• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۲۸۹۹۵
تاریخ انتشار: ۰۴ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۴:۱۸
قم » سیاسی
خطیب جمعه قم

دشمنان به دنبال تطهیر چهره شیطانی آمریکا هستند

امام جمعه قم تطهیر چهره شیطانی آمریکا توسط اقلیتی ناچیز و عده‌ای ناآگاه در کشور را تاسف بار دانست.

دشمنان به دنبال تطهیر چهره شیطانی آمریکا هستندبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز قم، آیت الله اعرافی در خطبه‌های نماز جمعه قم تطهیر جنایات آمریکا را یکی از اهداف دشمنان نظام جمهوری اسلامی دانست و گفت: دشمنان نظام در این راستا دست به دست هم داده اند و متاسفانه اقلیتی ناچیز و نا آگاه هم در داخل و خارج کشور خواسته یا ناخواسته دشمنان را همراهی و به گونه‌ای تبلیغ می‌کنند که گویا آمریکایی‌ها فرشتگان روی زمین هستند و با آن‌ها می‌شود دوستی کرد!
وی افزود: اگر نسل امروز کشورمان بدانند که رژیم منحوس پهلوی با حمایت آمریکا چه‌ها بر سر ملت ایران آورد و به‌عنوان بدترین رژیم در طول تاریخ ایران، خون بزرگان و پاکان این کشور را ریخت و دست اجانب را بر کشور گشود، هرگز فریب حیله دشمنان و حامیان رژیم پهلوی را نخواهند خورد.
خطیب جمعه قم دیگر هدف دشمنان نظام را زیر سوال بردن عظمت، اقتدار و پیشرفت ایران پس از انقلاب اسلامی و کوچک کردن ارزش‌های بنیادین انقلاب برشمرد و گفت: دست‌هایی درصددند که این عظمت را کوچک کنند، اما نمی‌دانند که ملت ایران هرگز فریب توطئه‌ها و نقشه‌های شوم آن‌ها را نخواهند خورد.
آیت الله اعرافی در بخش دیگری از خطبه‌ها در پاسخ به تهدید نماینده ویژه ایالات متحده آمریکا در امور ایران که گفته است اگر جانشین سردار سلیمانی در نیروی قدس سپاه بخواهد همان مسیر سلیمانی را برود، سرنوشت سلیمانی در انتظار او خواهد بود تصریح کرد: اگر شما هم این راه را بروی این‌بار با پاسخ سخت‌تر میلیون‌ها ایرانی و موشک هایشان مواجه خواهی شد.
وی افزود: دشمنان قسم خورده نظام بدانند تا زمانی که ملت‌های مسلمان به‌ویژه ملت ایران و محور مقاومت سختی‌های را به جان بخرند و با اتحاد و عزمی راسخ راه عزت و اقتدار خود را ادامه دهند، نقشه‌های دشمنان محقق نخواهد شد.
امام جمعه قم در ادامه بار دیگر از حضور گسترده ملت ایران و عراق و دیگر کشور‌های اسلامی در مراسم تشییع پیکر شهید حاج قاسم سلیمانی و همراهانش قدردانی کرد و گفت: این حماسه آفرینی ایرانیان و دیگر کشور‌های اسلامی جلوه‌ای از اتحاد مسلمانان علیه کفار بود.
وی گفت: البته ملت ایران با پشت سر گذاشتن آزمون‌هایی همچون مراسم تشییع حاج قاسم و حمله موشکی سپاه عزیزمان به پایگاه نظامی آمریکایی‌ها در عراق، دو آزمون مهم دیگر (راهپیمایی ۲۲ بهمن و انتخابات دو اسفند) را پیش رو دارند که امیدواریم در این دو آزمون مهم نیز سربلند بیرون بیایند.
آیت الله اعرافی تصریح کرد: در بحث انتخابات هیچ بهانه‌ای از هیچ فرقه و گروهی برای دور شدن از صحنه انتخابات قابل قبول نیست بلکه همه گروه‌ها و قشرها باید در انتخابات حضور پیدا کنند و کسانی را برگزینند که مبارز، مجاهد و خدمت گذار باشند و برنامه‌های مفید و کارآمد برای رفع مشکلات کشور داشته باشند.
خطیب جمعه قم گفت: مسئولین و دست اندرکاران فعلی کشور نیز وظیفه دارند مشکلات مردم را رسیدگی کنند و در زمینه رفع موانع پیش روی کشور در عرصه‌های مختلف تمام تلاش خود را به‌کار بگیرند.
وی در آخر با تسلیت شهادت حضرت زهرا(س)، حضرت زهرا(س) را بانوی بزرگ اسلام و اسوه زنان عالم توصیف کرد که در عمر کوتاه خود اسوه حجج الهی شد و با خطبه فدکیه خود در برابر ظلم و ستم نقش آفرینی کرد.
آیت الله اعرافی همچنین باردیگر جان باختن هموطنانمان در حادثه سقوط هواپیمایی را به خانواده هایشان تسلیت گفت و افزود: خانواده این عزیزان باوجود دسیسه‌های دشمنان، خوب آزمون دادند و نگذاشتند دشمنان از این موضوع سواستفاده کنند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
شورا‌ها یکی از ارکان مشارکت مردم در سرنوشت خودشان است
برگزاری جشنواره استانی آذردخت در تبریز
اجرای طرح آبخیز داری زیدشت طالقان
برپایی نمایشگاه صنایع‌دستی و هنر‌های تجسمی در خوی
وسایل نقلیه شخصی از اصلی‌ترین عوامل آلودگی هوا
ضرورت آمادگی مدیریت شهری قبل از آغاز بارش‌ها
نوسازی ناوگان حمل‌ونقل ارومیه گامی به سوی شهری پایدار و توسعه‌یافته
کاهش ۶۷ درصدی ورودی سد‌های آذربایجان‌غربی
تقدیر از همکاری صدا و سیمای مرکز آذربایجان‌غربی در انعکاس فعالیت‌های بخش کشاورزی
جهاد کشاورزی مدافع حقوق تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان است
بررسی هشت پرونده شورای اصلاحات ارضی در آذربایجان غربی
هم‌افزایی رسانه‌ای برای آگاهی‌بخشی عمومی از پروژه‌های راه و شهرسازی 
به زودی لایحه حذف معافیت های مالیاتی تقدیم مجلس می شود
عزم راسخ گروه جهادی شهدای سهرورد برای آبادانی
نمایشگاه قهوه ایران؛ از کارگاه‌های تخصصی تا دهکده برشته‌کاران
ایران‌مال میزبان برند‌های جهانی قهوه؛ سومین نمایشگاه بین‌المللی قهوه آغاز شد
عطر قهوه در ایران‌مال پیچید؛ آغاز جشن قهوه‌دوستان ایران
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۲۱ آبان ۱۴۰۴
لزوم هم‌افزایی سطوح جامعه در سیاست بازآفرینی شهری
اعزام کاروان راهیان نور دانش‌آموزان عجب‌شیر به مناطق عملیاتی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
۲۰ سرنشین در هواپیمای نظامی ترکیه حضور داشتند
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
بهبودی ۵ تا ۱۵ درصدی بارش‌ها با بارورسازی ابر‌ها
دلجویی رئیس‌جمهور از خانواده مرحوم احمد بالدی
روزگاری کودکان زیر سایه موسفیدان قد می کشیدند
آغاز رأی گیری سراسری ششمین انتخابات پارلمانی در عراق
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند
مسئولیت‌های اجتماعی معادن به‌صورت منسجم، هدفمند و قانون‌مند اجرا شوند
رصد انبارهای کالاهای اساسی در استان تهران؛ هیچ کمبودی وجود ندارد
شورای عالی انقلاب فرهنگی، ستون نظام فرهنگی کشور
جنگ بی صدا، کشف و شناسایی تعدادی از نفرات اصلی موسسه ایران آکادمیا در داخل و خارج از کشور
پیشرفت بیش از ۷۰ درصدی بیمارستان شهید مفتح ورامین
رشد ۸ درصدی برای نجات اقتصاد ضروری است
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)
اینترنتی شدن ثبت‌نام کارت سوخت المثنی  (۱ نظر)