• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۳۴۶۰۷
تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۰:۴۳
سیاسی » امنیتی و دفاعی
وزیر دفاع در سفر به استان سیستان و بلوچستان

بسیج ظرفیت‌های وزارت دفاع در مناطق سیل زده

وزارت دفاع با بسیج ظرفیت‌های مهندسی، معیشتی، درمانی و بیمه‌ای برای برون رفت از شرایط بحرانی در مناطق سیل زده حاضر شد.

بسیج ظرفیت‌های وزارت دفاع در مناطق سیل زدهبه گزارش خبرگزاری صدا و سيما به نقل از روابط عمومی وزارت دفاع، وزیر دفاع در سفر به مناطق سیل زده استان سیستان و بلوچستان، ضمن ابراز همدردی با خانواده‌های آسیب دیده، از اقدامات و خدمات سازمان‌های وابسته به وزارت دفاع بازدید کرد.
امیر سرتیپ حاتمی در این بازدید با تشکر از حضور دستگاه‌های امدادرسان و نیرو‌های مسلح و مردم که با تمام قوا به یاری سیل زدگان شتافته‌اند، اظهار داشت: وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح با استقرار قرارگاه مردم یاری عاشورائیان ودجا در مناطق سیل زده همگام با مردم و مسئولان برای برون رفت از شرایط بحرانی و بازگرداندن آرامش به مناطق سیل زده حاضر شد.

 تشکر از دستگاه‌های دست اندرکار و نیرو‌های مسلح 
وی افزود: نیرو‌های مسلح همیشه در کنار مردم شریف و صبور ایران اسلامی بوده اند و غم و درد و سختی و مشقت مردم را مشکلات خود می‌دانند و برای رفع آلام آنان در لحظات حساس و بحرانی، با همه امکانات مادی و معنوی، آماده جانفشانی اند.
وی با تشکر از اطلاع رسانی به موقع دست اندرکاران اجرايی استانی و محلی نسبت به وقوع سیل، گفت: این اطلاع رسانی‌های قبل از وقوع سیل موجب کاهش تلفات و خسارت‌های انسانی شد و نیرو‌های مسلح نیز در کنار دستگاه‌های مسئول با هماهنگی ستاد بحران کشور از همان لحظه شروع کمک رسانی، به یاری هم میهنان عزیز خود شتافتند.

 حضور وزارت دفاع با همه توان در مناطق سیل زده 
وی با بیان اقدامات وزارت دفاع در کمک رسانی به مردم سیل زده سیستان و بلوچستان در حوزه مختلف با تأسی از پیام مقام معظم رهبری، گفت: وزارت دفاع با بسیج همه امکانات و ظرفیت‌های موجود در حوزه‌های مختلف نظیر جغرافیايی، مهندسی و راه سازی، ارائه بسته‌های معیشتی و خدمات درمانی و بیمه‌ای با همه توان برای رفع نیاز‌ها و خسارت‌های مردم سیل زده حاضر شد.

 تأمین اقلام معیشتی و خوراکی 
امیر سرتیپ حاتمی با بیان اینکه یکی از ضروریات مهم مردم آسیب دیده، تأمین اقلام معیشتی آنان است، خاطرنشان ساخت: در همین زمینه سازمان اتکا تاکنون با ارسال ۶ هزار بسته غذایی و ۲۳ هزار اقلام گرمایشی و ضروری زندگی به یاری آسیب دیدگان شتافته است.
وی با بیان اینکه بخشی از دام‌های هموطنان سیل زده به عنوان تنها منبع درآمد آن‌ها در این حادثه از بین رفته است، گفت: مسئولان سازمان اتکا در پی برنامه ریزی برای هبه نمودن دام زنده برای جبران بخشی از دام‌های تلف شده مردم هستند.

 اقدامات حوزه مهندسی و راه سازی 
سرتیپ حاتمی با تشریح اقدامات معاونت مهندسی وزارت دفاع و آبرسانی به روستا‌های آسیب دیده، گفت: در حوزه مهندسی، وزارت دفاع توانست اقداماتی شامل تعمیر خط لوله اصلی آب چندین روستای اطرف سدیج و تخلیه آب روستا‌های اطراف آن، همکاری با اداره آب منطقه در روستاها، احداث راه‌های انحرافی در کل محور، خاکریزی بیش از ۱۵۰۰۰ متر مکعب، فعالیت بیش از ۳۰ دستگاه انواع ماشین آلات سنگین راهسازی به صورت شبانه روزی و اعزام چندین دستگاه تریلر و کامیون را انجام دهد.

 اقدامات درمانی و بیمه‌ای 
وزیر دفاع با تأکید بر فوریت انجام خدمات درمانی برای مردم آسیب دیده منطقه، تصریح کرد: سازمان تأمین اجتماعی نیرو‌های مسلح تاکنون با بسیج ظرفیت‌های اداره کل استانی، سازمان خدمات درمانی و شرکت بیمه کوثر در بخش درمان مبلغ ۱۸ میلیارد تومان در قالب پرداخت مطالبات مراکز درمانی و پیش پرداخت به مراکز درمانی نیرو‌های مسلح ارائه شده است و در بخش بیمه نیز سرکشی از بیش از ۳۰۰ خانوار نیرو‌های مسلح در مناطق آسیب دیده از سیل و تشکیل پرونده جهت پرداخت خسارت این عزیزان در دستور کار قرار گرفته است.
وی افزود: تأمین میلیارد‌ها تومان دارو و تجهیزات، سرکشی از خانواده‌های آسیب دیده، عضویت در ستاد بحران استان و همیاری مردمی در حوزه‌های مختلف استان و تشکیل پرونده خسارت توسط شرکت بیمه کوثر برای خانواده‌های خسارت دیده از جمله اقدامات سازمان تأمین اجتماعی نیرو‌های مسلح بوده است.

 اقدامات جغرافیايی و هواشناسی 
وزیر دفاع گفت: سازمان جغرافیایی نیرو‌های مسلح با رصد نقشه‌های هواشناسی، ۲۴ ساعت قبل تمامی هشدار‌های لازم در خصوص بارش شدید و جاری شدن سیلاب در مناطق جنوب و جنوب شرقی را اعلام کرده بود.
وی افزود: این سازمان با تهیه ۶ نقشه ماهواره‌ای و با بکارگیری فناوری سنجش از دور و پایش تصاویر راداری و اپتیک، روند تغییرات آب و هوا را در قالب نقشه‌های کاربردی در اختیار دستگاه‌ها و سازمان‌های مربوطه جهت تسریع در روند امدادرسانی هر چه بهتر قرار داد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
شهرضا، میزبان نخستین پارک آموزشی گردشگری مدیریت پسماند کشور
سفر وزیر نیرو به گلستان
گزیده خطبه های نماز جمعه شهرستانهای استان
جشنواره فجر ظهور در قم
تفاهم ایران و آمریکا برای ادامه مذاکره
ورزش صبحگاهی با حضور دو هزار شهروند شهرکردی
نماینده ایران صاحب نشان نقره شد
نذر قربانی نیمه شعبان در ماسال
عراقچی: مذاکرات امروز شروع خوبی بود
نقش موثر صنعت گردشگری در توسعه تعاملات اقتصادی
بررسی مشکلات شاهین شهر‌ی ها در میز خدمت دستگاه های اجرایی
روستای کته گنبد سروستان میزبان خادمیاران رضوی
روستای گرکان آشتیان، زادگاه پدر زمین‌شناسی ایران
فعالیت سامانه بارشی تا روز یکشنبه در جنوب غرب خوزستان
همایش پیاده روی خانوادگی در شهر فارغان
تاکید امامان جمعه مناطق مختلف استان یزد بر حضور پر شور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
قهرمانی تیم والیبال نشسته سپاهان
احقاق حق مردم دهستان اقبال غربی
برنامه مسابقات ایران در لیگ ملت‌های والیبال
ممانعت اسرائیل از ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
ایران در آستانه کسب نشان طلای فوتسال جام ملت‌های آسیا
دشمن با بزرگ‌نمایی سایه جنگ در پی عملیات روانی است
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان
مذاکرات فعلا تمام شد؛ هیئت ایرانی به محل اقامت برگشت
باران و برف در نوار ساحلی خزر، شمال شرق و شرق کشور
ساخت ۸۰ واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد
اعطای ۱۰ روز مرخصی به مناسبت دهه فجر به مددجویان زندان نقده
تسریع در ترخیص کالا‌های فاسدشدنی و رسوبی در انبار‌های گمرکات کردستان
استرداد متهم کلاهبردار به کشور
افتتاح و توسعه مراکز انتظامی گامی مؤثر در ارتقاء خدمات رسانی به مردم
توسعه خدمات الکترونیک قضائی در زمینه خدمت‌رسانی به مردم
کشف کالای قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
آزادی ۱۳ مددجوی زندان مرکزی ارومیه در جشن نیمه شعبان
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۲ نظر)
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۵۴ روستای خراسان رضوی از راه آسفالت بهره‌مند شدند  (۱ نظر)