• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۳۳۶۲۲
تاریخ انتشار: ۱۰ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۴:۳۱
مازندران » علمی و فرهنگی
نماینده ولی‌فقیه در مازندران ؛

اهمیت فعالیت در حوزه مهدویت و امام شناسی

نماینده ولی فقیه در مازندران بر اهمیت فعالیت در حوزه مهدویت و امام شناسی و نیز لزوم بازشناسی و بازخوانی حقوق و تعهدات منتظران تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مازندران، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدباقر محمدی لائینی امروز  در نشست بنیاد فرهنگی مهدی موعود (عج) در مازندران گفت: باید تلاش کنیم تا این بنیاد با قوت به کار خود ادامه دهد.
نماینده، ولی فقیه در مازندران، با شاره به اهمیت پرداختن به نهج‌البلاغه و پیشتاز بودن شهرستان ساری به عنوان مرکز استان در پرداختن به حوزه‌های فرهنگی و دینی از کمبود بودجه در بخش‌های فرهنگی خبر داد و خواستار ورود جدی خیران به این حوزه شد.
حجت‌الاسلام محمدی لائینی، خطاب به مسئولین امر در حوزه مدیریت شهری، شهرداری و شورای شهر مرکز مازندران از آن‌ها خواست، برای تهیه ساختمان اداری بنیاد مهدویت اقدام کنند.
رییس شورای شهر ساری با بیان اینکه بنای انقلاب اسلامی بر ظهور حضرت، ولی عصر (عج) متکی است افزود: در قانون اساسی ترویج قرآن و مهدویت اشاره شده و این شورای نیز در حد توان کمک حال بنیاد فرهنگی مهدی موعود (عج) خواهد بود.
علیجان شمشیربند به تلاش برای ایجاد ساختمان اداری بنیاد فرهنگی مهدی موعود (عج) به طور بنیادین و نیز به همراهی شهردار ساری با فعالیت‌های فرهنگی و دینی اشاره کرد و گفت: کار‌ها در این حوزه باید بر مبنای واقعیت ترسیم و عملیاتی شود.
حجت الاسلام ناصر شکریان مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران افزود: اساسی‌ترین کار فرهنگی در ترویج اندیشه مهدویت و نیز مقدمه سازی ظهور حضرت مهدی (عج) که بسیار اهمیت دارد، شناختن و شناساندن آن حضرت از جنبه‌های مختلف به مردم بوده و فعالان این حوزه نباید برای ادامه کار دغدغه بودجه و مکان اداری داشته باشند.
مسئول بنیاد فرهنگی مهدی موعود (عج) در مازندران با اشاره به اینکه فعالیت‌های این بنیاد تا سال ۱۳۹۷ با نذورات مردم انجام می‌گرفت تصریح کرد: مصوبات اختصاص ساختمان اداری برای این بنیاد بر روی زمین مانده و تحقق آن مورد انتظار است.
حجت الاسلام محمدرضا نصوری، مکان فعلی بنیاد فرهنگی مهدی موعود (عج) در مازندران را ملک موقوفی اعلام کرد و گفت: همه همکاران این بنیاد در استان با نیت فی سبیل الله در حوزه ترویج فرهنگ مهدوی فعالیت می‌کنند.
شهردار ساری هم در این نشست با بیان اینکه اگر جامعه برای ترویج فرهنگ مهدوی و زمینه پیوستن نسل جوان به آموزه‌های ناب مهدوی مهیا نشود، آن جامعه در تاریکی مطلق به سر خواهد برد افزود: تلاش می‌شود با هدایت‌های نماینده، ولی فقیه در مازندران، مشکل ساختمان اداری بنیاد فرهنگی مهدی موعود (عج) در استان برطرف شود.
همچنین نماینده، ولی فقیه در مازندران امروز در دیدار با سعدی پور مدیرکل آموزش و پرورش مازندران با اشاره به اهمیت تعلیم و تربیت دانش آموزان بر اجرایی شدن وصیت نامه‌های شهدا در باره رعایت حجاب میان مادران و دختران ایرانی تاکید کرد.
حجت‌الاسلام و المسلمین محمدباقر محمدی لائینی با اشاره به اینکه معلمان باید دانش آموزان را مانند فرزندان خود دانسته و برای تربیت علمی و دینی این آینده‌سازان کشور تلاش کنند تصریح کرد: این قشر (معلمان) باید به لحاظ امکانات و معیشت تأمین بوده تا زمینه بدبینی به نظام در دانش آموزان ایجاد نشود.
نماینده، ولی فقیه در مازندران بر اهمیت گزینش معلمان به عنوان پرورش‌دهندگان آیندگان تاکید کرد و گفت: فرهنگ حجاب و عفاف و استفاده از حجاب برتر باید میان دانش آموزان تبیین شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ناپایداری جوی و دریایی در هرمزگان از بعدازظهر امروز ۱۱ اردیبهشت
پیش بینی بارش‌های رگباری در مناطقی از کشور
برتری ناتینگام و اسپورتینگ مقابل حریفان
پایداری دو ماهه مردم بهارستان؛ طنین نام خلیج فارس در اجتماع شبانه نسیم‌شهر
صحنه‌هایی از تجلی نجوا‌های عاشقانه زائران ایرانی در مدینه النبی
طنین عهد و استقامت در فیروزکوه؛ اجتماع باشکوه مردم در سوگ امام شهید
ثبت ملی تثبیت روایتِ شکست راهبردی دشمن در دشت مهیار
نابغه مازندرانی کشتی ایران درگذشت
مثل کبوتران حرم باش و پر بگیر ...
همراهی با خیران را وظیفه دینی و رسانه‌ای خود می‌دانیم
۱۱۵ رأس دام قاچاق در نایین توقیف شد
پاسخ ایران به ادعای ۶ کشور عربی و درخواست غرامت از آنها
برنامه حرکت شناور‌های مسافربری و حمل خودرو کیش، جمعه ۱۱ اردیبهشت
جایگزینی رادار‌ها و موشک‌های آمریکا دشوار و زمان بر است
انتقاد نخست‌وزیر اسلواکی از عملکرد سازمان ملل در قبال حمله آمریکا به ایران
راه اندازی میز خدمت تا ایستگاه مشاوره
موج مجازی با نام «خلیج همیشه فارس» در سایه بیانات رهبری
هیچ شناور متخاصمی وارد خلیج فارس نخواهد شد
امنیت مراودات با دنیا را در خلیج فارس ایجاد می‌کنیم
سازمان ملل: هزینه جنگ علیه ایران برابر با کمک به حدود ۹۰ میلیون نفر است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بهای نفت خام به بیشترین میزان در چهار سال گذشته رسید
پرچم‌گردانی دو ملی پوش فوتبال در میدان ولیعصر (عج)
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
بازگشت به جنگ آثار مخربی بر غیرنظامیان خواهد داشت
«کادر فنی» و «پویش پرچم»، از شبکه ورزش
تهدید خودکفایی با احتمال مصرف گندم برای دام و طیور
پاسخ ایران به ادعای ۶ کشور عربی و درخواست غرامت از آنها
هشدار درباره وقوع فاجعه درمانی قریب الوقوع در غزه
تهران با دیپلماسی فعال، آمریکا را به عقب راند
دبستان شجره‌ طیبه، نماد مظلومیت و عزت ملت ایران
فراخوان مسابقه عکس خط مقدم مرهم
مثل کبوتران حرم باش و پر بگیر ...
حتی در بدترین شرایط جنگی و اقتصادی تعدیل نیرو نخواهیم کرد
پزشکیان: ادامه محاصره دریایی غیرقابل تحمل است
پیوند‌های عمیق فرهنگی ایران و هندوستان
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
تاخیر در تحویل خودروی سهند اس مشتریان را سردرگم کرد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)