• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۳۴۳۳۰
تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۹:۵۸
بین الملل » غرب آسیا
سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن در نشست خبری تاکید کرد

متجاوزان به یمن منتظر ضربات کوبنده بیشتر باشند

متجاوزان ائتلاف سعودی باید منتظر ضربات کوبنده و عملیات بیشتر علیه خود باشند و تا زمانی که تجاوز و محاصره ادامه داشته باشد، ما نیز بر این عهد پایداریم

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از شبکه تلویزیونی المیادین، سرتیپ یحیی سریع سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن در نشست خبری در تشریح عملیات بزرگ نیروهای مشترک یمنی با عنوان «بنیان مرصوص» در جبهه نِهم استان صنعا گفت: منطقه نِهم اخیرا شاهد تشدید تنش‌های نظامی از سوی نیرو‌های متجاوز ائتلاف سعودی بود و این مسئله نیرو‌های ما را بر آن داشت تا با این تهدید به صورت جدی برخورد کنند. این رویکرد خصمانه دشمن، منطقه‌ای را هدف گرفته بود که برای دشمن از اهمیت راهبردی ویژه‌ای برخوردار بود.
وی افزود: نیرو‌های مسلح یمن در راستای عملیات تهاجمی موفقیت آمیز با نیرو‌های دشمن در این جبهه مقابله کردند. هدف اصلی عملیات «بنیان مرصوص»، ایجاد بازدارندگی در مقابل نیرو‌های دشمن و پاکسازی آن‌ها از منطقه بود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن در ادامه گفت: متجاوزان و مزدوران آن‌ها در راستای تشدید تنش‌های نظامی در منطقه نهم نیرو‌های ما را هدف حملات تهاجمی قرار می‌دادند و به سوی مواضع مهمی در حال پیشروی بودند. در خلال این عملیات، جنگنده‌های دشمن بیش از ۲۵۰ حمله هوایی علیه نیرو‌های ما انجام دادند. سامانه دفاع هوایی "فاطر- ۱" در گمراه کردن جنگنده‌های دشمن و جلوگیری از حملات هوایی بیشتر نقش مهمی داشت. سامانه دفاع هوایی ما در اجرای ۲۵ عملیات برای مقابله با جنگنده‌های دشمن و وادار کردن آن‌ها به ترک منطقه موفق عمل کرد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
وی افزود: دستورات فرماندهی برای هدف قرار دادن تأسیسات و پایگاه‌های نظامی سعودی واضح بود. یگان موشکی و پهپادی نیرو‌های مسلح یمن شماری از فرودگاه‌های نظامی دشمن را در خاک عربستان هدف قرار داد. ما چند فرودگاه را در نجران و جیزان و همچنین پایگاه خمیس مشیط هدف حملات موشکی قرار دادیم. همزمان با تداوم حملات دشمن، نیرو‌های مسلح یمن یکی از تأسیسات اقتصادی شرکت آرامکو و دو هدف حساس را در عمق خاک دشمن هدف قرار دادند.
یحیی سریع ادامه داد: یگان‌های پدافندی، موشکی و پهپادی ما در اجرای راهبرد بازدارندگی دشمن نقش مهمی ایفا کردند. یگان پهپادی ما موفق شد ۴۱ عملیات را برای ضربه زدن به اهداف دشمن در داخل و خارج از خاک یمن انجام دهد. یگان موشکی ما نیز در ۲۱ عملیات، اهداف دشمن را در داخل و خارج از یمن هدف قرار داد. ما در ۲۶ عملیات چند فرودگاه را در ابها، نجران و جیزان همچنین پایگاه خمیس مشیط و تأسیسات شرکت آرامکو را هدف قرار دادیم. این عملیات به فروپاشی نیرو‌های دشمن و فرار صد‌ها مزدور منجر شد. ما در این عملیات توانستیم امنیت کامل منطقه نهم را تأمین کنیم و این یک دستاورد بزرگ برای نیرو‌های ما در طول روز‌های نخست عملیات بود.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن در ادامه نشست خبری گفت: نیرو‌های دشمن در این عملیات متحمل خسارت‌های جانی و مالی سنگینی شدند و مقادیر زیادی از تجهیزات نظامی آن‌ها به غنمیت نیرو‌های مشترک یمنی درآمد. نیرو‌های ما در روز‌های نخست عملیات مساحت تقریبی ۸۰۰ کیلومتر مربع را در منطقه نهم آزاد کردند. نیرو‌های ما در ادامه این عملیات مناطق مختلفی را در دو استان مأرب و الجوف و نهم استان صنعا به مساحت ۲۵۰۰ کیلومتر مربع آزاد کردند. موضع گیری میهن پرستانه قبایل مأرب، الجوف و نهم در آزادسازی مناطق یاد شده تأثیر بسزایی داشت.
وی افزود: طبق گزارش‌های اطلاعاتی شمار کشته ها، زخمی‌ها و اسیران مزدوران سعودی به بیش از ۳۵۰۰ نفر رسیده است. ۱۵۰۰ نیروی دشمن در این عملیات کشته شدند و اجساد بیشتر آن‌ها هنوز در مناطق عملیاتی پراکنده است. در میان کشته شدگان فرماندهان نظامی در سطوح مختلف دیده می‌شود. شمار زخمی‌ها نیز به ۱۸۳۰ نفر می‌رسد و صد‌ها نفر نیز به اسارت درآمده اند.
سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن گفت: نیرو‌های مسلح یمن آماده وارد شدن به نبردی طولانی مدت و بی پایان هستند چرا که ما در موضع حق قرار داریم و از کشور و ملت خود دفاع می‌کنیم. متجاوزان ائتلاف سعودی باید منتظر ضربات کوبنده و عملیات بیشتر علیه خود باشند و تا زمانی که تجاوز و محاصره دشمنان ادامه داشته باشد، ما نیز بر این عهد پایداریم. 
وی در ادامه خطاب به متجاوزان ائتلاف سعودی افزود: این کشور در طول تاریخ در مقابل همه اشغالگران و متجاوزان مقاومت کرده و بر همه آن‌ها پیروز شده و نابودشان کرده است، پس به گورستان متجاوزان خوش آمدید. نیرو‌های مسلح یمن به هیچ عنوان در استفاده گسترده از سلاح‌های بازدارنده و موشک‌های بالستیک و کروز علیه متجاوزان و اشغالگران به خود تردید راه نمی‌دهد. موشک‌های بالستیک و کروز نیرو‌های مسلح یمن قادر به هدف قرار دادن اهداف معین متعلق متجاوزان در هر بخش از خاک آنان است.
 
تصاویری از حملات موشکی و پهپادی نیرو‌های یمنی به شماری از فرودگاه‌های سعودی در ابها، جیزان و نجران و پایگاه خمیس مشیط، تأسیسات آرامکو و اهداف حساس در عمق خاک عربستان (حملات صورت گرفته در ۲۶ مرحله از تاریخ ۲۵ تا ۳۰ ژانویه ۲۰۲۰)
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
تصاویر پهپادی از اصابت دقیق موشک‌های بالستیک نیروهای یمنی به مواضع مزدوران سعودی در مأرب، منطقه نِهم و الجوف
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
تصاویری از تسلط نیرو‌های یمنی بر یک مرکز فرماندهی و شمار دیگری از مواضع مزدوران سعودی در جریان عملیات بنیان مرصوص
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
تصاویر آزادسازی گذرگاه النصر در منطقه نظامی السابعه در جبهه نهم استان صنعا در یمن از سیطره مزدوران سعودی
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
تصاویری از عملیات البنیان المرصوص و به آتش کشیده شدن مواضع و تجهیزات نظامی مزدوران سعودی در جبهه نِهم
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سرمربی قزوینی در راه بازی‌های همبستگی کشور‌های اسلامی
محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان رشت
ورود ۴۰۰ دستگاه اتوبوس دوکابین دیزلی تا پایان سال به ناوگان اتوبوسرانی
برگزاری جشنواره نان و جان در روستای قلعه نو خرقان شاهرود
بزرگداشت ۱۳ آبان، «روز ملی مبارزه با استکبار»
انتشار حذفیات منابع امتحانی آزمون سراسری ۱۴۰۵
اعلام محدودیت‌های ترافیکی روز ۱۳ آبان در یزد
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
همکاری چهره‌ها با مرکز امور نمایشی سیما
بارش باران در مشهد پس از ۱۵۰ روز
اجرای طرح طاها در خوزستان
کشف بیش از ۶ تن آرد فاقد مجوز در بوکان
ناپایداری شبکه، تهدیدی برای پایداری منابع انرژی تجدیدپذیر
سیاستمداران آمریکایی از دخالت در امور دیگران عبرت نگرفته‌اند
رژه دختران فاطمی در مینودشت
نواخته شدن زنگ جشنواره آب در مدارس چهارمحال و بختیاری
تعطیلی سینما‌ها در روز سه شنبه به مناسبت شهادت حضرت زهرا (س)
خبر‌های کتابی سلام خبرنگار
داستان بلاتکلیفی یک پل پس از ۱۸ سال 
پیام دعوت مشترک برای حضور حماسی در راهپیمایی یوم الله ۱۳ آبان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
بازار روز شهید عراقی آمل؛ نگین ۳۴ ساله گردشگری مازندران
پیگیری مشکلات نوبت دهی در درمانگاه‌های بیمارستان‌ها
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۱ آبان
اختلال در واردات و تامین نهاده‌های دامی
ضوابط فعالیت سکو‌های خارجی
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد
آخرین وضع مصدومان سپاهان
لاریجانی: «خواسته‌های دشمن ته ندارد»
قانون کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی در انتظار اجرا
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)