• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۲۳۴۴۳
تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۰
گلستان » سیاسی

خطبه های نماز جمعه گرگان

امام جمعه گرگان: در خطبه های نماز جمعه از اقدامات سپاهِ قدرتمند حمایت و از حضور مردم در تشییع آیت الله میبدی قدردانی کرد و خواستار بررسی دقیق جوانب حادثه تلخ سقوط هواپیمای اوکراینی و همچنین کمک بیشتر به سیل زدگان سیستان و بلوچستان شد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز گلستان؛ امام جمعه گرگان امروز در خطبه های نماز جمعه این شهر گفت: سیلی محکم سپاه قدرتمند به «عین‌الاسد» پایگاه بزرگ نظامی آمریکایی اقدام خوشایندی بود، کسی باور نمی‌کرد قدرتی مانند ایران در مقابل آمریکا چنین عکس‌العملی نشان دهد و این اقدام جایگاه ایران را نه تنها در ایران و منطقه بلکه در جهان بالا بُرد و ارتقاء داد و باید خداوند را شکر کرد که کشورمان به این قدرت بزرگ دست یافت.
خطبه های نماز جمعه گرگان
آیت الله نورمفیدی افزود: باید جوانب حادثه تلخ سقوط هواپیمای اوکراینی به طور دقیق بررسی شود و عوامل، قصور و تقصیر احتمالی در درون و یا بیرون کشور شناسایی شود.
وی گفت: احتمالاتی وجود دارد که ریشه خطا در ساقط کردن هواپیمای اوکراینی دخالت و عمد آمریکا باشد و با دستکاری آمریکا در سلسله مسائلی این خطا رخ داده باشد که باید مورد بررسی قرار بگیرد، با نگاه به سابقه تاریخی آمریکا مشاهده می‌کنیم که چنین اقدامات سخیفی را در کارنامه خود جای دادند و ذزه‌ای نیز نادم و پشیمان نبودند.
امام جمعه گرگان افزود: آمریکا هواپیمای مسافری ایران با ۲۹۰ مسافر را در خلیج فارس هدف قرار داد، اما حتی یک عذرخواهی نکرد و به عامل این جنایت هم جایزه داد.
آیت الله نورمفیدی گفت: پس از سقوط هواپیمای اوکراینی مردم تفاوت بین ایران و آمریکا را ملاحظه کردند، پس از این حادثه تلخ فرمانده نیروی هوافضای سپاه و فرمانده کل سپاه ضمن عذرخواهی از مردم آرزوی مرگ کردند، گرچه احتمال دخالت دشمن در بروز این خطا وجود دارد که باید بررسی شود.
او گفت: سقوط هواپیمای اوکراینی نه تنها خانواده‌های جانباختگان که احساسات ملت ایران را جریحه‌دار و آن‌ها را عزادار کرده است و حضور پرشور مردم را تشییع و خاکسپاری شهدای سانحه هوایی در استان‌های مختلف از جمله گلستان شاهد بودیم، اما ما موج‌سواری و رقاصی عده‌ای مزدور آمریکا بر روی احساسات پاک مردم را برنمی‌تابیم.
آیت الله نورمفیدی اضافه کرد: برخی از مزدوران آمریکا و عوامل نفاق پس از سقوط هواپیمای اوکراینی به میدان آمدند و ضمن تحریک برخی مردم شعار‌های هنجارشکنانه سر دادند، اما سفیر انگلیس در میان آن‌ها چه می‌کرد؟
امام جمعه گرگان گفت: آمریکا، اروپا، سفیر انگلیس، عوامل نفاق، خاندان پهلوی و رژیم صهیونیستی از معترضان حمایت و پشتیبانی کردند و با همه زحمتی که کشیدند در کل کشور ۲ هزار نفر را هم نتوانستند برای اعتراض به میدان بیاورند، در گرگان نیز عده‌ای انگشت‌شمار حدود ۲۰ نفر تجمع کرده بودند که مشخص شد عامل این تجمع خود از عوامل نفاق بوده است.
آیت الله نورمفیدی افزود: در دانشگاه صنعتی شریف و امیرکبیر جمعی از جوانان برای همدردی با جانباختگان سانحه هوایی دور هم جمع شده بودند، اما عده‌ای منافق وارد میدان شدند تا موج‌سواری کرده و این قضیه را منحرف کنند، آیا جمعیت ده‌ها میلیونی در تشییع پیکر‌های حاج قاسم و دیگر شهدای جبهه مقاومت جمعیت ایران هستند و یا این عده‌ای قلیل و خفاشانی که در تاریکی حرکت کرده و دست به اعتراض زدند؟
وی گفت: ملت ایران همان کسانی هستند که امروز با وجود بارش برف و باران در نماز جمعه تهران با حضور رهبر معظم انقلاب شرکت کردند، گرچه در سانحه هوایی خطایی رخ داده و به احتمال قوی ریشه بیرونی دارد.
او تصریح کرد: مردم ایران قدرشناس هستند و فراموش نمی‌کنند که در ۴۰ سال پس از انقلاب، دوران دفاع مقدس، مبارزه با داعش و ... چه کسانی کشور را حفظ کردند.
آیت الله نورمفیدی گفت: در گذشته هواپیماربایی بسیاری رخ می‌داد، اما با راه‌اندازی امنیت پرواز هواپیماربایی‌ها و عملیات تروریستی خنثی شده است و این امنیت مرهون زحمات سپاهیان دلاور است و مانع اقدامات عوامل تروریستی شدند.
امام جمعه گرگان ضمن تسلیت رحلت آیت‌الله میبدی، از حضور پرشور مردم در تشییع پیکر آیت‌الله میبدی قدردانی کرد و گفت: این حضور نشان داد رابطه توده‌های مردم با عالمان دین مستحکم است، آیت‌الله میبدی حدود ۷۰ سال در شهر گرگان خدمت کردند و بسیاری از مردم از مجالس معرفتی ایشان بهره‌مند شدند.
آیت الله نورمفیدی افزود: آیت‌الله میبدی علاقمند به امام و رهبری و اهل بیت (ع) و فردی متواضع و مردمی بودند و درگذشت این عالم برجسته ضایعه‌ای برای استان گلستان بوده است.
وی گفت: مردم سیل‌زده سیستان و بلوچستان تمام دارایی و زندگی خود را در حادثه سیل از دست دادند و لازم است مردم ایران از جمله گلستانی‌ها به کمک مردم سیل‌زده سیستان و بلوچستان بشتابند و انتظار داریم از گلستان کمک بیشتری به این استان ارسال شود.


بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حذف ثبت سفارش برای واردات کالا‌های ضروری
خبرهای گوناگون ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵
اوقات شرعی اهواز، ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۵
هشدار چین درباره پیامد ویرانگر بسته بودن تنگه هرمز بر اقتصاد جهان
بازتاب تأکید رهبر انقلاب بر «منزلت معلم» و «امنیت کارگر» در فضای مجازی
لرستان روی خط حماسه در ایستگاه شصت‌ودوم سنگر خیابان
پویش کاشت نهال به یاد شهدای جنگ تحمیلی سوم
میدان داری مردم به روز ملی خلیج فارس رسید
آتش‌بس کجاست؟
سرلشکر رضایی: هگست ارتش آمریکا را گرفتار کرده است
خبر‌هایی از سفر مدیرکل توسعه گردشگری داخلی وزارت میراث فرهنگی به سمنان
حمایت کارگر،آینده ای پر گهر
بررسی مشکلات طرح های حوزه راه کهگیلویه و بویراحمد
پیشرفت روند ساخت ملی مسکن در استان
پیچش عطر رضوی در شهرهای باشت و دوگنبدان
گزیده خطبه های نماز جمعه شهرهای استان
شصت و دومین شب میثاق مردم جنوب غرب خوزستان با امام شهید
جلوگیری از ساخت‌وساز غیرمجاز در تپه تاریخی چیا موره لرستان
همدلی معلمان لنده ای برای آموزش دانش آموزان
۱۱ اردیبهشت روزی به نام کار و کارگر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گفت‌و‌گوی تلفنی وزیر خارجه کشورمان با وزرای خارجه منطقه
طرح ملی مقابله با آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان ادامه می‌یابد
نقش راهبردی پارک‌های علم و فناوری در بازآفرینی اقتصاد پساجنگ
تجلیل کمیته برگزاری بازی‌های آسیایی از ملی‌پوش واترپلو ایران
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
شصت و یکمین شب دلدادگی در ورامین؛ تجدید میثاق با آرمان‌های رهبر شهید
«اشاره» از شبکه امید
بازسازی بازارهای میوه و تره‌بار آسیب دیده در جنگ تحمیلی سوم
پاسخ ایران به ادعای ۶ کشور عربی و درخواست غرامت از آنها
معیشت مردم نباید دست محتکران بیفتد
هشدار درباره وقوع فاجعه درمانی قریب الوقوع در غزه
خلیج فارس؛ ایستگاه پایانی استعمارگران
حدنصاب حمل کالای اساسی از بنادر در جنگ رمضان شکست
مثل کبوتران حرم باش و پر بگیر ...
هزینه یک میلیارد یورویی جنگ برای فرانسه
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
عامل حمله به ماموران نیروی انتظامی به دار مجازات آویخته شد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)