• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۱۹۶۸۲
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۳۹۸ - ۲۰:۵۶
سیاسی » دولت
در جلسه عصر امروز هیئت وزیران ؛

بیانیه دولت درباره وقایع اخیر کشور

دولت درباره وقایع اخیر کشور، بیانیه‌ای صادر کرد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما و به نقل از «پایگاه اطلاع رسانی دفتر هیئت دولت» در جلسه عصر امروز هیئت وزیران به ریاست آقای جهانگیری، معاون اول رئیس جمهور، تشکیل کارگروهی به منظور رسیدگی به موضوع جان باختن تعدادی از هم وطنان در مراسم بدرقه سردار شهید قاسم سلیمانی و نیز کارگروهی برای پیگیری حادثه سقوط هواپیمای مسافربری اوکراین به تصویب رسید.

در این جلسه، هیئت وزیران کارگروه پیگیری برای رسیدگی به حادثه جان باختن تعدادی از هم‌وطنان شریف‌مان در مراسم بدرقه شهید سرافراز سپهبد حاج قاسم سلیمانی در کرمان را با مسئولیت وزیر اطلاعات تشکیل داد.

این کارگروه موظف است عوامل و زمینه‌های وقوع حادثه را بررسی و مسئولان حادثه و هرگونه تقصیر و قصور در این زمینه را به رئیس جمهور گزارش دهد.

رسیدگی به خانواده‌های داغدار و نحوه جبران خسارت، از دیگر وظایف این کارگروه است. مطابق تصمیم دولت، گزارش بررسی‌های این کارگروه به اطلاع مردم شریف ایران خواهد رسید.

در ادامه، هیئت دولت در بیانیه ای، با ابراز تأسف عمیق نسبت به فاجعه شهادت جمعی از هموطنان عزیزمان در حادثه سقوط هواپیمای اوکراینی، خود را در غم خانواده‌های داغدار شریک دانسته و به ملت بزرگ ایران، به مناسبت از دست دادن فرزندان خود که برخی از آنان از دانشجویان و چهره‌های علمی ملت بوده اند، تسلیت گفت.

متن کامل بیانیه مذکور به شرح زیر است:

وقوع حادثه اسفناک سقوط هواپیمای اوکراینی، در شرایطی رخ داد که تهدید‌های غیرقانونی و ظالمانه رئیس جمهور آمریکا، نیرو‌های مسلح کشور را در حالت آماده باش کامل دفاعی قرار داده بود و زمینه را برای وقوع حوادث نظامی فراهم ساخته بود.

دولت از مسئولیت پذیری نیرو‌های مسلح و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، در قبول مسئولیت حادثه نسبت به وقوع خطای انسانی هولناک و آغاز پیگیری‌های جدی و اقدام درخصوص اجرای دستور مقام معظم رهبری برای تدابیر لازم جهت جلوگیری از تکرار وقایع مشابه، استقبال می‌نماید.

تأخیر در اطلاع رسانی نسبت به این حادثه مهم که موجبات پریشانی و آشفتگی در ارائه اطلاعات به مردم را فراهم آورد، موجب تأسف بوده و ضرورت داشت که از نخستین لحظات اطلاع مسئولان، مردم در جریان واقعه قرار می‌گرفتند.

دولت شفافیت کامل و صداقت با مردم را وظیفه خود می‌داند و به محض دریافت اطلاعات لازم، در بیانیه ریاست جمهوری، به اطلاع مردم رسانده شده است.

کارگروه «رسیدگی و پیگیری حادثه سقوط هواپیما» به مسئولیت وزیر راه و شهرسازی و با عضویت وزرای دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح، دادگستری، امور خارجه، معاون حقوقی رییس جمهور، رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران و سخنگوی دولت تشکیل می‌شود.

بررسی علل و عوامل واقعه و تشخیص قصور و تقصیر در مسئولیت‌های مربوطه و رسیدگی به خانواده‌های جان باختگان و هرگونه پیگیری لازم، برعهده این کارگروه خواهد بود.

کارگروه یاد شده هم‌چنین موظف است بطور منظم، پیشرفت کار را به اطلاع ملت شریف ایران برساند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
این جمله رو واقعا نمیتونم هضم کنم ، دولت شفافیت کامل و صداقت با مردم را وظیفه خود می‌داند!!!!!!!!!!!!!!!!!
به خاطر این اشتباه بزرگ دولت ، چندین نفر کشته و زخمی شدند و چند صد میلیارد تومان خسارت به اموال مردم و بیت المال وارد شد رو کی جواب داد آیا یک عذرخواهی کوچک هم از ملت کردند جز اینکه به ریش ملت رنجدیده خندیدند !!!!!!
بعد کی میاد برای ما دم از صداقت و شفافیت میزنه خدایا ببین کار ما رو به کجا رسیده !!!!
گویا با مرگ رفسنجانی هرکی هرکی شده
نظر شما
آخرین اخبار
برنامه حرکت شناور‌های مسافربری و حمل خودرو کیش، جمعه ۱۱ اردیبهشت
جایگزینی رادار‌ها و موشک‌های آمریکا دشوار و زمان بر است
انتقاد نخست‌وزیر اسلواکی از عملکرد سازمان ملل در قبال حمله آمریکا به ایران
راه اندازی میز خدمت تا ایستگاه مشاوره
موج مجازی با نام «خلیج همیشه فارس» در سایه بیانات رهبری
هیچ شناور متخاصمی وارد خلیج فارس نخواهد شد
امنیت مراودات با دنیا را در خلیج فارس ایجاد می‌کنیم
سازمان ملل: هزینه جنگ علیه ایران برابر با کمک به حدود ۹۰ میلیون نفر است
هشدار درباره وقوع فاجعه درمانی قریب الوقوع در غزه
مدیرکل صمت زنجان: اجازه توقف چرخ تولید حتی یک واحد را نخواهیم داد
تاکید اسپانیا بر لغو فوری توافق همکاری اتحادیه اروپا با رژیم صهیونیستی
افزایش خطر تب کریمه‌کنگو با آغاز فصل گرما
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۱۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵
سنندج میزبان جشنواره امتنان از کارگران نمونه
اوقات شرعی اهواز، ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵
سفارتخانه‌های ایران با هشتگ «پرشین گلف» از تاریخ خلیج فارس نوشتند
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
روشن ماندن چراغ آموزش در روستای خرمتا با همت معلم سقزی
دعوت هیئت دولت از مردم برای شرکت در مراسم چهلم شهید لاریجانی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بهای نفت خام به بیشترین میزان در چهار سال گذشته رسید
پرچم‌گردانی دو ملی پوش فوتبال در میدان ولیعصر (عج)
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
بازگشت به جنگ آثار مخربی بر غیرنظامیان خواهد داشت
«کادر فنی» و «پویش پرچم»، از شبکه ورزش
تهدید خودکفایی با احتمال مصرف گندم برای دام و طیور
هشدار درباره وقوع فاجعه درمانی قریب الوقوع در غزه
تهران با دیپلماسی فعال، آمریکا را به عقب راند
دبستان شجره‌ طیبه، نماد مظلومیت و عزت ملت ایران
فراخوان مسابقه عکس خط مقدم مرهم
حتی در بدترین شرایط جنگی و اقتصادی تعدیل نیرو نخواهیم کرد
پزشکیان: ادامه محاصره دریایی غیرقابل تحمل است
پیوند‌های عمیق فرهنگی ایران و هندوستان
امارات برای گذران زندگی طلا‌های خود را حراج کرد
پیکر عبدالحمید نقره کار پیشکسوت معماری ایرانی- اسلامی به خاک سپرده شد
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
تاخیر در تحویل خودروی سهند اس مشتریان را سردرگم کرد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)