• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۳۶۷۰۵
تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۴:۱۱
قم » اجتماعی

افتتاح ۱۱۰ پروژه شهری در دهه فجر

شهرداری قم ۱۱۰ پروژه کوچک و متوسط عمرانی را در دهه فجر افتتاح می‌کند.

افتتاح ۱۱۰ پروژه شهری در دهه فجربه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز قم، ابراهیم معتمدی قائم مقام شهردار قم صبح امروز در گفتگو با خبرنگاران گفت: این پروژه‌ها در مناطق مختلف شهر و باهزینه‌ای بالغ بر ۱۲۰ میلیارد تومان به بهره برداری می‌رسد.

آقای معتمدی افزود: از ۱۱۰ پروژه افتتاحی، ۵ پروژه در حوزه معماری و شهرسازی، ۸۰ پروژه در حوزه خدمات شهری و ۲۵ پروژه در حوزه فنی و عمرانی است.

وی گفت: نورپردازی پل‌ها و میادین، احداث بوستان‌های شهری، پروژه‌های آبرسانی، زیباسازی، روکش آسفالت معابر، و پیاده روسازی از جمله این پروژه هاست.

قائم مقام شهرداري در بخش ديگري از سخنان خود از تسويه حساب بدهي پيمانکاران شهرداري نيز خبر داد و گفت: ميزان بدهي شهرداري از 432 ميليارد تومان سال 94 به 50 ميليارد تومان در حال حاضر رسيده است .

 وي همچنين از توجه شهرداري به مسائل فرهنگي هم سخن گفت و افزود: بودجه سازمان فرهنگي هنري شهرداري به 2 تا 2/5 برابر افزايش يافته تا بتواند بيش از گذشته به مسائل فرهنگي بپردازد .

آقاي جانقربان معاون معماري و شهرسازي نيز از رونمايي از طرح تفضيلي شهر قم در آينده نزديک خبر داد .

 وي به افزايش صدور 30 درصدي پروانه هاي ساختماني نسبت به سال گذشته و واگذاري زمين هاي 32 هکتاري و 48 هکتاري پرديسان اشاره و تصريح کرد: اولويت ما واگذاري اراضي ویژه منازل حاشيه و زير دکل هاي برق منازل حريم راه آهن و سکونت گاههاي غير رسمي و بازسازي بافت هاي فرسوده است .

جانقربان همچنين از تملک 55 درصدي طرح ساخت خيابان شهيدان برقعي (حد فاصل خيابان انقلاب و طالقاني) خبر داد و گفت: اجراي اين طرح در اولويت اول شهرداري قم است .

 وي همچنين گفت: در بودجه سال آينده 260 ميليارد تومان براي کيفيت بخشي به بافت هاي ناکارآمد شهري اختصاص يافته است .

معاون معماري و شهرسازي شهرداري قم از وجود 2 هزار هکتار بافت ناکارآمد شهري در قم خبر داد و افزود: براي بازسازي 300 هکتار آن، طرح تهيه شده است .

جانقربان از آغاز ثبت الکترونيکي درخواست و تشکيل پرونده مربوط به خدمات شهري خبر داد و گفت : هم اکنون اين امکان از طريق دفاتر پيشخوان و اينترنت در منازل امکان پذير است .

آقاي سامع معاون خدمات شهر شهرداري قم هم در اين نشست خبري از افزايش حدود چهار متر مربعي سرانه فضاي سبز شهري خبر داد و گفت: سرانه فضاي سبز از 15/61 سال 94 به 19/07 سال 98 افزايش يافته است .

وي خاطر نشان کرد: ميزان فضاي سبزقم در چهار سال گذشته از 1800 هکتار به 2440 هکتار رسيده است .

آقاي سامع از انعقاد تفاهم نامه با شرکت آب منطقه اي و آبفا براي تامين 4/5 ميليون مترمکعب پساب فاضلاب در سال سخن گفت و افزود : اين پساب صرفا براي آبياري فضاي سبز خارج شهر مصرف خواهد شد .

 وي به فعاليت هاي انجام شده در شهرک صنوف نيز اشاره کرد و گفت : تاکنون 100 واحد آهن فروش به آنجا منقل شده و در فاز بعدي ، واحد هاي در و پنجره سازي منتقل خواهد شد .

معاون خدمات شهري بازنگري تاسيسات شهري را به منظور مقابله با سيلاب را مورد تاکيد قرار داد و گفت: با صرف 15 ميليارد تومان هزينه 80 پروژه در مناطق مختلف شهر انجام شده است .

آقاي سامع از مکان يابي 15 نقطه شهر براي استقرار سامانه هشدار سريع زلزله در قم خبر داد .

معاون خدمات شهري شهرداري هم به مشکل ايمني بازار کهنه قم اشاره کرد و گفت: بازديدهاي کارشناسي از اين مکان صورت گرفته و اخطارهاي لازم هم داده شده است .

 آقاي سامع خاطر نشان کرد: شهرداران مناطق اخطارهاي لازم را به ساير مناطق مانند برخي پاساژهاي قديمي داده اند .

 وي علت تاخير در بهره برداري از باغ پرندگان قم را مورد توجه قرار داد و گفت: افرايش قيمت کالاها موجب تاخير در اين پروژه ها توسط پيمانکار شده است .

 قائم مقام شهردار به اختلاف بين شهرداري و استانداري در خصوص طرح تقاطع غير همسطح کيوانفر اشاره کرد و گفت: علت اختلاف در مباحث کارشناسي است اما تاخير در اجرا باعث شده تا قيمت تمام شده افزايش يابد.    

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
انتقاد نخست‌وزیر اسلواکی از عملکرد سازمان ملل در قبال حمله آمریکا به ایران
راه اندازی میز خدمت تا ایستگاه مشاوره
موج مجازی با نام «خلیج همیشه فارس» در سایه بیانات رهبری
هیچ شناور متخاصمی وارد خلیج فارس نخواهد شد
امنیت مراودات با دنیا را در خلیج فارس ایجاد می‌کنیم
سازمان ملل: هزینه جنگ علیه ایران برابر با کمک به حدود ۹۰ میلیون نفر است
هشدار درباره وقوع فاجعه درمانی قریب الوقوع در غزه
مدیرکل صمت زنجان: اجازه توقف چرخ تولید حتی یک واحد را نخواهیم داد
تاکید اسپانیا بر لغو فوری توافق همکاری اتحادیه اروپا با رژیم صهیونیستی
افزایش خطر تب کریمه‌کنگو با آغاز فصل گرما
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۱۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵
سنندج میزبان جشنواره امتنان از کارگران نمونه
اوقات شرعی اهواز، ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵
سفارتخانه‌های ایران با هشتگ «پرشین گلف» از تاریخ خلیج فارس نوشتند
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
روشن ماندن چراغ آموزش در روستای خرمتا با همت معلم سقزی
دعوت هیئت دولت از مردم برای شرکت در مراسم چهلم شهید لاریجانی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵
قدردانی از وزارت جهاد کشاورزی برای مدیریت خوب بازار در شرایط جنگ
دستگیری سارق حرفه ای در تبریز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بهای نفت خام به بیشترین میزان در چهار سال گذشته رسید
پرچم‌گردانی دو ملی پوش فوتبال در میدان ولیعصر (عج)
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
بازگشت به جنگ آثار مخربی بر غیرنظامیان خواهد داشت
«کادر فنی» و «پویش پرچم»، از شبکه ورزش
تهدید خودکفایی با احتمال مصرف گندم برای دام و طیور
هشدار درباره وقوع فاجعه درمانی قریب الوقوع در غزه
تهران با دیپلماسی فعال، آمریکا را به عقب راند
دبستان شجره‌ طیبه، نماد مظلومیت و عزت ملت ایران
فراخوان مسابقه عکس خط مقدم مرهم
حتی در بدترین شرایط جنگی و اقتصادی تعدیل نیرو نخواهیم کرد
پزشکیان: ادامه محاصره دریایی غیرقابل تحمل است
پیوند‌های عمیق فرهنگی ایران و هندوستان
امارات برای گذران زندگی طلا‌های خود را حراج کرد
پیکر عبدالحمید نقره کار پیشکسوت معماری ایرانی- اسلامی به خاک سپرده شد
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
تاخیر در تحویل خودروی سهند اس مشتریان را سردرگم کرد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)