• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۱۹۳۷۷
تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۳۹۸ - ۱۴:۵۸
علمی و فرهنگی » علم و فناوری
مونسان

نیازمند همکاری دستگاه ها برای پیشبرد برنامه‌های وزارت میراث فرهنگی

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: برای پیشبرد برنامه‌های این وزارتخانه نیازمند همکاری دستگاه‌های مختلف از جمله جهاد دانشگاهی هستیم.

برای پیشبرد برنامه‌های وزارت میراث فرهنگی نیازمند همکاری دستگاه‌ها هستیمبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، علی اصغر مونسان در مراسم امضای تفاهم‌نامه با جهاد دانشگاهی که در محل پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی برگزار شد، افزود: «از تلاش‌های خوب جهاد دانشگاهی تشکر می‌کنم که یک نهاد خدمت‌گزار و موفق در کشور است که برکات زیادی نیز برای کشور به ارمغان آورده است.»
وی گفت:: اولین گام بلند پژوهش‌های کاربردی را جهاد دانشگاهی شروع کرده و امروز اتفاقات بزرگی افتاده و شرکت‌های دانش‌بنیان ایجاد شده است.»
مونسان اضافه کرد: «در این میان برای پیشبرد برنامه‌های وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی نیازمند همکاری دستگاه‌های مختلف از جمله جهاد دانشگاهی هستیم.»
وی یادآور شد: «خوشبختانه گردشگری در کشور ما روند رو به رشدی را امسال تجربه کرده است و یک مزیت بزرگ برای اقتصاد کشور به حساب می‌آید، در حال حاضر با وجود چالش‌ها و اتفاقاتی که این حوزه را تحت تاثیر قرار داده است، سرمایه‌گذاران اعتقاد دارند این صنعت قابل ترمیم است و دوباره روند رو به رشد خود را ادامه خواهد داد.»
وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در ادامه گفت: «در هفته‌های اخیر اتفاقاتی افتاد که روی صنعت گردشگری تأثیر گذاشت. شهادت سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی و نیز حادثه سقوط هواپیمای اوکراین در کنار تهدید‌ها و نیز تبلیغات منفی رسانه‌های معاند باعث شده تا شاهد تاثیراتی در صنعت گردشگری باشیم، اما اعتقاد داریم که این خسارت قابل جبران است و می‌تواند به‌سرعت رشد کند و وضعیت گردشگری کشور عادی خواهد شد.»
وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود گفت: «برای رشد این صنعت نیازمند استفاده از علم و دانش روز هستیم. خوشبختانه بر اساس آمار‌ها سهم گردشگری در تولید ناخالص ملی ۱۱.۷ میلیارد دلار است که البته این عدد سهم مستقیم گردشگری در تولید ناخالص ملی است و اگر بخواهیم تاثیر غیرمستقیم آن را نیز در نظر بگیریم این عدد تا سه برابر رشد خواهد کرد.»
مونسان افزود: «گردشگری یکی از محرک‌های اقتصاد در کشور است و به رونق سایر بخش‌های اقتصادی کشور کمک می‌کند. ضمن این که گردشگری یک اقتصاد مردم‌پایه است و این بخش کمترین کمک مالی را از دولت دریافت می‌کند.»
وی گفت: «خوشبختانه با توجه به استعداد‌هایی که در کشور وجود دارد و ظرفیت‌های فراوان موجود، صنعت گردشگری می‌تواند با کمترین حمایت‌های دولتی و با حضور مردم و سرمایه‌گذاران روند رو به رشد خود را ادامه دهد.»
مونسان ادامه داد: «با جهاد دانشگاهی همکاری‌های خوبی داریم و در تدوین سند برنامه اقدام ملی، در ایجاد حساب‌های اقماری گردشگری و نیز در خصوص نظام جامع آموزشی همکاری‌های خوبی را با جهاد دانشگاهی آغاز کرده‌ایم.»
وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در ادامه گفت: «این در حالی است که در حوزه صنایع‌دستی نیز ظرفیت‌های فراوانی وجود دارد و زمینه همکاری‌های مشترک با جهاد دانشگاهی ایجاد شده است.»
وی گفت: «یکی از موضوعاتی که از دو سال پیش در حوزه صنایع‌دستی دنبال می‌کنیم طرح تجاری‌سازی صنایع‌دستی است که در این طرح به موضوع برند‌سازی و بسته‌بندی توجه ویژه‌ای شده است و در حال حاضر شاهد حضور جوانان و طراحان خوش فکر در صنایع‌دستی هستیم.»
مونسان با اشاره به تفاهم‌نامه همکاری وزارتخانه متبوع خود با جهاد دانشگاهی خاطرنشان کرد: «امیدواریم تفاهم‌نامه‌ای که امروز امضا می‌شود بتواند به تقویت همکاری‌های این دو دستگاه کمک کند؛ کما این‌که برجستگی این تفاهم‌نامه حمایت از اقدامات در حال انجام است.»

دیدار مونسان از پارک علوم و فناوری‌های نرم
وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری از پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی دانشگاه علم و فرهنگ دیدار کرد.

آقای علی اصغر مونسان در حاشیه امضای تفاهم نامه وزارت میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری با جهاد دانشگاهی از پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی دانشگاه علم و فرهنگ دیدار کرد.
این تفاهم نامه به منظور توسعه همکاری‌های بین‌بخشی برای تحقق توسعه پایدار در حوزه میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تفاهم‌نامه همکاری میان آقای علی اصغر مونسان وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی و آقای دکتر حمیدرضا طیبی رئیس جهاددانشگاهی منعقد شد.
از موضوع و محور‌های همکاری در این تفاهم نامه می‌توان به استفاده از توانمندی‌های علمی، تخصصی و تجربیات جهاددانشگاهی در راستای تحقق اهداف، رسالت‌ها و برنامه‌های توسعه‌ای وزارتخانه، همکاری در ارتقای دانش تخصصی و توسعه مهارت‌های کارکنان و ذی‌نفعان وزارتخانه، از طریق اجرای طرح‌های تحقیقاتی، برگزاری دوره‌های توانمندسازی کارکنان، طراحی و اجرای آموزش‌های مورد نیاز، مشارکت در برگزاری همایش‌ها و نشست‌های علمی و کاربردی و تور‌های تخصصی با رویکرد علمی، آموزشی و ترویجی، همکاری در تولید محتوای علمی، آموزشی، فرهنگی و رسانه‌ای در راستای توسعه بخش‌های میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اعم از تألیف و چاپ و نشر کتاب و مجلات علمی و تخصصی، محصولات چندرسانه‌ای و دیجیتال، تولیدات خبری، محتوای آموزش الکترونیکی، حمایت مشترک از برگزاری رویداد‌های کارآفرینی مرتبط و حمایت از تأسیس کسب و کار‌های فناورانه در حوزه‌های گردشگری، صنایع دستی و میراث فرهنگی، همکاری در ارتقای هویت ایرانی و اسلامی جوانان به ویژه دانشجویان دانشگاه‌ها و مراکز آموزش‌عالی برای آشناکردن هرچه بیشتر نسل جوان ایران و کشور‌های اسلامی و فارسی زبان با مواریث تاریخی و تمدنی مشترک در قالب همایش بین المللی خلیج فارس، اردو‌های ایران مرز پرگهر اشاره کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
از یادبودی در خور نیما تا گلایه‌های رامسر و معضل آرد و نان
اجرای برج‌نگاره «قهرمان» بر بدنه برج آزادی
تدوین ۱۲۰ عنوان فرصت سرمایه‌گذاری مزیت‌دار در خراسان جنوبی
شهید مهدی زین‌الدین و فرماندهی لشکر ۱۷ علی‌بن‌ابی‌طالب (ع)
شکست تیم «ب» والیبال ساحلی ایران مقابل اتریش
افزایش ۲.۳ درصدی کسری مخزن خراسان جنوبی
آغاز طرح‌های ملی خاتم و مانا توسط بهزیستی در خراسان جنوبی
تیم میکس تپانچه ۱۰ متر ایران به فینال نرسید
معرفی برگزیدگان پویش ملی کاغذ سرخ
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق سمنان
بهره‌مندی بیش از ۳۰۰ نفر از خدمات درمانی رایگان در شهرستان زیرکوه
جوی آرام در بیشتر مناطق کشور
گلایه شهروندان از نامناسب بودن روشنایی مسیر سلماس- خوی
زلزله ۳.۸ ریشتری در کُنار تَخته فارس
تیم ملی جوجیتسو ایران وارد ریاض شد
سه نشان برنز دیگر برای ناشنوایان کشورمان
امیر سرخوش در جمع ۱۶ بازیکن برتر جام جهانی اسنوکر ایستاد
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۷ آبان
استاد علی کریمی ، آواز ایرانی از زنجان به جهان
قصه چهار سال بلاتکلیفی استخر نیمه‌تمام ولیعصر زنجان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سامانه ای برای بارگذاری اسناد قولنامه ای راه اندازی می شود
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر
مدیرعامل جدید ایران‌ایر منصوب شد
نشان خدمت برای فراگیران درجه‌داری فراجا در اراک
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ فرنگی کاران از فردا به مصاف حریفان می‌روند
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود
پیش بینی وقوع مه، غبار صبحگاهی و کاهش دما در خوزستان
اعتراف تاریخی ترامپ
مصاف ایران و برزیل در یک چهارم نهایی
واکنش‌ها به یک انتصاب
پیگیری یک وعده
اعطای پروانه بهره‌برداری به نخستین شهرک مسکونی دولتی کشور
الحاق ۸۷۴۰ هکتار از اراضی استان یزد برای طرح‌های مسکن
تأکید فرماندار ماکو بر بازنگری فوری زیرساخت‌های جاده‌ای در پی افزایش تصادفات
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۶
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان  (۱ نظر)
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی  (۱ نظر)
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران  (۱ نظر)
پرداخت وام برای جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده در یزد  (۱ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
برای جوانان هر کاری انجام می‌دهیم تا با امید زندگی کنند  (۱ نظر)
کشاورزی محوری، خط‌مشی اصلی دولت  (۱ نظر)
افزایش فشار نظامی آمریکا بر ونزوئلا با هدفی مبهم  (۱ نظر)
تشدید فعالیت سامانه بارشی در آذربایجان غربی  (۱ نظر)
وعده افزایش ۵۰ درصدی حقوق و درآمدزایی برای دانشجویان PhD  (۱ نظر)
معامله ۵۹۰ کیلوگرم زعفران در بورس کالا در هفته پایانی آبان  (۱ نظر)
رئیس‌جمهور ونزوئلا فرمان بسیج ملی صادر کرد  (۱ نظر)
حفاری‌های جدید در زیر و اطراف مسجدالاقصی  (۱ نظر)