• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۴۷۸۶۲
تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۱
علمی و فرهنگی » حج و زیارت
در سازمان حج و زیارت

محفل قرآنی به یاد شهدای مقاومت

محفل قرآنی گرامیداشت اربعین سردار دل‌ها سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس با حضور مسوولان حوزه حج و زیارت، ستاد مرکزی اربعین و اقشارمردم در سازمان حج و زیارت برگزار شد.

محفل قرآنی به یاد شهدای مقاومتبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی حج، در این محفل که در یادبود چهلمین روز شهادت سیدالشهدای مقاومت؛ شهید حاج قاسم سلیمانی و همراهانش برگزار شد، حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب سرپرست حجاج ایرانی در سخنانی به تبیین مکتب، راه و روش سردار شهید سلیمانی پرداخت و وصیت‌نامه سردار دل‌ها را برگرفته از مکتب اهل بیت (ع)، روایات و دستورات دین دانست.
نماینده، ولی فقیه در مور حج و زیارت در ادامه محور‌های چهارده گانه وصیت‌نامه سردار حاج قاسم سلیمانی را برشمرد و گفت: این وصیت نامه با دقت نظر و اخلاص تنظیم و تدوین شده است و مقام معظم رهبری از مشی و منش شهید سلیمانی بعنوان مکتب، راه و مدرسه درس آموز سردار پرافتخار اسلام یاد کرده‌اند.
وی افزود: درحالی که عده‌ای اظهار می‌کنند‌ای کاش از ایران برویم، اما سردار شهید سلیمانی خدا را شاکر است که در ایران بدنیا آمده و در دوران رهبری امام امت و حضرت آیت الله خامنه‌ای زندگی می‌کند و در زمان طواغیت نبوده است.
حجت الاسلام و المسلمین نواب به توصیه‌های سردار دل‌ها در وصیت نامه اش اشاره کرد و گفت: این شهید بزرگوار برحفظ دین، ایران، اطاعت از رهبری، حفظ و حراست از ولایت و تضعیف نکردن نظام در رقابت‌ها و سیاست بازی‌ها تأکید می‌کند و از همگان می‌خواهد بکوشند تا خیمه رهبری آسیب نبیند.
وی افزود: عمل به حقوق معنوی نظام اسلامی، دشمن شناسی، زمان شناسی و شناخت اهداف دشمن از دیگر توصیه‌های این شهید بزرگوار است و وی همه گروه‌های سیاسی را به تبعیت از ولایت توصیه می‌کند و از بزرگان و مراجع عظام تقلید می‌خواهد همچون گذشته حضرت آیت الله خامنه ای، مقام معظم رهبری را که مظلوم و تنها می‌بیند، یاری و حمایت کنند.
وی در ادامه اقدامات سردار سلیمانی برای اسلام و تشیع را در ۵۰۰ تا ۶۰۰ سال اخیر بی سابقه و بزرگ توصیف و تأکید کرد: ریشه کن کردن و ازبین بردن دشمنی مانند داعش کار کوچکی نیست و این شهید با اقداماتی که در جبهه مقاومت در لبنان و فلسطین انجام داد، دشمن تا دندان مسلح را زمین گیر شد.
وی افزود: شهید سلیمانی در هیچ جای از خود و کار‌هایی که انجام داد، نام نمی‌برد و این برای ما درس‌های فراوانی دارد.
حجت الاسلام و المسلمین نواب همچنین سالروز میلاد فرخنده ام ابی‌ها حضرت فاطمه زهرا (س) و امام خمینی (ره) را به پویندگان راه فاطمی تبریک گفت و از حضرت امام بعنوان سرباز راستین مکتب فاطمی یاد کرد.
همچنین آقای حسین ذوالفقاری دبیر ستاد مرکزی اربعین دیگر سخنران این محفل بود که با اشاره به مراسم تشییع با شکوه پیکر سردار سلیمانی و همرزمانش تأکید کرد: امروز بسیاری از مراکز مطالعاتی دنیا در حال بررسی هستند که چگونه یک ژنرال نظامی توانست اینگونه در دل‌ها نفوذ کند؟ اتفاقی که در طول تاریخ سابقه نداشته است.
وی با بیان اینکه راه سردار سلیمانی ادامه خواهد یافت، افزود: این شهید بزرگوار با اخلاص، مجاهدت، رشادت، از خود رهیدگی و... که داشت به شایستگی به نقطه‌ای رسید که مورد نظر حق تعالی قرار گرفت.
وی اضافه کرد: سردار سلیمانی با خدا معامله کرد و نقطه تمرکزش رضای حق بود و خداوند نیز او را عزیز کرد.
دبیر ستاد مرکزی اربعین حسینی همچنین به تبیین نقش سردار سلیمانی در محور مقاومت، حفظ، حراست و توسعه حرم‌های اهل بیت (ع) پرداخت و تصریح کرد: ایشان یکی از بانیان اصلی مراسم اربعین بود و در مسیر برگزاری با شکوه همایش اربعین بسیار تلاش کرد.
آقای ذوالفقاری درپایان سخنان خود فعالیت فرهنگی را در شرایط کنونی در خط مقدم دانست و تأکید کرد: امروز فعالیت فرهنگی از حضور نظامی و امنیتی اولاتر است و برای دفاع از سرزمین مان و گسترش اسلام از اولویت بیشتری برخورداراست و باید در این صحنه اثرگذار حرکت کنیم و از تعارض در فعالیت‌های فرهنگی بپرهیزیم.
برپایه این گزارش، این محفل نورانی در یادبود اربعین سیدالشهدای مقاومت، سپهبد حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس به همت حوزه نمایندگی، ولی فقیه در امور حج و زیارت، ستاد مرکزی اربعین، کمیته فرهنگی و آموزشی اربعین و با همکاری اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت (ع) در مسجد سازمان حج وزیارت شنبه شب (۲۶ بهمن) بعد از اقامه نماز مغرب و عشا برگزار‌شد.
در این محفل که رئیس سازمان حج وزیارت، جمعی از مسوولان، مدیران و کارکنان این حوزه، جامعه قرآنی واقشار مردم حضور داشتند قرائت آیاتی از کلام الله مجید با صوت دلنشین آقای محمدحسین مطرود از قاریان عراق و آقایان حامد علیزاده و سیدمصطفی حسینی از قاریان بین‌المللی جمهوری اسلامی ایران بر طراوت معنوی این مراسم افزود.
در این محفل اجرای برنامه توسط گروه بین المللی همخوانی معراج و رونمایی از سرود سردار دل‌ها با استقبال خوب حاضران همراه شد و مرثیه سرایی آقای حاج علی فراهانی مداح اهل بیت عصمت و طهارت در رثای شهدای مقاومت حال و هوای معنوی خاصی به این مراسم بخشید.
سردار حاج قاسم قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس و همراهانشان، جمعه ۱۳ دی‌در حمله تروریستی آمریکا در فرودگاه بغداد به شهادت رسیدند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کارگاه آموزشی مدیریت بحران و پدافند غیرعامل در شرکت آب و برق کیش
دستگیری سارق اماکن دولتی در هشترود
روایت برنامه‌های روز کیش با ویژه برنامه تلویزیونی در دل دریا
تاسیس مرکز خدمات سرمایه‌گذاری در آذربایجان شرقی
گشایش سومین نمایشگاه بین المللی قهوه ایران در تهران
مراسم بدرقه تیم ملی فوتسال بانوان برگزار شد
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۱ آبان ۱۴۰۴
وزش باد شدید در سمنان
کشف ۱۱ تن مرغ قاچاق در صومعه سرا
ارسالی‌های شما به با مخاطبان در بیستم آبان ماه
آب؛ کیمیایی که باید در مصرفش، صرفه جویی کرد
رونمایی از طرح مسکن خدمتی در روز کیش
بسته خبر‌های کوتاه ۲۰ آبان در یک نگاه
بارش پاییزی هفته آینده مهمان اصفهان می‌شود
احتمال مجازی شدن مدارس رشت و شروع با تاخیر فعالیت ادارات
پیام تسلیت آیت الله کعبی در پی درگذشت جوان اهوازی
تخفیف ۲۰ درصدی بلیت هواپیما برای دارندگان کارت کیشوندی
آغازبکاردومین مرکز سلامت روانی ـ اجتماعی در شهرکرمان
روند اجرای طرح‌های بهداشت و درمان شهرستان‌های رفسنجان و کرمان
بازبینی و اصلاح فرآیند تفکیک اراضی و شرح خدمات در قم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
۲۰ سرنشین در هواپیمای نظامی ترکیه حضور داشتند
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
بهبودی ۵ تا ۱۵ درصدی بارش‌ها با بارورسازی ابر‌ها
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
دلجویی رئیس‌جمهور از خانواده مرحوم احمد بالدی
روزگاری کودکان زیر سایه موسفیدان قد می کشیدند
مسئولیت‌های اجتماعی معادن به‌صورت منسجم، هدفمند و قانون‌مند اجرا شوند
شورای عالی انقلاب فرهنگی، ستون نظام فرهنگی کشور
رصد انبارهای کالاهای اساسی در استان تهران؛ هیچ کمبودی وجود ندارد
پیشرفت بیش از ۷۰ درصدی بیمارستان شهید مفتح ورامین
آغاز رأی گیری سراسری ششمین انتخابات پارلمانی در عراق
بازارچه میوه با قیمت مصوب به زودی در شهر راه‌اندازی می‌شود
کشت زعفران راهکار مقابله با کم آبی
اجرای حکم قصاص نفس قاتل پزشک یاسوجی
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)
اینترنتی شدن ثبت‌نام کارت سوخت المثنی  (۱ نظر)