فَاللَّهُ أَحَقُّ أَنْ تَخْشَوْهُ إِنْ کُنْتُمْ مُؤْمِنِینَ).
۵. (در نقطه مقابل شهادت این سرداران امت اسلام، کمترین توقع امت اسلام، پاکسازی کامل سرزمین‌های اسلامی بخصوص عراق از لوث وجود نیرو‌های آمریکایی است. به همین منظور از همه مجاهدان امت اسلام و جوانان انقلابی در سرتاسر سرزمین‌های اسلامی می‌خواهیم در گام اول، آماده اخراج کامل نیرو‌های آمریکایی از سرزمین مقدس عراق باشند. به همین منظور سربازان اسلام ناب محمدی، عماروار آمادگی خود را برای اجرای هر دستوری از سوی «فرماندهی معظم کل قوا» اعلام می‌نمایند (وَ لا تَهِنُوا فِی ابْتِغاءِ الْقَوْمِ إِنْ تَکُونُوا تَأْلَمُونَ فَإِنَّهُمْ یَأْلَمُونَ کَما تَأْلَمُونَ وَ تَرْجُونَ مِنَ اللَّهِ ما لا یَرْجُونَ وَ کانَ اللَّهُ عَلیماً حَکیماً).
۶. به دولتمردان آمریکا هشدار می‌دهیم و اعلام می‌کنیم که گمان نکنند که می‌توانند از چنگال جبهه مقاومت بگریزند؛ و به نیرو‌های آمریکایی مستقر در سرزمین‌های اسلامی خصوصاً عراق هشدار می‌دهیم که به لطف الهی و به زودی گرفتار انتقام امت اسلام خواهند شد (وَ لا یَحْسَبَنَّ الَّذینَ کَفَرُوا سَبَقُوا إِنَّهُمْ لا یُعْجِزُونَ).
احمد جنتی
رئیس مجلس خبرگان رهبری

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کارگاه آموزشی مدیریت بحران و پدافند غیرعامل در شرکت آب و برق کیش
دستگیری سارق اماکن دولتی در هشترود
روایت برنامه‌های روز کیش با ویژه برنامه تلویزیونی در دل دریا
تاسیس مرکز خدمات سرمایه‌گذاری در آذربایجان شرقی
گشایش سومین نمایشگاه بین المللی قهوه ایران در تهران
مراسم بدرقه تیم ملی فوتسال بانوان برگزار شد
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۱ آبان ۱۴۰۴
وزش باد شدید در سمنان
کشف ۱۱ تن مرغ قاچاق در صومعه سرا
ارسالی‌های شما به با مخاطبان در بیستم آبان ماه
آب؛ کیمیایی که باید در مصرفش، صرفه جویی کرد
رونمایی از طرح مسکن خدمتی در روز کیش
بسته خبر‌های کوتاه ۲۰ آبان در یک نگاه
بارش پاییزی هفته آینده مهمان اصفهان می‌شود
احتمال مجازی شدن مدارس رشت و شروع با تاخیر فعالیت ادارات
پیام تسلیت آیت الله کعبی در پی درگذشت جوان اهوازی
تخفیف ۲۰ درصدی بلیت هواپیما برای دارندگان کارت کیشوندی
آغازبکاردومین مرکز سلامت روانی ـ اجتماعی در شهرکرمان
روند اجرای طرح‌های بهداشت و درمان شهرستان‌های رفسنجان و کرمان
بازبینی و اصلاح فرآیند تفکیک اراضی و شرح خدمات در قم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
۲۰ سرنشین در هواپیمای نظامی ترکیه حضور داشتند
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
بهبودی ۵ تا ۱۵ درصدی بارش‌ها با بارورسازی ابر‌ها
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
دلجویی رئیس‌جمهور از خانواده مرحوم احمد بالدی
روزگاری کودکان زیر سایه موسفیدان قد می کشیدند
مسئولیت‌های اجتماعی معادن به‌صورت منسجم، هدفمند و قانون‌مند اجرا شوند
شورای عالی انقلاب فرهنگی، ستون نظام فرهنگی کشور
رصد انبارهای کالاهای اساسی در استان تهران؛ هیچ کمبودی وجود ندارد
پیشرفت بیش از ۷۰ درصدی بیمارستان شهید مفتح ورامین
آغاز رأی گیری سراسری ششمین انتخابات پارلمانی در عراق
بازارچه میوه با قیمت مصوب به زودی در شهر راه‌اندازی می‌شود
کشت زعفران راهکار مقابله با کم آبی
اجرای حکم قصاص نفس قاتل پزشک یاسوجی
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)
اینترنتی شدن ثبت‌نام کارت سوخت المثنی  (۱ نظر)