• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۳۵۶۷۳
تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۱:۵۲
بین الملل » مقاومت
در پی عملیات اخیر بنیان المرصوص

تصاویری جدید از تلفات و خسارات مزدوران سعودی

تصاویری جدید از تلفات گسترده ائتلاف متجاوز سعودی - آمریکایی و مزدوران آن‌ها در عملیات قدرتمندانه ارتش و کمیته‌های مردمی یمن در صنعا و استان‌های مأرب و الجوف پخش شد

    به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما ؛ المسیره تصاویری جدید از تلفات گسترده ائتلاف متجاوز سعودی - آمریکایی و مزدوران آن‌ها در عملیات قدرتمندانه ارتش و کمیته‌های مردمی یمن در منطقه نهم در استان صنعا و استان‌های مأرب و الجوف پخش کرد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
تلفات نیرو‌های ائتلاف متجاوز سعودی و مزدوران آن در عملیات البنیان المرصوص به منزله تلفات سنگینی برای محور متجاوزان بود که پس از شکست‌های گسترده آن‌ها و از دست دادن مواضعشان در منطقه نِهم، برخی مناطق مأرب و الجوف، به تشدید آشفتگی آن‌ها منجر شد. ستاد اطلاع رسانی جنگ در رصد تصاویر اولیه از این عملیات، بخشی از تلفات گسترده متجاوزان را به تصویر کشید.
نجیب الاشموری گزارشگر این شبکه گزارش داد: صحنه اجساد نیرو‌های متجاوز که در مناطق کوهستانی نهم، مأرب و وادی‌های الجوف مستقر بودند، در میان خاطرات شدیدترین رویارویی‌های نظامی در این جبهه باقی خواهد ماند.
گزارشگر این شبکه در ادامه گفت: در هر عرصه رویارویی که ستاد اطلاع رسانی جنگ از آن‌ها تصویربرداری کرد، صحنه تلفات گسترده دشمن بازتاب دهنده قهرمانی و شجاعت بی نظیر نیرو‌های ارتش و کمیته‌های مردمی یمن بود؛ آن هم به طوری که در موضع پیچیده جغرافیایی، به دشمن یورش بردند.
این تصاویر کاملا عبرت آموز است و برای بازگشت کسانی که همچنان در محور گزینه‌های شکست خورده قرار گرفته اند، کافی است.
 
تصاویر المیادین از این عملیات و تلفات و خسارات مزدوران سعودی
شبکه تلویزیونی المیادین هم تصاویری از عملیات نیرو‌های ارتش و کمیته‌های مردمی یمن در شهرستان نهم در شرق صنعا با نام عملیات ”بنیان مرصوص“ پخش کرد. این تصاویر نشان می‌دهد که نیرو‌های یمنی صد‌ها خودروی نظامی از جمله تانک و خودرو‌های نفربر به غنیمت گرفتند. این تصاویر همچنین انهدام ده‌ها خودروی نظامی نیرو‌های ائتلاف سعودی و مزدورانش در این منطقه را نشان می‌دهد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
نبرد در شرایط دشوار جغرافیایی نشان دهنده قدرت بالای نظامی نیروهای یمنی است
از ویژگی‌های مهم عملیات البنیان المرصوص در استان صنعا، مأرب و الجوف یمن، گستردگی نقاط کوهستانی و صعب العبور بودن آنهاست و همین ویژگی نشان دهنده قدرت بالای نظامی ارتش و کمیته‌های مردمی یمن است
به گزارش شبکه تلویزیونی المسیره، عملیات البنیان المرصوص با هشیاری نظامی گسترده انجام شد و در حالی که با کمترین خسارت‌های مادی و تلفات انسانی همراه بود، نتایج گسترده‌ای به دنبال داشت.
یحیی الشامی خبرنگار این شبکه گزارش داد: پیروزی عملیات البنیان المرصوص از مرز‌های جغرافیایی نهم فراتر رفت و به مجزر در غرب این منطقه و براقش در استان الجوف ادامه داشت. در لحظه حمله همزمان در نقاط کوهستانی مشرف بر منطقه، نیرو‌های دشمن در مناطق متعدد محاصره شدند.
از منطقه کوهستانی عیده الشرقیه گرفته تا دیگر مناطق کوهستانی متصل به آن، تا کوه رشا و وادی ملح این اتفاق صورت گرفت و کوه‌های القرن و القتب و کوه المناره محاصره شد.
این قله بلندترین قله در کوه المناره است. از این منطقه همه دشت ها، مناطق کوهستانی و دیگر مناطق جغرافیایی نهم دیده می‌شود. نیرو‌های ارتش و کمیته‌های مردمی یمن به رغم مستحکمات و صد‌ها پایگاه نظامی دشمن در منطقه، طی چند ساعت این کوه را آزاد کردند.
نیرو‌های دشمن از پشت، محاصره شدند و از نقطه مقابل هدف حمله قرار گرفتند و درگیری‌ها در خطوط تماس در دشت‌ها تا نقاط مرتفع کوهستانی شدت گرفت. این اوضاع در وادی ملح تا ورودی اردوگاه نظامی نزدیک به نهم جاری بود.
خبرنگار این شبکه در ادامه گفت: سلسله کوهستان یام بزرگترین کوه منطقه و صعب العبور است که هزاران تن از مزدوران از تیپ‌های مختلف در آن مستقر بودند.
متناسب با افزایش اهمیت راهبردی مناطق کوهستانی، شمار اردوگاه‌ها در این مناطق افزایش می‌یابد. حضور گسترده تیپ‌های نظامی در این منطقه کوهستانی به همین سبب بود.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
موازنه قدرت به نفع مدافعان از حق حاکمیت و استقلال یمن است
عضو دفتر سیاسی جنبش انصار الله یمن اعلام کرد موازنه قدرت به نفع مدافعان از حق حاکمیت و استقلال یمن است
محمد البخیتی در حساب کاربری فیسبوک خود نوشت: آری جنگ نوعی کشمکش و نبرد است، اما آنچه که ناکامی و شکست نامیده می‌شود در واقع بزرگترین پیروزی برای ما از زمان آغاز تجاوز است چه از لحاظ اهمیت مکانی که ما آزاد کردیم و چه از لحاظ مقدار تجهیزات نظامی که به غنیمت گرفتیم. درست است که این به معنای پایان جنگ نیست، اما مؤید این واقعیت است که موازنه قدرت به نفع مدافعان از حاکمیت و استقلال یمن است.
البخیتی افزود: به طور کلی، اهمیت به دست آوردن یک نقطه در اینجا و از دست دادن مکان دیگری در آنجا، به اندازه اهمیت عدالت مسئله‌ای که ما بر دوش داریم و آن مشروعیت نبردی که در آن وارد شدیم، نیست، چون تنها راه برای کسب عزت و کرامت در دنیا و نجات در آخرت است، باید در نظر داشت که اتفاقی که افتاد درسی برای شماست مبنی بر اینکه چگونه تعداد کمی از مجاهدان و با امکانات محدود خود و با عنایت به مساعدت و مراقبت خداوند توانستند این پیرزوی بزرگ و سریع را در مقابله با کسانی که از لحاظ تعداد نیرو‌ها و تجهیزات بیش از ۱۰ برابر بودند، بدست آورند.
عضو دفتر سیاسی جنبش انصار الله یمن افزود: آمریکا و دست نشانده‌های آن در حاشیه خلیج فارس کسانی هستند که حاکمیت یمن را نقض می‌کنند و پایان این کار چیزی جز قرار گرفتن یمن در هیمنه و سلطه آمریکا و اسرائیل نیست، اما پایان آنچه که ما را با ایران متحد و نزدیک می‌کند چیزی جز دفاع از کرامت وعزت ملت‌ها و آزادی اراضی و مقدسات آنان نیست، بنابر این برای ما خجالت آور نیست که بخشی از محور مقاومت باشیم که ما یکی از ارکان آن محسوب می‌شویم.
وی خاطر نشان کرد: ترکیه کشوری غیر عربی و بر اساس ملی گرایی عمل و عضو ناتو (سازمان پیمان آتلانیک شمالی) و بزرگترین شریک تجاری اسرائیل در جهان و دارای روابط دیپلماتیک با اسرائیل است، با این حال آن را ستایش می‌کنند، چون (رجب طیب اردوغان) رئیس جمهور ترکیه از اسرائیل انتقاد می‌کند و آن را سرزنش می‌کند در حالی که دشمنان ایران برای ما شرط‌های سنگینی وضع می‌کنند. در حالی که باید گفت: ایران بر اساس مسئله امت و حمایت از مقاومت فلسطین عمل می‌کند و تهدیدی وجودی برای اسرائیل محسوب می‌شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اهدای تجهیزات پزشکی به هلال احمر سروستان
تقویم روز و اوقات شرعی شانزدهم دی به افق آبادان و خرمشهر
برگزاری جشنواره مالک اشتر در شهرستان جاسک
افزایش آلودگی هوا شهرهای صنعتی؛ وضعیت قرمز در ارومیه و مشهد
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق شاهرود
توسعه بدون ملاحظه محیط زیست، توسعه نیست
قیمت جدید روغن نباتی اعلام شد
وزیر خارجه ونزوئلا: در شورای امنیت به پیروزی رسیدیم
زلزله ۶.۲ ریشتری ژاپن را لرزاند
فوتبال جام ملت‌های آفریقا؛ صعود نیجریه و مصر به مرحله یک چهارم نهایی
تأکید وزیران امور خارجه ایران و کوبا بر ضرورت تقویت همکاری‌های دوجانبه
تیراندازی در نزدیکی کاخ ریاست جمهوری ونزوئلا
ساخت اردوگاه پنج هزار متری والیبال ایران
هشدار نارنجی آلودگی هوا برای شهر‌های صنعتی
لغو مسابقات فوتبال در تهران در روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه
صدور دستور موقت برای بازیکن تیم فوتسال گیتی پسند
«کاپیتان»، به زودی در شبکه سه سیما
حبس ملی پوشان گیتی‌پسند در اصفهان
شریفی به فجر سپاسی پیوست
راه‌اندازی شبکه‌های «شورا» و «آرا» ویژه انتخابات شورا‌ها
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران
اوایل هفته آینده، برف و باران میهمان همدان
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد
انتخابات شورا‌ها در ۱۱ اردیبهشت؛ آزمون زودهنگام رسانه ملی
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست
غیر حضوری شدن مدارس تهران
کشته شدن ۳۲ افسر اطلاعاتی و نظامی کوبایی در دفاع از مادورو
قالیباف: ارز ترجیحی حذف نمی‌شود
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۲۱ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۱۰ نظر)
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۷ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۶ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
ترامپ: برای مدتی ونزوئلا را اداره می‌کنیم  (۱ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۱ نظر)
صدور کیفرخواستی ۲۵ صفحه‌ای برای نیکلاس مادورو  (۱ نظر)
مصرف گاز از مرز ۶۲۰ میلیون متر مکعب عبور کرد  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۱ نظر)