• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۳۷۴۱۵
تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۱:۲۱
کهگیلویه و بویراحمد » اجتماعی
رئیس سازمان بسیج مستضعفان کشور

خنثی سازی توطئه دشمنان در سایه تغییر مفهوم قدرت

رئیس سازمان بسیج مستضعفان کشور در یاسوج گفت: قدرت برتر نظامی و سیاسی آمریکا با تمام توانش مقابل قدرت جمهوری اسلامی ایران ناکارآمد است.

خنثی سازی توطئه دشمان در ساییه تغییر مفهوم قدرتبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، رئیس سازمان بسیج مستضعفان کشور امروز در یادوراه 976 شهید عشایر کهگیلویه و بویراحمد در مصلی یاسوج و در جمع پر شور مردم این شهر گفت: یکی از بزرگترین دستاوردهای ملت ایران تغییر مفهوم قدرت در جهان به رهبری مدبرانه امام راحل(ره) و رهبر فرزانه انقلاب اسلامی حضرت آیت اله خامنه ای است.
سردار غلامرضا سلیمانی با اشاره به اینکه آمریکا بیش از 50 درصد قدرت نظامی ، اقتصادی و سیاسی جهان را در اختیار دارد افزود: بزرگترین قدرت نظامی جهان در مقابل قدرت ایران اسلامی ناکارآمد است چرا که منبع قدرت جمهوری اسلامی ایران اتکا به خداوند و همت و پشتیبانی ملت غیور آن است.
وی اضافه کرد: در طی 41 سال عمر جمهوری اسلامی آمریکایی ها شب و روز نداشتند و تمام توان خود را برای شکست ایران به میدان آوردند اما در هیچ صحنه ای توفیق نداشتند.
رئیس سازمان بسیج مستضعفان کشور به شهادت سردار بزرگ اسلام سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و بدرقه بی نظیر مردم با حضور ده ها میلیونی در تشییع پیکر پاک او اشاره کرد و ادامه داد: از روز شهادت این شهید بزرگ، ایستادگی و مقاومت ملتهای مسلمان در مقابل استکبار و صهیونیست جهانخوار در سراسر جهان با انرژی بیشتری تداوم یافته است.
سردار سلیمانی به نقش مردم  در مواجه با فشار حداکثری اقتصادی نظام سلطه اشاره کرد و گفت: تمام اندیشمندان آمریکایی، راهبرد دولت ترامپ در مقابل ملت ایران را شکست خورده و ناکارآمد میدانند.
سردار سلیمانی با اشاره به جنگ روانی گسترده، فشار اقتصادی همه جانبه، اعمال تحریم‌ها و اقدامات دشمنان علیه ملت افزود: اگر همه توانی که آمریکایی‌ها برای مقابله با ایران به میدان آوردند، در مقابل هر نظام دیگری می‌آوردند، آن نظام تاب آوری مقابل این فشار حداکثری را نداشت.
رییس سازمان بسیج مستضعفان کشور با بیان اینکه راهبرد دولت ترامپ مقابل جمهوری اسلامی دچار فروپاشی شده است ادامه داد: یکی از دلایلی که ترامپ تروریست در مقابله با مردم ما دست به ترور ناجوانمردانه سپهبد شهید سلیمانی زد، نشان از بغض و کینه ناشی از شکست راهبرد او مقابل جمهوری اسلامی است.
وی با بیان اینکه مبارزات دوران سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی تا نابودی رژیم سلطه ادامه خواهد داشت اضافه کرد: به گفته رهبر معظم انقلاب، ما شاهد افول قدرت آمریکا و امپراطوری به ظاهر قدرتمند آنها هستیم.
وی بیانیه گام دوم انقلاب را یک راهبرد اساسی برای آینده کشور عنوان کرد و گفت: ما واجد شرایط مرحله تمدن سازی هستیم و باید در این محور گام برداریم.
وی با بیان اینکه تا پیش از پیروزی انقلاب اسلامی، ایران در سیطره کامل نظام استکبار و آمریکا بود افزود:  با وجودی که دشمنان اسلام و ایران پیروزی انقلاب اسلامی را  محتمل نمیدانستند اما با تکیه بر غیرت ملی و اسلامی، مردم ایران توانستند با پیروزی مقابل رژیم طاغوت یکی از موانع پیش روی ظهور حضرت مهدی(عج) را بردارند.
رئیس سازمان بسیج مستضعفان کشور آزادگی و جانفشانی برآمده از مکتب عاشورای مردم را یکی دیگر از دستاوردهای انقلاب عنوان کرد و گفت: دشمنان ملت ایران از جمله آمریکایی ها با توجه به تحولات مفهوم قدرت در برابر انقلاب اسلامی ایران ناتوان هستند.
وی اضافه کرد: ما پیش از انقلاب به واسطه آنچه رژیم شاه برای حفظ کیان غده سرطانی رژیم صهیونیستی و آمریکا به کار می‌بست، عزیز آنها بودیم.
سردار سلیمانی با اشاره به دلاوری مردم کهگیلویه و بویراحمد در دوران مبارزات علیه رژیم طاغوت در سال 42 در تنگ گجستان گفت: مردم این استان نیز در آن سال در مقابله با سلطه گری آمریکا، وارد مرحله عملیات شدند و همه مناطق زاگرس نیز شاهد مبارزه با رضا خان و پهلوی دوم بودند.
وی یکی از دستاورد‌های مهم و ارزنده انقلاب اسلامی را بازیابی و بازگشت عزت، عظمت و آزادگی ملت ایران دانست و ادامه داد: ما افتخار داریم که امروز یکی از ملت‌های بزرگ و آزاده جهان هستیم.
رییس سازمان بسیج مستضعفان کشور افزود: ملت ایران همواره به دنبال استقلال و آزادی بوده است و وقتی تاریخ ایران اسلامی را مطالعه می‌کنیم از جان فشانی مردم برای استقلال و آزادی در زیر بیرق امامت، رهبری و ولایت پر است.
وی به ناکامی مبارزات مردم زاگرس نشین به ویژه کهگیلویه وبویراحمد و ایل بهمئی در مقابله با ارتش مهاجم رضا خان و رژیم دست نشانده انگلیسی در سال‌های ۱۳۰۷، ۱۳۰۹ اشاره کرد و افزود: این مبارزات در سایه و فرمان رهبری و امامت هدایت نمی‌شد به همین دلیل ناکام و ناموفق بود.
سردار سلیمانی گفت: سال‌های پیش از انقلاب با هدایت و رهبری حکیمانه امام راحل، انرژی نهفته ملت با تکیه بر ایمان و معنویت، در مقابل قوی‌ترین حکومت وقت منطقه به پیروزی رسید.
رییس سازمان بسیج مستضعفان کشور ادامه داد: امام راحل در برابر ۶۰ هزار مستشار آمریکایی، با تکیه برایمان و غیرت دینی مردم این انقلاب را به پیروزی رساند.
نماینده ولی فقیه در استان نیز با گرامی داشت یاد و خاطره شهدا مرگ در سایه ی جهاد فی سبیل الله را ارزشمند دانست.
حجه الاسلام والمسلمین حسینی توجه پیوسته به مکتب حیات بخش اسلام و تبعیت از ولی فقیه را موجب تعالی اندیشه شهدا و جاودانگی آنها عنوان کرد.
وی از صدا و سیما به واسطه ی تمرکز بر خدمات فرهنگی و ترویج فرهنگ غنی ایثار و شهادت قدردانی کرد.
در این آیین ویژه برنامه هایی با حضور هنرمندان برگزار شد.
فرمانده سپاه فتح کهگیلویه وبویراحمد هم در ایم مراسم به پیشینه مبارزاتی مردم استان دردوران پهلوی اشاره کرد و گفت: مردم این خطه در برابر طاغوتهای زمان ایستادند و با وجود فشار، تحمیل نابرابری های اجتماعی، توسل به قدرت نظامی در برابر زور گویان تسلیم نشدند.
سردار خرمدل با بیان اینکه پیش از پیروزی انقلاب اسلامی حکومت مرکزی با بمباران عشایر و روستاییان کهگیلویه وبویر احمد سعی در همراه نمودن مردم این خطه با سیاستهای خود را داشت افزود: این سختی ها هیچگاه در اراده آنها تاثیر گذار نبود و امروز مردم این استان با افتخار خود را مطیع امر ولایت دانسته و پاسدار ارزشهای انقلاب اسلامی هستند.
وی ادامه داد: مردم این استان از جمله عشایر مبارز نسبت به جمعیت بیشترین آمار حضور را در جبهه های دوران دفاع مقدس داشتند اضافه کرد: مردم این استان با تقدیم حدود 2 هزار شهید والامقام از جمله شهید 12 ساله، بیش از 300 آزاده و بیش از 10 هزار جانباز دین خود را به اسلام و انقلاب اسلامی ادا کردند.
فرمانده سپاه فتح استان حضور مردم کهگیلویه وبویر احمد را در تمام عرصه ها از جمله انتخابات های برگزار شده بی نظیر توصیف کرد و افزود: لرهای این خطه از کشور امروز مطیع محض امام المسلمین مقام معظم رهبری هستند.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نشست مدیران امور دانشجویی کشور در سمنان
بزرگداشت زنده یاد نوشیروانی نیکوکار بزرگ در بابل
احیای یک طرح فولادی در تربت‌حیدریه پس از ۱۴ سال 
پایان مسابقات مینی‌فوتبال کارگری بوکان
برگزاری یادواره شهدای معلم و دانش‌آموز در عجب‌شیر
تفرقه در امت اسلام، خواست صهیونیسم جهانی است
پیش بینی دو هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال برای بهره‌برداری از قطعه ۲ _ج محور ارومیه - مهاباد- میاندوآب
عرضه رایگان زمین حذف می شود؟!
تاکید رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی بر برخورد با قبح زدایی و هنجارشکنی هدفمند
بازدید استاندار آذربایجان‌غربی از طرح ساماندهی و زیباسازی ساحل زرینه‌رود
همه اصناف مشمول قانون مالیات بر ارزش افزوده می‌شوند
جشنواره برگ‌های رنگارنگ سرکان در قاب دوربین عکاسان
آغاز حملات گسترده هوایی به جنوب لبنان
افتتاح مرحله سوم کارخانه نوآوری زاهدان با حضور وزیر علوم
برگزاری مانور استانی مقابله با پشه آئدس در بندرگز
ستاد اربعین ۱۴۰۵ استان کرمانشاه کار خود را آغاز کرد
علت کمبود نهاده‌های دامی، خشکسالی و هشداری که باور نشد
افزایش تولید و قاچاق مواد مخدر صنعتی در افغانستان
آغاز ساخت زیر گذر شهدا در بوکان
رایزنی غریب آبادی با مقامات عربستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)