• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۴۰۹۴۶
تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۵:۴۶
سیاسی » انتخابات
دبیر ستاد انتخابات رسانه ملی

۱۸دقیقه تبلیغ برای هر نامزد انتخابات مجلس خبرگان

دبیر ستاد انتخابات رسانه ملی: طبق تصویب ستاد انتخابات برای هر نامزد انتخابات میان دوره مجلس خبرگان رهبری ۱۸ دقیقه فرصت تبلیغات در رسانه ملی در نظر گرفته می‌شود.

۱۸دقیقه تبلیغ برای هر نامزد انتخابات مجلس خبرگانبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما آقای محمد رضا چپریان در مراسم قرعه کشی نامزد‌های اولین میان دوره‌ای پنجمین مجلس خبرگان رهبری استان تهران افزود: ضبط برنامه نامزد‌ها در محل کار یا هر کجایی که خودشان تشخیص می‌دهند انجام می‌شود به شرطی که عدالت رعایت شود و یک نوع دکور پشت صحنه برای همه نامزد‌ها باشد، که یکسان نیز خواهد بود.
وی گفت: پخش برنامه نامزد‌ها از شبکه پنج سیما و شبکه رادیویی تهران خواهد بود، تعداد پخش و بازپخش برنامه‌ها در شبکه پنج و رادیو دو بار خواهد بود یعنی یک بار برنامه اصلی و یک بار نیز برنامه بازپخش است.
چپریان ادامه داد: جدول طوری طراحی شده است که هر نامزد یک برنامه صبح و برنامه عصر داشته باشد که ممکن است برنامه اصلی صبح یا بعداز ظهر باشد و برنامه بازپخش برعکس آن.
دبیر ستاد انتخابات رسانه ملی با بیان این که نوبت تبلیغات نامزد‌ها براساس قرعه کشی است که هم اکنون انجام می‌شود، گفت: خود نمایندگان نامزد‌ها قرعه را برمی دارند و برای آنان که نماینده‌ای ندارند، یکی از اعضای کمیسیون بازرسی تبلیغات قرعه کشی را برمی دارد.
چپریان افزود: انتخابات میان دوره‌ای مجلس خبرگان رهبری هم زمان با انتخابات مجلس شورای اسلامی شده است و در پنج استان تهران، خراسان رضوی، خراسان شمالی، فارس و قم انتخابات خبرگان نیز برگزار می‌شود. تعداد کرسی‌ها برای این ۵ استان ۷ کرسی است که ۳ کرسی آن در تهران است.
وی ادامه داد: ۲۸ نفر از نامزد‌ها نیز برای این ۵ استان تایید صلاحیت شده اند که ۱۶ نفر آن‌ها در استان تهران هستند.
دبیر ستاد انتخابات مجلس خبرگان رهبری گفت: نمایندگان نامزد‌ها در این جا حضور دارند که البته تبلیغات نامزد‌های انتخابات خبرگان رهبری از ۹۸/۱۱/۱۷ شروع شده است و تا صبح اول اسفند ادامه دارد و از امروز به بعد نیز به قید قرعه در رسانه ملی تبلیغات شان را انجام می‌دهند.
چپریان گفت: در استان تهران در ستاد انتخابات رسانه ملی مراسم قرعه کشی انجام می‌شود، اعضای کمیسیون بازرسی تبلیغات در این مراسم حضور دارند و در سایر استان‌ها نیز مرکز هر استان متولی تبلیغات نامزد‌ها خواهد داد.

 داوطلبان در چارچوب قانون تبلیغات کنند 
نماینده هیئت نظارت بر انتخابات استان تهران در مراسم قرعه کشی تبلیغات نامزد‌های نخستین میان دوره پنجمین مجلس خبرگان رهبری در مرکز همایش‌های بین المللی صدا و سیما گفت: داوطلبان در چارچوب قانون تبلیغ کنند و به معرفی خود بپردازند.
حجت الاسلام سید عبدالوهاب میراشرفی افزود: داوطلبان در تبلیغات خود در پوستر‌ها و ایجاد ستاد‌ها، قانون را رعایت و مطابق چارچوب قانون عمل کنند.
وی گفت: در هفته نخست دوره قبل شاهد تخلفاتی بودیم که امیدواریم در این دوره چنین اتفاقاتی نیفتد، در دوره قبل داوطلبانی که صلاحیت شان برای مجلس خبرگان رهبری تایید شده بود از نامزد‌های مجلس شورای اسلامی در تبلیغات خود اعلام حمایت می‌کردند.
میراشرفی ادامه داد: در استان تهران سه نفر به مجلس خبرگان رهبری راه پیدا خواهند کرد که امیدواریم با رای خوبی وارد شوند.
آقای مسلم عادلی نماینده استاندار تهران و عضو کمیسیون بازسی انتخاب نامزد‌های در استان تهران هم در مراسم قرعه کشی افزود: رسانه ملی در همه زمینه‌ها به ویژه انتخابات نقش اساسی را دارد به ویژه انتخابات نماد مردم سالاری دین در کشور است و ما نیز در طول این ۴۱ سال ۳۸ انتخابات در کشور برگزار کردیم و کمتر نظامی در دنیا پیدا می‌شود که هر سال تقریباً یک انتخابات داشته باشد.
وی ادامه داد: ان شاءالله همه ما با درکنار هم انتخابات با شکوهی برگزار کنیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قصه‌هایی که بلندترین شب را برای کودکان کوتاه می‌کنند
تقویت توان مدیریت بحران در حوزه گردشگری
براثر واژگونی کامیون حمل بتن در محور بیستون یک نفر جان باخت
مه غلیظ صبحگاهی در برخی محور‌های خراسان جنوبی
پروژه قطار شهری باید فعال و دارای روزشمار باشد
وزیر راه و شهرسازی: لباس راهداری نماد ایثار و آرامش است
دورهمی علمی
اجرای طرح خطر سنجی بیماری های غیرواگیردار در دامغان
تأکید بر جایگاه آیین‌های کهن ایرانی
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی
یک فوتی و یک مصدوم حادثه گازگرفتگی در فلاورجان
رونمایی از ناوگان جدید راهداری با حضور وزیر راه و شهرسازی
نقش رویداد‌های فرهنگی در توسعه گردشگری
ادامه بارندگی در کشور
اجرای کنسرت «واگویه‌ها» در تالار وحدت
عقیل کشاورز مأمور موساد و ارتش رژیم صهیونیستی اعدام شد
رویداد ملی تولید محتوای دیجیتال بسیج در مراغه
صفحه نخست روزنامه‌های اصفهان (شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴)
ایران مذاکره برمبنای احترام به حقوق خود را رد نکرده است
وزارت دفاع روسیه از سرنگونی ۳۶ پهپاد اوکراینی خبر داد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مدارس کدام استان‌ها، فردا (شنبه) غیرحضوری است
مدارس ۵ شهرستان فارس فردا غیرحضوری است
میران بارش‌ها در چهارمحال و بختیاری
اعلام میزان بارش‌های اخیر استان کهگیلویه وبویراحمد
تمامی فرودگاه‌های کشور در آماده‌باش کامل قرار گرفتند
ادامه بارش‌ها و کاهش دما در نقاط مختلف کشور
کنفرانس‌های ضدفاشیست در ونزوئلا، آمریکا را عصبانی کرده است
فردا، فعالیت همه مدارس و مراکز آموزشی آذربایجان شرقی
اعلام وضعیت مدارس استان برای روز شنبه ۲۹ آذرماه
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
پیش بینی آغاز مجدد بارش برف از ظهر امروز، ۲۸ آذر، در خراسان رضوی
صادرات غیرنفتی از ۵۴۳ میلیون دلار در سال ۵۷ به ۴۵ میلیارد دلار رسید
ثبت رکورد جدید بارش‌ها در غرب و جنوب کشور
۲۰ هزار نفر جذب وزارت بهداشت می‌شوند
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۱۱ نظر)
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۲ نظر)
اجرای ۴۲ طرح عمرانی در کمالشهر  (۲ نظر)
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
وزیر دادگستری: قرار نیست مهریه ۱۴ سکه باشد  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
تجاوز جدید ترامپ؛ محاصره کامل نفت‌کش‌های ونزوئلا  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)