• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۲۳۳۴۷
تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۳۹۸ - ۱۲:۵۳
قزوین » سیاسی

تجلی قدرت خدا در موشک‌های سپاه برای نابودی پایگاه عین الاسد

امام جمعه قزوین در خطبه‌های نماز جمعه گفت: قدرت خدا در موشک‌های نیرو‌های نظامی تجلی پیدا کرد و پایگاه عین الاسد را نابود کرد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، حجت الاسلام والمسلمین عابدینی گفت: آینده زمین در اختیار کسانی است کهتجلی قدرت خدا در موشک‌های سپاه برای نابودی پایگاه عین الاسد بندگان شایسته خدا هستند.
نماینده، ولی فقیه در استان خاطرنشان کرد: از امروز صد‌ها کتاب در مورد سردار سلیمانی نوشته خواهد شد و اندیشه‌های او را تبیین خواهد کرد و به عنوان مصلح بزرگ در دنیا، نامش ثبت خواهد شد.
وی افزود: سردار سلیمانی، بنده صالح خداست.
امام جمعه قزوین با تأکید بر اینکه آینده، آینده تقوا عبودیت و بندگی خدا و برچیده شدن بساط کفر و نفاق و بیداد گری است، تصریح کرد: ایمان پادگان‌ها و پایگاه‌های مومنان را قدرتمند می‌کند.
نماینده، ولی فقیه در استان تأکید کرد: قدرت خدا در موشک‌های نیرو‌های نظامی تجلی پیدا کرد و پادگان عین الاسد را نابود کرد.
وی افزود: رژیم صعودی و بسیاری از رژیم‌های منطقه، منافقین غرب زده و عقب مانده سیاسی هستند که در طول تاریخ رسوا و ذلیل بودند.
امام جمعه قزوین گفت: دشمن با ترساندن ما را امتحان می‌کند تا ببیند مردم با این ترس چقدر پای کار خدا می‌ایستند.
وی افزود: دشمنان با دخل و تصر ف موجب می‌شوند ارز و دلار دستخوش تغییرات فراوان شود و سقوط کند تا ثروت مردم کم شود.
نماینده، ولی فقیه در استان خاطرنشان کرد: دشمن جان مردم را با تحریم دارو و محصولات صنعتی و کشاورزی نشانه قرار رفته است.
امام جمعه قزوین، عامل پیروزی در برابر تهدید‌های دشمن را استمداد از خدا و نه وابستگی به دشمن عنوان کرد و گفت: دشمن می‌گوید دوران حاج قاسم سلیمانی تمام شده است، اما این دوران تازه شروع شده است .
وی افزود: با تکه تکه شدن پیکر سردار سلیمانی و یاران شهیدش، رعب و وحشت بر پیکره استعمار آشکار شده است.
امام جمعه قزوین تصریح کرد: شهادت سردار سلیمانی و یارانش به چشم انداز انقلاب اسلامی، اقتدار بخشید.
حجت الاسلام و المسلمین عابدینی تأکید کرد: ما ویران شدن پایگاه آمریکایی عین الاسد را انتقام جدی نمی‌دانیم و همانطور که رهبر انقلاب هم فرمودند، این حمله تنها سیلی کوچکی به آمریکا بود و جبهه مقاومت باید از این سیلی‌ها بر صورت آمریکایی‌ها بنوازد.
امام جمعه قزوین گفت: انتقام اصلی ما برچیده شدن بساط رژیم منحوس صهیونیستی و بیرون راندن آمریکایی‌ها از همه کشور‌های اسلامی در کل منطقه است و این هدف، انتقام اصلی جمهوری اسلامی ایران خواهد بود.
وی افزود: رهبری به ما آموختند که باید به فکر جمع شدن بساط آمریکا از منطقه باشیم. در گذشته هم به طاغوت سیلی زده شد و هم بساط طاغوتیان از کشور برچیده شد و این تجربه را از گذشته در اختیار داریم و عین همان اتفاقی که درباره شاه صورت گرفت، باید درباره صهیونیست ها، سعودی‌ها و آمریکایی‌ها نیز صورت بگیرد و امروز این هدف اصلی مؤمنان است و باید این رسالت آحاد مسلمانان را به یکدیگر متصل کرده و عامل وحدت همه مسلمین و مستضعفین بشود.
امام جمعه قزوین با طرح این سؤال که چرا باید از آمریکا انتقام بگیریم، گفت: آمریکایی‌ها امنیت، وحدت، ایمان و سپاه پاسداران، منابع عزت و اقتدار ما را نشانه گرفته اند و جواب ما باید جدی، کوبنده و پشیمان کننده باشد. آمریکایی‌ها وحدت ما را نشانه گرفته اند و باید از انسجام و وحدت خود پاسداری کنیم.
نماینده، ولی فقیه در استان گفت: آمریکایی‌ها به جنگ با فرهنگ مردم آمده اند و می‌خواهند فرهنگ حسینی و اهل بیتی را از مردم بگیرند و آن‌ها را نسبت به اعتقادات دینی بی تفاوت کنند. دشمنان به جنگ اقتصادی روی آورده اند و می‌خواهند در عرصه اقتصاد کشور را زمین بزنند.
امام جمعه قزوین گفت: انتظار نداریم کسانی که مسئولیت اقتصادی کشور را برعهده گرفته است بگویند از خارج بریدن و به داخل تکیه کردن را نمی‌فهمیم؛ حال باید گفت: اگر نمی‌فمیدید چرا این مسئولیت را پذیرفته اید و حال که پذیرفته اید باید بفهمید و اگر نه مردم به شما می‌فهمانند.
نماینده ولی فقیه در استان گفت: امروز آحاد مردم متوجه شده اند کسانی که به خدا ایمان دارند باید در راه خدا محکم ایستادگی و مبارزه کنند و کسانی که کفر می‌ورزند هم در راه طاغوت و شیطان می‌جنگند. ما باید بدانیم که در این جنگ سرباز کدام جبهه هستیم و نباید شاهد باشیم که در حین جنگ یک فرد به ظاهر خودی سلاح خود را به سوی مردم نشانه رفته است.
امام جمعه قزوین گفت: طبق آیات قرآن می‌دانیم کسانی که مسیر طاغوت و شیطان را در پیش گرفته اند، ولی و سرپرست آن‌ها نیز شیطان و طاغوت است و خدای متعال تاکید کرده است که مسیر شیطان نتیجه و انتهای مطلوب و خوشایندی در پی ندارد. خدای متعال فرموده است که همینکه حق حضور پیدا کند باطل لحظه‌ای نمی‌تواند در برابر حق ایستادگی کند و از بین می‌رود.
وی افزود: خدای متعال فرموده است که من نمی‌خواهم که کافران بر مومنان مسلط باشند یعنی من حمایت کننده و پشتیبان شما هستم بنابراین نباید زیر سلطه اجانب بروید. خداوند تاکید می‌کند که دشمنی شیطان را جدی بگیرید و از شیطان رجیم به خدای متعال پناه ببرید، شیطان "رجیم" است یعنی باید رانده شود.
نماینده ولی فقیه در استان گفت: ترامپ و سران امریکا بدانند موشک‌های سپاه پاسداران ایران که عین الاسد در عراق را مورد هدف قرار دادند، این اقدام در دین ما "رجم شیطان" بود. البته نه با سنگ ریزه‌هایی که حاجیان در مکه رجم می‌کنند بلکه با سنگ‌هایی که در دستان قدرتمند سردار سلیمانی‌ها و سردار حاجی زاده هاست ما امروز صهیونیست‌ها و امریکایی‌ها را رجم می‌کنیم.
وی گفت: رجم شیطانی که از سوی ایران در حال انجام است چیزی نیست که دشمن از آن جان سالم به در ببرد و هر روز قدرت تخریب این ابزار رجم شیطان را در دستان ملت ایران و جریان مقاومت اسلامی در منطقه خود را قوی‌تر نشان خواهد داد.
امام جمعه قزوین با طرح این سوال که چرا ما باید با دشمن بجنگیم، خاطرنشان کرد: امریکای فتنه گر؛ بداند که قرآن کریم به ما گفته است که فتنه از قتل بسیار خطرناک‌تر و بزرگتر است، برای همین ما باید با آن‌ها بجنگیم و باید به حدی با این دشمنان مبارزه کنیم که ریشه فتنه و فتنا گران برچیده شود.
نماینده ولی فقیه در استان گفت: قرآن کریم تاکید می‌کند که دشمنان باید از شما شدت و عصبانیت ببینند؛ حق ندارید به دشمن چراغ سبز نشان دهید تا آن‌ها گمان کنند می‌توانند نسبت به ما زورگویی و خشونت نشان دهند. ما می‌دانیم زمانی که موشک‌های ایران وارد عین الاسد شدند امریکا درس تلخی گرفت و اگر زمانی هم در خیالاتش گمان جنگ با ایران را داشت دیگر سراغ این فکر و خیالات نخواهد رفت.
امام جمعه قزوین تصریح کرد: زمانی که ما پهپاد امریکایی‌ها را از داخل کشور مورد اصابت قرار دادیم این گلوله فاصله بین جنگ و صلح شد و اجازه نداد جنگی رخ دهد، اما اگر این پهپاد را نزده بودیم دشمن در اتاق جنگ خود تصمیم گرفته بود که علیه ما جنگ نظامی به راه بیندازند، اما زمانی که پهپاد آن‌ها را سرنگون کردیم آن‌ها متوجه شدند که نمی‌توان با ایران از مسیر جنگ وارد شد.
وی افزود: امروز ما هم می‌گوییم که یک گلوله می‌تواند فاصله بین صلح و جنگ باشد، اما بستگی دارد این گلوله از جایگاه ذلت یا عزت شلیک شده باشد. اینکه ما سایه جنگ را از سر ملت ایران برداشتیم از سخنان غلطی است که هرچند مدت یکبار به زبان برخی سیاسیون جاری می‌شود.
وی با اشاره به ضرورت کمک رسانی به سیل زدگان گفت: خوشبختانه در استان قزوین قدم‌های خوبی برای کمک رسانی به این عزیزان برداشته شده است و حمایت‌هایی صورت گرفته، اما هنوز در ابتدای راه قرار داریم. تهیه وسایل زندگی و مواد غذایی و بازسازی منازل هموطنان ما در این استان باید با جدیت مورد توجه قدار بگیرد و کمک‌ها را تا رفع نیاز این عزیزان ادامه دهیم.
حجت الاسلام و المسلمین عابدینی گفت: راننده تاکسی عزیزی که در قزوین با اختصاص یک روز از درآمد خود به سیل زدگان به صورت جهادی وارد عرصه کمک رسانی شده اقدام شایسته و مورد تقدیری انجام داد که همه ما می‌توانیم همت کرده و هرکس هرچقدر می‌تواند در کمک رسانی مشارکت داشته باشد.
وی افزود: امام راحل فرمودند که من از سپاه پاسداران راضی هستم و اگر سپاه نبود کشور نبود. همچنین رهبر معظم انقلاب درباره پاسداران عزیز فرموده اند که این عزیزان شخصیت‌هایی هستند که لباس عفاف و تقوا برتن کرده اند و به استقبال معنویات رفته اند و برای خدا قدم در میدان سختی‌ها و شهادت و جانبازی گذاشته اند.
امام جمعه قزوین گفت: کسی حق ندارد به ساحت مقدس سپاه جسارتی داشته باشد، کسانی که سقوط هواپیما را طوری توجیه و تفسیر کردند که با نیش و کنایه عزیزترین فرزندان این مرز و بوم را زیر سوال ببرند این موضوع و حرکت نیز از غلط‌های فراموش نشدنی بود که از جرثومه‌های عقب مانده‌های سیاسی برمی آید که به جای اینکه بر دست پاسدا ران ما بوسه بزنند متاسفانه جلوی گام‌های استوار سپاهیان عزیز مانع ایجاد می‌کنند.
نماینده ولی فقیه در استان گفت: باران، رحمت و نعمت خدای متعال است و سد‌های واقع شده در سیستان و بلوچستان مملو از آب ارزشمند مورد نیاز مردم شده است که باید این آب نیز مدیریت شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تشییع مادر شهید جهانگیر پناهنده در کیان
به یاد شهدای والامقام کارگری
آغاز پویش به عشق رهبر عزیزمان می‌بخشم در خوزستان
خسارت جنگ تحمیلی سوم به حوزه گردشگری اصفهان
جنگ تحمیلی سوم، نقطه عطف تاریخی و پیچ بزرگ تحولات جهانی
مردم امام رضایی شهرستان باشت میزبان پرچم رضوی
خلیج فارس مرهون روحیه رئیسعلی و میرمهنا
میزبانی سروش‌پلاس از ۵۰۰ هزار جلسه برخط روزانه و ۱۶ هزار مدرسه
اعضای بدن، هدیه فوتبالیست رامهرمزی به بیماران نیازمند
رونمایی از سلاح‌ های اهدایی وزارت اطلاعات به موزه حرم مطهر رضوی
جانبازان ستون‌های عزت و امنیت ملت ایران هستند
پشتیبانی از انقلاب اسلامی در رزمایش جان فدا
سیاست تعامل ایران با کشور‌ها بر پایه احترام متقابل است
اهدای ۱۳۵ واحد خون در عجب‌شیر
بسته حمایت از صنعت گردشگری آسیب دیده از جنگ
دسترسی برابر به منابع فرهنگی از طریق نمایشگاه مجازی کتاب
جوان یزدی در تولد مادرش، آزادی زندانی غیرعمد را هدیه داد
روایتی از نسل‌هایی که کنار هم ایستاده‌اند
تولید کالای منحصر‌به‌فرد بازار‌های جهانی در سربیشه
اعزام هیئتی از سوی آیت‌الله سیستانی برای دلجویی از خانواده شهدا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بهای نفت خام به بیشترین میزان در چهار سال گذشته رسید
پرچم‌گردانی دو ملی پوش فوتبال در میدان ولیعصر (عج)
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
«کادر فنی» و «پویش پرچم»، از شبکه ورزش
تهدید خودکفایی با احتمال مصرف گندم برای دام و طیور
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
تهران با دیپلماسی فعال، آمریکا را به عقب راند
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
حتی در بدترین شرایط جنگی و اقتصادی تعدیل نیرو نخواهیم کرد
پیوند‌های عمیق فرهنگی ایران و هندوستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
امارات برای گذران زندگی طلا‌های خود را حراج کرد
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
تاخیر در تحویل خودروی سهند اس مشتریان را سردرگم کرد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)