• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۳۲۴۷۲
تاریخ انتشار: ۰۸ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۵:۲۱
مازندران » علمی و فرهنگی
مازندران

برگزاری آزمون سراسری قرآن و عترت در مازندران

هجدهمین دوره آزمون سراسری حفظ و مفاهیم قرآن کریم و معارف اهل‌بیت (ع)، همزمان با سراسر کشور در ۱۳ شهر مازندران برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مازندران، سرپرست گروه قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران در نشست با مسئولان حوزه‌های امتحانی هجدهمین آزمون سراسری قرآن و عترت استان، گفت: در سال‌های اخیر با رویکرد مثبت در اداره‌های فرهنگ و ارشاد اسلامی، مؤسسات قرآنی، کانون‌های فرهنگی هنری مساجد نسبت به برگزاری مسابقات و آزمون‌های حفظ قرآن و نیز توجه به ترجمه، تفسیر و مفاهیم مواجه بوده که بیانگر حرکت درست دست‌اندرکاران این حوزه در عرصه فعالیت‌های قرآنی است.
عشریه با بیان آزمون ۱۱ بهمن امسال همزمان با سراسر کشور و حضور شرکت‌کنندگان ۲۱ شهرستان در ۱۳ حوزه امتحانی مازندران برگزار می‌شود افزود: هجدهمین مرحله این آزمون در ۴ گروه حفظ قرآن کریم، ترجمه و مفاهیم قرآن، معارف اهل‌بیت علیهم‌السلام و آموزش‌های الکترونیکی و نیز ۱۶ رشته برگزار می‌شود.
سرپرست گروه قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران گفت: آزمون حفظ و مفاهیم قرآن رشته‌های تفسیر سوره بقره، ترجمه و درک معانی سوره بقره، حفظ و ترجمه نهج‌البلاغه، حفظ و ترجمه صحیفه سجادیه و نیایش‌های امام سجاد (ع)، حفظ جزء ۳۰، حفظ جزء اول، حفظ سوره بقره، حفظ ۵، ۱۰، ۱۵، ۲۰ و ۲۵ جزء اول و نیز حفظ کل قرآن کریم را در بر می‌گیرد.
عشریه با اشاره به زمان برگزاری آزمون کتبی رشته حفظ قرآن ساعت ۸ و ۳۰ دقیقه و آزمون رشته مفاهیم و معارف اهل بیت علیهم‌السلام ساعت ۱۱ افزود: هزار و ۱۵۴ نفر در این آزمون قرآنی نام نویسی کرده اند. همچنین قرآن آموزان شهرستان‌هایی که تعداد شرکت‌کنندگان آن‌ها به حدنصاب نرسیده، برای شرکت در آزمون کتبی باید به حوزه امتحانی شهرستان مجاور مراجعه نمایند.
سرپرست گروه قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران تصریح کرد: هجدهمین دوره آزمون سراسری حفظ و مفاهیم قرآن کریم و معارف اهل‌بیت (ع) در مدرسه تیزهوشان شهرستان آمل، موسسه فرهنگی قرآن و عترت نورین شهرستان بابل، مدرسه امام علی علیه‌السلام شهرستان بهشهر، هنرستان شهید مطهری شهرستان نکا، مدرسه راهنمایی مائده شهرستان گلوگاه، مدرسه قرآنی زیتون شهرستان سیمرغ و مدرسه مسعود نوایی شهرستان گلوگاه به صورت مستقل برگزار و قرآن آموزان شهرستان‌های عباس آباد، رامسر و تنکابن در مدرسه حضرت نرجس سلام‌الله علی‌ها شهرستان تنکابن آزمون می‌دهند.
عشریه گفت: حوزه امتحانی فعالان قرآنی شهرستان‌های ساری و میاندرود دبیرستان مرحوم رفیع ساری تعیین شده و قرآن آموزان شهرستان‌های سوادکوه و قائم شهر هم باید با مراجعه به دارالقرآن الثقلین آموزش و پرورش قائم‌شهر در آزمون کتبی این دوره از مسابقات سراسری شرکت کنند.
سرپرست گروه قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران افزود: مسابقه دهندگان قرآنی شهرستان‌های نوشهر، چالوس و کلاردشت نیز با مراجعه به حوزه امتحانی دانشگاه علمی کاربردی فرهنگ و هنر مارلیک شهرستان نوشهر در آزمون کتبی شرکت کرده و قرآن آموزان شهرستان‌های بابلسر و فریدونکنار نیز باید در دارالقرآن شهید صالحی بابلسر آزمون دهند.
سرپرست گروه قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران با بیان اینکه قرآن آموزان شهرستان‌های محمودآباد و نور نیز با مراجعه به دانشگاه خزر محمودآباد در مرحله کتبی هجدهمین آزمون سراسری قرآن و عترت شرکت می‌کنند گفت: آزمون داوطلبان زیر ۱۰ سال شفاهی برگزار و مکان و زمان برگزاری جلسه آزمون به زودی اطلاع‌رسانی خواهد شد.
گفتنی است؛ علاقمندان مازندرانی مانند سایر فعالان قرآنی کشور روز‌های چهارشنبه و پنجشنبه ۲۵ و ۲۶ دی امسال در آزمون الکترونیک رشته سبک زندگی و سیره معصومین علیهم‌السلام شرکت کردند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سرشماری ۱۴۰۵ ستون فقرات برنامه‌ریزی، عدالت و حکمرانی هوشمند چهارمحال و بختیاری
تأکید استاندار زنجان بر حرفه‌ای‌سازی سازمان‌های مردم‌نهاد و پایداری مالی آن‌ها
گلخانه‌ها، موتور محرکه امنیت غذایی و ارزآوری پایدار؛ نگاهی به موفقیت هرمزگان و قزوین
گام مشترک ایران و عراق در تقویت امنیت مرزها
ساخت ماکت‌های زیبا با وسایل دور ریختنی
عراقچی: اروپا مرتکب یک اشتباه راهبردی بزرگ شد
اعزام تیم موی‌تای ایران به مسترز ابوظبی ۲۰۲۶
استقرار ۸ تیم راهداری در محور‌های مواصلاتی هشترود
پیام مشترک نماینده ولی فقیه در گیلان و استاندار در پی درگذشت چشم پزشک برجسته کشور و نیکوکار گیلانی
بازگشایی مسیر گردنه سخوید
توسعه زیرساخت‌های آموزشی ، ورزشی ماهنشان در دستور کار
فراجا درصف اول مقابله با فتنه اخیر کشور بود
روایت توطئه شکست خورده آمریکایی–صهیونی در جمع رسانه‌های پاکستان
بر زمین افتادن دومین طشت رسوایی کشته سازی شبکه ایران اینترنشنال درگلستان
هشدار نماینده سنای پاکستان درباره تشدید تنش‌ها در خلیج فارس
توسعه تجارت ملی با اتصال بندر خشک پیشگامان به بندر شهید رجایی
پرداخت تسهیلات به کسب و کار‌های دانش بنیان در کهگیلویه و بویراحمد
ملی‌پوشان مهابادی ترامپولین ایران در اردوی کیش
موکب حسینه اعظم زنجان میزبان عاشقان مهدی
اقدام سیاسی و غیرقانونی اتحادیه اروپا علیه سپاه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حکم رئیس جمهور به محمدرضا باهنر و محمد سالاری
شعبه تخصصی پارک فناوری پردیس در شهرستان دماوند ایجاد می‌شود
اجرای طرح «مدیریت محله‌محور» در سه روستای بخش صفادشت ملارد
فروش ۱۳ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی از امروز
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
پاسخ ایران به تهدیدهای ترامپ
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکا؛ برای همه سناریو‌ها برنامه داریم
پاسخ ایران خودرو به واکنش‌ها: افزایش قیمت قانونی بوده است
اعلام میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند
زخم و آتش بر تن ناجیان جان
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران در حیاط دولت
۸۰ میلیون نفر کالابرگ مرحله نخست را دریافت کردند
استان یزد بارانی ‌می‌شود
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
روایت سازی جعلی این بار به نام سپهر ابراهیمی  (۱ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
سردار وحیدی: دشمن در نبرد ۱۲ روزه عقب نشست  (۱ نظر)