• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۲۰۶۶۸
تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۳۹۸ - ۰۸:۴۵
اقتصادی » صنعت
در نشست هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی تهران مطرح شد

انتقاد از رشد بیش از ۶۰۰ درصدی بودجه شرکت‌های دولتی

رئیس اتاق تهران: بودجه شرکت‌های دولتی در سال ۹۹، هزار و چهارصد و هشتاد و چهار هزار میلیارد تومان پیش‌بینی شده که بیش از ۶۳۰ درصد رشد را نشان می‌دهد.

انتقاد از رشد بیش از ۶۰۰ درصدی بودجه شرکت‌های دولتیبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، مسعود خوانساری در نشست هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی تهران افزود: سال ۱۳۷۰ بودجه شرکت‌های دولتی ۱۲۰۶ میلیارد تومان بوده که در صورت تاثیر دادن تورم تا سال ۱۳۹۹ این رقم معادل ۲۰۱ هزار میلیارد تومان می‌شود در حالی است که در لایحه بودجه ۱۳۹۹ رقم بودجه شرکت‌های دولتی رقمی معادل ۱۴۸۴ هزار میلیارد تومان پیش بینی شده که نشان می‌دهد تلاش‌ها برای خصوصی سازی اقتصاد شکست خورده است بنابراین سیاست‌گذاران اقتصادی باید روش‌های بهینه‌ای را برای این امر در نظر بگیرند.
وی همچنین گفت: در فاصله سال‌های ۱۳۷۵ تا ۱۳۸۴ رشد سرمایه‌گذاری در کشور بیش از ۳۰ درصد تولید ناخالص ملی بود که این میزان در سال ۱۳۹۷ به کمتر از ۱۸ درصد رسید که کمترین میزان سرمایه گذاری در ۴۰ سال اخیر است.
رئیس اتاق تهران گفت: با لحاظ کردن نرخ استهلاک می‌توان گفت که انباشت سرمایه در کشور نه تنها رشد نداشته بلکه در حال کاهش است با این روند حتی اگر محدودیت ریسک اقتصادی کشور نیز رفع شود به واسطه تضعیف انباشت سرمایه، روند تولید با مشکل جدی مواجه خواهد شد.
خوانساری گفت: در ۴۰ سال گذشته تورم تحت تاثیر عواملی مانند تحریم‌ها و سوء مدیریت‌ها به طور متوسط ۱۸ درصد بود، اما در سال ۹۷ این میزان به ۲۶ و ۹ دهم درصد و در هفت ماهه نود و هشت به ۴۲ درصد افزایش یافته است.
وی افزود: در شش ماهه نخست امسال نقدینگی کشور ۲۴۳ هزار میلیارد تومان رشد داشت یعنی از ۱۸۸۳ هزار میلیارد تومان به ۲ هزار و ۱۲۶ هزار میلیارد تومان رسید که اگر برای مهار این رشد نقدینگی فکری نشود تورم بیشتری را به همراه خواهد داشت و در نتیجه به دهک‌های پایین جامعه فشار بیشتری وارد خواهد کرد.
خوانساری، انباشت کالا در گمرک را یکی از مشکلاتی بیان کرد که فعالان اقتصادی با آن دست و پنجه نرم می‌کنند.
وی افزود: در این باره مکاتبات زیادی را با رئیس جمهور و معاون اول رئیس جمهور داشتیم که تا امروز بسیاری از آن‌ها بی جواب مانده است.
رئیس اتاق تهران گفت: حدود ۲۰۰ کانتینر مواد آرایشی و بهداشتی که فاسد شدنی است ۱۰ ماه در گمرکات معطل مانده و اگرچه وزارت صمت هفته گذشته با ترخیص آن‌ها موافقت کرده، اما در کاغذ بازی اداری بانک‌ها همچنان این ترخیص معطل مانده است.
خوانساری افزود: بانک مرکزی می‌گوید اگر این کانتینر‌ها ترخیص شود ارز از کشور خارج می‌شود، اما باید این نکته را توجه کرد که قطعاً بعد از گذشت ۱۰ ماه فروشنده ارز خود را دریافت کرده و یک فروشنده بدون دریافت ارز، جنس نمی‌دهد.
وی ادامه داد: کاغذ بازی‌ها در ادارات و سازمان‌های دولتی و هماهنگ نبودن دستگاه‌ها موجب شده سرمایه افراد در گمرکات هدر رود.
رئیس اتاق تهران گفت: مکاتبات و مراجعات زیادی درباره فشار‌های مالیاتی اخیر داریم که در این باره از دولت می‌خواهیم با برگزاری جلسه ای، شکایات را بررسی کند و اگر اقداماتی نادرست بود و در حق مودیان، اجحافی صورت می‌گیرد روند را اصلاح کند تا بنگاه‌ها بیش از این دچار آسیب نشوند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قرار دادن سپاه در فهرست تروریستی برای اروپا تبعات جدی دارد
فرمانده نیروی هوافضای سپاه: متوقف نشدیم
پایان بررسی صلاحیت داوطلبان شورا‌های اسلامی شهر در تبریز
نقش کلیدی ایران در آینده خاورمیانه
خداحافظی شورای اسلامی شهر تبریز از عمارت تاریخی ساعت
افزایش مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن در آذربایجان شرقی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۰ بهمن ۱۴۰۴
مناظر استرالیا از آسمان
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۰ بهمن ماه ۱۴۰۴
مدیرکل امور مالیاتی: مجموع پرداختی‌های ارزش افزوده زنجان از ۲ هزارو ۴۳۵ میلیارد تومان عبور کرد
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ تمهیدات ویژه تنظیم بازار نان در ماه مبارک رمضان
اوقات شرعی اهواز، ۲۰ بهمن ماه ۱۴۰۴
۱۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن در استان زنجان به متقاضیان واگذار شده است
برداشت ۱۵ میلیون گل نرگس از نرگس زارهای پلدختر لرستان
آغاز برداشت کُنار از باغات جنوب سیستان و بلوچستان
ممنوعیت تردد شناور‌های مسافربری از بندر کیش به چارک و آفتاب، ۲۰ بهمن
لحظه شماری لرستانی‌ها برای خلق حماسه‌ای ماندگار در ۲۲ بهمن
نخستین خانه صنایع‌دستی سیستان و بلوچستان در چابهار افتتاح شد
تجلیل از ۲۲ زنده‌نام و چهره ماندگار در تبریز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
جشنواره فیلم فجر یک رویداد ملی و متعلق به همه اهالی سینماست
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
اعلام میزان بارش ها در مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
کشاورز زنجانی در جمع کشاورزان نمونه باغبانی کشور قرار گرفت
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
هوای تهران ناسالم برای گروه‌های حساس
تعطیلی پایانه مسافربری غرب تهران به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)